gold farmink/triky
do tohodele fora napiste svoje triky na zlato nekomu by se to mojlo hodit
tady je prvni neumim to popsat takze tady mate video http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis
tady je prvni neumim to popsat takze tady mate video http://www.youtube.com/watch?v=pcaL7DZ8cis
Re: gold farmink/triky
jj slusne to tam pada.. jinak uz jsem zabil SK na infe ale stejne kdyz dam ten quest tak se mi tam neudela ten checkpoint tak nevim kde je problem, vzdycky mne to vykopne ve meste
Uz jsem to vyresil stacilo tam dobehnout pres quest rumford.. Da se tam udelat 100K/10min s gearem kolem 200%gf jenom bych doporucil takove male vylepseni a sice mit v gearu neco kolem 20yardu pickup at to clovek nemusi vyzobavat (na jine lokace klidne 25 a vic) a taky nevim proc dotycny nezabiji pomoci archonu s runou "Improved Archon" jde to pak mnohem rychleji
Jo tohle misto je asi nejjednodussi na farmeni zlataku, zatim jsem lepsi nenasel. Nebo vite nekdo o necem?drak.jk píše:do tohodele fora napiste svoje triky na zlato nekomu by se to mojlo hodit
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Kolik goldů cca nafarmíte za den?
Za jak dlouho?
Kolik GF%?
Za jak dlouho?
Kolik GF%?
no 8000 za 2 minuty tak si to spocitej
rika to v tom videu
- sayonara
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sayonara#2326
radsej farmit elitaky, v pripade nejakeho lepsieho dropu zarobis za den viac, predsa len hrat 8 hodin a nahrat 2mil je sice slusne ale za tu dobu ti urcite padnu nejake dobre dropky a zarobis viac
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Co to píšeš za nonsense zase ? Těžko můžeš průměrovat s 8000/2 minuty, když třeba 4x ten dung vůbec nepotkáš a pak 2x za sebou během minuty ...
Jedno kolecko jde stihnout za cca. 40 vterin (s barbarem + scoundrel na postrileni chatry), takze 3 za 2 minuty, sance na to ze bude otevrino je odhaduju tak 1:3, kdyz otevreno neni tam aspon neco vypadne z bubaku kolem. 8k za 2 minuty to asi nebude, ale nevim o vhodnejsim miste. Mozna v 3 aktu probihat most...?
Stalo se mi že bylo třeba 10x zavřeno a jednou otevřeno. Padá to tam pěkně ale zase co minutu se odlogovat a zase znova, to si raději zajdu Act.3 vyjde mě to tak nastejno.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Gold farming podle mě není špatný do začátku, ale mě osobně by to nebavilo a časem se to ani nevyplatí. Chodím s 344 MF farmit 3tí act - 1?2,3 dungy (teď nevím jak se jmenujou - ty, jak se tam vleze hned z města) potom siegebreaker a celé až po azmodana. Jeden run 40-60 minut a ve výsledku jsem s goldama cca 50-100k v plusu + mám většinou 2-5M - podle dropu, když padají takový průměrný nebo trochu nadprůměrný itemy, žádné TOP věci.