Nostro píše:Rahtor píše:...
Kazda postava ma primarni atributy, po kterych jde. Treba zamezit, aby padaly mighty belty s +150 INT a bez STR neni slozite.
Oproti jinym (daleko slozitejsim) mechanismum tehle hry to neni nic neproveditelneho.
ano souhlasím že by to šlo určit ale snižuje se rozmanitost... a já např. chci postupně hrát za všechny charaktery a už teďka si na ně nacházet věci...
sice padají málo, ale slyšel jsem že ve 3 a 4 actu na infernu už padají častěji... ale nemám to odzkoušený...Nostro píše:Staci odstranit nesmyslne nizky drop setovych a legendary itemu.Rahtor píše:...
ano drtivá většina itemů je na nic a i ty co šly dřív prodat na AH už nejdou protože je to tam přesycený... ale nejlepší věci co nosím sem buď našel já a nebo kamarádi se kterými hraju... něco jsem sice nakoupil na aukci ale nebyly zas tak o tolik lepší a A1 běhám bez problémů... brácha tomá podobně má dohraný A2 a zkouší A3(ikdyž tam zatím dost umírá)Nostro píše:S barbarem a earthquakem jsem schopnej naharvit tuny zlatejch predmetu za kratkej cas. A pak je z drtive vetsiny prodat vendorovy, protoze jsou naprosto k nicemu. Nejde o to jestli padaji, ale jake padaji.Rahtor píše: ...
Nemusíš farmit stovky hodin, je to o štěstí... kamarád včera zabil Diabla na inf a má odehráno okolo 180 hodin... měl štěstí na itemu a strávil spoustu hodin na aukci ale jde to... nebo můžeš ty itemy hledat a to ti bude trvat samozřejmě dýl...Nostro píše:Ja tuhle hru nechci mit dohranou za 100 hodin (i to je na single player hru pomerne dost). Ale pokud 20 hodin trva dostat postavu na inferno a pak stovky hodin travis jen behanim stale toho stejneho dokola za ucelem farmeni, tak ji radsi budu mit za 100 hodin dohranou. Stovky hodin farmeni totiz neni zabava. Jsem mel vzdycky za to, ze tupe grindovani je vysada asiatu a hle... i Cesi se nechali oblbnout :-)Rahtor píše:...
Na D2 se furt běhal baal a věž v 1A kvůli runám... od 90 lvl byl člověk téměř nesmrtelný... přes multiplayer se na něj šlo dostat do 3 dnů... jsem rád že tady je to těžší... já osobně jsem D2 nikdy nedal na 100 lvl... vždy mě ta postava přestala bavit a já si založil novou a jel od začátku... tady ale furt mám o co se snažit... inferno je dobrá výzva... pokud někoho nebaví, může hrát hell a bude to mít jako D2... může si tam dělat buildy jaký chce, běhat si kde chce... nebude to zas tak rozdílný a nepotřebuje k tomu ani AH...
navíc co by jsi chtěl stovky hodin dělat než farmit? ano po dohrání už není moc co dělat ale to je u drtivé většiny her... blizz navíc slíbil že přidá další výzvy pro hráče co to dohrály...
dle mého se hra povedla... ano mohla být lepší, ale mohla by být i horší... čekali jsme na ní 10 let a to v nás(aspoň podle mě) vzbudilo přehnaná očekávání...