Diablo bug / cheat fail

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Rahtor
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Diablo bug / cheat fail

Příspěvek od Rahtor » 25.07.2012, 08:42 hod.

Nostro píše:
Rahtor píše:...

Kazda postava ma primarni atributy, po kterych jde. Treba zamezit, aby padaly mighty belty s +150 INT a bez STR neni slozite.
Oproti jinym (daleko slozitejsim) mechanismum tehle hry to neni nic neproveditelneho.

ano souhlasím že by to šlo určit ale snižuje se rozmanitost... a já např. chci postupně hrát za všechny charaktery a už teďka si na ně nacházet věci...
Nostro píše:
Staci odstranit nesmyslne nizky drop setovych a legendary itemu.
sice padají málo, ale slyšel jsem že ve 3 a 4 actu na infernu už padají častěji... ale nemám to odzkoušený...
Nostro píše:
Rahtor píše: ...
S barbarem a earthquakem jsem schopnej naharvit tuny zlatejch predmetu za kratkej cas. A pak je z drtive vetsiny prodat vendorovy, protoze jsou naprosto k nicemu. Nejde o to jestli padaji, ale jake padaji.
ano drtivá většina itemů je na nic a i ty co šly dřív prodat na AH už nejdou protože je to tam přesycený... ale nejlepší věci co nosím sem buď našel já a nebo kamarádi se kterými hraju... něco jsem sice nakoupil na aukci ale nebyly zas tak o tolik lepší a A1 běhám bez problémů... brácha tomá podobně má dohraný A2 a zkouší A3(ikdyž tam zatím dost umírá)
Nostro píše:
Ja tuhle hru nechci mit dohranou za 100 hodin (i to je na single player hru pomerne dost). Ale pokud 20 hodin trva dostat postavu na inferno a pak stovky hodin travis jen behanim stale toho stejneho dokola za ucelem farmeni, tak ji radsi budu mit za 100 hodin dohranou. Stovky hodin farmeni totiz neni zabava. Jsem mel vzdycky za to, ze tupe grindovani je vysada asiatu a hle... i Cesi se nechali oblbnout :-)
Nemusíš farmit stovky hodin, je to o štěstí... kamarád včera zabil Diabla na inf a má odehráno okolo 180 hodin... měl štěstí na itemu a strávil spoustu hodin na aukci ale jde to... nebo můžeš ty itemy hledat a to ti bude trvat samozřejmě dýl...

Na D2 se furt běhal baal a věž v 1A kvůli runám... od 90 lvl byl člověk téměř nesmrtelný... přes multiplayer se na něj šlo dostat do 3 dnů... jsem rád že tady je to těžší... já osobně jsem D2 nikdy nedal na 100 lvl... vždy mě ta postava přestala bavit a já si založil novou a jel od začátku... tady ale furt mám o co se snažit... inferno je dobrá výzva... pokud někoho nebaví, může hrát hell a bude to mít jako D2... může si tam dělat buildy jaký chce, běhat si kde chce... nebude to zas tak rozdílný a nepotřebuje k tomu ani AH...

navíc co by jsi chtěl stovky hodin dělat než farmit? ano po dohrání už není moc co dělat ale to je u drtivé většiny her... blizz navíc slíbil že přidá další výzvy pro hráče co to dohrály...

dle mého se hra povedla... ano mohla být lepší, ale mohla by být i horší... čekali jsme na ní 10 let a to v nás(aspoň podle mě) vzbudilo přehnaná očekávání...

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 27.07.2012, 13:42 hod.

Toto video , k ktorom jednoznacne ide o god mode bolo zverejnene 22.06.2012 Aj keby len 5000 Cinanov to vyuzivalo stale to neospravelnuje preco to fixli az mesiac po. Na to aka je to velka firma tak im to teda trvalo. A dalsia vec ked uz vraveli ze cheaterov/exploiterov budu trestat, mohli by vydat nejaku statistiku kolko ludi uz dostalo bann a na ako dlho.

Javurek
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Javurek » 27.07.2012, 13:53 hod.

Tak to je velkej fail, když to tak dlouho fungovalo. Hlavně že to muselo být online only.

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 27.07.2012, 14:23 hod.

Jamie:
A co z toho ?
Popravdě jsou věci, které se z technického hlediska řeší dost špatně... a na druhé straně budou skutečně nedetekovatelné z technického pohledu věci.
Tam pak nezbývá než ingame behaviorální analýza... a ta je samozřejmě méně "průkazná" a těžší.

(Samozřejmě blizzard může kontrolovat klientský počítač a běžící procesy, takže ... je jen otázkou času než se spustí nová banwave)...

Alfajk
Zhar the Mad
BattleTag:Alfajk#2436

Příspěvek od Alfajk » 27.07.2012, 16:47 hod.

Xkryspin píše: (Samozřejmě blizzard může kontrolovat klientský počítač a běžící procesy, takže ... je jen otázkou času než se spustí nová banwave)...
tak to samozrejme nemuze... :roll:

Weeman
Quill Rat

Příspěvek od Weeman » 27.07.2012, 19:58 hod.

Deef píše:Toto video , k ktorom jednoznacne ide o god mode bolo zverejnene 22.06.2012 Aj keby len 5000 Cinanov to vyuzivalo stale to neospravelnuje preco to fixli az mesiac po. Na to aka je to velka firma tak im to teda trvalo. A dalsia vec ked uz vraveli ze cheaterov/exploiterov budu trestat, mohli by vydat nejaku statistiku kolko ludi uz dostalo bann a na ako dlho.
A kdyz Blizzard dela (alespon ja to tak vidim) takovehle obloze, tak by si te statistice veril? Stejne by to mohlo byt tak, ze by prinesli na verejnost jen neco smysleneho, aby uspokojili masu. Prece takove veci nemuzes bastit. To je vse cista politika. Jako v zivote obecne, praci atp.

Online only ... aby mohli hejbat s pravdepodobnosti dropu atp. - tohodle brouka jsem si nasadil do hlavy ctenim desitek komentaru.
Ta hra je derava proti tuznejm voblozim - boteri atp. Nevidim zatim realnej duvod online only. Kdyztak mi neco dejte za priklad :) Momentalne mam popracovni zatmeni ;)

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 27.07.2012, 20:14 hod.

Weeman píše: A kdyz Blizzard dela (alespon ja to tak vidim) takovehle obloze, tak by si te statistice veril? Stejne by to mohlo byt tak, ze by prinesli na verejnost jen neco smysleneho, aby uspokojili masu. Prece takove veci nemuzes bastit. To je vse cista politika. Jako v zivote obecne, praci atp.

Online only ... aby mohli hejbat s pravdepodobnosti dropu atp. - tohodle brouka jsem si nasadil do hlavy ctenim desitek komentaru.
Ta hra je derava proti tuznejm voblozim - boteri atp. Nevidim zatim realnej duvod online only. Kdyztak mi neco dejte za priklad :) Momentalne mam popracovni zatmeni ;)
tu prvni cast nechapu,o cem to mluvis ? ten bug byl doopravdy "funkcni" mesic a doopravdy fungoval - sam jsem ho zkousel,mam ve friendech 2 ukrajince magy a oba to provozovali cca tejden pred fixem,taky to zjistili pozde,ale porad driv nez ja... ban nikdo z nich a ani ja,nemame

a ze online only ? uplnej vysmech,blizz zato taky sklidil poradnou kritiku, podivej se na odkaz JamieChris,ta hra je naprosto normalne hacknutelna,nemluve o tom,ze boti doopravdy fungujou...chvili jsem procital ono forum tam jsou navody na vsechno mozny,editaci packetu na drop pocinaje,pres odhaleni mapy az po samotny boty...

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 30.07.2012, 10:34 hod.

Alfajk píše:
Xkryspin píše: (Samozřejmě blizzard může kontrolovat klientský počítač a běžící procesy, takže ... je jen otázkou času než se spustí nová banwave)...
Četl si EULA, že? A samozřejmě víš co dělá launcher, že?

Alfajk
Zhar the Mad

Příspěvek od Alfajk » 30.07.2012, 20:08 hod.

Xkryspin píše:
Alfajk píše:
Četl si EULA, že? A samozřejmě víš co dělá launcher, že?
je me to vcelku jedno co dela launcher,staci ze vim co dela samotna hra,kdyby se pokusila pristupovat k cemukoliv systemovymu,tak to antivir zablokuje :wave:

Xkryspin
Wraith

Příspěvek od Xkryspin » 31.07.2012, 12:19 hod.

Launcher provadí memmory scan - při každém startu hledá běžící procesy, drivery, služby a knihovny, ... + API hooks ... známých hacků / cheatů + ověřuje, jestli herní soubory odpovídají původním. Tyto služby jsou ve windows prostředí pod administrátorem možné bez elevated práv, a bez spuštění poplachu od AV.
(bez admina ti blizzardí hry nepojedou).

Samotná hra pak hlídá prakticky to samé (na trochu jiné úrovni) + sleduje veškeré přístupy a pokusy o čtení paměťového prostoru, který má hra vyhrazena...+ určité informace může posílat blizzardu (s tím nic nenaděláš - neoddělíš to od herní komunikace, kterou máš povolenou - jinak bys nehrál).

Samozřejmě se to dá obejít ... ale je to jako s virama (akce - reakce). Pro blizz není problém sledovat těch pár významnějších hacků co se nabízejí na netu .... chvíli sledovat z povzdálí, a pak to najednou killnout.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“