Diablo 3 - pointa celej hry
Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
...a stejně všichni umřem...
Re: Diablo 3 - pointa celej hry
je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ja tuto cukriko-farmu uz nehram.
ale strucne:
hral som za 2 postavy s ktorymi som hravo presiel inferno a zabil diabla, dalsie 3 charakter som si power-lvloval este pred fixom.
Z nudy som si zahral aj hardcore mod za demon huntera, komplet cele inferno hravo prejdene a diablo zabity, opet som si s kamosom napower - lvloval ostatne charaktery.
Je to obycajna lahulinka hra, smejem sa nad lamami co si s nou nevedia rady.
ty musíš mít hodně malýho pinďoura v reálux-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
hral som za 2 postavy s ktorymi som hravo presiel inferno a zabil diabla, dalsie 3 charakter som si power-lvloval este pred fixom.
Z nudy som si zahral aj hardcore mod za demon huntera, komplet cele inferno hravo prejdene a diablo zabity, opet som si s kamosom napower - lvloval ostatne charaktery.
Cool story, bro...x-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
Ještě jsi zapomněl dopsat, že jsi hrál s vypnutým monitorem a myš ovládal silou vůle.
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
x-faktor: Lzes
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
+1Tib3rian píše:x-faktor: Lzes
To ti tu asi tezko nekdo uveri aniz bys dodal link na BN profil.Osobne si spis myslim ze si skoncil nekde na Hellu kdyz moc a spis te samotnyho sere ze se nemuzes dostat dal a vsechny tu krmis tim jak je to strasne trapny a easy :-Dx-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
A pak si se probudil s rukou v nočníku.x-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
BTW - zajímalo by mě jestli v celém diablu vůbec existuje profil, který by odpovídal tvému mokrému snu.
Drakkari Toto nie je tema o tom kto ma akeho ,,pinďoura,, ak ta zaujimaju take veci mal by si navstivit ine stranky..Ja proti vam gayom nic nemam ale sem sa to nehodi
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11
Ty by si neměl mít nick x-factor ale spíš x-tlučhubax-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
Možná nelže - je to jen nedorozumění pramenící ze dvou drobných omylů:
1) Spletl si inferno a starter edition (snadný omyl - v obojím je I, takže se to mohlo stát každému).
2) Spletl si Diabla se Skeleton Kingem (ale to se taky může stát každému, v obojím je R).
1) Spletl si inferno a starter edition (snadný omyl - v obojím je I, takže se to mohlo stát každému).
2) Spletl si Diabla se Skeleton Kingem (ale to se taky může stát každému, v obojím je R).
mozna to cele myslel na normal
Naprosto klasická situace. Ten člověk se prostě baví jakoukoliv odpovědí v tomto tématu. Většinou to bývá někdo, kdo dostal banána, nebo tu normálně má registraci a patří k té hloupější skupině haterů...tohle je snad na každém foru od Diabla až po klub zahrádkářů ;-)
jj, porad to same.. feeding trolls. Na druhou stranu mam alespon co v praci cist, clovek se u toho kolikrat pobavi
však to je win-win situace, on si myslí jak je vtipnej a my se mu smějem
-
- Fallen Shaman
Už asi hodinu hledám, kde ve slovech Diablo a Skeleton King je skryté RXkryspin píše:Možná nelže - je to jen nedorozumění pramenící ze dvou drobných omylů:
Škoda, že už nejsou k dispozici statistiky Jestli si to, prosím, pamatuješ, mohl bys tu napsat, za jaké charaktery jsi hrál SC s přibližně jakými buildy a jakými staty a gearem? Případně, jestli ti vše droplo nebo jsi to nakoupil v AH, případně přes nákup goldů v RMAH či podobně. Děkuji, rád se poučím (...a taky bych rád věděl, kdy mě to asi tak přestane bavit ...)x-factor píše:je mi luto ze sa stretavam aj s takymito individuami ktore do takejto temy dokazu napisat takuto reakciu...CADAVER píše:Mohl bych poprosit uživatele x-factor, jestli by byl tak moc hodný a podělil se s námi o svůj profil na BN? Jestli to nejde, nevadí, jen mne to zajímá Předem děkuji.
ale strucne:
...a stejně všichni umřem...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:DreadLady#2751
- Kontaktovat uživatele:
No... tezko uz chapu takovy ...lidi, kteri dokazou zakladat takovy temata... bud jsou dusevne chori nebo neskutecni trollove.
Tristanek: Just LOL baby.
Tristanek: Just LOL baby.