Reakce D3 po case

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
satik
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Satik#1911
Kontaktovat uživatele:
Re: Reakce D3 po case

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 15:17 hod.

Mr_Perfect píše:Ve výsledku je to jen trapné zero, co žije z Vaší pozornosti :wave:
Dopřejme mu tu chvíli slávy, evidentně mu to dělá dobře :)

Red Eagle
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 17:00 hod.

Mr. Perfect perfektne a vystizne si sameho seba opisal :)
A potom tu este niekto ide pisat ze som to ja kto niekoho urazam :))
Best Games na PC :
1: Rome Total War
2: Diablo 2
3: Jagged Alliance 2
4: Heroes of Might a Magic III.
5: Fifa 11

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 16.08.2012, 18:21 hod.

Red Eagle píše:Mr. Perfect perfektne a vystizne si sameho seba opisal :)
A potom tu este niekto ide pisat ze som to ja kto niekoho urazam :))
Pozor, pozor, já Tě neurážím, já pouze konstatuji stav Tvého duševního a zřejmě i celkového vývoje. Nepleť si jabka s hruškama. Dle popisu her, které považuješ za top, bych neřekl, že budeš puberťák. Bohužel, jen dle popisu těch her :wave:
Obrázek

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 19:23 hod.

Ale no nebudme osobni :)) Ja ta tiez povazujem za dusevne i mentalne zaostaleho ,,dle tvojho nicku,, i dle toho ze hras hru ako D3 ale kedze tvoja osoba sa neda nazvat inak nez vulgarne viac dopodrobna sa nerozpisujem radsej :))
je to roztomile ale..ked uz sa konecne skoncil tento OT flame nasiel sa tu zase dalsi idiot rozumu mdleho (kedze konkretne nemenujem snad to nie je povazovane za vulgarizmus) ktory a zacal z osobnymi utokmy na moju osobu:))
Ja sa len divim ze vas to bavi stale mi vypisovat.Fakt mi to velmi lichoti som pocteny tolkou pozornostou ale je to OT takze ehm..skusim to po piaty krat napisat snad to zabere :
Venujte sa teme Reakce D3 po case. a nevypisujte mi furt uz to nie je ani zaujimave. Chapem vasu snahu tymto Flame warom postvat proti mne moderatorov ale uz je to trapne..zakerne a trapne. :wave:
Best Games na PC :

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 19:39 hod.

Red Eagle píše:Ale no nebudme osobni :)) Ja ta tiez povazujem za dusevne i mentalne zaostaleho ,,dle tvojho nicku,, i dle toho ze hras hru ako D3 ale kedze tvoja osoba sa neda nazvat inak nez vulgarne viac dopodrobna sa nerozpisujem radsej :))
je to roztomile ale..ked uz sa konecne skoncil tento OT flame nasiel sa tu zase dalsi idiot rozumu mdleho (kedze konkretne nemenujem snad to nie je povazovane za vulgarizmus) ktory a zacal z osobnymi utokmy na moju osobu:))
Ja sa len divim ze vas to bavi stale mi vypisovat.Fakt mi to velmi lichoti som pocteny tolkou pozornostou ale je to OT takze ehm..skusim to po piaty krat napisat snad to zabere :
Venujte sa teme Reakce D3 po case. a nevypisujte mi furt uz to nie je ani zaujimave. Chapem vasu snahu tymto Flame warom postvat proti mne moderatorov ale uz je to trapne..zakerne a trapne. :wave:
Lidi proti sobě poštváváš ty sám, ať už útokama zaměřenýma na někoho konkrétního nebo všeobecně na D3 komunitu. Proč by někdo hrající D3 měl být duševně i mentálně zaostalý?

Popravdě se dost divím, že ještě pořád nemáš ban, protože mi to připadalo, že v tomhle směru tu jsou moderátoři/admini docela aktivní a bany tu padají každou chvíli.

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 19:49 hod.

satik a preco by mal byt dusevne i mentalne zaostaly niekto kto hra Heroes of MaM III ? opytaj sa ,,Perfecta,,
uz zase ta tvoja demagogia. ja sa cudujem ze ban nemas ty.tak ked vy urazate mna je to ok..ked o mne pisete ze som hater trol pubertak dite incestu a mate blbe kecy o mojom dusevnom stave atd a to za neustalych mojich vyziev aby sme ukoncili tuto OT debatu tak je to vsetko ok ked na to co o mne pisete reagujem rovnakym sposobom to uz ok nie je.:))
Mna by len zaujimalo ci si taky zakerny i v reale,opakujem je to zakerne a trapne takto ucelovo tu utocit na moju osobu ale napisem to po siesty krat :)
Ukoncime tuto OT debatu a prestante sa do mna stale navazat uz je to trapne.
Best Games na PC :

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 20:08 hod.

Red Eagle píše:satik a preco by mal byt dusevne i mentalne zaostaly niekto kto hra Heroes of MaM III ? opytaj sa ,,Perfecta,,
uz zase ta tvoja demagogia. ja sa cudujem ze ban nemas ty.tak ked vy urazate mna je to ok..ked o mne pisete ze som hater trol pubertak dite incestu a mate blbe kecy o mojom dusevnom stave atd a to za neustalych mojich vyziev aby sme ukoncili tuto OT debatu tak je to vsetko ok ked na to co o mne pisete reagujem rovnakym sposobom to uz ok nie je.:))
Mna by len zaujimalo ci si taky zakerny i v reale,opakujem je to zakerne a trapne takto ucelovo tu utocit na moju osobu ale napisem to po siesty krat :)
Ukoncime tuto OT debatu a prestante sa do mna stale navazat uz je to trapne.
Ty jsi ten, kdo tu označuje hráče hrající určitou hru (tady konkrétně D3) za zaostalé.

Za co bych měl podle tebe dostat ban já? Mimochodem ty jsi s urážením začal, tak se nediv, že některým ujely nervy a urážejí tě taky :)

Tuhle debatu udržuješ ve varu ty, my vždy jen reagujeme na tvoje urážky, s kterými jsi TY začal.

A zákeřný si nepřipadám, jen nemám rád lidi jako ty :)

kulisekcz
Fallen Shaman
BattleTag:DreadLady#2751
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kulisekcz » 16.08.2012, 20:10 hod.

RedEagle: Jako kolovratek, furt pises to samy dokola, ja si nemozu pomoct :)).
Ty utoky jsi zacal ty, pokud si to neuvedomujes, tak je to strasne moc smutny. / btw a neni poprve a zrejme ani naposledy/.

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 20:21 hod.

Ja len reagujem na vas utoky :))
A sorry ale ked trom ludom 6 krat slusne napisem ze nemam zaujem o OT diskusiu a slusne ich poziadam aby prestali z utokmy na moju osobu a oni aj tak stale zas a zas a zas uz 3 stranky mi vypisuju urazaju ma tak to uz fakt svedci o ich dusevnom stave nie mojom.
Best Games na PC :

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 20:26 hod.

Red Eagle píše:Ja len reagujem na vas utoky :))
A sorry ale ked trom ludom 6 krat slusne napisem ze nemam zaujem o OT diskusiu a slusne ich poziadam aby prestali z utokmy na moju osobu a oni aj tak stale zas a zas a zas uz 3 stranky mi vypisuju urazaju ma tak to uz fakt svedci o ich dusevnom stave nie mojom.
On si to pořád neuvědomuje :)

Milý Red Eagle, ty nemáš rád Diablo3 ani D3 komunitu a chceš, aby se tu už přestalo flamovat. My nemáme rádi tebe. Existuje jedno jednoduché řešení, jak všechny tyhle věci vyřešit najednou, napadá tě taky? :)

:wave:

Red Eagle
Fallen Shaman

Příspěvek od Red Eagle » 16.08.2012, 20:37 hod.

Napada.Odhlas sa a chod hrat D3 :)) a sorry ked mi niekto ako ty napise ze ma nema rad tak to ma vzdy len rozosmeje.:))
:wave:
Best Games na PC :

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 16.08.2012, 20:44 hod.

Red Eagle píše:Napada.Odhlas sa a chod hrat D3 :))
Možná sis ještě nevšiml, ale tenhle web se jmenuje Diablofans, ne Diablohaterz.

Co tě vlastně drží na fóru o hře, která se ti nelíbí? :)

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 16.08.2012, 20:57 hod.

Chudáček, jestlipak trpí dost nahlas ObrázekObrázekObrázek

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 17.08.2012, 02:57 hod.

Ahoj:)

Jen malinká otázečka. Už jste osobně někdy někdo zažil FORUM, kde by si lidé nepohádli?? Taky si myslím, že zakladatel tohoto tématu toto rozhodně neměl v úmylsu. Aspoń název tomu dokonale odpovídá. Kdyby to v úmyslu měl, tak to dá s názvem : Lidi po čase. A né D3 počase :). EDIT : Mohu se plést. Nikdy sem se o to nezajímala. Ale jste si opravdu jistí, že peníze z RMAH jdou skutečně do kapsy Blizzu?? Mě to totiž připomíná jeden ze zákonů, který platí v 99,99% států na tomto světě. ( Jedině, kde není vůbec zaveden je Monacké knížectví ). Jde o obchodní zákon. Na každý obchod ( v reálné měně ) se vztahuje daň, které jde státu. V americe je to na obchod se spotřební elektroniku myslím onich 15%, což by odpovídalo i %tu v RMAH. Jak říkám. Nejsem si zcela jistá, ale logicky by to znělo. Dle mě jde onich 15% do kapsy státu, kde má Blizz své hlavní sídlo díky právě tomuto zákonu.. Jak říkám. Mohu se plést, ale dle mě to tak je.:) ( Samozřejmě jim to do kapsy jde, ale řekla bych, že né zcela vše. ). Pokud bych se v mojem názoru nepletla, tak by to mohlo znamenat, že RMAH nemusí být tak ani výmyslem Blizzu, ale nějaké hlavy v ministerstu financí. Zkráceně. Blizz vymyslel Ah a nějaká ( dovolím si říci chytrá halvička z ministerstva ) RMAH, protože to jsou vydělané peníze naprosto z ničeho ). Tady by to asi chtělo reakci člověka, který obchodní zákony studoval.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

smurfiik
Fallen Shaman

Příspěvek od smurfiik » 17.08.2012, 07:23 hod.

Nevím jakou mají daň v USA, potažmo ve státě, kde má Blizz sídlo, ale osobně si myslím, že odvádějí daň z těch 15% co si účtuje v RMAH. Ve tvém případě by to znamenalo, že odvádějí 15% z 15%.

satik
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od satik » 17.08.2012, 07:24 hod.

Wixxia píše:Jen malinká otázečka. Už jste osobně někdy někdo zažil FORUM, kde by si lidé nepohádli??
Flamy jsou všudypřítomný, ale ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by pořád takhle opakoval dokola skoro to samý :)
Wixxia píše:Taky si myslím, že zakladatel tohoto tématu toto rozhodně neměl v úmylsu. Aspoń název tomu dokonale odpovídá. Kdyby to v úmyslu měl, tak to dá s názvem : Lidi po čase. A né D3 počase :). EDIT : Mohu se plést. Nikdy sem se o to nezajímala. Ale jste si opravdu jistí, že peníze z RMAH jdou skutečně do kapsy Blizzu?? Mě to totiž připomíná jeden ze zákonů, který platí v 99,99% států na tomto světě. ( Jedině, kde není vůbec zaveden je Monacké knížectví ). Jde o obchodní zákon. Na každý obchod ( v reálné měně ) se vztahuje daň, které jde státu. V americe je to na obchod se spotřební elektroniku myslím onich 15%, což by odpovídalo i %tu v RMAH. Jak říkám. Nejsem si zcela jistá, ale logicky by to znělo. Dle mě jde onich 15% do kapsy státu, kde má Blizz své hlavní sídlo díky právě tomuto zákonu.. Jak říkám. Mohu se plést, ale dle mě to tak je.:) ( Samozřejmě jim to do kapsy jde, ale řekla bych, že né zcela vše. ). Pokud bych se v mojem názoru nepletla, tak by to mohlo znamenat, že RMAH nemusí být tak ani výmyslem Blizzu, ale nějaké hlavy v ministerstu financí. Zkráceně. Blizz vymyslel Ah a nějaká ( dovolím si říci chytrá halvička z ministerstva ) RMAH, protože to jsou vydělané peníze naprosto z ničeho ). Tady by to asi chtělo reakci člověka, který obchodní zákony studoval.
Je to trochu jinak, ta daň se neplatí takhle, ale platí to až "ten na konci transakce".

Příklad: prodáš meč za 50€ a koupíš dva štíty, každý za 30€.
Blizzard má za jeden item 1€ + 15% z ceny, takže celkem vydělá 3€ + 0,15*(30+30+50), takže 19,5€. Až z toho platí tu daň.
Ti dva hráči, co tam dali ty štíty (pokud nic jinýho na RMAH neobchodovali), by měli každej zaplatit daň z toho, co vydělali - od blizzu jim přišlo každýmu 24,5€.
Ty jsi celkově 10€ v mínusu, takže nemusíš platit nic.

Ve většině zemí je ještě taková ta úprava, že pokud tyhle tvoje "vedlejší příjmy" nepřesáhnou určitou hranici za rok (v ČR je to tuším 10 000 Kč), tak z toho daň platit nemusíš.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 17.08.2012, 08:46 hod.

Hoja:)

Děkuji jak Smurfííkovi tak Satíkovy za vysvětlenou:). Hned je človíček o něco moudřejší:). K Těm Forům se asi nic dodat z mé strany nedá. Sand jen to, že díky hře si vnášet do šedé kůry mozkové další stresy, nemá nejmenší smysl.:).. Od toho jsou tady na tý kouli modrý naprosto jiný důvody. ( Ehm, vůbec nenarážím na svojeho polovičáka, že Jiříí??:). Pokud jsi toto přešteš. Já Ti to radši do očí a upozorňovat na to sama od sebe nebudu:))) ). Supra. Díky vám ten zákon a to jak je to v D3 teda uděláno chápu už o hodně více. Příjemný den pánové a všem ostatním rovněž :)
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 18.08.2012, 04:08 hod.

Hezké ráno všem 8-)

Proč si osobně myslím, že je Diablo 2 !! v 1.0. !! bez datadisku LoD velmi srovnatelné s D3 v momentálním stádiu. V D2 v 1.0. vůbec neexistuje druhá alternativní pozice pro zbraň, což se ukázalo pro všechny tipy charakteru využitelné. Doufám, že to plánuje Blizz časem i zde. Další důvod je ten, že vůbec neexistovali runy. Čili ani runová slova a jako že jich bylo požehnaně. Sami si tím pádem spočítejte, o kolik itemů jste tím přišli. Za další. Oproti D3 bylo v D2 o 3 gemy více. Všichni víme. Nebudu jmenovat, ale v klidu si dovolím říci, že pro určitý tip charakteru byli některé gemy nevyužitelné, což se oproti gemům v D3 říci nedá. Zde více či méně využijete všechny. Pro info. Komu to do teď nedocvaklo. Topaz ( INT ) =jedná se o něco slabší formu "all resist ". Využitelné pro všechny postavy nejen Wizz. atd atd atd. Nemá cenu se dále rozepisovat. Využijete tu všechny tipy. Osobně můj názor třeba safír pro Barba. Ledová zbraň vám později ve hře padla, takže safír našel využití čistě jen v začátku hry. ( Pouze můj názor a můj styl hraní. Uvítám zde vaše názory ;) ). Jen pro příklad. Moje Amazon Bowka lvl 99 v HC modu. Rekord baalovi minioni. Jakmile vyšlo HC a já ho zkusila, SC hraji jen jednou k seznámení se hrou. Pakokamžitě HC. Atmosféra HC a SC je nesrovnatelná!!. Co se kostky týče. Craftit se také vyplatilo věci tak až od lvl 50 a víc. Protože do té doby vám Craft ( samozřejmě nepočítám craft, který vám dával bonus ke všem skillům, ale na to byli stejně lepší setové a legendární věci, než vykraftěné do lvl 50de) výrazně nezlepšoval účinost vašich zbraní a obranu vaší postavy. Samozřejmě taky uvítám vaše názory zde. K mojemu stylu hraní toto ale dokonale odpovídalo ). V D2 v 1.0. bez datadisku LoD bylo o hodně méně legendárních věcí, což také drasticky snižovalo šanci na jejich nalezení. Do teď si pamatuji, že první legendární věc, kterou jsem vůbec viděla, se dropla až s Diabla. ( Chabě si papamtuji její název. Šlo o boty Truncheon, bo tak něco ). Problém byl v tom, že potřebovali k nošení o hodně větší sílu, než sem momentálně u své Amzonky měla, což za příčinilo, že notný kus hry seválely v truhle a néna mojich nohou. První legendární item mi v Diablu 3 také padl až v obtížnost normál v aktu 4. A to šlo spíš o brutál náhodu a to, že sem zvyklá několikrát restarotvat mapy,abych viděla,co vše je možné na nich najít. Datadisk přinesl i nové tipy elitních a vzácných monster. V D2 v 1.0. Jste jich tolik druhů nepotkávali. A ani zdaleka nebyli tak nebezpeční, jakv D3. Osobně si i myslím, že je supr nápad dám šampionům také skilly. O čemž se v D2 rozhodně mluvit nedá. Ty monstra byli jen výrazně těžší. Nic tak rozdílného oproti monstrům klasickým. ZA toto bych dala Blizzu naopak veliké +. Je víc věcí k vyjmenování určitě, aleto by znamenalo D2 v 1.0. nainstalovat aznovu to projít. Což je s vedle válející se krabicí LoD mylsím naprosto zbytečné. Ocením tvé názory Alfe. Ale prosím. Snad sem se v tvém rozumu nespletla a obejde se to bez podobných slov, jako " výmluva " a pod. :). Samozřejmě v čem D3 tedafakt spurdím je to, že si nerozdělujte body sami. Tenhle nápad je upřímě od někoho z Blizzu na ránu. To samé runy. Jest-li považují za RPG dát ke skillům jednu runu a tím vlastně jen změnit vaší zbrań v ruce, si ani nezaslouží odpověď :OXO . Bič a znovu Blizze. :evil: :wave: Toto se vážně nepovedlo. Sečteno podtrženo?? Myslím, že D2 v 1.0. je opravdu srovnatelné s hratelností D3 teď. D2 mě samozřejmě bavilo více, ale jen díky zmiňovanému rozdělování bodíků. Omolouvám se, jedno Red Eaglovi rzhodně uznat musím. Mě to někdy moc mluví a osobně se mu nedivím, že todo konce nedočetl. I pro mě je to dlouhé. Není to omluva. Opravit bych to měla. Ale nebudu. Supra den všem.:)
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 18.08.2012, 06:24 hod., celkem upraveno 3 x.

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 18.08.2012, 04:23 hod.

+1

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 18.08.2012, 10:55 hod.

Ahoj Joshuo:)

Jen malinká zmínka. Nečetla jsem přímo pravidla tohoto FORUM, protože mám zkušenosti z jiných FORUM, ( Nekamenuj mě za to Javůrku prosím :oops: 8-) ), ale mám dojem, že k založení postu platí jedno pravidlo. ;) Tvůj post musí obsahovat minimálně několik znaků ( písmo, atd atd ), což tvůj asi nesplňuje. Chííích, lepší první varování ode mne, než od Javůrka. Pokud toto pravidlo je i zde na tomto FORU. Ale proč ti píšu. Nějak nechápu tvůj příspěvěk " +1 ". Šlo by to malinko pro mě prosím osvětlit?? 8-)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“