Magic Find
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Paja1986#2735
Tohle je moje výbava pro 1.act v infernu http://eu.battle.net/d3/en/profile/Paja ... ro/4112437
Spolu s NV mi padá docela dost rare předmětů. Většinou 60 a 61 Itl, ale padne i pár lvl 63.
Spolu s NV mi padá docela dost rare předmětů. Většinou 60 a 61 Itl, ale padne i pár lvl 63.
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:ChoseCZE#2100
Re: Magic Find
Tak i ja se pochlubim:)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Josh ... ro/8489682
Al prijde mi, ze je uplne jedno kolik to cislo je..pada mi uplny ho*no, z celej mesic 2 itemy co se daly prodat docela dobre..a 1 pouzit.
Legend 1, taky s*it....Set 0, a to pri plnym valoru mam okolo 320+ s folowerem.Obratim vzdy akt naruby, kazdou mrtvolu, sud, truhlu etc...Podle me je drop buglej jak svin.
Al prijde mi, ze je uplne jedno kolik to cislo je..pada mi uplny ho*no, z celej mesic 2 itemy co se daly prodat docela dobre..a 1 pouzit.
Legend 1, taky s*it....Set 0, a to pri plnym valoru mam okolo 320+ s folowerem.Obratim vzdy akt naruby, kazdou mrtvolu, sud, truhlu etc...Podle me je drop buglej jak svin.
Farmis jen 1. akt? Momentalne chodim farmici Vault of Assassin runy ve 2. aktu a oproti prvnimu je to, co se tyce dropu, velky rozdil. Za poslednich cca. 10 dni kolem 10 legendarek, 2 setove itemy, nekolik receptu na drahokamy (Flawless a Perfect Star) a zbrane (bohuzel zatim jen Exalted Fine) a nekolik prodejnych itemu. Spadl mi tam i mec, ktery mi navysil dps o 3 tisice. Celkove jsem na prodeji predmetu z Vault of Assassin runu zatim vydelal 15-20 milionu. Magic Find s 5 NV a followerem celkove 266. Pri neprijemnych kombinacich affixu u packu mi barbar klidne u jednoho nekolikrat chcipne, takze na opravy dam stejne tolik, kolik zlata sesbiram, ale vyplati se to. Diky solidnimu dropu me v poslednich dvou tydnech D3 hodne bavi.Joshua88CZ píše:Tak i ja se pochlubim:)
Magic Find
No já farmim s mf 286, 1 act warrior rest, porad dokola, jeden run cca 40 sekund, za 15 minut mam 30 rare itemu, z toho tak 5 ilvl63, drop slusnej ale celkove veci noc moc, ale par veci sem už prodal vyhradne za ecka, zbraň za 20 oci
Takze ten drop tam občas je, otázka je jestli ty lepsi itemy nespadají az v dalsich aktech a vyplatí se cekat v 1 aktu pri takovem množství rare , neho farmit dalsi akty kde sesbiras za 15 minut 3 rare ale budou lepsi ? )
iPhone 4s, Black - Tmobile - Používám TapaTalk
Takze ten drop tam občas je, otázka je jestli ty lepsi itemy nespadají az v dalsich aktech a vyplatí se cekat v 1 aktu pri takovem množství rare , neho farmit dalsi akty kde sesbiras za 15 minut 3 rare ale budou lepsi ? )
Toť otázka. Já myslím, že v takovém případě je lepší zůstat u 1A. Mnohem lepší je samozřejmě vylepšit mf gear na takovou úroveň, aby se člověk nemusel rozhodovatGorash píše:vyplatí se cekat v 1 aktu pri takovem množství rare , neho farmit dalsi akty kde sesbiras za 15 minut 3 rare ale budou lepsi ? )
když se bavíte o farmení....
máte nějaké tipy na farmení 2.actu? nejlepsi na pomer cas/počet elitek?
Vault off Assassin + Black canyon mines (alebo tak nejak, mala lokacia, 1-2 sem tam 3 packy), + skusit goblinov v road to alcarnus a potom v tej kratkej lokacii pred desolate sands (ancienth path? alebo ta druha : ) je tu k tomu nikede na fore popisany aj pekne postup tak aby si sa vzdy nacital vo vaulte a nemusel ho hladat, skus presmejdit
Magic Find
Nevite nekdo náhodou jestli mf ovlivnuje gold find ?
Protoze cim mam vice mf, tak se mi zda ze pada vice goldu i s obyčejných potvor, nemyslim tim vice jako obnos ale vice hromadek, tim padem by se hodilo mit 20/20 mf/gf na itemech vice nez jet treba čiste jen gf, nevim myslim ze sance na drop itemu z potvory se započítává asi i jestli drobné goldy a pak az podle gf jake mnozstvi, mozna je to jen muj pocit ale rekl bych ze to tak asi je, nevi nekdo neco o tom blíže ?
Protoze cim mam vice mf, tak se mi zda ze pada vice goldu i s obyčejných potvor, nemyslim tim vice jako obnos ale vice hromadek, tim padem by se hodilo mit 20/20 mf/gf na itemech vice nez jet treba čiste jen gf, nevim myslim ze sance na drop itemu z potvory se započítává asi i jestli drobné goldy a pak az podle gf jake mnozstvi, mozna je to jen muj pocit ale rekl bych ze to tak asi je, nevi nekdo neco o tom blíže ?
Jak říká Punky, nejlepší je Vault of Assasssin. Nastackovat 5 NV v Black Canyon Mines (nahoře se ti občas vygeneruje Crushing Vault, časovaný dungeon, který když projdeš v limitu do cíle, dostaneš se k několika truhlám --> už jsem tam našel dva plánky na Flawless Star Amethysty) + Road to Alcarnus. V obou se většinou nachází goblin. Pak se portnout do Vault of Assassin, kde je tak 8 elite a champion packů. Kdyžtak podrobnější návod (v angličtině) je v linku.orisk93 píše:když se bavíte o farmení....
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5036254430
A nemáte nějaký podobně osvědčený postup na A3? Nemůžu si pomoct, ale mě se v něm pohybuje lépe než v A2. Je to asi dáno nepříjemným zaměřením většiny A2 monster pro DH (létající, střílející, pod pískem lezoucí, neviditelní a mortar hovada). Do MF gearu už mi chybí jen amulet a zbraň pro templáře a farmit 1A už mě fakt nebaví a A2 mě zase nervově ničí...
a3 prochazim prakticky cely. Zadny podobyn misto, jako je VoA v 2. actu tam neni. Davam si vetsinou q na zabiti siegbreakera a pak prochazim 3 patra pred ghomem, stonefort (obe casti), battlefields + cestu k siegbreakerovi a pak zbytek po azmodana no. Pokud te nervove nici a2, tak neivm, jak se budes tvarit na phasebeasty v heart of sin dungeonech. Rangedi na ne dost nadavaji no
Tak kráter nebudu chodit ani náhodou, phasebeasti byli moje smrt! Ale stonefort nezní špatně. U battlefieldu mě vadí strašná spousta monster na malý počet elit=časově nic moc.
P.S.: máš dost hustou přilbu, hned bych tam dal žlutej gem :-)
P.S.: máš dost hustou přilbu, hned bych tam dal žlutej gem :-)
nedavat to cele je imo oproti klasickymu a2 runu horzne nevyhodny. tratis sposutu casu na nastackovani a elit s 5x NV pak moc nedas. Stonefort (obe casti) jsou +- 6 packu.
a na PS: jopo helma je super. Ma vetsi cenu nez celej zbytek mojeho gearu . Topaz casem uricte bude, ale nejdriv musim trochu zvednout staminu. S HP pod 40k ve 3. actu citelne vic umiram a to efektivni farme moc nepomuze no :]
a na PS: jopo helma je super. Ma vetsi cenu nez celej zbytek mojeho gearu . Topaz casem uricte bude, ale nejdriv musim trochu zvednout staminu. S HP pod 40k ve 3. actu citelne vic umiram a to efektivni farme moc nepomuze no :]
Já osobně nosím MF Gear cca 130 MF v základu ( kolem 200 s 5 Stackama Valoru ) a ten rozdíl tam určitě je .. Jak už tu určitě někdo psal tak to že má někdo 100 % MF nutně neznamená že hned budou na 100 % padat Magic nebo Rare itemy ale pouze se navýší šance o těch 100 % ( např z 10 % dropu rare z toho bude 20 % ) Hlavně je si třeba uvědomit že je to běh na dlouho trať a ten rozdíl není poznat po 20 MF runech ..
Já nemám na hraní tolik času takže podle toho ten gear tak vypadá ( Wizard , 35k DPS , 25k HP , 20 % crít , cca 450 resisty ) a jak někdo psal , nebaví mne kapat v 2a protože ti mobove tady jsou fakt dost nepříjemní .. Oproti tomu se v tomhle 1a nedá porovnat a je to hlavně dobrý začátek pro lidi , kteří nemaj gear jako japonci kteří farmí 25 hodin denně ..
Já to jezdím takhle :
1. Cemetery of the Forsaken a projít všechny 3 Crypty , občas se poštěstí a máte jeden Elitepack hned u Waypointu , navíc je cca 20 % šance že v jedné z Crypt bude goblin
2. The Festering Woods - v oblastí 2-4 elitepacky + 2 krátké dungeony v každém po 1 elite packu
3. Pokračujeme už s 5 stackama do Halls Of Agony 2 lvl až do Cursed hold kde kuchneme Wardena
4. Halls of Agony 3 lvl až po Butchera
Celej run mi trvá cca 20 minut , většinou musím po 2 runech identifikovat a buďto rozbít nebo prodat v aukci itemy , protože nejsou kam dát .. Dá se takhle vydělat celkem slušný peníz , když do toho sbíráte Magic itemy s ilvl 61+ ( kvůli essencim ) které se hned prodají a celkem slušně . Většina rare itemu je jako v každém actu k ničemu , viděl bych to tak na 50 % 55 - 60 ilvl , 25 % 60 , 15 % 61 - 62 ilvl a zbytek ilvl 63
Je to spíše takovej klasickej MF run v 1a pro lidi kteří nemají moc EQ na to farmit VoA ve 2 actu a nebo nemají nervy na to , umírat ve 2 actu
Já nemám na hraní tolik času takže podle toho ten gear tak vypadá ( Wizard , 35k DPS , 25k HP , 20 % crít , cca 450 resisty ) a jak někdo psal , nebaví mne kapat v 2a protože ti mobove tady jsou fakt dost nepříjemní .. Oproti tomu se v tomhle 1a nedá porovnat a je to hlavně dobrý začátek pro lidi , kteří nemaj gear jako japonci kteří farmí 25 hodin denně ..
Já to jezdím takhle :
1. Cemetery of the Forsaken a projít všechny 3 Crypty , občas se poštěstí a máte jeden Elitepack hned u Waypointu , navíc je cca 20 % šance že v jedné z Crypt bude goblin
2. The Festering Woods - v oblastí 2-4 elitepacky + 2 krátké dungeony v každém po 1 elite packu
3. Pokračujeme už s 5 stackama do Halls Of Agony 2 lvl až do Cursed hold kde kuchneme Wardena
4. Halls of Agony 3 lvl až po Butchera
Celej run mi trvá cca 20 minut , většinou musím po 2 runech identifikovat a buďto rozbít nebo prodat v aukci itemy , protože nejsou kam dát .. Dá se takhle vydělat celkem slušný peníz , když do toho sbíráte Magic itemy s ilvl 61+ ( kvůli essencim ) které se hned prodají a celkem slušně . Většina rare itemu je jako v každém actu k ničemu , viděl bych to tak na 50 % 55 - 60 ilvl , 25 % 60 , 15 % 61 - 62 ilvl a zbytek ilvl 63
Je to spíše takovej klasickej MF run v 1a pro lidi kteří nemají moc EQ na to farmit VoA ve 2 actu a nebo nemají nervy na to , umírat ve 2 actu
klasika, hodně packů za málo času. Ještě ti poradim malinký vylepšení, prohoď Woods a hřbitov v pořadí. Důvod je ten, že v defiler cryptách je event, který se při dropu chová jako elita a při 5NV ti vypadne vždy min jedna rare. Když jdeš hřbitov první tak se často stane, že narazíš na event hned v první kobce a ještě nemáš 5NV(občas ani po vyčištění hřbitova a cryp nemáš 5NV) - pak se tam buď musíš vracet až dosáhneš 5NV abys měl rare drop nebo ho uděláš bez 5NV a rare drop nemáš. Když pujdeš woods první tak po nich máš jistý 4NV takže na event jdeš vždycky s 5NV.M4rth píše:...
Přesně tak, navíc tam spíš natrefíš na goblina než ve festering woods = opět lepší mít NV. JInak k Butcherovi chodím už od highlands, tam je to taky výživné.
nevis je nekde v Black Canyon Mines nějaký check point? jestli dobře pamatuji z dob expení tak tam nekde je...a na tak malé lokaci se muze vyskytnout až 4 elite pack jo?tomisco píše: Jak říká Punky, nejlepší je Vault of Assasssin. Nastackovat 5 NV v Black Canyon Mines (nahoře se ti občas vygeneruje Crushing Vault, časovaný dungeon, který když projdeš v limitu do cíle, dostaneš se k několika truhlám --> už jsem tam našel dva plánky na Flawless Star Amethysty) + Road to Alcarnus. V obou se většinou nachází goblin. Pak se portnout do Vault of Assassin, kde je tak 8 elite a champion packů. Kdyžtak podrobnější návod (v angličtině) je v linku.
To mne nenapadlo takže ta rada mi zase určitě pomůže , děkuji
Klasika to je , možná snad jediná volna v 1A , nemůžu si pomoct ale před patchem alespoň pro mne je 2A a MF run na VoA nedatelný a to jsem zkoušel snad 10 buildu , proměnit gear více na rezisty , armor , HP , DMG , mne osobně 2A prostě nejde
Klasika to je , možná snad jediná volna v 1A , nemůžu si pomoct ale před patchem alespoň pro mne je 2A a MF run na VoA nedatelný a to jsem zkoušel snad 10 buildu , proměnit gear více na rezisty , armor , HP , DMG , mne osobně 2A prostě nejde
Asi to nebude tak efektivní, jako nastackování valoru + Vault of Assasins, ale já chodím trošku zábavnější cca 60-70 minutový runy 2A s výnosem okolo 1,1rare/min:tomisco píše: Jak říká Punky, nejlepší je Vault of Assasssin. Nastackovat 5 NV v Black Canyon Mines (nahoře se ti občas vygeneruje Crushing Vault, časovaný dungeon, který když projdeš v limitu do cíle, dostaneš se k několika truhlám --> už jsem tam našel dva plánky na Flawless Star Amethysty) + Road to Alcarnus. V obou se většinou nachází goblin. Pak se portnout do Vault of Assassin, kde je tak 8 elite a champion packů. Kdyžtak podrobnější návod (v angličtině) je v linku.
Start klasika v Black Canyon Mines -> Road to Alcarnus + první část Alcarnus -> port Path to the Oasis a procházím celou Dahlgur Oasis + pokud potkám Flooded Cave, Tomb of Khan Dakab (jistý dvě elity + rare drop z truhly) a Mysterious Cave + cellar uplně vpravo s jistou elitkou. Potom Ancient Path (goblin) -> Vault of Assasins + projdu Desolated Sand a hledám Cave of the Betrayer.
Flooded Cave + Cave of the Betrayer mi přijdou dost efektivní na procházení, obě mají dost elitek + velkou šanci na goblina, někdy potkám i 2 v obou.
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile
Plechi#2633 - D3 profile
ano, je tam check point... 4 elite neviem, su tam vacsinou 1-2, mal som aj 3 (ale stalo sa aj ze ani jeden)orisk93 píše:nevis je nekde v Black Canyon Mines nějaký check point? jestli dobře pamatuji z dob expení tak tam nekde je...a na tak malé lokaci se muze vyskytnout až 4 elite pack jo?