Kdo bude první Paragon Level 100?
Já se hlásím, ne world samozřejmě, ale tady v Česku bo na Slovensku.
p.s. potřeboval bych nejlepši červenej šutr tak na měsíc, pokud by někdo byl ochoten zapujčit
p.s. potřeboval bych nejlepši červenej šutr tak na měsíc, pokud by někdo byl ochoten zapujčit
Naposledy upravil(a) Drakkari dne 20.08.2012, 21:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Kdo bude první Paragon Level 100?
calculated with 75% NV buff, it would take 1,327,543 mlvl 63 Monsters from 0 to 100
HF (pokud samozřejmě nezvýšej expy za moby)
takové číslo vycucané z prstu to nikdo neví kolik je potřeba xp, jaká bude křivka, jediný co napsali je, že z nuly na sto to pojede stejně rychle jako diablo 2.. pravda žádné lamborghini, ale pomalej trabant, ale stejně zkusím bejt prvníTrackThor píše:calculated with 75% NV buff, it would take 1,327,543 mlvl 63 Monsters from 0 to 100
a jak se ví, že stat +experience na to bude mít vliv? nejedná se přeci o "normální" experience level... ne?
třeba to ozkoušet, každopádně rubísky po tom oznámení vystřelily na 4,5k za flawless squareZOMB píše:a jak se ví, že stat +experience na to bude mít vliv? nejedná se přeci o "normální" experience level... ne?
A mužu se zeptat o co jde v tom paragon lvl? včem to je dobré
díky za odpověd
díky za odpověd
how it works:Madrak píše:A mužu se zeptat o co jde v tom paragon lvl? včem to je dobré
díky za odpověd
After you hit level 60, any further experience you earn from killing monsters will begin to count toward Paragon levels
There are 100 Paragon levels
Every Paragon level will reward you with:
Core stats such as Strength, Dexterity, Intelligence, and Vitality in amounts similar to what you’d gain from a normal level
3% Magic Find and 3% Gold Find
nemyslím, že je potřeba překlad, ale kdyžtak si řekni.
až odzkoušíš nebo bude oficiální prohlášení ohledne rubinu v headce, tak napis pls..prece utratit několik mil jen tak se mi moc nechceDrakkari píše:třeba to ozkoušet, každopádně rubísky po tom oznámení vystřelily na 4,5k za flawless squareZOMB píše:a jak se ví, že stat +experience na to bude mít vliv? nejedná se přeci o "normální" experience level... ne?
Tak on už má Drakkari přes 800k lifetime killů a 30K elitek, takže to tak dlouho trvat nebude
Drakkari: Snad se neurazíš, když se zeptám na tvůj gear. Máš vůbec po takové době hraní nějaké dobré itemy, nebo jen GF gear na 1A?
Drakkari: Snad se neurazíš, když se zeptám na tvůj gear. Máš vůbec po takové době hraní nějaké dobré itemy, nebo jen GF gear na 1A?
ontopic: troufám si tvrdit, že i skutečně prvním paragonovi level 100 v našich končinách se tahle komunita nedozví. protože správnej první paragon level 100 se přece nebude zdržovat psaním na forum ;D
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
silně mi to zavání ranky z HGG. a tam se na 50 rank dostávalo hoooodně dlouho (ale ten boost stál za to )
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
mám asi 60k dps vybavu v truhle, je to tak akorát na farmu actu 2, problém je že já věci na aukci nekupuji, všechno co mám je z dropu, goldy všechny prodávám, takže i když mám hromadu hodin i killů tak ten gear stále nic moc.Nekronaut píše:Tak on už má Drakkari přes 800k lifetime killů a 30K elitek, takže to tak dlouho trvat nebude
Nechci si zničit hru nákupem věcí na aukci, hra bude několik let, ten gear vymlátím po čase (nevadí mi farmit i několik let ), a grind mi neva, času je dost
už včera se na diablofans.com objevila tabulka s expama potrebnejma na kazdej paragon lvl, takze to cislo zas tak moc vycucany neni.....Drakkari píše:takové číslo vycucané z prstu to nikdo neví kolik je potřeba xp, jaká bude křivka, jediný co napsali je, že z nuly na sto to pojede stejně rychle jako diablo 2.. pravda žádné lamborghini, ale pomalej trabant, ale stejně zkusím bejt prvníTrackThor píše:calculated with 75% NV buff, it would take 1,327,543 mlvl 63 Monsters from 0 to 100
Btag: nagash#2217
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Neumimhrathc - WW barb pro chvíle, kdy mě všichni serou
Vzhledem k tomu že by dosažení max PL mělo trvat asi tak dlouho jako dosažení 99 lvl v D2 tak to asi tak brzo nebude, každopádně tento patch hru asi hodně změní už se těším.
Nova vyzva: 100 Paragon na HC :-D
tenhle paragon system podle me HC hodne zlehci, staci proste prelevelovat content na nizsi obtiznosti (inferno act 1 misto act 2 atd.), jo to bude plan c.2 udelat PL100 na HCGrollw píše:Nova vyzva: 100 Paragon na HC :-D
postni prosim tvoj profil (battle.net) ...chcem sa pokochaťDrakkari píše:tenhle paragon system podle me HC hodne zlehci, staci proste prelevelovat content na nizsi obtiznosti (inferno act 1 misto act 2 atd.), jo to bude plan c.2 udelat PL100 na HCGrollw píše:Nova vyzva: 100 Paragon na HC :-D
Zatím level 6. Jede to pomalu. Profil je o ničem, jedu jen gold find gear: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Alys ... ero/157257
...ale máš riadne veľa lifetime kills a elitiek kde prosím ťa farmíš?? ja mam lvl3 a isiel som inferno actII a zaciatok actuIII
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
rubínky fungujou, od včerejška poctivě expímZOMB píše:a jak se ví, že stat +experience na to bude mít vliv? nejedná se přeci o "normální" experience level... ne?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil