Pozor na HC public games

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
Quetak
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Quetak#1902
Re: Pozor na HC public games

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 09:15 hod.

Napadlo vás, že právě hráči, kteří se k němu připojují chtějí jen zneužít jeho velikosti lvl a toho, že je právě v Pony aby sebe obohatili?? Napadalo vás vůbec, že je po tom, co mu už došla trpělivost ve svém publicu neustále takové lidi živit, právě z tohoto důvodu zabíjí??
Když nechci nikoho živit, tak nezakládám(nelezu) do public. Z jeho strany je to čistá prasárna(proč leze do hellu na lvlu60?) a takovej člověk musí být pěkná svině i ve skutečnosti a obahjovat to nějakou jeho došlou trpělivostí? Ať si de zamlátit do pytle a ne zabíjet lidi, který třeba tu hru neznaj tak dokonale, hrajou ji pro zábavu, atp.
Jeho chování je sice kapánek amorální, ale rozhodně dokáže vytrestat o hodně více amorálnější hráče.
Je víc amorální důvěřovat lidem a věřit v jejich férovost než zabíjet neznalý a důvěřivý? Je mi líto v jakym prostředí musíš žít když ti tohle příde normální. Promiň to je jak kdybys vedla slepou babičku přes přechod a uprostřed ji nechala před rozjetym kamionem. :ble:

Aveee
Fallen Shaman

Příspěvek od Aveee » 22.08.2012, 10:02 hod.

hned som mu dal LIKE na jeho videa, takych hracov treba viac ;-) Kto je chamtavy po itemoch z random pubu, skonci na cintorine.

Wixxia
Wraith
BattleTag:Wixxia#2518

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 10:06 hod.

Nesouhlasím Quetak. Už jen srovnávat babičku na přechodě je naprosto iracionální s hraním her. To zaprvé.

A just založím právě public proto, abych tyhle šmejdy zabíjela. Taky nesouhlasím.

O důvěřivosti toto vůbec není. To sem nepleť. Přehnaná důvěřivost je právě známka hlouposti. A tento názor má i hodně filosofů. Což ani jeden z nás Quetak rozhodně není. Ale on mlátí jakoby do pytle právě. Zabíjí a vychutnává si to ve hře. Nikoliv v reálu. To že je postava rádoby člověk v reálu vůbec s tímto nespojuj. Osobně nevěřím tomu, že by dokázal někoho zabít v reálu. Nezlob se na mě, ale máš dost zkreslený představy o tom, jak tato planeta je asi " hodná ". Nesouhlasím s Tebou vůbec v žádném bodě. Bez urážky. Nemám urážet lidi ve zvyku. Ale ty jsi přesně ten poslední, s kým bych se do HC pustila. Ty jsi záruka smrti. ( A to nemluvím o stylu tvojeho hraní, který můžem mít naprosto dokonalý. )

EDIT : Přesně, jak říká Aveee.
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 22.08.2012, 10:24 hod.

Teď trošku z jiného soudku ale k tématu :)
Předevčírem jsem ripnul s monkem na 47 lvl ... budiž mu země lehká :) Bylo to samozřejmě na public HC, žádná sviňárna od ostatních hráčů v partě ... bylo to těsně před Asmodanem, 3 monkové a jeden DH, tenká "ulička" a naběhl elite pack se shieldama a hazející erupce pod zadek. Já nejnižší level z party tam naběhl a začal to do nich bušit. Věděl jsem že to ustojím :-D Tedy ustál bych, pokud by se ti další NEPOLEKALI !!! Tohle jsem zažil poprvé na HC, když vyšší lvl spoluhráčů (člověk předpokládá že i lepší equip) měl strach tam naběhnout ke mně :-) Bylo to vidět jak pár krát naskočili do kola a pak zase vyskočili, byli nerozhodní ... no rozhodně to stálo život jenom mě :)
Uznávám, že nejlepší na HC je parta na mumble třebas z Diablofans ... ta komunikace hodně usnadňuje, ikdyž i utíkat po lvl se dá a psát levou rukou help nebo gob :D pokud nejsou elitky extra fast :D ...
Kdo chce, si mě přidejte ;) SC už nehraju :D
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 10:26 hod.

Já s tebou taky naprosto nesouhlasím, na tom se shodnem. Už tohle téma radši nebudu číst, protože bych se akorát rozčiloval jak někdo může obhajovat jeho ubohost. Pro mě je to hnus a nikdy bych se s takovym člověkem neztotožňoval natož obhajoval jeho chování z jakýhokoli pohledu. Nemám vůbec zkreslený představy o světě, vím, že sou lidi svině a takovým se vyhýbám obloukem, mám trochu jiný morální hodnoty, zábavu v nasrávání jinejch lidí nevidim, víc mi příde zábavnější jim pomoct.
edit: hra se mnou by neznamenala smrt, když by ti teklo do bot tak bych se ti snažil pomoct, ale to se o tobě říct nedá (bez urážky), smutné.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.08.2012, 10:29 hod.

Quetak píše:Já s tebou taky naprosto nesouhlasím, na tom se shodnem. Už tohle téma radši nebudu číst, protože bych se akorát rozčiloval jak někdo může obhajovat jeho ubohost. Pro mě je to hnus a nikdy bych se s takovym člověkem neztotožňoval natož obhajoval jeho chování z jakýhokoli pohledu. Nemám vůbec zkreslený představy o světě, vím, že sou lidi svině a takovým se vyhýbám obloukem, mám trochu jiný morální hodnoty, zábavu v nasrávání jinejch lidí nevidim, víc mi příde zábavnější jim pomoct.
edit: hra se mnou by neznamenala smrt, když by ti teklo do bot tak bych se ti snažil pomoct, ale to se o tobě říct nedá (bez urážky), smutné.
Me osobne jsi pomohl hodne.:)
+1

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 10:41 hod.

To se na mě Quetak nezlob. O pomoci ostatním tady nejde. Ty vůbec nevidíš podtext toho, proč to dělá. Je pouze a pouze tvůj osobní názor, že se tím baví. To máš pravdu, na tomto se rozhodoně schodnem. Ano, to rozhdoně pro morálku jiné hodnoty mám a to beze sporu. Kdo je má, či nemá lepší je už otázka jiná.
Jaka můžeš říci, že se tím ten člověk baví?? COpak ty máš jeho mozek?? Mluvíš jen a jen o svém názoru, ale o možnostech, proč to ten člověk může dělat už vůbec nepřemýšlíš. Ty v tom vidíš jen prachsprostou nemorální zábavu. Pokud by si měl pravdu, tak s Tebou rozhodně souhlasím, ale kdyb si četl pořádně, tak je jasně vidět, že v mém příspěvku ho ani náhodou nepodporuji, pokud to dělá s onoho důvodu.
Ten, kdo tu mluví o tom, že je to jen a jen z jeho strany prasárna, Jsi Ty!! Já se v jeho jednání snažím vidět i něco jiného. To se ale o tobě rozhdoně říci nedá. Ty ho jen okamžitě odsoudíš. Což ani zdaleka nepovažuji za normální a morální. Ty jsi nějakej moc rychlej soudce. Nezlob se, ale s Tebou by to justice moc daleko nedotáhla.
Pokud se mojí pomoci týče, tak kontakuj hráče s názvem Wateerdeep. Je to Rus. ( HC ). Ten Ti o mé pomoci bude vysloveně povídat pohádky. Což je pomoc taková, jak se má vidět ve slově " pomoci ". To jen pro info, když se mě snažíš ( a to zase samosoudem a rychlosoudem ) dostat. Co se mě týče. Zatím si dokola nehodil jeden jedinej rozumnej argument ;) .
Ale budiž, lidé jsou opravdu rozdílní a děkuji bohu za to:)

EDIT : už jen to, že sem písneš to, že toto téma raději nebudeš číst mluví za vše. :). Nezlob se na mě:) ( Rychlosoudy a samosoudy )
http://www.youtube.com/watch?v=Yryr4y3T4cs <<-- Prosím poslechnout. Strašně krásné.

Arthur Shopenhauer : „Není nic těžšího než vyjádřit významnou myšlenku tak, aby jí každý rozumněl.“

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.08.2012, 10:43 hod.

Je vidět, že ten týpek je overgeared jak sviňa. S takovým equipem nemáte motivaci lízt do Hell pony levelu. Jediná možná motivace s takovou postavou zakládat public a otevřít Hell pony level je a) dělat přesně tuhle prasárnu a nebo b) pomoct slabším hráčům vylevelovat chary. O tom, že tam ti ostatní lidi lezou, aby se přiživili na někom cizím a zajistili si uber equip nemůže být ani řeč, to je naprostá blbost a kdo si to myslíte, tak o té hře prostě nic nevíte. V hell pony levelu vám ani za desítky hodi farmení nic pořádnýho nepadne.
Ten týpek je strašný hovado a tohle dělá jenom, aby "byla sranda". To, že ho tady tolik lidí obhajuje je akorát k zblití. Jestli jste takový tak OK, vaše věc. Já když už náhodou jdu hrát public, tak proto abych těm lidem pomohl, ne abych jim zabíjel chary...
Edit:
Wixxia: Viděla jsi vůbec to video. Jenom první nápis: "A recipe for Hardcore FUN". Nehledě na to, že kdyby to nebral jako zábavu, ale jako nějaký vyšší poslání, nebo co se to tady snažíš naznačovat, tak by to vůbec nedělal, protože to je prostě jenom ztráta času...
Naposledy upravil(a) kojot dne 22.08.2012, 10:47 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 10:47 hod.

Stejná rekace na Tebe Kojote. To jsou jen vaše názory. Pro příklad. Proč polezu do Pony s takovýmto equipem?? NAprosto jednoduché!!. Abych si našla věci pro mou další postavu.
Není co dodat. Vidíte jen a jen své názory.
2x Hurá těmnto hráčům.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 10:48 hod.

Tady nejde o možnosti proč to dělá, ale o důvody. Řekni mi jedinej rozumnej důvod proč posílat schválně jiný hráče na smrt? Myslim rozumnej, ne že je naštvanej z protahování noobů, což dělat nemusí když nechce... Ano, odsoudil sem ho rychle, protože tam žádná hlubší myšlenka proč tohle dělat neni...než že se baví při pohledu jak někdo umře.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.08.2012, 10:49 hod.

Přečti si dodatek. Ne opravdu to není jen názor. Je to fakt. A z takovým charem určitě nebudu farmit Hell pony level pro svoje ostatní chary, když můžu farmit kdekoliv v Inferně...
Obrázek

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 10:52 hod.

Supra:) Nejdřív písnu, že se to konečně dostává do komunikace normálních rozměrů. Palec nahoru Quetak:). To rozhdoně nemylsím ironicky:)

Jak říkám, pokud to dělá s důvodu, který je správný podle tvé teorie, tak bych ho nejraději kopla do zadku. To rozhodně podporuju. Co se chlpaů týče, tak možná né tak ani do zadku :lol:

Ono se ale přesně nedá říci " logický ". Jde o to, že z jeho pohledu je to logické. To že z našeho ( v případě tvé pravdy ) to logické fakt není, je naprosto bezesporu a za to by si dotyčný fakt zasloužil pranýř. A to pořádnej.

EDIT : samozřejmě že sem to viděla. Ale jak si můžeš být jistý, že jen nespojil sejmutí hráče v HC modu s hledáním předmětů pros svou postavu, která hell ani náhoudou nezvládne?? i kdyby byla pravda, že je jen loví, tak je to jeho styl hry. A ikdyž pro nás věru nepochopitelný, tak i v officiálních hrách, je v některých případech podporována hra za zlo. Chápeš, co tím chci říci?? Je snad normální a morální programovat takovýtoi styl??
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 22.08.2012, 10:56 hod., celkem upraveno 1 x.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 10:53 hod.

Wixxia píše: Proč polezu do Pony s takovýmto equipem?? NAprosto jednoduché!!. Abych si našla věci pro mou další postavu.
A proto zakládám public game (aby mi snížili MF když nemaj NV)...opravdu výbornej důvod bez racionální podpory.

edit: Jak píše kojot, hledáš nějakej hlubší důvod(poslání) tam kde neni a ani být nemůže - pokud těm hráčům nechce pomoct - což evidentně nechce.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 10:58 hod.

Jak to?? Quetak, ty to furt nevidíš. Jemu se ale moc MF nesníží, když každej, kdo se připojí skoro okamžitě zařve. V HC modů se pak okamžitě jakoby odhlásíš. Tam nemá cenu zůstávat přece:)))). Pánové pánové, nezlobte se na mě, ale vám chybí kousíček kreativnosti:)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 22.08.2012, 10:59 hod.

Wixxia píše:Jak to?? Quetak, ty to furt nevidíš. Jemu se ale moc MF nesníží, když každej, kdo se připojí skoro okamžitě zařve. V HC modů se pak okamžitě jakoby odhlásíš. Tam nemá cenu zůstávat přece:)))). Pánové pánové, nezlobte se na mě, ale vám chybí kousíček kreativnosti:)
Nehledas nahodou v tom boha nebo neco takovyho jak v jinym topicu.?:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 11:01 hod.

Kuki10 : Rozesmál:))))

Boha hledat ve hře za zlo se nedá. To jen pro detail.))))) . Ale jako větička rozhodně dobrý..

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 11:03 hod.

Wixxia píše:Jak to?? Quetak, ty to furt nevidíš. Jemu se ale moc MF nesníží, když každej, kdo se připojí skoro okamžitě zařve. V HC modů se pak okamžitě jakoby odhlásíš. Tam nemá cenu zůstávat přece:)))). Pánové pánové, nezlobte se na mě, ale vám chybí kousíček kreativnosti:)
Tak teď mi utekly tvoje myšlenkový pochody... On založí hru aby si šel zafarmit pony lvl. Otevře to na public (proč??) a farmí a při tom počitá kolik lidí tam zařve? Proč to otevírá na public to mi vysvětly, to je to co nechápu když si chce podle tebe nafarmit itemy pro další chary? Tam neexistuje jediná výhoda pro něj to otevírat na public.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 11:06 hod.

Ono, ta hra publicu mohla být založená o hodně dřív ( což rozhodoně byla ) a ani zdaleka né za tímto účelem. Víš jak to myslím Qééé?? Prostě, začal lovit až po tom aniž by ho vůbvec napadlo tuto hru publicu tak plánovat. Chápeš?:)

Edit : Kojot: Nebudu ani náhodou farmit v inferně, když to moje postava na lvl ( třeba 52 ) nepobere. Nelogické.
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 22.08.2012, 11:15 hod., celkem upraveno 1 x.

Quetak
The Butcher

Příspěvek od Quetak » 22.08.2012, 11:09 hod.

Nevím, proč ale mám pocit, že charakter lvl60 se nemůže pripojit do public hry v A1...ta v nabídce neni, jediná možnost je založit ji.

edit:
The Fallen Star: 49-52
The Legacy of Cain: 50-53
A Shattered Crown: 51-53
Reign of the Black King: 51-54
Sword of the Stranger: 52-54
The Broken Blade: 52-55
The Doom in Wortham: 53-55
Trailing the Coven: 53-55
The Imprisoned Angel: 54-57
Return to New Tristram: 54-57

S levelm 60 se do public hellA1 nedostaneš pokud ji sama nezaložíš ;) Tím padá veškerá tvoje teorie.

edit2: Tak ještě jednou, až mi dáš jedinej reálnej, rozumnej důvod proč by to ten člověk dělal, bez úmyslu zabíjet ostatní hráče tak uznám, že sem se v něm pletl, ale jinak si stojím za tim, že je to naprostej ubožák.
Naposledy upravil(a) Quetak dne 22.08.2012, 11:19 hod., celkem upraveno 1 x.

Wixxia
Wraith

Příspěvek od Wixxia » 22.08.2012, 11:17 hod.

To si nemyslím. Public založil v lvl 1 a na lvl 60 se postupem času dostal. Což je naprosto jasné. Public už byl založen. A tvoje data vlastně o tom dokonale mluví. To že se vlastně k němu připojí lvl 50de ( něco ) je v tom i dokonale vidět:)

EDIT : tady b to chtělo vidět čas ( kdy založil svůj public a na jakém lvl ho založil ). To jediné by dokázalo vyrátit mou teorii. Která ale úpa stejně jak ta vaše může být pravdivá.

EDIT : omluva za překlepy.

Ještě jeden EDIT : Doufám že čtete pořádně a vidíte, že pokud máte pravdu vy, tak s vámi beze sporu souhlasím. Pokud to ale dělá s důvodu, který vidím jako relativně možný, tak ho teda podporovat budu. Uznávám, je mi velice líto, že to odnesou hráči smýšlející jako jsme my!!! Ale jsem ochotna podstoupit riziko životu hráčů ( HRA!!! nikoliv reál ), že to dělá v případě trestíku pro ty šmejdíky, který se na něm jen přiživují.
Naposledy upravil(a) Wixxia dne 22.08.2012, 11:23 hod., celkem upraveno 1 x.

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“