To se na mě Quetak nezlob. O pomoci ostatním tady nejde. Ty vůbec nevidíš podtext toho, proč to dělá. Je pouze a pouze tvůj osobní názor, že se tím baví. To máš pravdu, na tomto se rozhodoně schodnem. Ano, to rozhdoně pro morálku jiné hodnoty mám a to beze sporu. Kdo je má, či nemá lepší je už otázka jiná.
Jaka můžeš říci, že se tím ten člověk baví?? COpak ty máš jeho mozek?? Mluvíš jen a jen o svém názoru, ale o možnostech, proč to ten člověk může dělat už vůbec nepřemýšlíš. Ty v tom vidíš jen prachsprostou nemorální zábavu. Pokud by si měl pravdu, tak s Tebou rozhodně souhlasím, ale kdyb si četl pořádně, tak je jasně vidět, že v mém příspěvku ho ani náhodou nepodporuji, pokud to dělá s onoho důvodu.
Ten, kdo tu mluví o tom, že je to jen a jen z jeho strany prasárna, Jsi Ty!! Já se v jeho jednání snažím vidět i něco jiného. To se ale o tobě rozhdoně říci nedá. Ty ho jen okamžitě odsoudíš. Což ani zdaleka nepovažuji za normální a morální. Ty jsi nějakej moc rychlej soudce. Nezlob se, ale s Tebou by to justice moc daleko nedotáhla.
Pokud se mojí pomoci týče, tak kontakuj hráče s názvem Wateerdeep. Je to Rus. ( HC ). Ten Ti o mé pomoci bude vysloveně povídat pohádky. Což je pomoc taková, jak se má vidět ve slově " pomoci ". To jen pro info, když se mě snažíš ( a to zase samosoudem a rychlosoudem ) dostat. Co se mě týče. Zatím si dokola nehodil jeden jedinej rozumnej argument
.
Ale budiž, lidé jsou opravdu rozdílní a děkuji bohu za to:)
EDIT : už jen to, že sem písneš to, že toto téma raději nebudeš číst mluví za vše.
. Nezlob se na mě:) ( Rychlosoudy a samosoudy )