Quetak píše:Punky: Myslíš, že hráči co začali hrát maj tolik goldů aby si mohli takový vybavení dovolit? Možná to projdou rychlejc než my co sme to hráli od začátku, ale aspoň se tak stanou rychleji rovnocenějšími v partě s námi. Upřímě, kolik z Vás by bavilo chodit týdny coop s kamarádem co zrovna začal, plácá se v A1inf a vy máte dohráno už 3měsíce a equip že oneshotujete v A3? Nebavilo by to ani toho co zrovna začal protože by ste ho tahali na provázku za sebou. Popřípadě byste mu dali váš odpad z truhly aby s váma mohl chodit A3, ale tím byste mu zase úplně otrávili vlastní hraní.
Mě to prostě nevadí, odprogressoval sem si co sem chtěl a novou výzvu si vždy najdu. Pořád sme volali po nástupci D2 a teď ho jakžtakž máme, pořád mi příde D3inferno 10x těžší než D2hell - když vyloučím Uber Tristram.
no pozri, napr weapony s ktorymi som daval uplne pohode act2 a nejak som sa prebil pomaly tretim actom, som prave teraz dal na predaj za 350k/kus, taku maju asi po patchi cenu... obtiaznost sla dole, tak si myslim ze by snimi + priemerny equip siel spravit aj act3 pohode... ide o to ze ta hra je lahka a nie je to preto ze by bol clovek skiller, ale preto ze k equipu ktory staci na 90% hry sa dostanes v podstate lahko... ja si praveze myslim, ze pokial niekto zacal hrat az teraz, musi byt prekvapeny aka lahka ta hra je... si pamatam ked som este pred tym prvym "zlahcovacim" patchom dosiel do actu1 a nasledne actu 2... v oboch za prvych 5 minut par krat skapal a siel pekne naspat o act nizsie aby som mal aspon na nejaky slusnejsi equip... tak aspon to bola ako taka vyzva... ti novi prichozi (ak su taky vobec) proste tou hrou prebehnu... ako ja to berem, ze pre niekoho je zabavne zbierat paragon lvl a tunit si pomalicky postavicku aby mala dobre staty, dobre vyzerala atd... len pre mna to zabavne nie je, pretoze k comu sa nahat za vyssimi cislami, ked aj s priemerom tu hru proste dohras... ako to ze snazia trosku vylepsit itemy a dat im kus zmysel, kvitujem, ale neustale znizovanie obtiaznosti sa mi fakt nepaci