Patch 1.0.4.

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Patch 1.0.4.

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2012, 10:36 hod.

Quetak píše:Mě se změny líbí. Maximální level je v nedohlednu a na equipu je pořád co vylepšovat. Tak jako ty bylo v D2, kde ikdyž člověk měl super itemy tak se pořád honil za těmi suprovějšími. Obtížnost mi nějak nevadí, až budu chtít výzvu tak si zase rozjedu hc (ale předtím by to asi chtělo vyměnit providera internetu :) )
+1

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 23.08.2012, 10:40 hod.

Mě by zajímalo, jak se na obtížnost dívaj lidi, kteří právě začali hrát. To, že někdo kdo má equip na úrovni, nahráno stovky hodin, ví přesně co od kterýho komba elite affixů čekat říká, že je to moc jednoduchý, není vůbec směrodatný. Nově začínající hráči by měli dostat šanci dotáhnout se na ty "veterány", kteří hrajou od začátku. Podle mě kdo chtěl výzvu tak už má inferno dohraný a to, že se už tolik "netrápí" na elitách jako před patchem je vedlejší. Však proto taky vylepšujeme equip, aby sme to dávali s prstem v nose kdekoli, tímhle nás akorát popostrčili k cíli, ale zároveň představili nový cíl (paragon).

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 23.08.2012, 10:50 hod.

Quetak píše:Mě by zajímalo, jak se na obtížnost dívaj lidi, kteří právě začali hrát. To, že někdo kdo má equip na úrovni, nahráno stovky hodin, ví přesně co od kterýho komba elite affixů čekat říká, že je to moc jednoduchý, není vůbec směrodatný. Nově začínající hráči by měli dostat šanci dotáhnout se na ty "veterány", kteří hrajou od začátku. Podle mě kdo chtěl výzvu tak už má inferno dohraný a to, že se už tolik "netrápí" na elitách jako před patchem je vedlejší. Však proto taky vylepšujeme equip, aby sme to dávali s prstem v nose kdekoli, tímhle nás akorát popostrčili k cíli, ale zároveň představili nový cíl (paragon).
Tak z pohledu nejakyho novacka to urcite nebude tak frustrujici....
Paragon je vyzva,aspon k tomu farmeni ma clovek neco navic....uvidime s cim prijde datadisc,ale to je daleka budoucnost.:)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 23.08.2012, 11:28 hod.

tak ono jde hlavne o to, ze zlepseni itemu a zaroven snizeni obtiznosti moc nejde ruku v ruce, hra se stava nudnou jelikoz projizdim actama jak nuz maslem a nebezpeci nikde, je fakt ze toho asi vyuziju a dojedu to na HC(zatim druhy act hell), to budou nervy, ponevac nez vydelam na lepsi vybavu tak zaziju v gearu, ktery mam nejake vzruseni. potom, kdyz nastoupim do areny v equipu se kterym jsem daval inferno pred patchem v pohode proti typkovi, co to dava v pohode ted, tak ho rozcupuju jak noviny. na to to bude asi dobre.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.08.2012, 12:15 hod.

Quetak píše:Mě by zajímalo, jak se na obtížnost dívaj lidi, kteří právě začali hrát. To, že někdo kdo má equip na úrovni, nahráno stovky hodin, ví přesně co od kterýho komba elite affixů čekat říká, že je to moc jednoduchý, není vůbec směrodatný. Nově začínající hráči by měli dostat šanci dotáhnout se na ty "veterány", kteří hrajou od začátku. Podle mě kdo chtěl výzvu tak už má inferno dohraný a to, že se už tolik "netrápí" na elitách jako před patchem je vedlejší. Však proto taky vylepšujeme equip, aby sme to dávali s prstem v nose kdekoli, tímhle nás akorát popostrčili k cíli, ale zároveň představili nový cíl (paragon).
ti sa asi na to budu divat dost podobne, pokial nezvolia hru bez AH... kupis itemy s - lvl req, dobehnes na lvl60... kupis vybavu na zaciatok, a uz sa len zlepsujes, ci po stranke "skillu" alebo gearu... praveze ludia ktori zacali hrat neskor to maju podstatne lahsie ako ludia co hraju od zaciatku: omnoho viac itemov, lepsi drop, znizena obtiaznost, viac informacii o mechanikach atd...

Eles
Quill Rat

Příspěvek od Eles » 23.08.2012, 12:20 hod.

Tohle Diablo bylo od začátku jak čaj, ale v půlce hellu přituhlo a inferno začalo mít grády. Neznám nikoho, kdo by nebyl překvapenej jaký obtížnostní skoky se děly v každym aktu inferna. Pro mě byl ten vstup do inferna konečně napínavá část hraní. Výzva, potřeba lepšího gearu, farmení mělo smysl a bylo nutné, vlastní hraní bylo hardcore (v širšim slova smyslu). Drobná vylepšení výstroje, mírný pokles chcípání, a človek se postupně propracoval do aktu II., aby byl zase překvapenej obtížností a zas pomalu vylepšoval a šetřil herní peníze. Tahle fáze hraní měla šťávu, byla to výzva.
Co z toho udělali teď? Repetitivní nudné procházení, kdy se s lehce nadprůměrnou výbavou prakticky nedá umřít.
Ale je to symptomatický pro dnešní dobu. V časech Atari a ZX Spektra byla každá hra téměř nedohratelná pro běžnýho člověka, a primitivní plošinovky udržely hráče týdny a měsíce jen kvůli těžko pokořitelné výzvě. Dneska se dělaj hry jenom pro prachy s instantní nízkou obtížností pro každýho s*áč. Hlavně aby to příliš nefrustrovalo. Diablo3 vypadalo jako světlá výjimka a tim si mě získlalo, ale po pár měsících je už v tý s*áč kategorii se všema ostatníma. Snad aspoň to Dark Souls pro PC nezklame.

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 23.08.2012, 12:54 hod.

Punky: Myslíš, že hráči co začali hrát maj tolik goldů aby si mohli takový vybavení dovolit? Možná to projdou rychlejc než my co sme to hráli od začátku, ale aspoň se tak stanou rychleji rovnocenějšími v partě s námi. Upřímě, kolik z Vás by bavilo chodit týdny coop s kamarádem co zrovna začal, plácá se v A1inf a vy máte dohráno už 3měsíce a equip že oneshotujete v A3? Nebavilo by to ani toho co zrovna začal protože by ste ho tahali na provázku za sebou. Popřípadě byste mu dali váš odpad z truhly aby s váma mohl chodit A3, ale tím byste mu zase úplně otrávili vlastní hraní.

Mě to prostě nevadí, odprogressoval sem si co sem chtěl a novou výzvu si vždy najdu. Pořád sme volali po nástupci D2 a teď ho jakžtakž máme, pořád mi příde D3inferno 10x těžší než D2hell - když vyloučím Uber Tristram.

TrackThor
Doom Knight

Příspěvek od TrackThor » 23.08.2012, 13:21 hod.

tak po patchi si poskočil o takovou půl úroveň v aktech (nedával si a3, teď ho částečně dáváš) ale furt můžeš mít challenge v dalším aktu
Obrázek

peter10
Wraith
BattleTag:PetKiller10 #2658

Příspěvek od peter10 » 23.08.2012, 14:26 hod.

pozeral som zbrane v burze a vyzera to ze za par dni tam bude plno zbrani s 1h DPS 1200 + znizenie zivota a damage Elite potvor = moc jednoduche. To nehovorim o ostatnych itemoch, nap. set pre barbara Imortal King je cista nesmrtelnost vo vsetkych aktoch. Ceny starych top veci len za 1 den klesli o 80% takze novacik to prejde v ovela kradsom case, tak naozaj neviem ci ma byt tato hra dohratelna za 2 tyzdne, ale asi to je dnesna doba, celkom som s toho smutny ked si uvedomim ze D2 server bezi uz 12rokov......

celkovo patch 1.0.4 vnimam pozitivne, ale obtiaznost mali zvysit(okrem tych elite, ktore boli v danom akte niekolko nasobne silnejsie ako ostatne, ale to sa da hodnotit ako bug )
Obrázek

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 23.08.2012, 15:15 hod.

nějak to ztratilo šťávu... dropuje věcí jak máku, zbraně jsou až moc powerful (oproti předchozímu patchi) a moc se v tom už nevyznám... počkám si, až se situace uklidní a Blizzard vydá nějaký další patch, který věci dá zase dopořádku... do té doby jdu hrát D2
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 23.08.2012, 16:28 hod.

Quetak píše:Punky: Myslíš, že hráči co začali hrát maj tolik goldů aby si mohli takový vybavení dovolit? Možná to projdou rychlejc než my co sme to hráli od začátku, ale aspoň se tak stanou rychleji rovnocenějšími v partě s námi. Upřímě, kolik z Vás by bavilo chodit týdny coop s kamarádem co zrovna začal, plácá se v A1inf a vy máte dohráno už 3měsíce a equip že oneshotujete v A3? Nebavilo by to ani toho co zrovna začal protože by ste ho tahali na provázku za sebou. Popřípadě byste mu dali váš odpad z truhly aby s váma mohl chodit A3, ale tím byste mu zase úplně otrávili vlastní hraní.

Mě to prostě nevadí, odprogressoval sem si co sem chtěl a novou výzvu si vždy najdu. Pořád sme volali po nástupci D2 a teď ho jakžtakž máme, pořád mi příde D3inferno 10x těžší než D2hell - když vyloučím Uber Tristram.
no pozri, napr weapony s ktorymi som daval uplne pohode act2 a nejak som sa prebil pomaly tretim actom, som prave teraz dal na predaj za 350k/kus, taku maju asi po patchi cenu... obtiaznost sla dole, tak si myslim ze by snimi + priemerny equip siel spravit aj act3 pohode... ide o to ze ta hra je lahka a nie je to preto ze by bol clovek skiller, ale preto ze k equipu ktory staci na 90% hry sa dostanes v podstate lahko... ja si praveze myslim, ze pokial niekto zacal hrat az teraz, musi byt prekvapeny aka lahka ta hra je... si pamatam ked som este pred tym prvym "zlahcovacim" patchom dosiel do actu1 a nasledne actu 2... v oboch za prvych 5 minut par krat skapal a siel pekne naspat o act nizsie aby som mal aspon na nejaky slusnejsi equip... tak aspon to bola ako taka vyzva... ti novi prichozi (ak su taky vobec) proste tou hrou prebehnu... ako ja to berem, ze pre niekoho je zabavne zbierat paragon lvl a tunit si pomalicky postavicku aby mala dobre staty, dobre vyzerala atd... len pre mna to zabavne nie je, pretoze k comu sa nahat za vyssimi cislami, ked aj s priemerom tu hru proste dohras... ako to ze snazia trosku vylepsit itemy a dat im kus zmysel, kvitujem, ale neustale znizovanie obtiaznosti sa mi fakt nepaci

Spicak
Quill Rat

Příspěvek od Spicak » 23.08.2012, 16:35 hod.

chci se zeptat jak je to se zabitím těch 500ti elit? dostanu legendarku za každejch 500 ? nebo se to zrušilo ?

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 23.08.2012, 16:37 hod.

Spicak píše:chci se zeptat jak je to se zabitím těch 500ti elit? dostanu legendarku za každejch 500 ? nebo se to zrušilo ?
dle mého je to blbost. možná to byl nějaký koncept, ale na 100% to není platná ani pravdivá informace pro aktuální patch.

osobně by se mi líbil koncept - každý nový paragon level mít o 50% větší šanci dropnout legendární předmět. (už sem o tom přemýšlel, ale až dneska po hraní jsme si potvrdil že by se mi to opravdu pozdávalo, takže to jdu asi oznámit blizardu :D)

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 23.08.2012, 16:41 hod.

Sejky píše:Patch 1.0.4. si myslím, že je krok zpět. Diablo se hrálo a hraje proto, že to není jednoduchá hra a já rád postupuji postupně, když někde umírám tak na to prostě ještě nemám a zaměřím se na slabinu. Ale tohle co je je prostě dle mého názoru špatně, padá více rare předmětů než padalo a takovejma statata o kterým se mě ani nezdá. Obtížnost inferna je už ta tam, snížená obtížnost mě velice vytáčí, když posílej vše od předmětů až po nový paragon systém tak mají i posílit na obtížnosti inferno a né, že ho ještě sníží, co budeme pak dělat až to dohrajete? inferno projdete vcelku dobře a pak už bude prd co dělat. Inferno mělo být pro hrstku lidí co tu obtížnos zvládají a postupně se propracovávat k lepším a lepším věcem. Někdo si stěžuje na BL, že je to moc těžký atd atd, a na tyhle breky BL asi slyší a vydal tenhle zvrácenej patch :( za mě velký -
Diablo vždy bylo o buildění, itemrunech a užívání si masakru. Když by to zůstalo velmi těžké, hráči by "museli" používat ty nej buildy a nebyl by prostor pro sestavy typu "spider doctor". Pokud máš pocit, že už nebude co dělat, pak je pro tebe diablo opravdu jen výzva k dohrání. Po dohrání tě to bavit nebude tak jako tak. Patch je povedený a podporuje diverzitu buildů.

Ghann
Wraith
BattleTag:Saigon#2424

Příspěvek od Ghann » 23.08.2012, 16:51 hod.

Tady se Blizz lidem nezavděčí ... Jak vám to nedropuje nadávate že je drop na ho*no , a jak to začne padat tak zase lidi nadávají jak moc věci najednou dropuje ... na hlavu toto :D

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 23.08.2012, 16:56 hod.

V předchozím patchi se mi drop líbil... padalo toho málo, ale občas něco dobrého... teď toho padá hodně, a kvalita některých věcí je s předchozím patchem nesrovnatelná...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Černý vlk
Wraith
BattleTag:Ngwathorgoth#1668

Příspěvek od Černý vlk » 23.08.2012, 17:04 hod.

Nevzpomínám si, že by někdo v D2 takhle plakal :) Pokud vám to moc padá, šup s MF gearem dolů a je to :). Když si chcete něco dokázat a zažít adrenalin, šup s DH na hardcore. Až to dojedete, pak můžete hodnotit D3 jako lehkou hru.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 23.08.2012, 17:08 hod.

ZOMB píše:V předchozím patchi se mi drop líbil... padalo toho málo, ale občas něco dobrého... teď toho padá hodně, a kvalita některých věcí je s předchozím patchem nesrovnatelná...
třeba proto, že doteď byly některé itemy level 61 a 62 ostudné i pro hell... to dorovnání zbraní je v pořádku. boost 2hand mi taky přijde v pořádku. přidání statů u offhandů jsem už nepochopil.

Still-Alive
Doom Knight
BattleTag:StillAlive#2220

Příspěvek od Still-Alive » 25.08.2012, 18:37 hod.

Jediná změna, která mě fakt sere, je ta, že zmizlo "obarvení" HC charakteru v seznamu postav :D

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 19:02 hod.

hm, než jsi to zmínil, ani jsem si nevšiml :D ale teď mi to vadí taky!

Odpovědět

Zpět na „Obecně“