Bug nebo uzasna nahoda?
- sensation86
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sensation86#2551
Behem dneska jsem dropnul ve stejne lokaci v 2actu z elity dve skoro stejny legendary kuse :-D moc se mi to jako nahoda nezda co vy na to?
Re: Bug nebo uzasna nahoda?
Bud rád mě legendární kuše ještě nepadla 8(
je to chyba za kterou se dava BAN, tudiž musis obě kuše vyhodit na zem a odlognout se... Jinak hrozi perma ban, kamoš ho už tak dostal, radši to udělej
tan ban nedostanes hnet, az ked sa toho nezbavys do 48h, nap. salvage :-)
A ještě mu může explodovat PC ne ?
Generace náhodných čísel není úplně triviální záležitost (náročnost na výkon + problém s tím sehnat prvek náhody) ... takže se používají různé obechcávky, aby těch generací bylo co nejméně. Výslekdem pak může být to, že se stejné RND použije 2x (prostě se mezi 2ma požadavky nevygeneruje nové).
Takže ... "úžasná náhoda" co ve skutečnosti není úplně náhoda ...ale "pseudonáhoda"
(Jinak samozřejmě jak píšou ostatní - pokud to nevymažeš, tak ti zchlupatí dlaně, upadnou crown jewels ... a tak)
Takže ... "úžasná náhoda" co ve skutečnosti není úplně náhoda ...ale "pseudonáhoda"
(Jinak samozřejmě jak píšou ostatní - pokud to nevymažeš, tak ti zchlupatí dlaně, upadnou crown jewels ... a tak)
To je pěkná hovadina s tím banem
za prvé: mal si len šťastie mám kamoša čo mu za jeden run padli tri Legendarky (pred p.1.0.4)
za druhé: pre ostatných "skoro stejny legendary kuse"
za tretie: na tomto fóre je až moc trolov
za druhé: pre ostatných "skoro stejny legendary kuse"
za tretie: na tomto fóre je až moc trolov
- blystar
- Fallen Shaman
- BattleTag:blystaar#2638
- Kontaktovat uživatele:
mě se to stalo taky asi v cervnu .. 2x stejna legendarka behem asi 6 minut .. pseudonahoda no
niekde tu na fore pise typek, ze mu tak padol 2x stormshield v priebehu 5min,
inac samozrejme ze ich dal hned salvage aby nedostal ten BAN :-))))))))))))))))))))))))))))))
inac samozrejme ze ich dal hned salvage aby nedostal ten BAN :-))))))))))))))))))))))))))))))
proc by mu meli davat ban za neco za co nemuze?maji tam malou chybu tak at se ji pokusi opravit
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
Postni ty kuše rád se na to podívámpřípadně koupím
Teď mi během pár minut padly 2 TOTÁLNĚ STEJNÉ rare staffky. Takže v tom bordel asi mají.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
Já teď během 10 minut dva úplně stejný prsteny.
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
Jednou mi z nějakého bose (ještě před 1.4.) vypadlo 5 prstenů... 3 byly úsplně stejný (jen prázdný socket ring) a 2 byly socket + nějaká úplně stejná vlastnost.
ve čtvrtek mi padly asi 10 sekund po sobě z trash mobů 2x setový boty, prodal jsem každý za 70e
super bug, jen tak dál
super bug, jen tak dál
Me ted behem 10 minut nepadly 2 steje, dokonce ani 2 ruzne legendarni veci. Vlasne nepadla vubec zadna. A to koneckoncu plati pro poslednich 50 - 100 odehranych hodin, ale to uz je na debatu nekde jinde ;-)