Jak na WW?

Odpovědět
v0kurka
Burning Soul
Jak na WW?

Příspěvek od v0kurka » 24.08.2012, 17:47 hod.

Výjimečně se ptám, protože opravdu nevím, jak bych to měl hrát :D Chci si to zkusit, abych nehrál pořád s jedním skillbuildem.

skilly jsem si nasázel tyhle: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... dZY!YZZYcZ

Koukal jsem na nějaký videa, ale nějak mi není jasné, kde mám brát Fury :( Zajímalo by mě tedy, jak to hrát technicky. Zapnu si oba pokřiky, párkrát praštím, abych si získal fury na začátek, zapnu wind a běžím s hurikánem. No ale to fury mi nebezpečně rychle padá. To platí především pro menší skupiny, u větších to ty crity podržej. Ale v těch videech mi přišlo, že jim to nepadá skoro vůbec. Je to vysokým atack speedem?

O WW barbara jsem se nikdy moc nezajímal, takže ani netuším, jaký vliv má druh zbraně. Je jedno, jestli mám 2H, 1H nebo Dual? Jakej je pak rozdíl? Projevuje se atack speed ve frekvenci úderů?

spiderer
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:spiderer#1213

Re: Jak na WW?

Příspěvek od spiderer » 24.08.2012, 18:01 hod.

Zkousel jsem to asi 30 min jeste se starsi vybavou a narazil jsem na stejny problem - fury mizi zavratnou rychlosti a vetsinou to dopadlo tak, ze jsem se nestihal poradne tocit, protoze jsem byl porad na dne..

Ale jestli se tu nejake info objevi, tak asi taky vyzkousim zmenu, protoze ted jedu uz celkem dlouho takovou kombinaci, ktera se vykrystalizovala stylem hry a poradny build bych to nenazval :)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.08.2012, 18:58 hod.

tak zbrane... dolezita je main hand hlavne, pretoze z jej dmg sa rata dmg kolko davaju tornada a z atack speedu ako casto "procuju", tzn ako castu hitnu (na druhu stranu, vyssi asp znamena viac hitov pri ww, takze minas viac fury no)... off hand dmg sa rata len do ww, takze tam treba dat co si clovek moze dovolit, ale tak crit dmg je vzdy dobra... dual je teda naj pre tento build, pretoze crit dmg a tiez loh (treba kuknut koeficienty na loh pre tornada a ww, je to "trosku" nizsie ako u frenzy napr :) )

k fury... cim vyssia crit chance, tym samozrejme viac fury... ono in to the fray to fury celkom slusne generuje (je to myslim 20% sanca), zober si ze mas rozhodene tornada, do toho spamujes ww a critujes tak skoro kazdy druhy hit, tak to celkom nabieha... jasne ze cim viac mobov, tym lepsie, malo mobov menej fury... inak pred patchom daval aj bash viac fury, takze tam je malinko rozdiel

build je oki, klasika, este sa da hrat u wotb slaughter, alebo thrive on chaos... s tym hram aj ja teraz ked nahodou idem naozaj do hry... ked sa clovek trosku nauci s tym buildom, da sa s nahodenym wotb byt aj do cd, alebo velmi blizko, takzte defacto skoro cely cas behas nabuffovany (+10 crit chance super a tiez movement speed... aha, to som este nespominal :) ms by mal mat vplyv na pocet tornad sa mi vidi)

toto su info co mam ja, ale je to asi tak mesiac+ stare a kedze je to cisto len od ludi z for a streamov, je mozne ze uz nieco neplati a je inak... no ale snad aspon nieco :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 24.08.2012, 19:48 hod.

když už by mi ten build až tak neseděl, tak jsem zjistil, že tento run like a wind stačí na čistění (defacto onehit) bílých monster v a1 :D jen se musím ohlížet za dropem.

Marous
Fallen Shaman
BattleTag:Marous#1984

Příspěvek od Marous » 24.08.2012, 20:03 hod.

zajimalo by me jestli je lepsi mit life on hit nebo spis life steal.A procuje z tornada Loh /lifesteal?
Profil,:Maruska
aktualne goldu: 30mil
prodano RMAH: 740e

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.08.2012, 20:40 hod.

ano, procuje... a zalezi od dmg ktoru davas criticalmy co je vyhodnejsie

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 24.08.2012, 21:14 hod.

řekl bych, že nad nějakejch 30 tisíc base dmg už se vyplatí dost výrazně ten lifesteal.

tak jsem to teď zkoušel znovu a už to bylo lepší, přišel jsem tomu na chuť. dá se s tím farmit dost rychle. předtím jsem udělal jen desetiminutový test. teď jsem zjisitl, že vlastně není problém, když si na malých skupinkách nemůžu dovolit vždy ww. proč taky. stačí na to sprint. no a buduju si novej zvyk. mlátím do všeho, co jde rozbít a generuje fury :D tímpádem chodím většinu času s full. na elitkách a velkých skupinách mi to fury padne většinou, až zbývá jen málo normálních monster, nebo jeden z elitky. oni jak mají více hp, tak si stačí mezi ně stoupnout, točit se a crity dělají svoje, více méně celej elite fight mám full a dorazit jedním či dvěma hitama na konci bashem není problém.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.08.2012, 22:57 hod.

v0kurka píše:řekl bych, že nad nějakejch 30 tisíc base dmg už se vyplatí dost výrazně ten lifesteal.
hmm a to si ako ratal? ;) sak snad zalezi na tom aku hodnotu loh/ls by sme porovnavali a tiez na tom z coho je dmg "postavena"... ono na LS je naj vysoka crit chance a dmg, tam uz to skace celkom vysoko

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 24.08.2012, 23:16 hod.

jestli máš dmg nad 30k postavenej bez crit chance a dmg, tak jsi nekonečnej frajer :D možná jsem to mohl trošku rozvést... ten lifesteal se vyplatí především s ohledem na cenu, z nějakejch podivnejch důvodů je LOH pořád přeceňovaný vůči LS, a složení vyšších dmg, nad 20k dmg se bez crit chance a dmg dostává špatně. neříkám, že to nejde, ale kdo a proč by to dělal.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 24.08.2012, 23:58 hod.

nie je problem mat s nizkym crit dmg a crit chance aj podstatne cez 30k vdaka velmi vysokej strength a silnej weapon, niekedy sa hravali take 2hand buildy... lenze co z toho v pripade LS? tam je treba mat prave vysoky crit chance a crit dmg (v nejakom rozumnom pomere, napr 1/10), aby sa ti LS vyplatilo... v pripade ze by si mal na geare 5% LS, v reale dostanes 1% dmg ktoru das hitmi... cize pokial by si daval cca 100k criticaly, uz by sa dalo hovorit o schopnom a uzitocnom ls... pri WW builde ti ide heal hlavne z tornad a z ww... napr tornada maju "koeficient" 20%loh, nehaldiac na dmg, cize napr pri 1000loh dostanes 200hp za kazdy hit... u ls je to ovplyvnovane prave tou dmg ktoru realne das... ale keby sme brali tych 5% ls, musel by si hitovat tornadami za 40k criticalmy pri 50% crit chance (teoreticka matika :) ), aby sa to dorovnalo tomu lohu... gear na take cisla ale nebude zadarmo :) inak ani tych 5% ls nie je uplne lacna zalezitost pokial chces mat aj ostatne staty slusne... u tohto buildu mi pride jednoducho LoH podstatne lepsi ako LS, ten by som bral pri buuildoch zameranych na single target vysoku dmg

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 15:36 hod.

punky, nebo kdokoli jiný s povědomím o ww barbovi... jak řešíte reflect dmg? :D užíval jsme si bezstarostné průchody aktem, wotb pouštím svátečně, přvážně aby mě nemrazili, jailovali nebo nightmarovali. ale jednou za čas najdu skupinku s víc hp (může a nemusí být extra health) a reflectem, protočím je a teď už sidávám víc pozor, takže přežívám, ale občas jsem zbrklejší a zabiju se. pořešil by to vyšší lifesteal, nebo spíš rezisty?

extrém byl, když jsem najel do nějaký skupiny, ani jsem ji celou nestihl projet a už sem byl mtrtej xD bohužel to občas padá tak rychle, že si holt nevšimnu včas.

Yaka
Burning Soul
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 25.08.2012, 16:25 hod.

Snad trochu pomůžu.

Ještě jsem to po novém patchi nezapnul - zítra se mrknu co se změnilo... Hoď sem odkaz na barbara ať se podívám jakej máš gear. Já hraju WW asi tak měsíc a můžu říct, že chvilku trvá si zvyknout nicméně v momentě - kdy se to naučíš ovládat tak neexistuje/neexistovala lepší postava:)

Nemáš problém s ničím a pokud už ho máš, nesmíš se bát natahnout si ty elitky mezi ostatní mobky = neustále jdeš dopředu. Pro tento build se jednoznačně vyplatí life steal nikoli LpH.

Tohle je max průměrnej gear, protože už jsem pracující člověk a nemám na to čas...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yaka ... o/14666964

Třetí akt běhám tím stylem že se zastavuju pouze u elite packů kdy zabiju vše včetně elit - loot - a znova běžím až narazím na další elitky:) Už dva týdny hledám zbraň do mainu, abych vyměnil tu offhandu a chci na ní mít 3% life steal samozřejmě.

Je fakt, že stavím gear na tom, že mám 37% crit a 507 crit dmg což už je dost. Ale jak se můžete oba podívat drahej gear na sobě skutečně nemám, takže reálný to je.

Máš divný talenty - ten bash tam fakt nesedí....

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 16:51 hod.

bez toho bashe si to právě neumím představit :D prakticky kdekoli si na pár hitů dobiješ fury. s cleavem to jde možná taky, ale s čím dorazím rychleji eliťáka, když mi dojde fury? bash dostal slušnej weapon dmg boost v posledním patchi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dzir ... ro/2812646

jedu to s mf gearem, takže musím dělat trošku kompromisy a netlačím se do a3. a1 je bez problémů, a2 jsem zatím nezkoušel tolik, abych to mohl posoudit.

crit chance mám bez bufů asi 32, dmg asi 340.

jo a ještě jsem se chtěl zeptat na followera... mám templáře, kterej je určitě nejméně výhodnej. budu těžit při svých statech více z critu, nebo z atk speed? případně jak to podpoří i ty ostatní bonusy.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 25.08.2012, 19:52 hod.

No z prvního pohledu máš brutálně málo HP resistů a armoru. Co se folowera týče je to otázka, já třeba chodim s enchantreskou kvuli armoru, protože critu i DPS mám dostatek podle mě. Když to vezmu rozumně tak na single playeru žádná elitka nevydrží déle než 30 sekund. Problémové packy vydrží dejme tomu 1,5 minuty. Pokud se špatně nakombinuje něco s invulnerable vynechávám - škoda času.

MF je každýho věc, je to otázka zda má takový smysl - je rozdíl, jestli máš 0,0001 nebo 0,0005 na to, že se ti vygeneruje dream drop? Zvaž to sám. Zvlášť ted při novým systému levelů od šedesátky. S MF gearem sem chodil druhej akt, to hlavní co padá jsou resisty a tím pádem cokoliv co za sebou nechává plagu nebo moltena hrozně bolí.

Když mrkneš do sekce tady na foru Obchod uvidíš, že tam padl TOP jako že fakt TOP set item člověku, který měl 100MF včetně valorů. Podle mě je MF v diablu 3 výsměch - ale tak at si každej udělá názor sám. Tím, že budeš zabíjet za stejný čas 2-3x více elite packů svoji šanci na slušnej drop značně zvýšíš při plném NV. Navíc třetí akt tuto šanci ještě zvyšuje.

Zbytek zatím nemůžu komentovat - doplním zítra. Co zatím fungovalo bez problémů byl sprint mezi mobkama, když zastoupí cestu tak WW za ně a další sprint, jak tě pronásledují tak ti to furt drží furry na full. Dojdeš k elite packu a máš full fury, jednou uděláš nějaký kolečko, abys naskládal tornáda, a pak už sem tam jen točíš než to vše padne:) Až tak jednoduché mi to přišlo.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 25.08.2012, 20:03 hod.

na první akt nejsou rezisty potřeba prakticky vůbec. ale pomalu jsem to začal zvedat. možná uberu trošku síly a přeleju to jinam.

invul affix byl s novým patchem odebrán ze hry ;D (nesouhlasím s tím, snad se vrátí)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.08.2012, 10:46 hod.

reflect dmg je trochu problem pokial mas nizsie staty pre life "gainery"... ja mam teraz nejak 700loh, 300lps a hram u ww runu blood funel a na jeden elite pack s reflectom je to oki, aj dva pokope sa este ako tak daju, ale raz som natiahol 3 s tymto afixom a uz bol problem, musel som to pootm pulovat na casti...

k bashu... neviem, ale podla mna je to naj main atack co pre ww barba je... sice po patchy trosku nerf, ale stale best fury generator... cleave je aoe, takze pokial by ti slo len o elity (ako pise Yaka) tak tam mi to pride nevyhodne

crit chance a crit dmg... tak ked som sa o to zacal trosku zaujmat, tak z diskusii a streamov atd bol vysledok, ze naj pomer tychto statov je tak 1/10... napr je nevyhodne mat vysoku crit chance a nizku crit dmg... naopak je to uz lepsie, aj ked to procuje menej, ale ten dmg boost je vidno...

ressisty je tazko povedat, odvodzuje sa to aj od armoru a od hp, tie hodnoty "na prezitie" su rozne podla kombinacii statov... ale ako pise v0kurka, na prvy act to riesit netreba, v druhom defacto podobne, v tretom uz nizke ressy clovek pociti... ja sa teraz bavkam tym, ze na AH vyhladavam a na bid sa snazim vylepsit gear pri zachovani ostatnych statov prave o all ress... neviem ci sa to oplati s ohladom na ostatne staty, ale tych 1k all ress je taka "meta" pre mna, tak aspon sa na nieco sustredim :)

inak celkovo ww barb je taky zaujimavy build, pretoze ak pochopis zaklady buidlu a naucis sa ho trosku pouzivat, je to strasne "mind less" a mozes popri tom robit dalsich X veci... zo zaciatku som si vravel ze pre mna je to pas, lebo nikdy som take buildy nemal rad, ale neskor mi doslo, ze ked som priamo v hre (mimo AH) len sem tam na hodku-dve, tak je ten build idealny

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 26.08.2012, 10:53 hod.

1k allres (už s wc předpoládám) mi přijde trošku jako overkill :D 800 by mělo stačit při tom snížení dmge, co udělali mosntrům.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 26.08.2012, 11:34 hod.

jj jasne s wc... ale ako som pisal, nie je to o tom ze by to bolo treba, ale je to pre mna taky "chalenge" na tom AH to najst a za dobru cenu kupit... to hladanaie a porovnanie a bidovanie ma bavi viac ako samotna hra... mam nejakych 170 hodin "nahratych" a z toho tak 1/3 priamo hra, 1/3 afk a 1/3 AH :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 26.08.2012, 11:42 hod.

jj, je to taková dětská burza :D taky mám radost z dobrýho nákupu, výhodnýho překupování atd.

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 27.08.2012, 06:42 hod.

Včera jsem to zkusil, prošel sem třetí akt jak v normal tak v MF gearu (220 MF s valorama - moc sem toho na MF nenakoupil:) ), pak jsem dal ještě druhej akt v MF gearu a výsledek je ten, že je to moc lehký. Pokud se mi podaří koupit lepší zbraň a neck, začne to být už fakt nuda... Je to dost zklamání.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“