Barbar Rend skill build.

Odpovědět
palecnik
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kelimek#2680
Barbar Rend skill build.

Příspěvek od palecnik » 27.08.2012, 14:35 hod.

Zdary,

Jedu Rend,

ale nedava criticaly

chci se teda zeptat jestli mam jet mass strenght aby to bralo ranec ten rend nebo drzet ten crit?

diky moc za info

Kelimek#2680

v0kurka
Burning Soul

Re: Barbar Rend skill build.

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 11:15 hod.

jestli se nepletu, tak dotky (damage over time) nedávají criticaly, ale jejich dmg vychází z tvé hodnoty dmg zobraené ve statech. v té jsou již crit započítány. takže nejvíc posílíš rend, když zvedneš svůj dmg ;D

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 11:48 hod.

co som tak cital, tak criticaly to dava, akurat sa neukazuju zltou farbou, ale bielou a pri tak vela cislach sa straca prehladnost v tom

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 12:01 hod.

přemýšlím, že bych si taky zkusl nějakej build s rendem... která runa, je podle váš nejlepší? mě se docela pozdává lacerate. případně likněte nějaký pěkný rend sb na inspiraci.

Fru-fru
The Butcher
BattleTag:Frufran#2167

Příspěvek od Fru-fru » 28.08.2012, 12:10 hod.

Začínám se taky zajímat... Mohl bych si potom dovolit weapon upgrade, kdybych si snížil loh a ze zbraně... Zajímalo by mě jestli s 35k dmg by rend dokázal nahradit 800 loh a jestli třeba i v 25k dmg? Je mi jasné, že záleží i na počtu nepřátel, ale tak obecně...

Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Crome,nikdo si nebude pamatovat, jestli jsme byli dobří či zlí.Jediné na čem záleží je,že dva stáli proti řadě nepřátel!Splň mi tedy přání-dopřej mi pomstu!A jestli neposloucháš,táhni do horoucích pekel!
Obrázek

Milion
Gorebelly
BattleTag:milion#2748
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Milion » 28.08.2012, 12:12 hod.

No schodou okolností jsem tenhle skill včera zkoušel, je to pěkná dovednost davá opravdu slušný dmg navíc, jen nevyhovuje mému hernímu stylu, jak jsem zjistil. Možná jsem zvolil špatnou taktitku. Dost mi dělali problémy elitky s reflected to jsem rend nemohl používat. Runa Lacerate 903% dmg na 5 sek :)))

Poděl se se svým buildem. Dík

palecnik
Quill Rat

Příspěvek od palecnik » 28.08.2012, 13:14 hod.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 13:20 hod.

rozobera sa to tu trochu aj v inom topicu, tak mierne chaos, kazdopadne hodim to sem no...

ja som to niekedy davnejsie aj hral a bol to celkom dobry build... zakladom boli Cleave s runou Rupture, Rend a Revenge

u Rendu mi pridu zaujimave 3 runy:
Lacerate - pokial mate nejaky "life gainer" a chcete maximalizovat dmg
Bloodlust - pokial nemate nejaky life gainer a chcete mat bez nutnosti kupovat gear zamerany na tieto staty (tam ale zase pozor, dolezite je za kolko budete tym rendom davat, aby to fungovalo nejak)
Bloodbath - pokial chcete expit natahovanim velkych poctov slabsich mobov

zvysok buildu by sa doladil podla zamerania

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 13:40 hod.

těším se, až si to rendování vyzkouším, ale tak mě napadá, že ten lacerate může bejt při určitý úrovni dmg až zbytečnej :D přece jen za 5 vteřin k většině monster 900% weapon dmg ani nedojde, co myslíte?

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 14:08 hod.

tak zalezi prave na tej urcitej dmg a od mobov no... niektore padaju ako nic, niektore maju HP a defense vysoku... napr v coope by to mohlo by pohode pokial by ste chceli pomoct niekomu so slabsim charom "nafarmit" nejake paragony atd

Pavlajs
Quill Rat

Příspěvek od Pavlajs » 28.08.2012, 14:40 hod.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 14:43 hod.

skus u cleave Rupture runu, je to parada a ked uz nic ine, aspon efekt to ma mega pekny :)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 14:46 hod.

hm u toho cleavu si sám nejsem jistý, která z těch run je lepší. asi záleží, kde s tím člověk chodí. ale na elitky je tam dmgovací určitě lepší. i když možná i bez ní to jde.

Pavlajs
Quill Rat

Příspěvek od Pavlajs » 28.08.2012, 14:56 hod.

Rupture je imho o ničem, protože oni vybouchnou až když je zabiju, takhle je mám na ránu, jinak bych ty rány musel dát dvě. A na velké skupiny, které nepokryje Cleave je ten Rend.
Samozřejmě mám toto na farmení prvního actu. Na jiné jsem to nezkoušel.

Punky: Rend zabije vše i bez cleave. :)
Naposledy upravil(a) Pavlajs dne 28.08.2012, 15:43 hod., celkem upraveno 1 x.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 28.08.2012, 15:17 hod.

Pavlajs píše:Rupture je imho o ničem, protože oni vybouchnou až když je zabiju, takhle je mám na ránu, jinak bych ty rány musel dát dvě. A na velké skupiny, které nepokryje Cleave je ten Rend.
Samozřejmě mám toto na farmení prvního actu. Na jiné jsem to nezkoušel.
tak tomu sa hovori "domino efekt"... nalakas velky pocet mobov, das rend, par krat cleav a ako nahle padne jeden, uz to pada vacsinou vsetko

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 28.08.2012, 21:19 hod.

pánové, momentálně poprvé od patche testuju rend. víte, co mi vrtá celou dobu hlavou? proč bych měl sakra ještě někdy použít revenge??? :D zkoušel jsem nejdřív ten na dmg. ale nakonec jsem usoudil, že udržovat si full hp je hodnotnější bonus.

očekávám brzký nerf xD

i když tne pocit z toho healu ovlivňuje asi i to, že chodím nabufovanej pokřikem s 60k dmg.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 28.08.2012, 21:39 hod.

v0kurka - zkusil jsem rend cca na 4 hodiny vcera a musim rict, ze me celkem bavil a asi to nejakej cas zkusim pouzivat. Aktualne mam damage gear s nizkou vitalitou i resisty = chodim narychlo farmit A2, kde se dari zabit temer vsechno driv nez se to poradne probere, ale na A3 allres 200-220 proste nestaci :D V A2 me kolikrat misto mobu zabijou takovy ty konstrukty s ohnem a mozna mam jeste z dob tankovaciho barbara zafixovano, ze je zbytecny z toho ohne utikat :D

Po vcerejsku mam build a staty takovehle: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spid ... o/17078050 jen tu damage je treba brat z rezervou, tech 271k je s Battle rage i s Bersekerem, bez toho jsem na nejakych usmudlanych 85k, s battle rage 115k. Aktualne jsem poladil crit chance a trosku stahnul crit dmg vymenou za ostatni staty a tak je 54% chance a cca 350% damage. Az se rozhoupu pro upgrade veci s allres, tak to nejak vymyslim a myslim, ze s timhle buildem bude A3 uplne v pohode, damage navysovat uz moc treba neni - i v A3 se to takhle kosi docela jednoduse, jen je potreba vic vydrzet :)

Kazdopadne myslim, ze ten Rend smysl dava a je to jeden z mala skillu, ktery me donutil si udelat nejaky vlastni build, ktery mi sedi a myslim, ze ve chvili kdy udelam upgrade zbrane na neco s LOH a nebo naberu nejaky LS, tak tam hodim runu na damage a pripadne casem zkusim vyhodit Revenge a nahradit ho necim jinym.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 29.08.2012, 00:13 hod.

jel jsem teď celý a3 takhle: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bZY!YZbacZ

nicméně jelikož se snažím upřednostňovat rend před útočením cleavem, tak si myslím, že by asi větší smysl dával bash. kokrétně mám zálusk na runu zvyšující poškození skillů...

http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... bZY!bZbacZ

palecnik
Quill Rat

Příspěvek od palecnik » 29.08.2012, 20:39 hod.

stejně ten rend nedává kritikaly....

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 29.08.2012, 22:21 hod.

zastávám teorii, že criticaly nedává, protože jeho dmg vychází z tvého dmg zobrazeného ve statech, ve kterém jsou crity již započítané.

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“