Problem Akt 2

Halen
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Halen#1852
Re: Monk nedava 2 akt

Příspěvek od Halen » 25.08.2012, 20:52 hod.

Projax píše:
Milacek píše:Projax, ty jsi typický příklad, kdy s DPS skoro 40k se ti vyplatí Resolve. Já udělal s DPS 20k zkušenost, že se mi vyplatí Transcendence a přestal jsem po změně z Resolve chcípat v Act3. Aniž by si to hráči s vysokým DPS uvědomovali, padají jim rychleji z monster health globy a tak pro ně dohealovávání z Transcesdence přestává dávat smysl a je pro ně lepší snížit příchozí damage pomocí Resolve. Když elite pack zabíjím minutu, dostanu od něj mnohem více damage, než když ho zabíjím 30 vteřin a nebo když je hotovo za 15 vteřin. Fakt netuším, jak to lépe vysvětlit, ale změna z Resolve na Transcesdence u mě znamenala, že jsem přestal chcípat v Act3. Když jsem koukal na profil tazatele tak vím, že mu healing ze spotřebovaného spiritu pomůže víc, než snížení damage o 25% od ZASAŽENÝCH monster.
bohužel musím tvoji logiku vyvrátit a to zejména proto, že já buildy testuju (i skilly) je to rozepsané v mém topicu. Jinak včera sem se díky štěstí vyšplhal přes 40k dps nicméně na tom nic nemění, že healtbloby padají až když moba zabiješ (většinou) což je RNG faktor, který sem nemůžeš tahat. Transendence u tebe možná znamenala, že si přestal chcípat v act 3, ale to jenom kvuli tomu, že nemáš efektivní HPS // neumíš pořádně microvat aby jsi využil LoH. Jak jsem psal už několikrát. PRoto když jsem měl low gear bez LoH tak jsem používal na FoT runu na extra generaci spiritu při critu, abych se přehaloval transcendece, ale tím, že sem našel zbraň s 750 Loh, jsem docílil že můžu používat resolve, který mi přidá hrozně moc mitigation. Protože transcendence by pro mě byl zbytečný overheal, zatímco takhle můžu lehce redukovat o 25% dmg mobům = lépe a efektivněji se dohealovat přes LoH.

Nevím jakou máš vystudovanou školu, ale pokud jsi někdy měl matematiku tak si to můžeš dopočítat ( kolik se vyhealujes Transcendence a kolik příšerám sebereš dmg Resolvem a když pak do toho započteš všechny tvé pasivní healy... tak pak ti to dojde).
Hádáš se se mnou a přitom bys měl poradit zakladateli vlákna! Nemá žádné věci na LoH a nemá skoro žádnou regeneraci. Navíc používáš při hraní makra na swap gearu, podvádíš, takže už na mě nereaguj. :evil:
Obrázek

Ara
Fallen Shaman
BattleTag:Ara#2632

Příspěvek od Ara » 25.08.2012, 20:53 hod.

jj dik, AH nema nic za rozumny penize, tak asi pojedu riziko jeslti padne neco nebo umru driv :-(
Obrázek

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Příspěvek od Projax » 26.08.2012, 00:05 hod.

Milacek píše: Hádáš se se mnou a přitom bys měl poradit zakladateli vlákna! Nemá žádné věci na LoH a nemá skoro žádnou regeneraci. Navíc používáš při hraní makra na swap gearu, podvádíš, takže už na mě nereaguj. :evil:
tak si přečti co jsem psal. Psal jsem, že pokud nemá efektivní hps tak si transcendecne má dát. Jenom sem pak vyvracel tvoji tezi, že čím menší dmg tim se ti transcendense vyplatí. toť vše. Tak nebuď hned napruzený. A to, že používám swap gearu to je jen moje věc. Jestli ušetřim ty 2sec svého života přehazováním tě zajímat nemusí ;)

Nechci tady dělat nějaké osobní spory. Já pišu jen fakta jak to je, nebo aspoň jak si myslím, že to je. Ty mi to vyvrátit zkusit můžeš, ale zatím si nepodložil žádný pádny argument, kterým bys svoji tezi podepřel.

Fisky
Quill Rat
BattleTag:Fisky#2882

Příspěvek od Fisky » 26.08.2012, 10:00 hod.

nevim co s tou transcendecí všichni máte mě to přijde jako uplně useless skill uvedu příklad: transcendece dává 62 zivota za spirit spent.. pouziju SSS a healne mě to za 3.1 hp.. oh s*it! já se z toho snad pose*u healnulo mě to ani né za 1/10 mého života yay! MUST HAVE! ... kdežto resolve je skoro perma -25% dmg do vás když používáte SW s cyklonem takže all moby ve vašem okolí vám nebudou dávat takový rány příklad: kosťa dá 3k dmg normálně do vás na infernu těch kostlivců je tam třeba 10 = teoreticky by vam meli davat 30k dps i když to neplatí když máte dodge + ještě knockback na poslední ránu FoH a když z 30k dps odečteme dmg reduk od resolve.. voalá máme tu 22.500 dps do vás když budete jen stát a nebudete dodgovat to mi příjde mnohem víc užitečný než nějaká "omg lol" transcendece která vás healne za strašně málo a ještě k tomu jen když použijete blazing wrath heal, mantru, SSS nebo SW

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 26.08.2012, 10:06 hod.

Fisky píše:nevim co s tou transcendecí všichni máte
asi jsi to špatně četl, já a projax to svorně hejtujeme :D

TheMates
Quill Rat
BattleTag:Mates#2849

Příspěvek od TheMates » 26.08.2012, 10:15 hod.

hlavne mas zly nazov topicu :D lebo chyba nie je v monkovi ale mezdi klavesnicou a monitorom

tak ako bolo povedane stackuj all resist a jeden konkretny resist (arcane a fire su celkom drahe, ale aspon zarucene zozenies, lighingu je celkom vzacny, poison by mal byt fajn)
ked chces davat elite packy bez problemov musis dokazat stat v srackach :D (molten, plague, desolator) takze potrebujes LoH aspon 700-800 a k nemu najlepsi spirit generator (najlepsie funguje s LoH) Fist of Thunder s runou thunderclap
btw cim rychlejsia zbran tym lepsi lifesteal takze najlepsie je mat dyku, fistu alebo sword
ja loh nemam na zbraniach, ale na sperkoch, zbrane som radcej bral dex crit dmg a soket
helma, rukavice, bracery a stit (pokial puzivas) musia mat critical hit chance

sperky, tie kupuj nakoniec a zameraj sa na to coho mas nedostatok v greare - loh, crit chance, crit dmg, resisty, dex, vit

ked chces prejst cele inferno potrebujes 40k hp cca 1k resistov, cez 1k loh, dps kludne staci 30k

tu je moj monk:
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Mate ... ro/4568425

na 1.0.3 som v poho farmil dvojku, na 1.0.4 farmim dokonca trojku (aj na 1.0.3 som trojku presiel ale nebola to prechadzka a farma bola neefektivana(casovo a repairovo))
Sylvanas - Demon Hunter
Sofia - Monk

plechi
Wraith
BattleTag:Plechi#2633

Příspěvek od plechi » 26.08.2012, 12:43 hod.

Milacek píše: ... aniž by si to hráči s vysokým DPS uvědomovali, padají jim rychleji z monster health globy a tak pro ně dohealovávání z Transcesdence přestává dávat smysl a je pro ně lepší snížit příchozí damage pomocí Resolve ...
S tímto musím souhlasit, ale jestli to platí i naopak (menší DP S-> Transcendnce) by si tvrdit netroufnul.

Nicméně o health globech se moc nemluví, takže málokdo ví, že jsou dva druhy (velký z elitek a malý z ostatních), velký padají po snížení zdraví elitky o 25% (není ale zaručeno na 100%), takže při velkým DPS je opravdu lepší nějaký jiný skill, než healing ...
Monk 60lvl - soloed inferno
Plechi#2633 - D3 profile

Qwaz
Quill Rat

Momentálně lamím Akt II

Příspěvek od Qwaz » 30.08.2012, 18:41 hod.

Zdravím, rád bych nějaké rady na vylepšení eqp. Moc peněz nemám, takže se držte při zemi. :-) Díky předem

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Qwaz ... ro/9370807

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Re: Momentálně lamím Akt II

Příspěvek od G4rrus » 30.08.2012, 19:16 hod.

V prvé řaďě máš strašně slabý DMG... doporučoval bych koupit lepší zbraň... Dále bych vyměnil pasivku (prodlužování mantry na 7 minut je totální blbost), dej si raději tu, která ti zvedne armor o 100% tvojí dexterity...
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Fisky
Quill Rat
BattleTag:Fisky#2882

Příspěvek od Fisky » 30.08.2012, 20:55 hod.

cely jeho skilly jsou blbost ja za eq utratil ani ne dve mega mam resisty 800+ a dmg slusnej na to abych progresoval act 2 s lame equipem a s utocnejma spellama koho zajima nejaka omg lol mantra of evasion nebo healing kdyz conva s overweave runou je top na dps.. a ten tvuj stit taky zahod pokud chces vetsi dps vem si dve zbrane s dexteritou a crit dmg (nutnost mit aspon 20% crit chance)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fisk ... o/13237892 te passivky na rychlesi run speed si nevsimej pomahal sem kamaradovi na hell idealni je tam mit resolve transka je uplne na nic protoze to s prominutim healuje za velky ho*no, pokud ti to ani s timhle buildem a resistama nepujde tak bude problem nekde mezi kreslem a klavesnici a myš to rozhodne neni

Qwaz
Quill Rat

Příspěvek od Qwaz » 30.08.2012, 21:14 hod.

Zítra to pošteluji, díky za názory.

Arst
Quill Rat

Příspěvek od Arst » 02.09.2012, 15:40 hod.

Koukám říkám kde máš hp regen? Vitality víc než je třeba, ale hodilo by se ti sjednotit rezisty. Zvednout dexteritu.

Já teď zabil solo azmodana :) 21k DPS mi stačilo ale já mám hodně moc defenzivní postavu je to levnější. na sobě věci asi pod 10m..EDIT už asi za víc.
Teď už plánuji jen critical nacpat tam kam jde a lepší zbraň jednu nebo raději dvě :) Ale to už je nad 20m...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Petr ... o/19042846
Skilu weeping Wind si nevšímejte mam tam mantru... ale potřeboval jsem plošnej útok.

Odpovědět

Zpět na „Monk“