hledas nekoho do party ?
tak uz mam lvl 45 a porad nic, tady to spi )
Re: hledas nekoho do party ?
zdar, hľadam parťáka na hranie HC bez AH, momentalne som Barb lvl32 Battletag vedla<<
"Nebojujem pre česť, bojujem pre to aby som vyhral..."
Už nikdy auction house...
Už nikdy auction house...
Hladám niekoho do party v inferno ACT 3. Som Monk moc ho neviem hrať ale skúšam. V hre nick rody
- Smelina
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
hledas nekoho do party ?
Moc ho neumiš hrát a hledáš parťáka do míst, kde se chyba rovná ripnutí? Tak to good luck.
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
hledas nekoho do party ?
Moc ho neumiš hrát a hledáš parťáka do míst, kde se chyba rovná ripnutí? Tak to good luck.
zase na druhou stranu nejak na inferno do tretiho aktu dojit musel, takze uplna lama to nebude ) navic nema barbara, to je plus ..Smelina píše:Moc ho neumiš hrát a hledáš parťáka do míst, kde se chyba rovná ripnutí? Tak to good luck.
ps: ja na a3 este nemam, tak mozna se potkame a1 nebo a2, kdyz to preziju
- Smelina
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
hledas nekoho do party ?
Aha, už jsem doma. Tady si někdo plete softcore a hardcore ;-)
hledam parti lidi co jdou na hell zacinam 1 act muj battle tak je v levo
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Mne by bodol partak v zaciatkoch ) som ubohy barbar lvl 13
btag vedla
btag vedla
Zdarec,
hledám někoho do party (ideálně barb nebo monka) na inferno - act I, případně act II, když se sehrajem a budeme mít na to oba gear....
Hraju za witche, 19k dps, 50k life, 400 AR, act I dávám v public game celkem vklidu.
Budu tu dnes na večer a dlouho do noci No a pak případně přes týden na večer po práci.
Kdy by měl náhodou někdo zájem, tak Ling#2440
hledám někoho do party (ideálně barb nebo monka) na inferno - act I, případně act II, když se sehrajem a budeme mít na to oba gear....
Hraju za witche, 19k dps, 50k life, 400 AR, act I dávám v public game celkem vklidu.
Budu tu dnes na večer a dlouho do noci No a pak případně přes týden na večer po práci.
Kdy by měl náhodou někdo zájem, tak Ling#2440
Ahoj, lidi chtěl bych zkusit začít hrát HC, našel by se někdo do party?
Jen řeknu že HC zatím nehrávám ale chtěl bych to určitě zkusit jen nemám s kým.
Jen řeknu že HC zatím nehrávám ale chtěl bych to určitě zkusit jen nemám s kým.
Po včerejším úmrtí mé WD, jsem vytáh druhou na 25 lvl (ACT 3) a tímto bych chtěl poprosit ochotníka, který by mně protáh přes Diabla (NM).
Více o mně ... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... o/20831571
Více o mně ... http://eu.battle.net/d3/en/profile/Guru ... o/20831571
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Phake
- Quill Rat
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
jelikož mne SC tak nějak pomalu ale jistě začínal nudit, tak jsem přešel s kamarádem na HC. Je to hned o něčem jiném a ikdyž je to ve dvou rozhodně lepší než chodit sám, tak pokud by měl někdo zájem hrát s námi, tak budeme jenom rádi. Mám wizzarda na lvl 48 a kamarád barbara na lvl 52. Jelikož jsou to naše první počátky, tak by se nám určitě hodil někdo zkušenější, popř. někdo, kdo také začíná a nechce hrát sám nebo přes public games s lidmi, které moc nezná. Netvrdím, že vás znám, ale víte jak to myslím . Nikam nespěcháme a hrajeme na pohodu a opatrně. Jakoukoliv pomoc určitě uvítáme. Můj battle tag je Phake#2641, tak pokud bude někdo tak laskav a zasvětí nás popř. si s námi zahraje, tak budeme jen rádi. Nelamíme a snažíme se
jelikož mne SC tak nějak pomalu ale jistě začínal nudit, tak jsem přešel s kamarádem na HC. Je to hned o něčem jiném a ikdyž je to ve dvou rozhodně lepší než chodit sám, tak pokud by měl někdo zájem hrát s námi, tak budeme jenom rádi. Mám wizzarda na lvl 48 a kamarád barbara na lvl 52. Jelikož jsou to naše první počátky, tak by se nám určitě hodil někdo zkušenější, popř. někdo, kdo také začíná a nechce hrát sám nebo přes public games s lidmi, které moc nezná. Netvrdím, že vás znám, ale víte jak to myslím . Nikam nespěcháme a hrajeme na pohodu a opatrně. Jakoukoliv pomoc určitě uvítáme. Můj battle tag je Phake#2641, tak pokud bude někdo tak laskav a zasvětí nás popř. si s námi zahraje, tak budeme jen rádi. Nelamíme a snažíme se