Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
@RIP velka gratulace jinak mam otazku koukam ze nepouzivas plugy takze si musis vybrat to co si nechas zbytek vyhodis?? to je sileny
Achievements: 7400 (92%)
Re: nejkvalitnější věci z monster
To mas pravdu Asmane, je lepsi, ze to nepada tak casto, clovek ma vetsi radost
@DeathHero:Odpoved na Tvou otazku je Atma - nechapu, proc je tady na ni nahlizeno tak spatne a treba Plugy jsou v pohode, na d2.net to zase bylo obracene...Jinak muj hlavni Atma stash cita vic jak 5k itemu, a to tam nejsou runy, jewely a gemy
@DeathHero:Odpoved na Tvou otazku je Atma - nechapu, proc je tady na ni nahlizeno tak spatne a treba Plugy jsou v pohode, na d2.net to zase bylo obracene...Jinak muj hlavni Atma stash cita vic jak 5k itemu, a to tam nejsou runy, jewely a gemy
Paráda:)
Taky chci, aby mi začaly padat takové dropy
Taky chci, aby mi začaly padat takové dropy
Štěstí přeje připraveným...
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak pokračuj v hraní. Nic jiného se přeci nedá dodat.
Jinak Honzo. Ten Cranium Basher je opravdu super. Nějaká myšlenka proletěla při jeho nálezu Ale nejvíce mne na seznamu zaujal ten poslední předmět. Ten amulet je... Kolik ti těch předmětu vlastně chybí
Jinak Honzo. Ten Cranium Basher je opravdu super. Nějaká myšlenka proletěla při jeho nálezu Ale nejvíce mne na seznamu zaujal ten poslední předmět. Ten amulet je... Kolik ti těch předmětu vlastně chybí
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Tak to nebude problém, zítra mám dopoledne čas, tak chci popojet v HC, tak uvidíme
Jeje Maro, pro samotny MF turnaj jsem nesledoval toto tema a tak odpovidam s velkym zpozdenim...
Ten Rare amulet neni spatny, ale mam o dost lepsi...Jinak chybi mi prave 8 predmetu z 504 pro celkovy gral, takze jsem jich nasel 496, no vlastne 497, protoze Deaths Fathom jsem kdysi nasel, ale prisel o nej, jo, HC
Chybejici predmety jsem uz psal:
Cows cepice
BKWB
Earth Shifter
Deaths web
Schaffers hammer
Deaths Fathom
Darkforce spawn
a samozrejme Tyraels
Cow cepice neni problem, jen tam skoro vubec nechodim, no snad budu mit stesti ted v turnaji, zbytek se hleda dost blbe a vicemene jde najit jen v urcitych oblastech Hell, tedy krome BKWB, ten ring je pro me proklety, tolik Hell Mephu a nic
Cranium Basher me laka a neco specialniho v hlave mam, jen se obavam, aby to nedopadlo jak tenkrat s tim Death Fathomem...Jinak Windforce mam jen jednu, Dragonscale jen eterealni atd
Ten Rare amulet neni spatny, ale mam o dost lepsi...Jinak chybi mi prave 8 predmetu z 504 pro celkovy gral, takze jsem jich nasel 496, no vlastne 497, protoze Deaths Fathom jsem kdysi nasel, ale prisel o nej, jo, HC
Chybejici predmety jsem uz psal:
Cows cepice
BKWB
Earth Shifter
Deaths web
Schaffers hammer
Deaths Fathom
Darkforce spawn
a samozrejme Tyraels
Cow cepice neni problem, jen tam skoro vubec nechodim, no snad budu mit stesti ted v turnaji, zbytek se hleda dost blbe a vicemene jde najit jen v urcitych oblastech Hell, tedy krome BKWB, ten ring je pro me proklety, tolik Hell Mephu a nic
Cranium Basher me laka a neco specialniho v hlave mam, jen se obavam, aby to nedopadlo jak tenkrat s tim Death Fathomem...Jinak Windforce mam jen jednu, Dragonscale jen eterealni atd
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
BK? Můžu se zeptat kolik máš SoJů? Já považuji Soj za vzácnější(nikdy mi nepadl, BK byl můj první unique ring z Mepha). Ono Diablo je jedna velká náhoda, někomu to nepadne za 10 let a někomu z prvního Fallena za městem.
Nevim, kolik presne, nasel jsem jich asi pet...Zadny BK ring, takze je jasne, co je pro me vzacnejsi...
Jinak nejlepsi pomer jsem mel Lightsabre vs Azurewrath, kde jsem nasel 21Lighsabre-u!! nez jsem nasel jeden a zatim jedinej Azure...Ted je ten pomer asi 30:1 , ale je pravda, ze dost sabru je z Pindla a ten Azure dat nemuze
Jinak nejlepsi pomer jsem mel Lightsabre vs Azurewrath, kde jsem nasel 21Lighsabre-u!! nez jsem nasel jeden a zatim jedinej Azure...Ted je ten pomer asi 30:1 , ale je pravda, ze dost sabru je z Pindla a ten Azure dat nemuze
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: A unique Sacred armorů bylo kolik...?
Templars mi padly myslim tri z Pindla, Tyraels samo zadne, Pindle je nedava a tam kde padnout muze jsem nemel stesti
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já mám asi 3 nebo 4 Azurewrathy, 5 nebo 6 Lightsabrů. Z Mepha všechno
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
DeathHero: Tak jako celkem slušný hračky Pěkný runy a dobrej lvl postavy Hlavně se mi zastesklo, když jsem viděl ten setovej Kraken Shell z Diabla. Kdysi jsem se ho snažil najít jak vzteklej. Byl to jedinej kus, kterej mi chyběl do M'avina's setu, ale nic. Všem tady tenkrát na fóru padal, ale já utřel nos.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tak to je mazec. Dropy jsou na SC, nebo HC
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
@Marast asi myslis me co jasne ze jsou to dropy SC ale DD ma takovyhle dropy na HC
Tak ty runy nekomentuju, tady vidite duvod, proc nemam rad 1.13, nic proti Tobe Hero
Jinak Windy jak jsem psal mam jednu, Stormlashe ctyri, Griffony jsem mel tri ale o jeden jsem prisel s jednou amou, Web jak jsem psal mi chybi...Vsechno ostatni jako Shaka, Raveny, jakekoliv sety neurekom
Jinak Windy jak jsem psal mam jednu, Stormlashe ctyri, Griffony jsem mel tri ale o jeden jsem prisel s jednou amou, Web jak jsem psal mi chybi...Vsechno ostatni jako Shaka, Raveny, jakekoliv sety neurekom
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Luck při gamblu - 2. akt normal
http://broxi.rajce.idnes.cz/Soegorn_the ... ot1076.jpg
A jeden hezkej prstýnek do začátku
http://broxi.rajce.idnes.cz/Soegorn_the ... ot1079.jpg
http://broxi.rajce.idnes.cz/Soegorn_the ... ot1076.jpg
A jeden hezkej prstýnek do začátku
http://broxi.rajce.idnes.cz/Soegorn_the ... ot1079.jpg
@BliiNky docela si mel dost stesti jinak jsem mel podobny prstynek 24% mf+ 89 mana, koukam ze trenujes na turnaj uz se to blizi
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Turnaje se bohužel zúčastnit nemůžu, byl by nad moje časové možnosti
Tak to je škoda, že není čas.. Jinak pěkný úlovek :-)