Už tam visí jen za 60 bid a 100 buyout, jsem zlevnil, můžeš nakupovatKuki10 píše:Chtel bych moc pekny.:-)Tyckin píše:
Fakt vysoká kombinace str. a life, ale kdo je ochoten mi za to dát 300 mega
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Drop legendarních předmětů
Re: Drop legendarních předmětů
Naposledy upravil(a) Tidus dne 04.09.2012, 18:57 hod., celkem upraveno 1 x.
moje teprve druhá setovka, padla z azmodana
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
No na RMAH bych to určitě uplatnil, ale to já nepraktikuju. Nicméně prodáno za 80 mega, si chrochtámTyckin píše:Už tam visí jen za 60 bid a 100 buyout, jsem zlevnil, můžeš nakupovatKuki10 píše:Chtel bych moc pekny.:-)Tyckin píše:
Fakt vysoká kombinace str. a life, ale kdo je ochoten mi za to dát 300 mega
Před půlnocí jsem si říkal, že budu hrát tak dlouho, dokud mi nepadne legendárka. Dočkal jsem se ráno před sedmou. Asi si tyhle spešl chesty nechám v truhle pro druhý charakter, než se dostane na 51. level.
-
- Quill Rat
men padlo zatial za jeden den a cca 7 runov 1. trva cca 35min 8 leegndarok..vacsina crap ale pada to konecne s mf
Jak to tady čtu...jak je možný, že někdo kdo má MF kolem 100% dropuje víc legendárek než ten, kdo má 375%? Má vůbec MF souvislost s dropem legendárních itemů, nebo pouze s rare a magic? A nevíte náhodou někdo jaká procentuální šance je na drop legendárního itemu? Ten systém je nejspíš nějake zabugovanej, jinak si to nedokážu vysvětlit!
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Dle zkusenosti na MF pohadku uz dlouho neverim a neresim kolik mam.Anty_cz píše:Jak to tady čtu...jak je možný, že někdo kdo má MF kolem 100% dropuje víc legendárek než ten, kdo má 375%? Má vůbec MF souvislost s dropem legendárních itemů, nebo pouze s rare a magic? A nevíte náhodou někdo jaká procentuální šance je na drop legendárního itemu? Ten systém je nejspíš nějake zabugovanej, jinak si to nedokážu vysvětlit!
Nejlepsi drop jsem mel snad s 30mf.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
1. nejlepší drop - NV2 - MF 17% (bez NV) - bílej mob ve fields of slaughter - legendární fist pro monka za 50€
2. nejlepší drop - NV1-2 - MF 30% (bez NV) - bedna ve fields of slaughter - Manticora - včera šla za 12€
na pohádky o tom, že větší MF = větší drop legendárek nevěřím taky
2. nejlepší drop - NV1-2 - MF 30% (bez NV) - bedna ve fields of slaughter - Manticora - včera šla za 12€
na pohádky o tom, že větší MF = větší drop legendárek nevěřím taky
O tom, jak MF ovlivnuje drop bylo napsano tuny clanku a vlaken na forech. Pravdou je, ze nikdo nemuze 100% rict, jak to je, protoze na to bychom potrebovali statistiky tisice hracu, abychom to mohli s jistotou rict. Pokud nekomu padnou nejlepsi veci bez MF a NV, tak to nic neznamena. Ona ta sance na drop je tak mala, ze by clovek musel nahrat tisice hodin, aby to "mozna" melo vliv.
Jinymi slovy receno. Pokud nekdo hraje 2-3 hodiny denne (navic pomalym stylem), tak mu MF neprinese zadnou velkou zmenu.
Nemyslim si, ze by Blizzard nejak ucelne kontroloval a urcoval drop jednotlivym lidem. Je to pouze a jenom o stesti. Rad bych, aby se drop zlepsoval podle poctu zabitych monster, ale je to jen moje a dalsich tisicu, zbozne prani, na ktere Blizzard totalne kasle.
Takze nezbyva nez verit, nebo se na to rovnou vykaslat s tim, ze stesti budu hledat treba v lasce
Jinymi slovy receno. Pokud nekdo hraje 2-3 hodiny denne (navic pomalym stylem), tak mu MF neprinese zadnou velkou zmenu.
Nemyslim si, ze by Blizzard nejak ucelne kontroloval a urcoval drop jednotlivym lidem. Je to pouze a jenom o stesti. Rad bych, aby se drop zlepsoval podle poctu zabitych monster, ale je to jen moje a dalsich tisicu, zbozne prani, na ktere Blizzard totalne kasle.
Takze nezbyva nez verit, nebo se na to rovnou vykaslat s tim, ze stesti budu hledat treba v lasce
Jasně...Pokud je šance na drop 0,001 procenta a někdo má 375% MF, tak ta šance stoupne na 0,00375, což moc drop neovlivní..Ale proč neudělaj nějakej systém např, ať je odměna za zabití každé petisté elite vždy legendární drop? Vždyť tím by zvedli i hratelnost diabla, když by člověk měl vidinu toho, že když zabije tolik a tolik elite, že mu padne 100 procentně legendární item...Nebo, že když se projde celý inferno bez toho aby vás zabili, tak z diabla na konci by byl legendární drop... Nebo prostě něco, čím by nám zaručili, že když uděláme to a to, byť to nebude jednoduchý, ať dropne 100 procentně legendárka.. Z těch dropů jsem nešťastnej a znechucenej... Umět anglicky, tak píšu rovnou na blizzard!
Clovek farmi 500 hodin nez mu padne top item http://eu.battle.net/d3/en/item/mempo-of-twilight aby pak zjistil, ze mu diky zabugovanemu dropu chybi zakladni stat. Jsem zklamany, tak se tu snazim aspon trochu vybrecet ...
Mempo of Twilight
Head
Legendary Helm
397–457
Armor
+71-80 Resistance to All Elements
Attack Speed Increased by 8-9%
+10-12% Life
One of 3 Magic Properties (varies)
+170-200 Intelligence
+170-200 Dexterity
+170-200 Strength
+2 Random Magic Properties
Empty Socket
Mempo of Twilight
Head
Legendary Helm
397–457
Armor
+71-80 Resistance to All Elements
Attack Speed Increased by 8-9%
+10-12% Life
One of 3 Magic Properties (varies)
+170-200 Intelligence
+170-200 Dexterity
+170-200 Strength
+2 Random Magic Properties
Empty Socket
no tak tohle je fakt k náštvání, upřímnou soustrast :/ jinak zkusil bych napsat blizzu, je možné že ti pošlou opravenou )
Tohle opravdu zamrzí, nicméně nejsi v tom sám, nachází se to i na Blizz fóru:vyrostek píše:Clovek farmi 500 hodin nez mu padne top item http://eu.battle.net/d3/en/item/mempo-of-twilight aby pak zjistil, ze mu diky zabugovanemu dropu chybi zakladni stat. Jsem zklamany, tak se tu snazim aspon trochu vybrecet ...
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5452615935
Snad to brzy dají do pořádku a dočkáš se pořádného itemu.
dva runy za sebou a dva zabaci, asi si obcas staci jen trochu pobrecet. BTW netusi nejaky WD jakou maji cenu? ty offhandy se bez moznosti vyhledavat podle dmg ocenuji dost blbe.
Ahoj. Teď nevím kolik mám nahráno hodin(sem v práci) ale 2410 elite kills(z profilu) a legendárka mi padla jedna (úplně na ....). Asi je potřeba fakt trochu toho štěstíčka.... momentálně farma 2.aktu na Inferno...(ze soboty na nedělu cca. 32 hodin v kuse a prostě NIC... )
Jinak dotaz. Je rozdíl dropu legendárek mezi SC a HC ? Jedu teď HC (lvl 27) a zajímalo by mě:
1. Legendárky jsou stejný pro HC i SC?
2. Je rozdíl v šanci dropu mezi HC a SC? (dejme tomu, že MF je stejný)?? (Připadá mi, že na HC toho padá obecně jaksi víc)
3. Je rozdíl v cenách stejného itemu na HC a SC když jsou oddělený AH ??
Předem díkec za info a doufám, že mě po těch bambilionech hodin taky padne něco slušnýho
Jinak jestli jsou otázky naprosto zřejmý, tak se omlouvám, ale nějak mě to uniklo :/
Jinak dotaz. Je rozdíl dropu legendárek mezi SC a HC ? Jedu teď HC (lvl 27) a zajímalo by mě:
1. Legendárky jsou stejný pro HC i SC?
2. Je rozdíl v šanci dropu mezi HC a SC? (dejme tomu, že MF je stejný)?? (Připadá mi, že na HC toho padá obecně jaksi víc)
3. Je rozdíl v cenách stejného itemu na HC a SC když jsou oddělený AH ??
Předem díkec za info a doufám, že mě po těch bambilionech hodin taky padne něco slušnýho
Jinak jestli jsou otázky naprosto zřejmý, tak se omlouvám, ale nějak mě to uniklo :/
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !