Monk rady k postavě
nepotřebuješ kromě nový zbraně nic. amulet je v pohodě. nenech se plést nějakým nesmyslným loh pro amulet. tam se to používá jako doplněk, ale ne klíčová hodnota. když jedešna lifesteal, nepotřebuješ loh v amuletu.
pokud bys přesto chtěl něco vylepšovat, tka si zvyš ty rezisty, jak jsem vzpomínal výše. kalhoty, pásek...
pokud bys přesto chtěl něco vylepšovat, tka si zvyš ty rezisty, jak jsem vzpomínal výše. kalhoty, pásek...
Re: Monk rady k postavě
v0kurka píše:nepotřebuješ kromě nový zbraně nic. amulet je v pohodě. nenech se plést nějakým nesmyslným loh pro amulet. tam se to používá jako doplněk, ale ne klíčová hodnota. když jedešna lifesteal, nepotřebuješ loh v amuletu.
vsak ja mu to radim jako doplnek, protoze ma 0, a to je jedinej duvod co vidim, proc by mohl umirat, jinak ma davno equip zcela dostatecnej na A3
a nema smysl si kurvit slusnej equip loh zbrani, ktera by ho navic stala mnohem vic
Vymen pomocnika. Templar je fajn, ale ne u monka. Respektive je to hratelne i s templarem, kdyz pouzivas jeste Mystic ally s tauntem, ze se to tam da hrat tak, ze oni ti pomahaji rozebirat elitni packy a pak tech mobu na tobe tolik nevisi, ale to je spis konkretni situace a overeall lepe vychazi ta enchantress.forsajd píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jan% ... o/13955957
Neviem či som ja mantavý, alebo tá moja postava je slabá, lebo v 3 akte nestíham a len platím za opravy, tak že sa chcem opýtať či stačí moja postava na dohratie infera ,alebo mám ešte niečo pomeniť? len chcem poprosiť ,ak mi niekto poradí, tak nepíšte to v skratkách, lebo ja som s toho potom jeleň.
Ďakujem
Runa u Serenity, ktera prodluzuje dobu trvani u Tebe nema zadny smysl, protoze nemas zadny life on hit a proto lepe vychazi ta runa co ti da heal, kdyz to zapnes.
Na act 3/4, aby to slo svizne a moc si nechcipal budes potrebovat bud vic dps, nebo vic rezistu.
Jeho DPS neni tak velke, aby se to pri 2,6% life steal vyplatilo oproti treba 400 life per hit. Porizovat si vylozene life steal u monka a nejak s tim pocitat jako s healem ma smysl, kdyz planuje nosit legendarku Sever, kde pak skacou healy za cca 20k.v0kurka píše:nepotřebuješ kromě nový zbraně nic. amulet je v pohodě. nenech se plést nějakým nesmyslným loh pro amulet. tam se to používá jako doplněk, ale ne klíčová hodnota. když jedešna lifesteal, nepotřebuješ loh v amuletu.
testoval jsem to a není to pravda. jak jsem psal, ten klíčovej ls nepřichází z hitů, ale z toho množství tornád, který se vyrojej. když se něco pokazilo a spadly mi hpčka na cca 10% nebo od kdy to ošklivě nasvítí obrazovku, zapnul jsem serenity a během 4 vteřin byl za asistance mnoha tornád full (pravda, měl jsem jen 20-25k hp). to se mu s 400 loh nejspíš nepodaří.AlterEgo píše: Jeho DPS neni tak velke, aby se to pri 2,6% life steal vyplatilo oproti treba 400 life per hit. Porizovat si vylozene life steal u monka a nejak s tim pocitat jako s healem ma smysl, kdyz planuje nosit legendarku Sever, kde pak skacou healy za cca 20k.
@forsajd, co sis to proboha koupil za zbraň??? to stálo snad 50 tisíc, ne? však to nemá žádnej crit dmg, samotnej dmg, ani to nedává pořádný množství dexterity, aby to vyvážilo nižší dmg hodnotu... jdu plakat, tohle je marný.
Vsak presne proto mu to radim - taky mam 400 loh, na amuletu, a jen 25k hp, a v klidu jsem celej boj full jen z tornad. Sice mam vic dmg nez on (58k unbuff), takze elity prezijou jen par vterin, nicmene fungovalo to i kdyz jsem mel cca stejne jako on, takze pokud umira a A3 ani neprogresuje, tak proste uz jedine vymenit osobu mezi klavesnici a zidli... ;-)v0kurka píše: testoval jsem to a není to pravda. jak jsem psal, ten klíčovej ls nepřichází z hitů, ale z toho množství tornád, který se vyrojej. když se něco pokazilo a spadly mi hpčka na cca 10% nebo od kdy to ošklivě nasvítí obrazovku, zapnul jsem serenity a během 4 vteřin byl za asistance mnoha tornád full (pravda, měl jsem jen 20-25k hp). to se mu s 400 loh nejspíš nepodaří.
Ovsem ta zbran co si ted koupil, to je teda dilo. Opet kousek ala odpadkovy kos.
wtf? proč dáváš do kopy tornáda a loh, když to vzájemně nefunguje? xD
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Janík#2790
@forsajd, co sis to proboha koupil za zbraň??? to stálo snad 50 tisíc, ne? však to nemá žádnej crit dmg, samotnej dmg, ani to nedává pořádný množství dexterity, aby to vyvážilo nižší dmg hodnotu... jdu plakat, tohle je marný.[/quote]
to som mal nahradnu svoju som dal do aukcie teraz mam http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jan% ... o/13955957
rezisty mam 737 staci alebo este pridat?
to som mal nahradnu svoju som dal do aukcie teraz mam http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jan% ... o/13955957
rezisty mam 737 staci alebo este pridat?
rezisty stačí. čím více, tím lépe, ale 700 stačí na dohrání.
uff, ok, tohle co sis koupil je dobrej kauf
uff, ok, tohle co sis koupil je dobrej kauf
-
- Quill Rat
Je pravda že pro optimální vyvážení gearu bys měl mít na 1k armoru 100 resistu tzn já mam teď 7,7k armor a 760 resist - timto postupem si vybalancuješ mitigation a budeš dostávat mín dmg , než kdybys měl 5k armor a 1000 allressist ( kvůli diminishingu )
Ja len preto aby som potom nešiel zbytočne do vysokých rezistú a bude mi to prt platné
Ja len preto aby som potom nešiel zbytočne do vysokých rezistú a bude mi to prt platné
je to neefektivní a lepším vyvážením dosáhneš účinnějšího výsledku. to se ti snažil forsajd vysvětlit, neúspěšně
-
- Quill Rat
Ok v0kurka ale nechapem ked maš u tvojej monke Mantra of Healing ToN ktorá zvyšuje rezisty o 20% a to maš už 940 rezistú a armor len 5800 tak že je to veľký nepomer alebo to len tak skúšaš?
nezkouším. protahoval jsem nějakýho barbara a ten neměl úplně největší rezisty, ale měl armor a hpčka. tak jsem se rozhodl ho tímhle způsobem boostnout. navíc je tam sympatickej bonus při "protáčení". taková noob podpora ani tu pasivku guardian light obvykle nenosím, ale ten barbar měl i slabej dmg, tkaže každej tisíc navíc dobrej.
když nemusím brát ohledy, používám hardtarget, pak mám cca 7k armor a 700 allres
když nemusím brát ohledy, používám hardtarget, pak mám cca 7k armor a 700 allres
To vím, ale spousta lidí to bere moc dogmaticky a bojí se mít víc AR než armoru a to je blbost. Když máš AR 900 a armor 7000, tak je to přeci lepší než AR 700 a armor 7000.v0kurka píše:je to neefektivní a lepším vyvážením dosáhneš účinnějšího výsledku. to se ti snažil forsajd vysvětlit, neúspěšně
je, ale není to tak dobrý jako mít 800 a 8000. balanc je klíč k úspěchu a slávě! ;D
To každopádně, ale je kapánek těžší mít 10K armor, než 1K all res ;-)
-
- Quill Rat
Ja mam teraz 694 rezist a 6943 armor to bi mohlo staciť? a ešte čo dať do nohavíc dex alebo vit čo je pre mňa lepšie http://eu.battle.net/d3/en/profile/Jan% ... o/13955957
dex máš dost. na druhou stranu hp tolik nepotřebuješ s tím armorem a rezisty. asi záleží, jak to cítíš ;D jestli chceš trochu víc dmg, nebo trošku víc hp. myslím, že oboje je dobrá volba. EHP zvýší určitě více vitalita (kvůli tomu, že dex už máš hodně), dmg zase dexterita.
osobně bych volil dexteritu.
osobně bych volil dexteritu.
Ahoj chtěl bych Vás požádat o radu ohledně postavy Monk, jestli je lepší používat zbran do jedné ruky + štít a nebo 1 zbran do dvou rukou .
A kdyby mi někdo mohl poradit jak se skillama už jsou koukal na nějaké kombinace, ale moc mi to s nimi nešlo .
Díky :-) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gela ... o/17928491
A kdyby mi někdo mohl poradit jak se skillama už jsou koukal na nějaké kombinace, ale moc mi to s nimi nešlo .
Díky :-) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gela ... o/17928491