Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
Tak ja se pridam take svym buildem + equipem. Hodne jsem se nechal inspirovat forem myslim ohledne skillu Monka. Predtim jsem hral hodne a opravdu hodne DH ,ale nemuzu si pomoci tam kde DH chcipa a musi utikat ja stojim koukam ockem na TV a musim se jen smat. Asi je Monk lehci ,ale pro me jednoznacne zabavnejsi nez vecne utikajici DH.
Armor a DPS je uz s buffem BoH a Mantrou Evasion s runou hatred. Pro public pro me jako stvorene. Jeste by to chtelo nake lepsi Bracers ,ale miliony opravdu nemam. Jinak s touhle vybavou a buildem (na SOLO HRANI) tak 95% Elitek ustojim ciste na miste jen spamuji skilly a flasky a az na vyjimky v podstate neumiram. Pokud me teda neco nezasekne nebo nezalamim
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zafa ... o/18823986
Armor a DPS je uz s buffem BoH a Mantrou Evasion s runou hatred. Pro public pro me jako stvorene. Jeste by to chtelo nake lepsi Bracers ,ale miliony opravdu nemam. Jinak s touhle vybavou a buildem (na SOLO HRANI) tak 95% Elitek ustojim ciste na miste jen spamuji skilly a flasky a az na vyjimky v podstate neumiram. Pokud me teda neco nezasekne nebo nezalamim
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy
Jen tak pro zajímavost, tu DH jsi svlékl a dal to monkovi, nebo prodal?
Svelknul a dal Monkovi + jsem samozrejme spoustu veci mezitim uz vylepsil. Tak nejak se snazim delat equip i pro DH podle me by teda s tim melo jit hrat furt krasne i za DH to jdu schvalne zkusit kolik tam bude DPS , life atd.
Tady s tim equipem me DH
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zafa ... ero/859869
Mit lepsi luk a lepsi quiver nebylo by to spatne
Tady s tim equipem me DH
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zafa ... ero/859869
Mit lepsi luk a lepsi quiver nebylo by to spatne
Tak za 100 mega snadno koupis neco slusnejsiho, ne? :-) Jsem na tom podobne ted (teda akoratze nemam 100 mega), vaham jestli jit do tech setu, co nosej vsichni monkove 200k+ dmg, protoze mi prijde, ze tam je hodne kompromisu... Ted jsem na skoro 60k dmg unbuff:zert píše:Vcera vecer jsem mel pohnutí a prodal jsem ty Shenlogy za 99 milionu a nasadil starou zbran viz. build dmg klesla o 3k, a prisel jsem o life on hit, ted to testuju a je to znat. Stim ze bych byl hrozne rad kdyby me byl nekdo ochoten poradit jak ted zainvestovat abych se dostal zpet a popripade navysil, protoze ty shenlogy podle me jsou predrazene. Uvazoval jsem o tech trech Inna castech setovejch nebot, kdyz koukam na statistiky, s temito vecmi se da dostat i prez 200k dmg.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/evil ... ero/123432
a jako krome setu uz tam neni zase tak moc moznosti jak to zvednout (krome zbrane samozrejme), resp. ne lacinejch moznosti. Hlavne me na tom depta, ze ten set potrebuju rovnou uz vic casti, protoze bez bonusu naopak pujdu dolu - a navic i ty setovy casti musej bejt hodne dobre rollnuty, tj. 100m+ za kus.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Swen #2595
podle me z inna setu je idealni pouzivat kalhoty + pasek, pac co sem procital fora ohledne toho tak na pasku ten +7%-8% to holy dmg ma pridat k normalni dmg tech 7-8% holy, kdybch vedel jak to otestovat tak to udelam mam v bedne komplet starej inna set kde je na pasku myslim +6% a kalhoty IAS crit hafo dex a sockety neni co resit :-D ja ted na monka potrebuju sehnat prstinky crit + CD + dex idealne + LoH nebo rezist a amu dex + crit +CD + LoH a poradnou placacku jako main hand s WKL sem spokojenej a menil bych jen v pripade ze najdu s +CD socket a 25% to lighting ted zkousim jen tak ze srandy Flying dragona a zatim celekm sranda zatim rekord mam crit asi za 380k a hlavne zboznuju jak vypada :-)
-
- Quill Rat
- BattleTag:lezert#2809
- Kontaktovat uživatele:
evilmind: Kdyz jsem koukal na ty sety, tak me spadla brada, protoze 60 mega za kus, aby to melo vetsi smysl ) Takze sem ve slepy ulicce, ale asi dam na Swena s tim páskem a kalhoty me spadli uz dvakrat ty nove, ale ja je ehm prodal :-D
Swen_von_Walhallion: No po cumeni do statistik jsem si vsimnul, ze kazdej treti monk si koupil skorn . Tak sem si koupil Skorn na 1400 dps za 25M, coz me prijde asi jako nejlevnejsi varianta udelat ze sebe pana critickeho a mocneho. Ale uz to neni monk, ale machna na pradlo.A s tema prstenama je to taky peknej voser
Swen_von_Walhallion: No po cumeni do statistik jsem si vsimnul, ze kazdej treti monk si koupil skorn . Tak sem si koupil Skorn na 1400 dps za 25M, coz me prijde asi jako nejlevnejsi varianta udelat ze sebe pana critickeho a mocneho. Ale uz to neni monk, ale machna na pradlo.A s tema prstenama je to taky peknej voser
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Act 4 projdu za cca hodinu a půl i s Diablem na 5 NV ale stálo mě to hodně peněz. Kdyby měl někdo zájem tak rád poradím či pomůžu.
Act 4 projdu za cca hodinu a půl i s Diablem na 5 NV ale stálo mě to hodně peněz. Kdyby měl někdo zájem tak rád poradím či pomůžu.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
no ja razim trochu RP pristup ?.) takze odmitam pouzivat takovy veci jako 2 sekery palice vlaecny kladiva 1 h sekery a palcaty .... jeste sem ochoten tolerovat 1h/2h mec ale pro me fist weapon nebo daibo :-) kdyz chcu mavat nejakou obouruc palici tak na to mam barbuchu :-D a osobne u 2h buildu i kdyz dava brutalni hity chybi ta agilita co mam s DW lighting monkem :-) thunderclap +SW Cyclone v kombinaci s WKL vysokym CD a critama ma fantastickej potencial jinak pro monka jeste neni spatnej set bonus z nat DH setu idealne ring + boty haffo dex a bonus +7crit je super jen kdyby te nring nebyl tak drahej ....
hodně peněz? to je kolik. protže máš malý rezisty, armor - relativně nízká dex a k tomu malej armor na itemech - i dmg, což je daný téměř nulovou crit dmg... jestli to bylo drahý, tak upřímnou soustrastspace7 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
v0kurka píše:hodně peněz? to je kolik. protže máš malý rezisty, armor - relativně nízká dex a k tomu malej armor na itemech - i dmg, což je daný téměř nulovou crit dmg... jestli to bylo drahý, tak upřímnou soustrastspace7 píše:http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nath ... ro/5384009
Netuším přesně. 16m fist, 22m amulet a pak asi dalších 40-50m za zbytek. Pro někoho je to možná moc, pro někoho možná málo. Taky to nehraju 16 hodin denně. Bohužel většinu věcí mám koupeno dávno před patchem a ty ceny byly trošku jiné než teď. Navíc prodávám spíš za eura, takže nemám gear podle svých představ. Vím co mi chybí a co by se mi hodilo, ale momentálně to neřeším, když to není akutně nutné. Hrál jsem jen diablo 1 a to jen tak okrajově, takže neznám mechanizmy, herní matematiku apod věci. Prostě si to hraju podle sebe tak jak se mi to líbí. Ze začátku jsem se hodně učil, takže spoustu peněz vylétlo do vzduchu jen tak. navíc jsem pořádně neuměl hledat v aukci a to mi navýšilo nehorázně náklady. spoustu věcí jsem koupil úplně zbytečně.
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
hmm ja dal za WKL 3 mega za mh s 830 dmg dex crit dmg a socketem 800k a za zadnej kus eqviopu sem snad nedal vic jak 600k ( ina cepka mi dropla) a za 16 mega sezenes sakra lepsi 1h nez tenhle lego crap to stejny plati o amuletu ( a obe ty veci mas koupeny az po patchi ) ono je dulezitiy vedet co chces hrat jestli "tank" styl pure dps nebo dps support za monka. U tebe to vypada jako mix vsech tri variant . jelikoz pokud chces jet tanka se stitem ( imho barbar je v tomhle ohledu lepsi ) tak to chce stit s aspon 20+ block jinak to nema cenu misto coviction evasion auru bud s hard targetem nebo backslashem muj oblibenej BO je tenhle a urcite fist of thunder jako primar jelikoz je nejrychlejsi a a nej spirit generator pak ses v podstate nezabitelnej a backshlash zabiji za tebe pripadne jako primar deadly reach s keen eay runou. a kombinace serenity BH a BF je podle me nej survive pack pro vsechny BO pac se da nastavy od vyloze ultra defense pres suport az na ultra dps boost zase na pure dps SSS nebo WL + poradna 2h a nejakej rychlej primar s bonus spiritem kvuli spiritu nebo DR s foresight a support/ dps jednoznacne DW rychlej primar a pak jak to cloveku vyhovuje jestli che vic dps nebo suport. Ja to osobne jedu vic ne dps a jako suport mam jen BF ( blind ve spravnou chvily dokaze divy) a mantru podle toho co je potreba nejcasteji conviction s overawe nebo Intimidation pripadne evasion s backslash nebo hard target vyjimecne mantra of healing s time to need nebo retribution s Transgression. kdyz si tohle ujasnis tak pak uz je jednoduchy vybrat spravnej eqvip ja puvodne jezdil dw tanka s backshlashem a mafx dodge takze sem huntil dex vita rezisty a LoH a co sem presel na dps tak hlavne dex crit sance a CD jako primarni. Ne ze bych byl nejakej expert ale nez sem dosel k tomu co pouzivam ted tak sem vyzkousel tech buildu urce vic nez tucet :-)
sry za wall of text ale se v praci nudim a uz se mi nic nechce zacinat :-D
sry za wall of text ale se v praci nudim a uz se mi nic nechce zacinat :-D
vypadá to že jsi pan progamer chlape. nerozumím řeči tvého kmene. mě jde o to že nemusím být nejlepší a mít všechno na 100% správně. přesně tohle jsem na tomto fóru čekal. hlavně mě to baví když musím všechno objevit sám a přijít na to bez pomoci. hraju pro zábavu a když už mě to nebaví, jdu si hrát se svýma dětma. sbohem fanatici
Ja treba i kdyz nejedu primarne na DPS ,ale chci mit i poradny armor a poradne resisty a proste chci toho ustat co nejvice pouzivam Mantru Evasion s runou hatred. No a ted k otazce i kdyz samozrejme vim co dela mantra Convition s runou Overawe tak si nemuzu pomoci, ja to vubec nepocituji v te hre. Porad mi prijde ,ze je ta mantra na zvyseni armoru aspon pro me lepsi. Je to mozna i tim ,ze mam jen 18 critical chance a 165 critical dmg. Nevim bud jsem slepej nebo blbej ,ale mensi armor pro me znamena ,ze vic dostavam a bohuzel mi ta zvysena sila poskozeni ne a ne pomoci pri zabijeni mobu abych se stihnul lecit pomoci LOH. Mam ho asi 825 diky zbrani a sperku. Ted mluvim o Act 3 a Act 4. Nemam MF gear tak ACT2 proste nechodim nema pro me cenu. Citi to take nekdo podobne? A sorry za OT
EDIT: Tak jo beru zpet, je to opravdu rychlejsi s tou Convition runou. Asi jsem to predtim zkousel s horsim equipem a tam jsem to jeste nedaval. Zhruba o 10 minut jsem to mel rychleji ten run nez bezne s Eva mantrou.
EDIT: Tak jo beru zpet, je to opravdu rychlejsi s tou Convition runou. Asi jsem to predtim zkousel s horsim equipem a tam jsem to jeste nedaval. Zhruba o 10 minut jsem to mel rychleji ten run nez bezne s Eva mantrou.
Naposledy upravil(a) zafata dne 07.09.2012, 15:42 hod., celkem upraveno 1 x.
Hojte, pridavam svoj MF equip + orientovany na farmu a exp grind. 216 MF + 25 enchantres + switchujem helmu 40 MF pred bossom kvoli gemu na exp - dokopy skoro max cap aj s Fortune.
Cely act3 prebehnuty za 40-60 min, obcas nejaka smrt, lag alebo zalamim
Normaly equip mam stavany teraz na cca 90k unbufed dps a s normalnym defom, ale nechce sa mi to menit len kvoli postu sem .
Komplet equip + MF equip co mam na sebe ma hodnotu okolo 500-700 mil. ale realne som to vsetko kupil dokopy za 250 milionov, ktore som si nafarmil normalno hrou - cca 450 odohratych hodin od preorderu, takze sa urcite da nazbierat dobry equip aj bez kupovania za €.
Kedze, nic ine ako PVE sa zatial hrat neda, tak odporucam, je zbytocne na farmu riesit defense, ak mate unbufed dps nad 40k, tou rychlostou zabijania vam stacia obycajne heal globy a zaroven to ide vsetko rychlesie.
http://www.diabloprogress.com/hero/effe ... te/1677191
Cely act3 prebehnuty za 40-60 min, obcas nejaka smrt, lag alebo zalamim
Normaly equip mam stavany teraz na cca 90k unbufed dps a s normalnym defom, ale nechce sa mi to menit len kvoli postu sem .
Komplet equip + MF equip co mam na sebe ma hodnotu okolo 500-700 mil. ale realne som to vsetko kupil dokopy za 250 milionov, ktore som si nafarmil normalno hrou - cca 450 odohratych hodin od preorderu, takze sa urcite da nazbierat dobry equip aj bez kupovania za €.
Kedze, nic ine ako PVE sa zatial hrat neda, tak odporucam, je zbytocne na farmu riesit defense, ak mate unbufed dps nad 40k, tou rychlostou zabijania vam stacia obycajne heal globy a zaroven to ide vsetko rychlesie.
http://www.diabloprogress.com/hero/effe ... te/1677191
- Satyriel
- Quill Rat
- BattleTag:SatyrielCZ#2950
Zdravicko no ja teda mam stale dilema a problem s tim Monkem ho nejak poradne dat uz dohromady asi je to i samozrejme Equipem jelikoz nejsem ten typ cloveka ktery by si vse nakoupil a hura do bitky proste drop je drop ale uz mi celkem dochazi trpelivost za ty mesice kdyz vidim co tyl idi maj a jaky maj DPS atd. je to mazec, ale neni to podle me vubec za Monka jednoduche. Ale je to naprosto uzasna a kreativni postava proto se toho nedokazu vzdat jsou celkem slusne rady na foru a to me tesi Prave ted zkousim nektere nove Skilly po tom patchi a testuji vse jak se da ale rad bych take poslechl nejaky tip co a jak udelat abych se konecne prokopal tim Act3 a Act4 protoze jako je to pro me maso s tema resistama uz si vim rady ale to DPS je porad ostudne No mrknete na me a budu rad za kazdy komentar a sejdeme se v Sanctuary
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SatyrielCZ-2950/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SatyrielCZ-2950/
ArcheonCZ
jestli v d3 sázíš na drop, tak jsi frajer s masochistickejma sklonama ;D jedinej tvůj větší problém jsou rezisty. kdybys měl ostatní staty takto a 3-4x větší rezisty, tak jsi v pohodě.
- Satyriel
- Quill Rat
- BattleTag:SatyrielCZ#2950
Frajer s masochistickejma sklonama jo? to me pobavilo no tak jako uplne na ten drop nesazim, to vis ze sem AH musel vyuzit ale ne tak extremne a uz vubec ne za real money jako nekteri blazni jen sem tim chtel rici ze ten drop je obrovskej hnaci motor v takoveto hre a je ot proste super! pocit kdyz ti to padne nez kdyz to vsechno nakpupis, vzdy jsme tak hral i D2 ale vim ze zde je to obrovsky rozdil a tudiz to hodne cloveka dohani k jinym moznostem atd. Ty rezisty vim to je sileny!! problem uz nekolik mesicu porad se mi nedari to dat do kupy, nebo respektive nema miliony goldu abych to mohl rychle navysit ale snazim se dycky par ghodin jedu a pak neco zkousim najit na AH a tak porad dokola no chtelo by to aspon 600 to je jasny, tak snad se brzy zadari, no kdyby ses nudil a chtel mi pomoci budu jen rad urcite bysme mohli dat parbicku a pekne pokecat i ve hre , poslu ti request
ArcheonCZ
- Swen_von_Walhallion
- Wraith
rezisty a crity s CD urcite vyhnat vejs a uvidis jak to pude lip, jinak byt tebou tak tu lego palicy vymenim za neco se socketem a + LoH nebo CD, ten fear je tam dost kontraproduktivni u monka bych si dovolil tvrdit :-)
zafata píše:Tak ja se pridam take svym buildem + equipem. Hodne jsem se nechal inspirovat forem myslim ohledne skillu Monka. Predtim jsem hral hodne a opravdu hodne DH ,ale nemuzu si pomoci tam kde DH chcipa a musi utikat ja stojim koukam ockem na TV a musim se jen smat. Asi je Monk lehci ,ale pro me jednoznacne zabavnejsi nez vecne utikajici DH.
ne kazdej ho umi hrat ) a skladat itemy tak jak by mel vcetne skillu : )))))
http://eu.battle.net/d3/en/profile/kost ... o/38595005
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
kčemu jsou rezisty a HP ?? když člověk neumí dělat chyby !!
Taky sem hodím svojí mončici. Očekávám rady typu: mystik je k ničemu, near death pasivka je k ničemu, málo resistů, lepší je mít štít.... ale já to tak prostě hraju a vyhovuje mi to . Každopádně dobrýma radama se určitě inspiruju. Dík
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hami ... o/11830619
.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hami ... o/11830619
.