Nekronaut píše:Takže vaultíš o 106 že?
2-3 preskoky a zbytek dorazim rapidem - casove asi nejefektivnejsi
EDIT: pred patchem to slo taky, jen se clovek vic nabehal a vault mel opravdu na utek a ne na utok..
kojot píše:Zaljan píše:kojot píše:Přesně takovou taktiku na farmení 1. a 2. aktu mám taky
. Hodit Vault přes pack a pak hned zpátky a jsou kolikrát mrtví. Když si ale nevšimnu, že jsou reflect, tak jsem mrtvej já. Jinak ten Vault se dá dobře použít i na Beliala. Normálně s tím skákej těsně kolem něho. Zabil jsem ho takhle asi během třiceti sekund.
o reflectu mi nemluv, vcera jsem hral asi hodinu a kazdej druhej pack to mel a parkrat jsem po dvojitem saltu pres monstra rovnou RIPnul, resp. dopadnul uz jako mrtvolka
))
s Belialem to zkusim tedy taky na vaulty, snad to zvladnu driv, nez mi da tafku (jako papir to proste neustojim, ale do tehle chvile jsem extra HP ani resy v podstate nepotreboval, jsem porad v pohybu a radeji si drzim si MF bez NF mezi 250 a 280). Od Plvl15 uz budu na capu a zacnu vylepsovat, ale na A1-2 to fakt potreba neni a nebylo ani pred patchem, jen clovek musel vic KITovat...
Mě taky Belial dává IK... A normálně ho farmím. Musíš se naučit tomu uhýbat. Zas tak těžký to není.
teorii mam zmaknutou, praxe mi u nej zatim pokulhava... pro me osobne u DH asi jedinej boss, kde jsem se zatim zaseknul
vcera jsem nemel moc casu, tak jsem si hodinku hral na soudny den na NM a Hell, abych pofarmil neco pro 3 rozpracovane chary kolem lvl40 - ja vim, na AH bych to sehnal za levno behem par minut, ale to uz by tak nejak nebylo ono... paradoxne mam ted pro ne pripravenej slusnej eq 55+, ale to nizsi jsem nejak neskladoval, takze tak
jinak me pobavilo, ze 1h s DPS kolem 70-90 a lvl 30-45 (ktery mi na NM/hell s 375MF padaj jako na bezicim pasu) kupujou lidi v podstate obratem za ceny kolem 30k a 1h s DPS 450-700, ktera nema nadprumerny staty se casto neproda ani za 50k... vcera jsem takhle inkasoval behem pul hodiny urcite pres 500k... dole zjevne chybi nabidka