MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
raisen
Adviser
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od raisen » 14.09.2012, 16:25 hod.

Tak ono taky záleží, na co ten druid je. Pro mě jsou primární resisty, takže CoH je jasná volba a případnou ušetřenou Um strčím do SS, kam vlastně mohu dát místo Um ten facet (spirita nenosím).

Prostě já mám volný socket ve štítu :D
HC grál: 537/516 (-21)

Attia
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 16:28 hod.

to už je pak o stylu hraní. já druida NIKDY nehravám na block. Ani melee ani castery tím pádem ušetříš kotel dex co muže jít do vita nebo str. spirit má pak pro mě nádhernej boost life/mana, fcr a hlavne FHR. takže pro mě je tohle jasná volba. Pokud se umíš s druidem pohybovat tak tě moc nemá co sejmout a pokud se k tobě něco dostane tak na to más huricane...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.09.2012, 16:30 hod.

Vidíš, já zase HC postavy na blok hraju a asi se teda neumím pohybovat :D

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 16:32 hod.

taky hraju postavy s blokem...jen konkrétně druidy ne, protože maj na mě MOC pomaly blokování :-D prostě mnohem víc umírám když mám druida s blockem než bez něj...:-D

EDIT: jinak já neříkám že tohle je prostě PRAVDA a jinak to není. Jen sem DeadHerovi chtěl vysvětlit můj pohled na věc proč volím raději Vipera než CoH...:-)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.09.2012, 16:38 hod.

Viper je také snáze dostupný....
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 16:43 hod.

taky pravda...i když tady jsme spíš řešily kdyby byly k dispozici věci jako dual SoJ, CoH, Arach, atd...prostě hight výbava kro Enigmy. Jinak něco jinýho by bylo kdybych jel Fire element druida. Tam bych už asi váhal mezi CoH a Viperem a možná bych i to CoH bral, protože z magefistů využiješ jak fcr, tak + fire skill...ale na winda mám prostě jasno :-D

DeathHero
The Butcher
BattleTag:DeathHero#2204

Příspěvek od DeathHero » 14.09.2012, 16:47 hod.

tak jenom pro zajimavost jsem vyhrabal screen meho druida jel jsem ho max block a ma na sobe vipera :lol:
Achievements: 7400 (92%)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 14.09.2012, 17:10 hod.

Osobně max block jedu jen na melee chary+u weredruida dám přednost obouručce. Pokud se jedná o CoH, kdybych tu Berku musel skládat tak si radši udělám hoto, cta a chodím s Viperem :)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 17:50 hod.

jako ono je CoH suprový brnko, o tom žádná, jen protě pro mě osobně pro určitý caster chary bude mít vipre vždycky přednost (viz důvodu výše napsané)...:-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.09.2012, 18:27 hod.

Pro určité castery je dle mého názoru ještě lepší než CoH nebo Viper Ormus Robes.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 14.09.2012, 18:43 hod.

Na max damage možná, ale na přežití na hell asi ne :-) Ale kdyby ty resisty a podobné věci byly jinde, tak třeba takový +3 blizzard a jedno kolik cold dmg bych si vzala hned :-)

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 14.09.2012, 19:09 hod.

Takhle jsem zvolil na SC a damage se zvedl znatelně. S teleportem se navíc po cestě k Mephovi při trošce opatrnosti nedá umřít. A resisty tam potřeba nejsou i když na HC bych to nepodceňoval.

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 14.09.2012, 19:17 hod.

Tak to já u druida používám jednoručku (Grief/Lawbringer + Spirit) k Rabies je to dle mě nejlepší. :lol:
Zima se blíží.
Obrázek

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 19:34 hod.

k rabies je nejlepsí (pokud jedeš čistej psn dmg) kousnout pomocí toho meče co dává +6 rabies a k tomu spirit a po kousnutí přepnout na switch s Dead Web hůlkou a 4socket psn facet štítem :-D to jsou pak šupy :-D ale jinak grief+spirit je dobrá volba protože s tím griefem sundáš krásně i psn imuny třeba přes feral rage...

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 14.09.2012, 20:05 hod.

Dragonius píše:...No, ale podcenil jsem pavouky. Po získání Khalimova oka jsem byl zahnán do rohu pavouky a bylo to... Boss pavouků byl nad Seinthollovi síly... :(
Možná byl Posion necro nad moje síly, chvílema to byla pohoda, ale chvílemema opravdu těžké a to zejména pokud nebyly těla na Poison Explosion..

Nejhorší je, že jsem byl lvl 28 a tak jsem se těšil na Poison Novu a ani jsem sí s ní nezakouzlil :-x
A přitom stačilo jenom klepnout na klávesu ESC a dát save and exit. Mně to celé vyznělo tak, že jsi s ním snad umřel schválně. :{
Drago :!: Tohle je Magic find turnaj. Když se ještě jednou podíváš do pravidel, tak tam nikde nenajdeš zákaz použití ESC. Tohle důležité pravidlo se jistě objeví v nějakém dalším turnaji, ale v tomto to není. Ale pokud to tak chceš, a pokud to tak chtějí ostatní, tak když na to přijde, hřbitovy přijmou další hrdiny. >:D

Jinak jak vás vy tři klučinové, nad tímto mým příspěvkem, čtu, tak doufám, že zmínky o teleportu, Spiritu apod. se netýkají tohoto turnaje. To totiž nebudete moc potěšení, až se k tomu s jasným verdiktem vyjádří Darth Vader tohoto turnaje. ;)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 14.09.2012, 20:16 hod.

to Marast: Na tohle jsem si ani nevzpomněl, při hraní HC jsem v takové situaci byl poprvé a prsty šly ihned instinktivně po klávesnicích s lektvary a nenapadlo mě použití ESC. Je pravda, že až teď jsem se pozastavil nad tím, zda-li je to zakázané či není, ale automaticky jsem to bral něco jako HC příběh. Tak co stalo se, ale ta PN mě mrzí, chtěl jsem si ji vyzkoušet. Teď jedu s amazonkou, tak snad dojdu dál >:D :)
Štěstí přeje připraveným...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 14.09.2012, 20:25 hod.

Tak 1. akt NM za mnou. A mohu říct, že na players 1 to byla úplně jiná hra. Až na Andariel a jednoho multishot extra strong psa nebyl problém. Celý NM pojedu asi players 1, abych nalevlil a našel něco dobrého, a pak bych ho sjel ještě jednou na pl8, jinak to nepůjde.
...Ancients, go, go go!

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 14.09.2012, 20:30 hod.

Attia: Myslíš Plague Bearer? Ten dává +5 Rabbies, ale Venom od Griefu mi přijde lepší.

Marast: Já to bral celkově, vím, že v turnaji jsou tyhle RW zakazané. Navíc mi pro Hammerdina vyhovují jiné věci a pochybuji, že by potřebné runy dal někdo (kromě Spirita) dohromady, než skončí turnaj.
No a ESC mi přijde jako srabárna, to pak nemusím hrát HC.
Zima se blíží.
Obrázek

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 14.09.2012, 20:39 hod.

ta debata tu vyvstanula o tom jestli je lepší na wind druida na hc viper nebo CoH :-D

jinak to že nedal save and exit nemusí bejt proto že chtěl umřít...já svýho paladina pausnul se 42 hp a fana councilama kousek od sebe...a stejně jsem pokračoval a snažil se to ustát...bohuže to nevyšlo. I když to je hlavně magic find turnaj, je to hlavně o tom si zahrát a mít z toho fajn pocit, a pokud to pro někoho znamená nepoužívat esc i když může je to jeho věc a nemusí to mít zákonitě nic poslečnýho s tím že chce svou postavu ripnout nebo jiný důvody.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 14.09.2012, 20:48 hod.

Tak umřít jsem určitě nechtěl. Jak jsem zmínil v předchozím příspěvku, tak mě ESC ani nenapadl a hlavně bych rovnou mohl hrát SC :-) prostě to přišlo, třeba časem a s více zkušenosti by se to nestalo a zachoval bych klidnou hlavou, ale co... Je to stále jen hra...
Štěstí přeje připraveným...

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“