MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Dragonius » 15.09.2012, 16:36 hod.

Sdílel jsem stejný názor jako Dark_Deamon a sdílím ho stále. Bylo na každém, co si zvolí jestli SC či HC a za jakou postavu bude hrát. Klidně může někdo vyhrát, aniž by se dostal na NM, pokud teda bude mít více štěstí na dropy. A není pozdě začít, jelikož já třeba začal zrovna včera zase znovu :-)
Štěstí přeje připraveným...

Asman
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 15.09.2012, 16:38 hod.

Já jsem se také ještě nedostal z 1. aktu. Nehledě na to, že každý může kdykoliv RIPnout a tím se pozice zresetuje.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 15.09.2012, 16:48 hod.

Jen jsem tak přemýšlel a nebylo by třeba ani od věci zkusit dělat turnaje častěji :idea: :-) ale hlavně mě napadlo postupně prostřídat všechny postavy a vždy stanovit postavu na daný turnaj.. Rozhodně bych nechtěl někomu přikazovat, ať hraje za onu nebo tu postavu, ale bylo by zajímavé sledovat turnaj, kde všichni máme stejnou postavu a sledovat kdo jaký jede build.. Nebo třeba postava vs postava jako barbar proti paladinovi, druid proti sorkerce a ama proti asce (pouha aktuální myšlenka). :P

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 15.09.2012, 16:51 hod.

mě by se třeba líbil i turnaj SC vs HC...udělaly by se 2 týmy. jeden SC a druhej HC. na obou frontách by se jely stejný chary i stejný buildy. Zajímal by mě rozdí kolik se toho dá nafarmit na SCa kolik na HC za stejný čas a se stejnými buildy. Proto jsem doufal že DeadHero s tou light trapkou dojede celej měsíc, protože mě zajímalo jak moc velká může nebo nemusí být výhoda hrát SC ohledně dropu.

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.09.2012, 16:59 hod.

Myslím, že nejvíc hustej turnaj by byl, kdyby hráli 2 lidi spolu. Myslím, jakože každej by jel sám to svoje, ale body by se jim sčítaly. Třeba by se vytvořilo 5 párů a ty by jely bodově proti sobě.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 15.09.2012, 17:04 hod., celkem upraveno 1 x.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 15.09.2012, 17:02 hod.

I toto mě napadlo, určitě by to bylo zajímavé. Věc je otevřená všem návrhům. RIP přišel s tímto turnajem, díky kterému se to dá celé doladit :)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.09.2012, 18:34 hod.

Jak vás tak čtu, tak to vypadá, že budeme mít na několik let o další zábavu vystaráno :-) Hlavně aby se pak nějaký ten turnaj uskutečnil a nezůstali jsme pouze u slov. Super nápady :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 15.09.2012, 18:43 hod.

Tak já osobně to klidně budu připomínat :D jestli mám hrát ať SC nebo HC, tak proč to nehrát takhle při zábavě s Vámi :-)

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 15.09.2012, 21:09 hod.

DeathHero píše:@Dragonius tak jasny ze jsem nastvanej byl jenom jsem si chtel udelat odpocinkovou postavu nic vic. nejvic me nastvalo jak marast tvrdil ze jsem to udelal s urcitim zamerem je jasny ze je nefer soutezit kdyz me smrt nezastavi.
Dark_Deamon píše:Pokud člověk neporuší pravidla, která jsou jasně daná, tak je fuk, co kdo říká. Každej může mít na věc svůj pohled/názor. Škoda, že ses tak nechal vyvést z míry. Ale pořád není pozdě na to začít ;) Je pryč teprv ani ne 5 dní.
Bylo mi jasné, že tě to s největší pravděpodobností vyvede z míry, ale chtěl jsem vyjádřit svůj pohled na věc. Nemá to ukazovat mou nezpochybnitelnou pravdu (I když naši českou vyčůranost těžko někdo zpochybní :lol: ). Ale co už. Je jen malé procento lidí, kteří se dokáží bez emocí povznést. Jsem však rád, že jsi nereagoval nějak podrážděně, jak už to u mnohých lidí bývá. Za to zasloužíš uznání.
A možná se ti to bude zdát divné, ale souhlasím také s příspěvkem Dark Deamona. Věci se dají chápat z různých úhlů pohledů. Vem v úvahu fakt, že nikdy nebudeš moci vyhovět všem. Třeba takový Attia ;) by byl ale jistě rád, kdyby jsi mi mu mohl vyhovět. Když máš tu možnost, čas, náladu, proč toho nevyužít :?:
A jak už tu někdo psal. Když nebudeš mít přístup k internetu, klidně se s někým domluv na aktualizacích tvé postavy. Žijeme přeci v době, kdy je technokracie na vzestupu. :D

Dodatek na závěr: I odpočinková postava může být HC postava, aneb jak SC postavy mohou odpočívat a pozorovat turnaje zpovzdálí. >:D
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 15.09.2012, 22:43 hod.

Tak jsem v souteznim topicu zverejnil svuj build. Dneska jsem se k tomu konecne na par hodin dostal 8-)
Vysvetleni k tomu, proc nemam uvedeno jestli jedu SC nebo HC: Po instalaci D2 jsem zjistil, ze nemam v 1.12 postavu. Abych mohl zalozit HC postavu, tak bych musel dojet Normal a na to nemam cas. Rozhodl jsem se tedy zalozit postavu na SC, ale pojedu ji jako HC. Takze jakmile umru beru to jako konecnou pro moji postavu.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.09.2012, 22:46 hod.

Tož tak hodně štěstí v boji a HF přeji :-)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 15.09.2012, 22:51 hod.

I já Ti přeju hodně zdaru na cestě :-)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.09.2012, 23:16 hod.

Aragorn: Taky tě vítám :) Ať se ti daří co nejvíc. Kor s takovou divotvornou blondýnkou :)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 16.09.2012, 12:12 hod.

Tak co jsem tak prohledl spis proletl, tak bych rekl, ze zatim o 1. misto bojuje raisen a Dark_Deamon, ale jsou tri tydny do konce jeste :-)

Marast
The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 16.09.2012, 12:14 hod.

Aragorn píše:Tak jsem v souteznim topicu zverejnil svuj build. Dneska jsem se k tomu konecne na par hodin dostal 8-)
Vysvetleni k tomu, proc nemam uvedeno jestli jedu SC nebo HC: Po instalaci D2 jsem zjistil, ze nemam v 1.12 postavu. Abych mohl zalozit HC postavu, tak bych musel dojet Normal a na to nemam cas. Rozhodl jsem se tedy zalozit postavu na SC, ale pojedu ji jako HC. Takze jakmile umru beru to jako konecnou pro moji postavu.
Mám pro tebe tip pro příště Aragorne. Stačí stáhnout SC postavu, která má normální obtížnost dohranou. Pak si ji po vytvoření HC postavy můžeš smazat. ;)
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Aragorn
Gorebelly

Příspěvek od Aragorn » 16.09.2012, 12:33 hod.

Maraste to mne vůbec nenapadlo a přitom je to tak očividné :-) Ale co už...kostky byly vrženy :)

Dneska budu chvilku hrát, ale je to bída s tou Spearzonkou (velmi pomalá a pořád v centru boje, teď třeba hledám Deaths rukavice a pásek, abych se cítil bezpečněji). Nicméně dobře jsem věděl, že na MF turnaj si vzít tenhle build (a ještě s restrikcemi, co jedu) je šílenost. Chtěl jsem ale tenhle build jednou dohrát beze smrti a MF turnaj (který bych stějně kvůli nedostatku času neměl šanci vyhrát) je dobrá šance jak se k D2 vrátit a začít s tímhle buildem.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might 8-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 16.09.2012, 14:47 hod.

Padl mi krásný rare prsten: 19 k síle, 28 % Lightning Resist, 27 % Fire Resist :-)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.09.2012, 14:51 hod.

Tak jsem zpátky:
1) Gratuluji prvnímu "zahradníkovi". ;)
2) Aragorne, vítej.
3) Maraste, s odstupem času si myslím, žes svými poznámkami dost přestřelil, na to, že ses soutěže ještě vůbec neúčastnil. Teď už ale OK, a vítej v soutěži. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 16.09.2012, 15:42 hod.

to raisen: tak to gratulace k takovému rare předmětu :-)
to Marast: i Ty vítej ve hře a hodně štěstí na cestách ;)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 16.09.2012, 17:24 hod.

tak nevím. Máte někdo zkušenosti s tím že by Vám postava RIPla na SP po vypnuti elektřiny? asi před hodinou nám na půl hodiny vypnuly elektřinu. Byl jsem s Amkou zrovna v travi a rubal jsem radu když vypli elektřinu. Když jsem to teď zapl, ve výběru postav byla ama dead. Stalo se to někdy někomu? Kdybych hrál na realmu tak to pochopím, protože po tvrdým vypnutí hry zůstává postava ještě nějakou krátkou dobu na serveru připojená. Ale na SP jsem měl vždy za to, že pokud vypneš hru tak buď se ukončí hra okamžitě a uloží se v poslední pozici, nebo se vrátí na poslední uloženou pozici.(jako když někdo opakuje Questy pro získávání odměny než dostane co se mu líbí). Nejde mi to na mozek :-( stalo se to někdy někomu na SP????

EDIT: ještě mě napadlo jestli to nemůže být tím, že jsem měl postavu založenou zrovna na MP přes TCP/IP protože jsem generoval mapu na LK kvůli death pásku ze stojanů.

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“