MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
to Attia: mrzí mě ripnutí a zvlášť, když už jsi byl takhle dál... Jinak nevim důvod úmrtí, ale co takhle čtu, tak nejsi jediný s takovouhle kuriozní smrtí
EDIT: Doufám, že jedeš dál a nevzdáš to??
EDIT: Doufám, že jedeš dál a nevzdáš to??
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj podruhe
Tak, tyden je za nami, takze je nacase udelat velky update - musel jsem s tim hodne pohnout, protoze budu skoro tyden pryc, nove skore 385 bodu, mate co dohanet
Jsem tušila, že přijdeš s nějakým obrovským počtem bodů Pěkně jedeš, přeji hodně štěstí i nadále a ať Ti hlavně padne to, co potřebuješ ke kompletaci svého grálu :-)
Edit: Sakra, Attio, to mě mrzí, takový dost divný RIP. Taky jsem si myslela, že jak se to na SP vypne, tak je to fakt vypnuté, tak mě to dost překvapuje. Jediné vysvětlení je ta TCP/IP hra, ale to mi taky přijde zvláštní.
Edit: Sakra, Attio, to mě mrzí, takový dost divný RIP. Taky jsem si myslela, že jak se to na SP vypne, tak je to fakt vypnuté, tak mě to dost překvapuje. Jediné vysvětlení je ta TCP/IP hra, ale to mi taky přijde zvláštní.
Naposledy upravil(a) raisen dne 16.09.2012, 18:28 hod., celkem upraveno 1 x.
HC grál: 537/516 (-21)
připadám si jak loser s mými body u již zesnulého Seintholla a to 7 u amazonky budu hrát až zítra a tam zatim nic...
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je TCP/IP na stejném stroji tak by to mělo být jako na SP. Zajímavé. Ať se daří s další postavou.
Dragonius: Já mám s první postavou 1 bod, takže looserovství se blížím spíš já
Dragonius: Já mám s první postavou 1 bod, takže looserovství se blížím spíš já
@ Dragonius: určitě pojedu novou. jen asi ne už dnes protože mě to dost na*ralo a většinou když hraju na*ranej tak tu danou postavu dřív nebo později ripnu taky :-D takže se asi kouknu na nějakej film a zítra něco rozjedu. Ale spíš už jen tak 4fun protože co tak koukám na RIPa a Raisen tak fakt nevím :-D
Diky Eli, ja preju stesti Vam vsem, samozrejme....
Jinak body jsou ciste z NM, nejak mi to nedalo, kdyz ta moje amka vsechno drti jak nic...Nejlepsi nalezy pro me jednoznacne Titany , pak Herald of Zakarum, Oculus, Bartucy, War travs, no je toho hodne...
K nekterym otazkam...
1) Anihilus, Torch ne
2) Ja jedu bez pouziti ESC pro zachranu pred smrti uz automaticky
3) Tymy jsou dobra myslenka, ale pro nejaky nasledujici turnaj, sam vim, jakou novou stavu to doda, byl jsem v tymu, ktery vyhral na d2.net MF Olympics, vyhrali jsme vsechny kategorie krom jedne, holt Cesi
Snad jsem na nic nezapomnel...NM Mepha uz mam plny zuby, za tri dny jsem na nem sel z levelu 63 na 69 na p1, je to vopruz, ale mam supr vybavicku na Hell...Jo, zatim dva skillery - Ama Bow a Assa Traps, nejvyssi runa LUM z LK NM
Jinak body jsou ciste z NM, nejak mi to nedalo, kdyz ta moje amka vsechno drti jak nic...Nejlepsi nalezy pro me jednoznacne Titany , pak Herald of Zakarum, Oculus, Bartucy, War travs, no je toho hodne...
K nekterym otazkam...
1) Anihilus, Torch ne
2) Ja jedu bez pouziti ESC pro zachranu pred smrti uz automaticky
3) Tymy jsou dobra myslenka, ale pro nejaky nasledujici turnaj, sam vim, jakou novou stavu to doda, byl jsem v tymu, ktery vyhral na d2.net MF Olympics, vyhrali jsme vsechny kategorie krom jedne, holt Cesi
Snad jsem na nic nezapomnel...NM Mepha uz mam plny zuby, za tri dny jsem na nem sel z levelu 63 na 69 na p1, je to vopruz, ale mam supr vybavicku na Hell...Jo, zatim dva skillery - Ama Bow a Assa Traps, nejvyssi runa LUM z LK NM
Tak zítra dopoledne bude čas, snad s ní nějak pořádně pohnu a něco pěkného najdu
to Attia: a myslíš, že já jdu za výhrou? Už když jsem do toho šel, tak jsem věděl, že nevyhraju, ale pro tu zábavu to za to stálo
to Attia: a myslíš, že já jdu za výhrou? Už když jsem do toho šel, tak jsem věděl, že nevyhraju, ale pro tu zábavu to za to stálo
Popravde, ja jsem byl uz v peti MF turnajich, takze mam proti Vam velkou vyhodu (az nespravedlivou, rekl by spravne Mara ), samozrejme vyhrat chci, a hlavne najit jeden z 8 itemu, ktere mi chybi k dokonceni gralu, to je hlavni motivace...Ja si jedu tak nejak na sebe, ty ceny samozrejme plati, pokud vyhraju, dostanou je hraci na 2,3,4 miste, jak jsem slibil
Tak to musim hodně máknout, abych dosáhl na to 4. místo a získal nějaký ten item
Já nic neříkám, mě je jedno kdo vyhraje. Hlavní je, že se něco děje a tohle by byla zábava i bez určení, že se jedná o soutěž a stanovení výherců :-)
Já nic neříkám, mě je jedno kdo vyhraje. Hlavní je, že se něco děje a tohle by byla zábava i bez určení, že se jedná o soutěž a stanovení výherců :-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Ses zbláznil?? Kde's boha jeho nabral 385 bodů na NM? Já tady sem tam pokukuju, jak to roste raisen a teď toto. Tak to zdarec
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si chtěl udělat sbírku věcí na HC, tenhle turnaj mě k tomu dokope
Já to přiznám, taky jsem si myslel, že až skončí turnaj, použiju dropy k jiným postavám (mimo SoniqueIIu v HC příběhu). No, ale pak jsem ripnul a měl jsem po věcech a to i v truhle :-/
Já si sbírám věci pro svoje další postavy a ukládám si je do společné truhly, takže případným úmrtím o ně nepřijdu mimo turnaj. To je můj cíl, nějak si slušně vybavit budoucí hrdiny :-)
škoda, že mě to nenapadlo taky :-) tak už vim, jak na to... hih
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Já to mám všechno u hrané postavy. Nepočítám totiž s tím, že půjdu čuňou k zemi
Edit: Teď mi padl Grand Charm: +1 to Masteries (Barbarian Only), +6 Poison Damage over 3 Seconds
Edit: Teď mi padl Grand Charm: +1 to Masteries (Barbarian Only), +6 Poison Damage over 3 Seconds
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 16.09.2012, 19:26 hod., celkem upraveno 1 x.
To já zase ano A nechtěla bych přijít o Lacerator, které by mi beztak jen tak už nepadly A ještě k nim mám teď Gimmershred, no paráda :-))
Edit: No hezký GC :-) Ještě že ty barbary tak často hraješ
Edit 2: Mně zase pro změnu padl skiller Summoning (Druid Only)
Edit: No hezký GC :-) Ještě že ty barbary tak často hraješ
Edit 2: Mně zase pro změnu padl skiller Summoning (Druid Only)
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Tý bláho. 385 bodů...kolik jsi u toho strávil? Jinak teda gratulace k vedení.
Attia: RIPu je mi líto, ale i kdyby tě servr zaripnul, tak po vypnutí proudu by se informace neměla kam vrátit a postava by měla být furt živá. Podle mě (a jsem si na 99 % jistý) jsi ripl ve skutečnosti tak 1-2 framy před vypnutím proudu, což stačí, aby si toho člověk vůbec nevšiml. Pokud jsi byl v zápalu boje, je to pravděpodobné. Co přesně se dělo posledních pár sekund?
Attia: RIPu je mi líto, ale i kdyby tě servr zaripnul, tak po vypnutí proudu by se informace neměla kam vrátit a postava by měla být furt živá. Podle mě (a jsem si na 99 % jistý) jsi ripl ve skutečnosti tak 1-2 framy před vypnutím proudu, což stačí, aby si toho člověk vůbec nevšiml. Pokud jsi byl v zápalu boje, je to pravděpodobné. Co přesně se dělo posledních pár sekund?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Jn...já Barbary a Druidy nikdy nehrál. Necra si dám jednou za 5 let Spíš jsem na ty ženský, který mě ale furt nějak chcípaj. Budu je muset nějak naočkovat nebo co
Baal na Nightmare to má za sebou a říkám si co teď....? Zkoušet někoho týrat na NM nebo frčet do Pekla?
Baal na Nightmare to má za sebou a říkám si co teď....? Zkoušet někoho týrat na NM nebo frčet do Pekla?