Wizard - Help 3.ACT

Odpovědět
Zirunka
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Zirunka#2764
Wizard - Help 3.ACT

Příspěvek od Zirunka » 15.09.2012, 06:50 hod.

:?: Ahoj,
tak se nakonec také obracím s prosbou na komunitu - potřebuji zdárně přežít ACT 3 Inferna a nechcípat každou chvilku.
Kdyby se někdo na chvilku pozastavil nad mou výbavou a postavou vůbec, budu rád. Mám naškudleno pár (asi 12) mega a rád bych je investoval rozumně.

Profil je zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ziru ... ero/358506

Rakiii
Burning Soul

Re: Wizard - Help 3.ACT

Příspěvek od Rakiii » 15.09.2012, 08:11 hod.

Ahoj,
equip nemáš tak špatný, ale máš malou odolnost (life, rezist). Záleží jakým směrem se chceš vydat. Víc defense nebo víc dmg ... ?
V každém případě než budeš cokoliv kupovat zkusil bych vyměnit runu v energy armor za "force" a pasívku místo astral zvolil "blur". Teď už bys neměl tolik umírat, ale ma 3.act by to chtělo navýšit damage a lepší pohyblivost (movement speed) by též neškodila.
Vzhledem k tomu, že se snažíš jít i cestou mf na equipu nebude to tak snadné. Nejdříve bych se asi zaměřil na zbraň a offhand
U offhand je důležitý min/max dmg (220+ avr) 7-8crit+ a int/vit a zbraň bch hledal 900+ dps crit dmg + sox (int)
Možná by nebyla ani špatná 2h 1100+ dps např. s lifesteal 5-6% 150+cd / sox +@ To záleží na nabídce.
Nabídka se mění každý den, ale třeba ti někdo doporučí dle aktuální ...
Naposledy upravil(a) Rakiii dne 15.09.2012, 08:17 hod., celkem upraveno 1 x.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 15.09.2012, 08:16 hod.

Rakiii píše:Ahoj,
equip nemáš tak špatný, ale máš malou odolnost (life, rezist). Záleží jakým směrem se chceš vydat. Víc defense nebo víc dmg ... ?
V každém případě než budeš cokoliv kupovat zkusil bych vyměnit runu v energy armor za "force" a pasívku místo astral zvolil "blur". Teď už bys neměl tolik umírat, ale ma 3.act by to chtělo navýšit damage.
Vzhledem k tomu, že se snažíš jít i cestou mf na equipu nebude to tak snadné. Nejdříve bych se asi zaměřil na zbraň a offhand.
Možná by nebyla ani špatná 2h např. s lifesteal 5-6% . To záleží na nabídce.
Ja ti porad nevim s tim 2 handem na wizza....
Prijdes nejspisno dmg, protoze na offhandu mas nejakej crit chance a dmg....
A pokud.mas hulku a offhand tak muzes mit na obou AP on crit a max AP, coz se nesmirne hodi.....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 15.09.2012, 08:19 hod.

Tj otázka, ale podívej se jaké skilly používá. Myslím, že s AP problém nemá, ale jinak máš pravdu.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.09.2012, 08:24 hod.

Rakiii píše:Tj otázka, ale podívej se jaké skilly používá. Myslím, že s AP problém nemá, ale jinak máš pravdu.
Vzdycky by jeste mohli napsat, jak ho chcou hrat....
Sam to znam, ze mi eqip.nedovolil hrat co jsem chtel....

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 15.09.2012, 08:33 hod.

Určitě, ale pokud si někdo vybere určité skily počítám, že je chce používat i nadále ... počkáme až se nám vyjádří .

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.09.2012, 08:35 hod.

Rakiii píše:Určitě, ale pokud si někdo vybere určité skily počítám, že je chce používat i nadále ... počkáme až se nám vyjádří .
Stejne je smutny, ze i po patchi jsou nektery skilly nepouzitelny a to se mi tak libi, ale proste k nicemu.:(

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 15.09.2012, 08:46 hod.

Není jen problém wizarda, ale hra jako takové není dobře vybalancovaná. To by nemuseli v každém patchi měnit skily, přidávat paragony ap.

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.09.2012, 08:49 hod.

Rakiii píše:Není jen problém wizarda, ale hra jako takové není dobře vybalancovaná. To by nemuseli v každém patchi měnit skily, přidávat paragony ap.
Stejne pochybuju, ze to bude nekdy perfektne vybalancovane.....pokud to vubec jde....

Zirunka
Wraith
BattleTag:Zirunka#2764

Příspěvek od Zirunka » 15.09.2012, 10:19 hod.

Rakiii píše:Určitě, ale pokud si někdo vybere určité skily počítám, že je chce používat i nadále ... počkáme až se nám vyjádří .
Rád bych zůstal u současných skilu, líbí se mi, že mi v podstatě nedochází mana, kanón jede stále... U monster prásknu archona za + 1600 a doufám, že přežiju zbytek...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 15.09.2012, 10:23 hod.

Zirunka píše:
Rád bych zůstal u současných skilu, líbí se mi, že mi v podstatě nedochází mana, kanón jede stále... U monster prásknu archona za + 1600 a doufám, že přežiju zbytek...
Potom nakup co ti poradil raki a uvidis jak na tom budes a co dal potom.:)

martins.ov
Quill Rat
BattleTag:KingSmile#2656

Podobný problém

Příspěvek od martins.ov » 16.09.2012, 20:50 hod.

Ahoj před nedávnem jsem zde psal když jsem byl myslim ještě v hell.... docela dobře mi bylo porazeno a docela to šlo až do inferna 3. actu.. celkově ale od inferna jsem pocitoval že to neni uplně ono.... zlepši jsem DPS z 25k na 53k (s magic weapon) a mam nějakych 46k HP... Takže výsledek je takový že poškození není úplně nejhorší, ale pořád se dá to DPS určitě zlepšovat.... vidam tu lidi co maj DPS třeba kolem 70k ale třeba jen 20k hp...... a at jsem se snažil sebe vice srovnavat moji postavu s tou jeho ale prostě nevim na čem už přidat... navíc strašně často umiram.... (tam budou problemy asi v resistech)....... takže prostě koukněte na profil a poradte jak ještě zvýšit DPS a omezit na umirani....protože i s 46k hp umiram skoro furt... možna že muže byt chyba na moji taktice boje...vážně nevim :-(

profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/King ... o/18597552

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 16.09.2012, 21:03 hod.

martins.ov píše:Ahoj před nedávnem jsem zde psal když jsem byl myslim ještě v hell.... docela dobře mi bylo porazeno a docela to šlo až do inferna 3. actu.. celkově ale od inferna jsem pocitoval že to neni uplně ono.... zlepši jsem DPS z 25k na 53k (s magic weapon) a mam nějakych 46k HP... Takže výsledek je takový že poškození není úplně nejhorší, ale pořád se dá to DPS určitě zlepšovat.... vidam tu lidi co maj DPS třeba kolem 70k ale třeba jen 20k hp...... a at jsem se snažil sebe vice srovnavat moji postavu s tou jeho ale prostě nevim na čem už přidat... navíc strašně často umiram.... (tam budou problemy asi v resistech)....... takže prostě koukněte na profil a poradte jak ještě zvýšit DPS a omezit na umirani....protože i s 46k hp umiram skoro furt... možna že muže byt chyba na moji taktice boje...vážně nevim :-(

profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/King ... o/18597552
No doporucim ti 1 hand a offhand.
Jen tak pro srovnani, ja mam 120k dps, 30k HP a rezisty tak 200 ani ne.:-)
Farmim bez problemu 3 act...
Sice zdechnu na 1-2 rany, ale to se mi stane tak jednou, nekdy vubec za celej run...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 17.09.2012, 05:56 hod.

Zirunka píše::?: Ahoj,
tak se nakonec také obracím s prosbou na komunitu - potřebuji zdárně přežít ACT 3 Inferna a nechcípat každou chvilku.
Kdyby se někdo na chvilku pozastavil nad mou výbavou a postavou vůbec, budu rád. Mám naškudleno pár (asi 12) mega a rád bych je investoval rozumně.

Profil je zde: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ziru ... ero/358506

Největší problém bych viděl ve zbrani (chybí crit a life steal), offhandu a nedostatku života, 12k je fakt málo.
Když si u mé postavičky odmyslíš MF (ten to fakt dost prodražuje), tak zhruba tudy to vést, pokud chceš jet na dmg.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552

Odpovědět

Zpět na „Wizard“