Barbar nakup itemu

RiCc0
Quill Rat
Re: Barbar nakup itemu

Příspěvek od RiCc0 » 14.09.2012, 11:41 hod.

Mně už se ani nechce si s tebou psát, ptám se tě na 5 věcí ty odpovíš jen na to co se ti hodí, nějaká debata na úrovni to u tebe koukám nehrozí.
O co mně od začátku de? o to, že sem napíše týpek že chce poradit, že má equip asi tak za pár goldu a ty mu na to napíšeš že at si udělá kafe sedne si k tomu mezi 14-17 a koupí si za 3 mega equip a může s tim vklidu farmit všechno a všude?o tohle mně šlo o tuhle absolutně debilní radu kterou tys mu dal.A ted se tady budeš ohánět tím že neumřeš 900x nebo co sem to tam napsal? a píšeš mně že to sou moje podmínky..podmínky sem ti napsal o pár řádku nad tím (
RiCc0 píše: za C) pořád mně přijde, že nějako zapomínáš na ty věci okolo jako je projít to za mín jak dvě hodiny neobcházet champs a neumírat víc než hodně takže do 20-ti smrtí
)
to je podle mě v poho farmení všeho všude ne? nebo 65 smrtí je pro tebe v poho farmení?
Ještě mně piš ať se probudím.

Yaka
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 11:52 hod.

Yaka píše:Neřekl bych, že radit = říct mu, že má všechny itemy špatné a všude má něco přidat. To je rada jak drátem do oka:)

Máš zbytečně moc resistů. Nejdřív se rozhodni co chceš hrát, štít a one hand je už řekněme "za zenitem". Pokud tě k tomuto netlačí další tři lidi, kteří s tebou hrají nebo nejsi nějak osobně extra zakoukán do tohoto setupu tak doporučuji se podívat na WW barbara nebo 2H s rendem. Osobně bych nehledal lepší štít, ale popřemýšlel bych nad tím zda nehrát s 2x1H nebo 2H. Ten výsledek v poměru cenaXvýkon je totiž neporovnatelnej.

Jinak tvůj základní problém je ten, že ti "strejda" Javůrek nějak pozapoměl říct, že existuje poměrně základní stat a ten se jmenuje Life per Hit. :)
Hele ty si fakt marnej případ prostě Ricco. Četl si ten topic vůbec celej? Výše je sedmý příspěvek v tomto topicu..

Takže jak - bereš tu sázku? :roll: Neumřu ani 65x pokud Tě to zajímá :wave: mě se s tebou psát chce, za těch 100 mega mi to stojí :D

Abych odpověděl:
Projdu to za méně než dvě hodiny, nebudu umírat jak na běžícím pásu a nebudu obloukem obcházet elitky abych je na sebe náhodou nenatahl. Je to tak správně, nebo mám ještě odpovědět na něco dalšího? >:roll:

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 14.09.2012, 11:56 hod.

ani sa mi do toho nejak nechce vstupovat, aspon je v rpaci co citat popri obede, ale...

Yaka ma bohuzial pravdu... za 3m kupis (pri troche stastia za menej, pri trochu smoly za trochu viac, ale proste dal by som tam rozmedzie 2-4m) equip na ww barba s ktorym davas v pohode act 3 farmu, s tym ze par krat mozno ripnes (lag, nepozornost atd su casto pricinou, nie nedostatocny gear...) a do tych 2 hodin mas 1 run za sebou... samozrejme je tam este jeden predpoklad a to ten, ze si ten ww build uz nejaky cas hral a mas ho "osahany"...

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 14.09.2012, 12:03 hod.

:roll: :roll: Ty mi to kazíš :roll: :roll:

:D Právě se mi asi rozplynulo 100 milionů :D

Stery11
Fallen Shaman

Příspěvek od Stery11 » 14.09.2012, 13:44 hod.

Achjo,Ricco ty jsi docela k smichu s tema komentarema. Kdyby si shlednul nejaka videa od Asociala zjistis ze jde poskladat WW barb za 3m ktery nema sebemensi problem se 3aktem ( kdyz s barrbem umis hrat ) a k tvym prispevkum se radeji nebudu vyjadrovat ale asi jen budu obdivovat yaka ze mel s tebou tolik trpelivosti,ale chapu ze 100m je 100m :D

Sany57
Quill Rat

Příspěvek od Sany57 » 16.09.2012, 06:49 hod.

radeji mi dejte tečch 100 mega :D kdyz snima tak kseftujete :D co hmm ?:D

umiyaki
Fallen Shaman

Příspěvek od umiyaki » 16.09.2012, 07:20 hod.

Nevím jak ostatní, ale mě by docela zajímalo, z čeho by se na holého barbara skládal equip nakoupený na AH za klidně 5mega, a s kterým v pohodě prochází celý akt 3 do tech 2 hodin a bez zbytečného umírání. 100M nemám :))))

Odesláno z Galaxy Nexus

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 16.09.2012, 10:49 hod.

palecnik píše:tady je link, pretoc si ha na zhruba 1:25:00
tam zacina nakupovat ty itemy, je to pekne kemontovany atd...
hodne zabavy preji

http://cs.twitch.tv/carpinustv3/b/330696430
napr...

orisk93
Wraith

Příspěvek od orisk93 » 17.09.2012, 05:31 hod.

ahoj, tak jsem včera udělal kafe a proseděl odpoledne nad aukcí...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tsuk ... o/19732360

celý equip stál cca 6 mil (z toho ramena stály 3,5 :D )

prosím zkušené barbary o zhodnocení, kritiku..co bych měl přidat, ubrat, vyměnit, vyhodit...na 3.act...

díky

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 17.09.2012, 06:55 hod.

vyzera to normal. hratelne... len som zvedavy, ako ten patch zmeni hratelnost co sa tyka WC a impunity, ak to tam bude tych 20% miesto 50%...

+ otazka k tym ramenam... to co tam robi taku cenu?? armor+lps?

RiCc0
Quill Rat

Příspěvek od RiCc0 » 17.09.2012, 07:19 hod.

Ano, jsem k smíchu protože tady radím člověku který zjevně pořádně neví o co jde at si udělá kafe a koupí equip za 3 mega..jasný vy klauni..jinak by mě YAKA zajímalo jak procházíš třetí akt za hodinu a dvacet minut s equipem kterej má 30K dmg
Já to s tímhle procházím hodinu a deset minut
http://eu.battle.net/d3/en/profile/RICc ... o/18942033
Takže buďto lžeš anebo to procházíš bez všech dungeonu nebo nedavaš bily moby?
Mějte prosím magic find a pište mně, že sem s k smíchu:)

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.09.2012, 08:02 hod.

Ricco: Hele už se tebou odmítám zabývat, ať si každý udělá vlastní názor. 100 mega mi nedáš, páč mi to tady kluci trochu pokazili a tím to pro mě ztrácí smysl ti to ještě 50x vysvětlovat.

Orisk93: myslim si, že kafe Ti chutnalo a máš postavu na pohodlný dohrání inferna, takže všichni spokojeni počítám:)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 17.09.2012, 08:03 hod.

hmm, no v tvojom pripade RiCc0 bude mozno chyba niekde medzi stolickou a klavesnicou... a nie len ingame sa zda podla toho co a hlavne ako pises...

inak s tou kombinaciou statou life, all ress a armor to musis mat obcas zaujimave, hlavne ked pises ze hras aj dungy v act3

Asocial
Wraith

Příspěvek od Asocial » 17.09.2012, 08:03 hod.

RiCco: na 1:25 run s 3 mil gearem se muzes kouknout tady. Je to klasicky kolecko Ghom -> Siegebreaker -> Azmodan. Vynechavam tak jen hradby a barracks dungy pred battlefields lokaci. Full a3 run by tak byl kolem 1:40. Jinak ofc strasne zalezi na tom, jak casto musis chodit do mesta vyprazdnit inv, jetsli identifikujes itemy hned po padnuti, jak moc umiras etc. Ja sem hodne vybiravej co se lootu tyce, takze do mesta "musim" vetsinou jen jednou a itemy idenfikuju vždy až po killu Azmodana.

Zkus si to a uvidis sam. SC AH je tak preplněná průměrnýma věcma, že to dotlačilo ceny na směsně nízkou úroveň no.
Naposledy upravil(a) Asocial dne 17.09.2012, 08:20 hod., celkem upraveno 1 x.
Kdo jsi bez miny, hoď kamenem
D3 Armory - WoW Armory

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.09.2012, 08:11 hod.

Včera jsem zkoušel full fun včetně naprosto všech dungů, jel jsem to od questu Kill Siegbreaker. Šel jsem stonefort pro 3 NV a pak od prvního keepu celou cestu včetně všech podzemí. Čistej čas 1:53 minut.

Jediné, co jsem vynechal je ta první část s ohněma. Taky jsem sbíral všechny rare itemy, ale po shlédnutí dvou streamů asociala jsem to zredukoval na naprosto stejný styl lootu. Prostě se vyplatí to dát 2x a sebrat jen to - co má potenciál. Jinak když pominu zbraně, tak defakto můj gear by se dal pořídit za 3 - 4 mega, kdybychom na itemech smazali MF stat.

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 17.09.2012, 09:28 hod.

Punky píše:hmm, no v tvojom pripade RiCc0 bude mozno chyba niekde medzi stolickou a klavesnicou... a nie len ingame sa zda podla toho co a hlavne ako pises...

inak s tou kombinaciou statou life, all ress a armor to musis mat obcas zaujimave, hlavne ked pises ze hras aj dungy v act3
Myslim, ze na singl se allres zbytecne precenuje, pokud clovek obcas uhne z desecratoru a arcanu tak staci s 80k dmg na hru relativne v klidu i 350 AR bez buffu.

Je fakt, ze RiCco zema nejaky extremni gear, protoze 90k pri DW mi prijde vzhledem k ostatnim statum malo, ale pohodlne se s tim hrat da..

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 17.09.2012, 09:59 hod.

no ale AR nei su vsetko... pri 4,5k armore a 37k life si proste ultra lahky terc... navyse po patchi, pokial teda nerfnu ten WC a neznizia nejak zase "silu" mobov (dufam ze uz nie!), tak sa bude kapat este viac :)

RiCc0
Quill Rat

Příspěvek od RiCc0 » 17.09.2012, 11:35 hod.

Yaka píše:Včera jsem zkoušel full fun včetně naprosto všech dungů, jel jsem to od questu Kill Siegbreaker. Šel jsem stonefort pro 3 NV a pak od prvního keepu celou cestu včetně všech podzemí. Čistej čas 1:53 minut.

Jediné, co jsem vynechal je ta první část s ohněma. Taky jsem sbíral všechny rare itemy, ale po shlédnutí dvou streamů asociala jsem to zredukoval na naprosto stejný styl lootu. Prostě se vyplatí to dát 2x a sebrat jen to - co má potenciál. Jinak když pominu zbraně, tak defakto můj gear by se dal pořídit za 3 - 4 mega, kdybychom na itemech smazali MF stat.
Hm, to sedí. sem si říkal jeslti to není nějaký divný, že máš 2,5x menší dmg a máš run stejně rychle jako já:)
Punky píše:hmm, no v tvojom pripade RiCc0 bude mozno chyba niekde medzi stolickou a klavesnicou... a nie len ingame sa zda podla toho co a hlavne ako pises...

Chyba mezi stoličkou a monitorem, jako že sem retard?chceš si porovnávat real life nebo co to má bejt?
Jinak ani zajimavý to nemám mam nějakejch 10% life steal a 500 loh, když jedu sám tak umírám většinou jen když natáhnu víc jak dvoje champs najednou nebo na vyšu..ný falen maniac.Při 89K dmg unbufed (150K zapnutej v berserkru) fakt nemám s životem moc problémy s 10% ls.btw nic jinýho než act3 nehraju, občas ponny ale to skoro ne.jinak to neber jako že bych tě chtěl urážet nebo dělat flame jen mě trochu zaráží ta agrese a posedlost tím bejt "hustej", nic zas tak hroznýho jsem nenapsal abys mně tady psal to co mně píšeš..
Exrtrémní gear nemám,to si ani nemyslím, ten má kingkongor, ale myslím, že zas uplně marnej taky nemám:)

Yaka
Burning Soul

Příspěvek od Yaka » 17.09.2012, 11:57 hod.

BTW aby si tomu rozuměl 1h53minut je čas, za který jsem prošmejdil každou část mapy a každého podzemí kromě zapalování majáků... Tak se standartně třetí akt skutečně nechodí. Ale na tvůj popud jsem chtěl vědět na jak dlouho to vyjde.

RiCc0
Quill Rat

Příspěvek od RiCc0 » 17.09.2012, 12:13 hod.

Yaka píše:BTW aby si tomu rozuměl 1h53minut je čas, za který jsem prošmejdil každou část mapy a každého podzemí kromě zapalování majáků... Tak se standartně třetí akt skutečně nechodí. Ale na tvůj popud jsem chtěl vědět na jak dlouho to vyjde.
Já nevím jak se stadartní akt chodí ale když jdu normál run( ne pararun) tak mně přijde dobrý si prostě udělat 5 valoru a s nima toho projít co nejvíc ne?
chodím to prostě tak že si to založim na siegebreakeroj a jdu: skycrown battlements, stonefort, keep depths 1-3, pak jdu obě louky( od portu bridge of Korsic nahoru i dolu), rakkis crossing, a po siegebreakeroj mě to jinam ani nepustí takže cratery a towery až po strejdu azmodana.Prostě opravdu všechno a všude vlezu, a to mně přišlo jako hloupost aby se dalo stihnout do hodiny a půl s tim equipem za tu částku o který se tady povídalo.Ale to už je jedno ..

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“