Yaka píše:Včera jsem zkoušel full fun včetně naprosto všech dungů, jel jsem to od questu Kill Siegbreaker. Šel jsem stonefort pro 3 NV a pak od prvního keepu celou cestu včetně všech podzemí. Čistej čas 1:53 minut.
Jediné, co jsem vynechal je ta první část s ohněma. Taky jsem sbíral všechny rare itemy, ale po shlédnutí dvou streamů asociala jsem to zredukoval na naprosto stejný styl lootu. Prostě se vyplatí to dát 2x a sebrat jen to - co má potenciál. Jinak když pominu zbraně, tak defakto můj gear by se dal pořídit za 3 - 4 mega, kdybychom na itemech smazali MF stat.
Hm, to sedí. sem si říkal jeslti to není nějaký divný, že máš 2,5x menší dmg a máš run stejně rychle jako já:)
Punky píše:hmm, no v tvojom pripade RiCc0 bude mozno chyba niekde medzi stolickou a klavesnicou... a nie len ingame sa zda podla toho co a hlavne ako pises...
inak s tou kombinaciou statou life, all ress a armor to musis mat obcas zaujimave, hlavne ked pises ze hras aj dungy v act3
Chyba mezi stoličkou a monitorem, jako že sem retard?chceš si porovnávat real life nebo co to má bejt?
Jinak ani zajimavý to nemám mam nějakejch 10% life steal a 500 loh, když jedu sám tak umírám většinou jen když natáhnu víc jak dvoje champs najednou nebo na vyšu..ný falen maniac.Při 89K dmg unbufed (150K zapnutej v berserkru) fakt nemám s životem moc problémy s 10% ls.btw nic jinýho než act3 nehraju, občas ponny ale to skoro ne.jinak to neber jako že bych tě chtěl urážet nebo dělat flame jen mě trochu zaráží ta agrese a posedlost tím bejt "hustej", nic zas tak hroznýho jsem nenapsal abys mně tady psal to co mně píšeš..
Exrtrémní gear nemám,to si ani nemyslím, ten má kingkongor, ale myslím, že zas uplně marnej taky nemám:)