MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
díky
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
-
- Quill Rat
- BattleTag:Smrtonoska
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj podruhe
Nazdárek lidičky, tedy přidávám se..
HC assa postava "Izabel_I"
Založená 17. 09. 2012
Progress : 1Akt Normal 5 Quest
Level: 14
Budu hrát: Trap assa ze zaměřením Oheň, Blesk, Sním a Místrový Stínů.
S pozdravem :-)
HC assa postava "Izabel_I"
Založená 17. 09. 2012
Progress : 1Akt Normal 5 Quest
Level: 14
Budu hrát: Trap assa ze zaměřením Oheň, Blesk, Sním a Místrový Stínů.
S pozdravem :-)
Guardian Lakira VII, Level 97, Assa, Battle.net
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
Guardian Rozdrtit III, Level 90, Pal, Battle.net
Život vzniknul jen, proto aby zaniknul!
to Smrtokoška: Vítej a lovu zdar :-)
Ten příspěvek kdyžtak taky hoď do "MF turnaj - progres a vysledky" je to taky pod sekcí "Předměty" tam si poté můžeš dopňovat dropy, ještě jednou hodně štěstí :-)
Ten příspěvek kdyžtak taky hoď do "MF turnaj - progres a vysledky" je to taky pod sekcí "Předměty" tam si poté můžeš dopňovat dropy, ještě jednou hodně štěstí :-)
Štěstí přeje připraveným...
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Konečně poprvé od aktu 5 užitečná věc dropla: Skin of the Vipermagi ve frayeřích dungeonech 3. akt NM. No to si to dalo na čas. (Do té doby jsem nosil skoro přesně ten samý equip (krom zbraně) co mám zveřejněný v druhým topicu)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Fraxinus: Také gratuluju.
A já stále čekám na tu M'avinu Už mi to přijde směšný. Ještě by se mi hodila Lem runa
Edit: Jinak zítra frčím na pár dní mimo internetovou realitu (jedna vesnička v okr. Prostějov), takže bych moh dát vědět o svém bodovém stavu jen prostřednictvím sms...nemusíte se hlásit všichni
A já stále čekám na tu M'avinu Už mi to přijde směšný. Ještě by se mi hodila Lem runa
Edit: Jinak zítra frčím na pár dní mimo internetovou realitu (jedna vesnička v okr. Prostějov), takže bych moh dát vědět o svém bodovém stavu jen prostřednictvím sms...nemusíte se hlásit všichni
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bylo jak ze sna....zabiju Mephista => Titan's Revenge => Save and Exit....opět na Mephista => eth Titan's Revenge a za rohem mi dá vobyč bílej Ghoul M'avina's opasek
Ty si lucker :-) ... takový věcičky to je něco, co? :-) potěší :-) .... tak gratuluju ;-)
HC grál
myslím že po těch eth titanách ti bude slintat hlavně dragonius s javkou :-D
Přesně tak, hned bych je bral :-D
Dneska bylo víc času, tak jsem se opakovaně zasekl u Duriela a nic moc teda, až na Razortine a Maelstrom žádný set ani unikát. Jinak jsem pak pokročil na 3. quest ve 3. aktu a koukám s otevřenou pusou co CHS dokáže.
Dneska bylo víc času, tak jsem se opakovaně zasekl u Duriela a nic moc teda, až na Razortine a Maelstrom žádný set ani unikát. Jinak jsem pak pokročil na 3. quest ve 3. aktu a koukám s otevřenou pusou co CHS dokáže.
Už jen dva lvl a zjistím to :-) Když jsme u toho, mám jen obojí jak Lightning Fury tak i Lightning Strike nebo jen LF? Každopádně maxuji CHS a ted jej mám na lvl 13 i s věcmi a Duriel mi nezabral ani minutu :-)
Já to většinou hraji tak, že domaxuji Charged Strike a poté maxuji Lightning Fury. CHS používám na levém a LF na pravém.
HC grál: 537/516 (-21)
Taky bych se chtěl pochlubit se svým amuletem, který mi udělal opravdu velikou radost :-) sání, hp, rezi :-) ... no prostě supr Jinak jsem doplnil nějáké předměty, které jsem našel, do druhého tématu
HC grál
Pěkný amulet, takový se určitě využije :-) mě padnul podobný drop, ale klenot. Taky 4x resist a dokonce až 30.. Až budu doma, hodim taky odkaz...
EDIT: jinak raisen a Lightning Strike doporučuješ potom taky maxovat nebo body použít nkam jinam?
EDIT: jinak raisen a Lightning Strike doporučuješ potom taky maxovat nebo body použít nkam jinam?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
TEN CHCI!!
...Ancients, go, go go!
Dragonius: Pak maxuji Lightning Strike, Lightning Bolt a zbytek do Power Strike. Ale je to jedno, v jakém pořadí.
A není škoda maxovat Lightning Strike, když jej nebudu používat (vím, že je to synergie), ale jestli není lepší použít něco do passive skills, nechám si poradit jinak Ti děkuji
Čaute, tak som postúpil aj ja, ale ide mi to ako šnekovi , momentálne lvl 22, body 5, z toho mi ale padli Cleglaw´s rukavky, knockback mi pomáha držať si všetko od tela tak aspoň dačo.
Do passive dávám jeden bod a zbytek cpu do synergií :-) Ale tak to dělám já, můžeš klidně dát více bodů třeba do Pierce a méně do nějaké synergie.