Barbar nakup itemu

tomisco
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:tomisco#2845
Re: Barbar nakup itemu

Příspěvek od tomisco » 17.09.2012, 13:12 hod.

Sany57: Na několika místech dost šetříš se strenght (chesta, helma, bracery, pants ad.). Štít je slabý.

Potřebuju si trochu pročistit truhlu a nechce se mi to cpát do AH za 100-200 k, tak ti klidně můžu zdarma věnovat pár věcí, které jsem s barbarkou dříve používal. Nejsou už nic extra, ale boostnou tě, hlavně co se týče síly, i když možná ti to celkově trochu ubere resisty.

Jestli chceš, tak si mě přidej a vyzkoušíme to.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/tomi ... ro/6342989

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 17.09.2012, 21:28 hod.

Nechapem ze preco vsetci chcete hrat ww barbara, ja hram 2H barbara s tymto eq a s tymto buildom a farmim si 3 act ze neumrem nikdy idem si v pohode aj cez vsetky elitky http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... ro/5340352
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 17.09.2012, 21:33 hod.

Jojo WD píše:Nechapem ze preco vsetci chcete hrat ww barbara, ja hram 2H barbara s tymto eq a s tymto buildom a farmim si 3 act ze neumrem nikdy idem si v pohode aj cez vsetky elitky http://eu.battle.net/d3/en/profile/joro ... ro/5340352
Rekl bych ze proto, ze se na nej da sehnat gear se kterym muze clovek mlatit A3 hlava nehlava levneji nez na ostatni buildy.. Ja treba WW nehraju, hraju vlastni rend build a jsem spokojenej, ale chapu, ze nekdo kdo nechce do predmetu davat desitky milionu si to muze s WW za 3 mega nafarmit a pak hrat cokoliv a nebo ho to bude bavit a jenom bude sazet veci do AH/RMAH..

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 17.09.2012, 22:30 hod.

Ja som do mjho gearu nedal viac ako 70 milonov co neni az tak vela a da sa stym hrat v pohode ked viete spravne pouzivat tie spelli co tam mam
Obrázek

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 18.09.2012, 08:22 hod.

Jojo WD píše:Nechapem ze preco vsetci chcete hrat ww barbara...
spiderer píše:...si to muze s WW za 3 mega nafarmit...
Jojo WD píše:Ja som do mojho gearu nedal viac ako 70 milionov...
ja tam ten dovod celkom aj vidim...

Sany57
Quill Rat

Příspěvek od Sany57 » 18.09.2012, 10:53 hod.

tomisco píše:Sany57: Na několika místech dost šetříš se strenght (chesta, helma, bracery, pants ad.). Štít je slabý.

Potřebuju si trochu pročistit truhlu a nechce se mi to cpát do AH za 100-200 k, tak ti klidně můžu zdarma věnovat pár věcí, které jsem s barbarkou dříve používal. Nejsou už nic extra, ale boostnou tě, hlavně co se týče síly, i když možná ti to celkově trochu ubere resisty.

Jestli chceš, tak si mě přidej a vyzkoušíme to.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/tomi ... ro/6342989
budu jedine rad kdyz mi neco supnes to co neptorebujes nejake penize ti dam vpohode :) skusim si te pridat uvidime jak to pujde :D jeslti mi to spis konecne pujde :D Sany

Septiker
Quill Rat
BattleTag:Septiker#2967

Příspěvek od Septiker » 20.09.2012, 08:26 hod.

Zdarec,
nedávno sem zahodil štít a 1h přešel na REND build a musim říct že změna určitě k lepšímu, jen sem se teď dostal do fáze kdy bloumam po AH a netušim co na sobě vyměnit. Pro štouraly vím že to co mám na sobě není žádnej zázrak a taky vím že mi chybí hlavně crit chance a crit dmg (to je dáno tím že buil sem měnil teď nedávno). Byl bych tedy moc vděčnej kdyby mi tady nejaký REND velmistr barbar poradil co vyměnit jako první a na co se soustředit. Co sem o tom přemýšlel sám tak určitě mi tam chybí trochu víc toho critiku.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sept ... ro/9857182

S tímhle teď bez problémů chodim druhý akt a docela se i daří nacházet předměty co jdou prodat za víc jak 2K. Jako sluhu mam templáře, kterýmu sem namaxoval vitalitu, takže teď s 120k životama i něco ustojí. Rád bych se překlenul do 3. aktu kde se už teď dokážu pohybovat ale je to tak trochu utrpení - dost padam a to sem pak nervní což vede k dalším ripům (takovej začarovanej nas...cí kruh)

Budu rád za každou radu

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 20.09.2012, 14:47 hod.

Rend barbara hraju - aktualne na pohodu stylem 1h + stit kde mam zvyseny armor, resisty a redukce + block. 2h jsem hral jen chvilku, ale bylo to na me strasne pomale. Ale ted k tvoji postave: Na 2h mas strasne nizkou damage - 20k mi prijde vhodne spise do defenzivniho buildu se zvysenymi obrannymi parametry. 300 Allres je na treti akt zalostne malo a nedivil bych se, kdyby te elity ve tretim aktu byly schopne temer oneshotnout ;) 44k lifu bez resistu, armoru, blocku, melee a ranged redukci neni moc, doporuceni na pohodlne hrani A3:

- zvysit resisty - idealne vsechny, ale minimalne physical a fire na alespon 400-500 bez pokriku (ten za chvilku navic dozna masivni redukce, takze se to bude hodit)
- pokud netrvas na 2h, koupit 1h + stit s vysokym blockem (alespon 25%+) a solidnimi staty, Allres, crit chance, STR, VIT
- pokud trvas na 2h bude treba vytahnout damage a to tak ze asi dost, myslim ze na rychlejsi hru by to chtelo aspon 40k+
- crit chance, crit damage - tady bude treba zapracovat vyrazne, dostan se alespon na 30% CC a 300% CD, protoze aktualni cca 15% CC na 150% CD je zanedbatelna, pri 20k damage navic ten crit ani nepocitis..
- pokud pojedes 2h bude treba se soustredit i na attaci speed, protoze 1 ataci za sekundu je strasne malo

Pokud nebudes chtit byt damage dealer je mozne, levnejsi a jednodussi sehnat gear s vysokymi defenzivnimi staty a pak si to pomalu umlatit - potom muzes jet 1h + stit se zamerenim na resisty, armor, block a redukce na blizko/na dalku a samozrejme VIT a %life - oproti dmg gearu to vyjde mnohem levneji, ale minimalne to pizlani se s mobama v A3 je pak hruza - sice nebudes umirat ale extra health elity budes rezat 10 min misto 10s s poradnym dmg.

Kolik mas goldu na nakup gearu? Dej vedet, pak muzeme najit konkretni reseni ;)

Septiker
Quill Rat

Příspěvek od Septiker » 20.09.2012, 16:40 hod.

Se štítem sem chodil doteď a změna buildu byla právě pro urchleni akce - ve 2.A to funguje bez problemu.
Určitě chci zachovat 2h zbraň (příjde mi to víc cool) jen se teda kouknu na vykonější model. Určitě zvýšim rezisty, s tim se dá asi pracovat a k tomu crit. Problem je trochu s financováním, nesedim u toho tak často takže na AH musim vybírat z levnějších položek (momentálně disponuju cca 2M goldama). Jen bych se poptal čim začít. Co mam na sobě za největší odpad s kterym začít protože na to abych vyměnil všechno najednou mit určitě nebudu.

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 20.09.2012, 18:35 hod.

Septiker skus sa pozriet na mna ze ake itemi mam ja kupene a skus si podla toho kupit aj ty neco a nudes si v pohode davat aj act 3 za to ti rucim. Vyzsie som dal link na mojho barbara.
Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 20.09.2012, 18:42 hod.

Za 2m se da udelat celkem hodne muziky v ramci moznosti :)

2h sekera - ma sice relativne malo crit dmg, na druhou stranu vysoky LS a nejakou STR - pokud budes hledat jinou a pocitas s vyssi dmg do budoucna, tak ten LS se bude hodit, k tomu bych hledal crit dmg v zakladu a socket + neco jako STR a treba i VIT pokud se postesti.

Chest armor - pekny armor a prijatelne resisty, ale jinak odpad, strasne malo STR, chybi VIT nebo sockety - ten bych vymenil urcite brzo

Pants - armor opet OK, hezka VIT ale zadna STR, nema Allres - taky bohuzel spatny, hledej Allres 58+, VIT 120+, STR 100+ to by jeste snad mohlo cenove jit a nebo snizit jeden stat a pridat do hledani 1-2 sockety

Boots - pekny resisty a armor, ale vicemene 0 VIT a malo STR, hledal bych na botach nejakej movement speed, aspon 10*+, allres 58+, STR 100+ a kdyz bude vit ok, kdyz nebude zvysit pozadavek na silu, vysoke kombinace STR a VIT vetsinou lezou do goldu

Belt - sice bez resistu nebo LS, ale s docela hezkymi staty, ten bych pro zacatek nemenil

Helm - armor a resisty pekny, je tam i uchazejici MF (ktery uz na gearu ignoruju), ale ostatni staty slabsi - zkusil bych hledat helmu s crit chance 3+, allres 58+ a nejakou vyraznejsi STR nebo VIT - za rozumne penize asi kombinace 100+100 nebude

Bracers - bida, sice s VIT, ale tady se ty dmg da pomoct - crit chance alespon 4+ (max 6), nejaky vetsi allres muze byt treba 58+ a k tomu zase STR nebo VIT a nebo kdyz se zadari oboji

Gloves - tady se da nahrabat hrozne moc - moznosti crit dmg 50%, crit chance 10%, attack speed 9% (myslim) - tady bych se vykaslal na resisty protoze jinak se nedoplatis a dal CC 8+, CD 30+ a zkusil i AS - ale to asi moc nepujde, otazkou je jestli radsi CD nebo AS, ale s 2h zbrani bych volil CC a AS + nejaky primarni staty

Shoulders - zatim bych neresil, ty jsou celkem ok i kdyz samozrejme by se dalo na nich pracovat ale maji dobry armor, resisty i prijatelnou STR, ta VIT se da nabrat jinde a navic uz je mas i s MF

Amulet - jako jasny MF vladne svetem, ale bida bida STR a %life to nespasi, hledej CC 7+, CD 45+ a k tomu STR nebo VIT nebo resisty, AS by se hodila ale asi za rozumny penize nebude :) Na amuletu se da MF nahrabat lip nez na ostatnich predmetech (krom helmy a lege zbrani), ale taky se tam da krasne nabrat damage..

Levy ring - bida, sice allres a nejaky staty, ale slaboucky - hledej CD + CC jestli se podari a nebo jedno z toho CC 3+, CD 20+ a k tomu neco, at uz allres, STR, VIT, AS nebo proste cokoliv se ti ke zbytku bude hodit

Pravy ring - Jako sila a vitalita + zivot dobry, ale STR tu damage sama o sobe nevyzene, kazdopadne jako prvni bych ten ring asi neresil, vylozene hruza to neni i kdyz dmg to stahuje.

---

To jen tak na rychlo z telefonu, vic se nerozepisu :) Pokud chces trosku poradit s gearem pridej si me ve hre a muzem to nekdy probrat, pripadne se kouknu jestli nejaky predmety co by te boostly v truhle nenajdu ;)

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 20.09.2012, 18:57 hod.

Jojo WD - doporucit nekomukdo pise ze ma 2M goldu at si posklada equip podle tebe do ktereho jsi dal 70M mi zni jako hloupost, sorry.. Sam mam gear na barbara za cca 400M, ale asi by me nenapadlo poradit nekomu s 2M at si koupi zbran jak ja, ze pak bude davat v pohode inferno - jako bude, ale jak mu to pomuze netusim :D

Jojo WD
The Butcher

Příspěvek od Jojo WD » 20.09.2012, 19:11 hod.

Ja som mu nepisal nech si kupi tie iste itemi co je jasne ze stoja tolko kolko stoja, on sa pital ze do coho ma ist ked chce hrat 2H barbara tak som mu napisal ze nech sa na mna len pozre ze asi co ma hladat v aukci ale je jasne ze neco slabsie ked na to nema goldy.
Obrázek

Septiker
Quill Rat

Příspěvek od Septiker » 20.09.2012, 20:18 hod.

Thx to spiderer - přesně nějak takhle sem to potřeboval abych věděl od čeho se odpíchnout. Začnu to postupně překopávat a uvidíme kam se hnu :)

Dikes, ve hře si tě přidám ale většinou běham solo

Sany57
Quill Rat

Příspěvek od Sany57 » 07.10.2012, 13:49 hod.

Tak panove :) dospel jsem k tomuto :)http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sany ... o/18387967
Hodne mi pomohl Tomisco :) jinak bych nemel takove veci ale ted nevim jaky build jet poradite mi ?:) Prosim vas a napiste co bych ejste mohl vylepsit celkem umiram tak potreubju nejake fiiigle :) Dik za odpoved :)

Jorren
Quill Rat

Příspěvek od Jorren » 10.10.2012, 12:26 hod.

To aky build chces hrat zalezi iba od teba, teda aky styl hry ti vyhovuje. Ja hram s obojrucnou zbranou (ja mam barbara zafixovaneho ako "drevorubaca" s riadnou sekerou alebo mecom :lol: ) a hram rend build. Momentalne je dost vela obojrucnych zbrani na AH so slusnou DMG a dobrymi affixami (vratane CritDMG) v podstate za pakatel (castokrat za 100-200 tisic a aj lacnejsie). WW barbara som kratko skusal ale nejak ma to nebavilo.

1. umieras lebo mas dost malo rezistov
2. armoru mas tiez dost malo (skus si prehodit pasivku Tough as Nails na Nerves of Steel - mozno ti to da viac armoru)
3. pouzivaj Enchantresu ako Followera - kym nebude patch 1.0.5 tak ti dava +15% k armoru, potom to nerfnu na 5%

Co sa tyka gearu: (zalezi kolko mas goldov a co si teda mozes dovolit kupit)

Chesta: je velmi slaba, nemas tam ziadne rezisty - vymenit za nejaku s ALLRES - ak mas malo goldov tak nehladaj ziadnu so socketami, chesta s cca 100 STR + 80 az 100 VIT + cca 50-60 ALLRES by ta mala vyjst dost lacno, vzdy samozrejme zalezi na akutalnej ponuke. Staci trochu pohladat na AH a urcite nieco najdes. Ak nenajdes nic so STR viac ako 100 tak hladaj so STR 90 a viac. Castokrat sa cena takto znizi diametralne. Cize ak by si hladal napr. minimalne staty napr. 100 STR + 100 VIT + 50 ALL RES a bola tam taka napr. za 500 tisic a nemas na to, tak hladaj 90 STR + 100 VIT + 50 ALL RES... resp to rozne kombinuj, lebo mozes najst druhu ktora bude mat povezdme 99 STR a ostatne atributy rovnake ale bude stat 50 000, len sa ti predtym nezobrazila.
Ak tam taka bude tak hladaj nejaku ktora by popri ALLRES mala aj physical alebo fire rezisty

Pas: ten by sa dal tiez vylepsit co sa tyka rezistov. Silu tam sice mas ale chcelo by to este vytiahnut tie rezisty. Skus nieco najst s 200+ STR, 70+ ALL RES + nejaky bonus res - takyto pas by mal byt dost lacny, mozno najdes aj nejaky co by mal aspon 50 VIT, pripadne +armor.

Boty: nemas ziadne ALLRES. Ak samozrejme trvas na botach s +movement speed, tak potom budes musiet s nizkym rozpoctom na boty s STR+VIT+ALLRES+movement speed momentalne zabudnut. Ak tam movement speed nepotrebujes tak si kup boty so STR+VIT+ALLRES - vyjdu ta dost lacno

Nechce sa mi tu az tak rozpisovat o vsetkom ale zakladne pravidlo je:
Ak chcipam tak skusam vylepsit gear - zoberiem si jednu cast a hladam na AH ci sa tam nenajde nieco lepsie co mam, za prijatelnu cenu resp. taku na aku mam momentalne prostriedky. Castokrat si totiz ludia myslia ze musia za vylepsenie zaplatit vela goldov, a potom su prekvapeni ze za 500 tisic sa im zlepsi viacnasobne schopnost prezitia. Gear na II akt inferna sa da dnes kupit totalne za babku. Dobreho WW barbara na III. akt si obleces za 3 miliony - opatovne to dokazal zlozit Asocial na jeho poucnom streame...

Becis
Quill Rat
BattleTag:Becis

Příspěvek od Becis » 12.10.2012, 10:05 hod.

Ahoj můžu se zeptat jestli mám na věcech na barbarovi optimálně rozloženy staty ? Když se snažím najít upgrade již nenajdu nic vhodného cca pod 600 k

Halen
Gorebelly
BattleTag:Halen#1852

Příspěvek od Halen » 12.10.2012, 14:58 hod.

Ahoj, koukám amulet už sis koupil, pěkný kousek a teď by ses mohl podívat po bracerech. Do 200K je jedna plná stránka bracers, které mají
- 60 allres a více
- 4% crit chance nebo více
- sílu
- vitalitu
- několik z nich má i specifický rezist (koukej po fire/physical)

UPDATE
pak by ses mohl podívat po helmě. Máš poměrně hodně síly, takže bys na helmě mohl sílu ignorovat a místo toho na ní chtít
- critical hit chance 3% a víc
- allres 50 a víc
- vitalitu
- socket
- specifický rezist
Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 12.10.2012, 16:09 hod.

Becis píše:Ahoj můžu se zeptat jestli mám na věcech na barbarovi optimálně rozloženy staty ? Když se snažím najít upgrade již nenajdu nic vhodného cca pod 600 k
Ja ti dam jednu radu z druheho uhlu pohledu, pokud mas 600k nic nekupuj a pockej az budes mit cca 2M+ a pak na to vlitni, usetris si 1-2 kroky vymen, pravdepodobne na tom mene ztratis a boost bude vyraznejsi. Navic ty 2M na infernu pokud neumiras u kazdy druhy elity nasbiras celkem rychle a pokud ti padne nejaky lepsi item tak jeste bude na rozhazovani :D

Musim se priznat, ze zavidim kazdemu kdo ma moznost ziskat za 1M a mene jakekoliv zlepseni :D

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“