MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj lidi, tak jsem zpatky, na MS jsem skoncil treti, takze placka je , jel jsem ale pres zraneni, mam natazeny vzprimovac a boli to jak cert, drepl jsem 300kg, potahl 305kg, bencnul 175kg, pro ty co netusi, delam silovy trojboj
Zpatky k turnaji, no, nebyl samozrejme cas hrat, takze prelezeni 400b me jeste ceka (396), dneska jsem hral chvili a dohral A5NM a A1Hell, takze Lucky je Conqueror, z dropu byl zajimavy akorat Gheeds (prvni elite unique - 23% ) a jinak nic moc, ted honem proletet A2 a A3 a hura na Mepha ...Pokud pujde vsechno podle planu, tak bych mel opravdu prekonat 500bodu, uz ted jsem skoro na 50% gralu, chybi do nej dva itemy
Preju vsem stastny lov
Zpatky k turnaji, no, nebyl samozrejme cas hrat, takze prelezeni 400b me jeste ceka (396), dneska jsem hral chvili a dohral A5NM a A1Hell, takze Lucky je Conqueror, z dropu byl zajimavy akorat Gheeds (prvni elite unique - 23% ) a jinak nic moc, ted honem proletet A2 a A3 a hura na Mepha ...Pokud pujde vsechno podle planu, tak bych mel opravdu prekonat 500bodu, uz ted jsem skoro na 50% gralu, chybi do nej dva itemy
Preju vsem stastny lov
Re: MF turnaj podruhe
Taky gratuluji.. Tva sila se mi bude hodim, az budu u babicky delat bazen :-))))
A v Lounech je nejaky oddil na silovy trojboj, nebo za koho zavodis?
Jinak preji pekny vecer vsem
A v Lounech je nejaky oddil na silovy trojboj, nebo za koho zavodis?
Jinak preji pekny vecer vsem
Štěstí přeje připraveným...
No zrovna ted by se mi spis hodil tyden totalniho relaxu, abych dal zada do poradku...Jinak v Lounech trenuju malo, nemaji tam pro me adekvatni osy a zavazi , zavodim povetsinou za Zatec, ikdyz ted na MS jsem zavodil za Trutnov a samozrejme taky za ČR, v Trutnove jenom hostuju
Jinak jak psal Daemon o tech Titanech, co mu padly dva najezdy po sobe, tak to neni az tak zvlastni, jednou mi kdosi rikal, ze drop je nahodne generovan taky pomoci casu, tudiz se stava, ze kdyz delate hodne najezdu za sebou, tak padaji porad ty stejne typy itemu, me takhle dal jednou Pindle Shadowdancery (TC87) a o dva runy ppozdeji opet Shadowdancery s temer stejnymi staty
Edit:Jo, a diky obema za gratulaci
Jinak jak psal Daemon o tech Titanech, co mu padly dva najezdy po sobe, tak to neni az tak zvlastni, jednou mi kdosi rikal, ze drop je nahodne generovan taky pomoci casu, tudiz se stava, ze kdyz delate hodne najezdu za sebou, tak padaji porad ty stejne typy itemu, me takhle dal jednou Pindle Shadowdancery (TC87) a o dva runy ppozdeji opet Shadowdancery s temer stejnymi staty
Edit:Jo, a diky obema za gratulaci
Stejné typy itemů? Hmm, dvakrát Griffon nebo DF bych si nechala líbit
HC grál: 537/516 (-21)
- Cirdan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Cirdan #2807
Mně by stačila jedna Jalal's Mane pro druida, nějak mi nechce padnout.
K turnaji ať se držim tématu: včera při plnění questu mi na NM z hraběnky padly jen lahve s olejem a jedem. To jsem ještě nezažil, byl jsem z toho tak rozhozen, že jsem ani neudělal fotku a raději přestal hrát.
K turnaji ať se držim tématu: včera při plnění questu mi na NM z hraběnky padly jen lahve s olejem a jedem. To jsem ještě nezažil, byl jsem z toho tak rozhozen, že jsem ani neudělal fotku a raději přestal hrát.
Zima se blíží.
Tak to jsou moc parádní kousky, ale nejvíc bych uvítal Order Beads pro svou SoniqueIIu :-)
Já mám ještě dlouhou cestou k takovým amuletům :-)
Já mám ještě dlouhou cestou k takovým amuletům :-)
U mě vede 4, 6 a 9 :-)
A co nějaké zajímavé magic? Mně kdysi padl např. +3 cold skills, 20 strength, který mi udělal největší radost, avšak zůstal bez využití.
A co nějaké zajímavé magic? Mně kdysi padl např. +3 cold skills, 20 strength, který mi udělal největší radost, avšak zůstal bez využití.
Ja mam 3Barb Cries + 91life, ten Barbovi s nedostatkem HPs celkem pomuze...Jinak jsem koukal na vsechny Tvoje screeny Eli, a u me vede rozhodne unique Fury Visor, ten moc casto nepada, a je to item na samostatnej peknej build
Taky jsem měla radost, než jsem viděla, jak se vygeneroval
+2–3 To Warcries .... 3
+3–6 To Feral Rage .... 3
+3–6 To Lycanthropy .... 3
+3–6 To Werewolf .... 3
+2–3 To Warcries .... 3
+3–6 To Feral Rage .... 3
+3–6 To Lycanthropy .... 3
+3–6 To Werewolf .... 3
No ju no, mohlo to byt lepsi, ale co se da delat...Jinak ani nevim, kolik jich mam, ale pocitam, ze max tak tri, Wolfbarb je jeden z buildu, ktery jsem chtel uz davno zkusit - stejne jako Bearsorc, na oba mam veci pripraveny, ale neni kdy
Konečně mi spadl Wizardspike Už jsem si myslela, že ten předmět snad neexistuje. Teď už by to to Shako vážně chtělo (nebo aspoň Jalalku )
To si tak jdu Mephista a jako vždy běžím do levé místnosti a říkám si "ach jo, zase champion pack těch vampirů". Tak jsem jednoho přimáčkla k rohu a vypadne z něj Hydra Bow A já si říkám, počkat, není to vlastně Windforce? Haha, fakt neuvěřitelné štěstí. Šance je 1 : 134 346 :-) Což v porovnání s tou Vex runou Dark_Deamona není hrozné, ale je to Windforce
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace, doufám, že i já budu mít takové štěstí.
Taky gratuluji raisen :-)
Ja po dni stravenem u Mephista pokracuji dal a smer Diablo, tak snad bude stedrejsi...
Ja po dni stravenem u Mephista pokracuji dal a smer Diablo, tak snad bude stedrejsi...
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
To je pech, po dlouhé době se dostanu k bowě, s dobrou náladou si procházím 2. akt, bez problémů. Duriela sundám na půlku a se 100hp si říkám: "Pohodička, ještě ho zpomalím než prolezu portem." A vono né . Zrovna praštil 3x, bumbumbum a bum.
Jdu ji pomstít kopačkou.
Jdu ji pomstít kopačkou.
Tak to je smůla. Já mám vždy z něho na Normal respekt, protože ta jeho aura dokáže člověku pěkně zavařit. Tak ať se Ti daří s asskou více :-)
Z Duriela mam nejvetsi respekt vzdycky..
Skoda amy:-( ale hodne stesti s askou..
Skoda amy:-( ale hodne stesti s askou..
Tak ja se teda taky pridam, run Meph Hell XXX, mapu jsem roloval tak 100x, mela bohuzel jednu nevyhodu, protoze Bremmuv pack se spawnoval blizko toho stredoveho vchodu, a jednou za par runu i Bosspack Vampiru...Jednou za vic runu tam byly ty Bosspacky Vampiru dva...Rikal jsem si, ze jestli neco muze moji Amku sejmout, tak tahle kombinace...a asi po 150runech doslo na moje slova...Bylo jich hafo, ja skoncil uprostred nich, Valka i merc mrtvi behem dvou tri sekund - bylo tam fana, co jsem tak stihl videt, urcite cursed a zbytek nevim...Zkousel jsem se probojovat ven, ale padly na to fulky a pak uz to neslo...Takze bohuzel tim pro Lucky zivot a pro me tento turnaj skoncil...Screen nemam, pac jsem byl ponekud nasranej, takze jsem dal rychle ESC a smazl postavu...Jo, horka hlava...To je jedno, celkovy pocet bodu myslim 465, jeste to musim overit, je to skoda, protoze se dalo fakt snadno udelat 500+, spis tak 600, takze ocekavam, ze tohle slabe skore prekonate
Preju Vam vsem hodne stesti ve zbytku turnaje
Jinak, aby to nevyznelo pouze negativne, jak se rika, vsechno zle je pro neco dobre, ted mam aspon cas na dalsi projekty, mam jich hafo a jeste si vymejslim dalsi , vcera jsem zacal Passives only naked amu, vzdycky me to lakalo, pouze pestni souboj s Blood Raven na p8 normal trval asi pul hodiny , ted uz je to ale lepsi, po jeji porazce jsem dostal mercinu
Preju Vam vsem hodne stesti ve zbytku turnaje
Jinak, aby to nevyznelo pouze negativne, jak se rika, vsechno zle je pro neco dobre, ted mam aspon cas na dalsi projekty, mam jich hafo a jeste si vymejslim dalsi , vcera jsem zacal Passives only naked amu, vzdycky me to lakalo, pouze pestni souboj s Blood Raven na p8 normal trval asi pul hodiny , ted uz je to ale lepsi, po jeji porazce jsem dostal mercinu