wizard

Odpovědět
fuiton
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:fuiton#2585
wizard

Příspěvek od fuiton » 22.09.2012, 15:09 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/fuit ... o/15843489 tohle je můj wizard co na něj říkate sice sem už inferno dohrál ale chtěl bych poradit neboť bez podpory v podobě barbara či monka co mi drží elitky od těla tak mám docela problém přežívat 3 a 4 akt za opravy už určo nějaký milion padl :D předem dík za rady

Baglik
Gorebelly
BattleTag:baglik#2817

Re: wizard

Příspěvek od Baglik » 22.09.2012, 18:15 hod.

Tak jestli máš problém teď přežívat, tak počkej až ti v nadcházejícím patchi nerfnou energy armor z 65 na 35% :)

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.09.2012, 18:43 hod.

Vzhledem k tomu, že nerfnou dmg mobů, tak na tom bude v novém patchi lépe než před ním... Stejně jako většina hráčů, jedinou výjimkou jsou DH, kteří používali Shadow Power.
Obrázek

fuiton
Quill Rat

Příspěvek od fuiton » 22.09.2012, 20:02 hod.

tak je možne že na tom budu líp ale dal by mi někdo nějakej tip, radu co bych měl udělat abych natom byl líp už ted popřípadě jak a co bych měl změnit když bych chtěl dps 100k aspoň a vetší odolnost, jako je rozdil ty akty 3 a 4 dohrat a rozdil v nich farmit kdýž skoro na každe elite umřete, momentalně jedu styl zautoč a uteč a pořad dokola a to neni pravý vořechovy

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 22.09.2012, 20:27 hod.

No možná bych o něco zvedl resy. Ale máš nějakých 500 bez EA, což je docela OK. Armor, když zvedneš aspoň o 500, tak to půjde hodně poznat (skoro 4% redukce rozdíl). Ale hlavně bych se zaměřil na dmg, protože když budeš elitky kosit rychleji, tak ti nestihnou dát tolik dmg, takž budeš míň umírat. Pro zvednutí DPS bych určitě začal hledat zbraň s Crit dmg nebo se socketem a Bracery s Crit chance. Potom bych se podíval po rukavkách, který by měli zhruba to stejný co máš teď a k tomu AS, nebo Crit dmg. Jinak časem bych vyměnil asi Belt a Chest, hodilo by se tam mít i allres, ale to bude docela drahý, protože musíš zachovat i ten Armor co tam máš, aby se ti to vyplatilo...
Obrázek

Rakiii
Burning Soul

Příspěvek od Rakiii » 22.09.2012, 21:08 hod.

Ahoj,

zamyslel bych se nad buildem. Některé skily mi tam přijdou podivné.
Zkusil bych to třeba takto:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/w ... ZYd!bYaYZY

Nicméně to je pořád spíše kitovací build. Pokud bys chtěl vydržet ještě víc, musel bys investovat do equipu s all rez / armor (případně s life).
Jelikož stackuješ mf na věcech a chceš mít i vysoké dps ... bude to pěkně drahé.
Kolik bys chtěl investovat? Minimálně bych navýšil crit chance (dmg/int/as) . První asi zbraň. 900-1k dps crit + sox/int a pak ring s crit chance/int/dmg ap.
Bracery by se též hodilo mít s 4-6crit 100+int + vita/prisma ap.

*btw nějaké věci (rings, bracers) bych měl, kdyžtak do pm.

fuiton
Quill Rat

Příspěvek od fuiton » 23.09.2012, 18:02 hod.

samozřejmě chci investovat neustale ale rozumně neboť sem do toho viza za dobu co to hraju investoval nějakých +-80m vyměnil sem 3krat vybavení komplet poprve all res pak live regen a ted se snažim to nějak skombinovat a investovat sem ochotnej vše co nafarmim momentalně toho moc nemám ale zas plna truhla veci na prodej trochu mi ten patch skomplikoval prodeje pravě stech veci co tam vydite sem uvažoval že vetšinu vyměním teď jedu ješte Dh tak musím prostředky rochu rozložit

falen
Wraith
BattleTag:falen#1289

Příspěvek od falen » 24.09.2012, 07:39 hod.

8O mega ?? lidi kde berete ty prachy ?? Já to nechu. Chtěl bych si tak koupit vybavení za 80 mega.... . Myslím že Ten Critical mass bych vyhodil v tvém případě, protože na to nemáš staty ani vybavení a dal za to raděj evocation nebo blur... . Jako myslím že DPS máš až až . Trápí tě přežití a máš glass canon.... zajímavé...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 24.09.2012, 08:59 hod.

Kde na to bereme? Stačí najít např. Vile Ward, 1260dps manticoru, Ice Climbers, Lacuni bracery a jde to hned :lol:
Na mě už visí výbava zhruba za 300 mega, taky se mi o tom dříve ani nezdálo :green: A MF mám 292% bez valoru ;)
Ale na sólo hru tahle moje figurka stavěná není :{
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyck ... ro/7380552

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 24.09.2012, 10:24 hod.

už jsem na to nadával jednou. Nyní mám nahráno 190 hodin na wizzině a pořád nic nepadlo, jo legendárka item LVL 52 :-D Setovka ani ilvl 5 nepadla :-D.... . Fakt bych chtel aby to padalo trosku ale pořád nic... asi za chvilu začnu žebrat .... . "Kámo nemáš bůra??"

fejk0r
Quill Rat
BattleTag:fejk0r#2616

Příspěvek od fejk0r » 24.09.2012, 13:43 hod.

chce to je tocit itemy vsechno na aukci a goldy se jen mnozi taky moc nehraju a mam toho na sobe celkem za dost :))))
Obrázek

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 24.09.2012, 15:25 hod.

Jak mám točit itemy když padají samé crapy ??

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 24.09.2012, 17:46 hod.

Já osobně už žiju z legendárek, žluté papá z 99,9% vendor :D Upřímně od patche jsem čekal celých 10 paragonů na první legendárku, od té doby toho padá pořád víc a víc, až je mi to trapné :lol: Ovšem setovku jsem neviděl kolem 200-250h, fakt nechápu :roll: Ale doufám, že až se to oblokuje, budou se sypat 3 denně :green:

falen
Wraith

Příspěvek od falen » 24.09.2012, 21:00 hod.

Tyckin píše:Já osobně už žiju z legendárek, žluté papá z 99,9% vendor :D Upřímně od patche jsem čekal celých 10 paragonů na první legendárku, od té doby toho padá pořád víc a víc, až je mi to trapné :lol: Ovšem setovku jsem neviděl kolem 200-250h, fakt nechápu :roll: Ale doufám, že až se to oblokuje, budou se sypat 3 denně :green:

Když se ti to tak sype tak něco nasyp taky mě ;-)

Odpovědět

Zpět na „Wizard“