Nadcházející patch 105
ZOMB: těžko říct jak to s něma je, asi nejlepší bude až si to osaháš... zkoušel jsem wolfa, ten padl na 3 rány od bílého moba a boar v pohodě přežije elity...
edit: healujou je lahvičky ze země a zdá se mi že ten boar má nějaká taunt, celkem často se ode mě elita obrátí a mlátí jeho
edit: healujou je lahvičky ze země a zdá se mi že ten boar má nějaká taunt, celkem často se ode mě elita obrátí a mlátí jeho
Re: Nadcházející patch 105
takže teď mají životy a monstra mlátí je místo tebe?
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:07 hod., celkem upraveno 1 x.
A slouží tedy jako návnada, nebo ho monstra ignorují a jen "někdy" si ho všimnou?
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
pokud by mel nekdo podobny problem s prihlasenim, tak jsem to hodil sem:
https://eu.battle.net/support/en/ticket/thread/28085047
jsem zvedavy, jestli mi tam nekdo poradi. (Preklad mi delal kemo, bo ja neumim ani FŇ)
https://eu.battle.net/support/en/ticket/thread/28085047
jsem zvedavy, jestli mi tam nekdo poradi. (Preklad mi delal kemo, bo ja neumim ani FŇ)
tak sem párkrát změnil heslo a už tam error 12 nemám, problém je, že mě to hned disconnectne i bez toho
Co jsem vyzkoušel PTR, tak se mi změny hodně líbí, především Monster Power.
Protože jsem někde četl, že za MP 1+ nejsou expy navíc, překvapil mě bonus k expům za každý lvl MP (1lvl 10% a 10lvl 160%).
Zaregistroval jsem také navýšení crit chance a crit dmg na amuletech a prstenech, konkrétně u amuletů 10 / 100 a ringů 6 / 50.
Celkově to vypadá dobře, těším se na ostré spuštění.
Protože jsem někde četl, že za MP 1+ nejsou expy navíc, překvapil mě bonus k expům za každý lvl MP (1lvl 10% a 10lvl 160%).
Zaregistroval jsem také navýšení crit chance a crit dmg na amuletech a prstenech, konkrétně u amuletů 10 / 100 a ringů 6 / 50.
dal sem skoro 30 runů a ještě mi nepadlo nic z těch speciálních mobů, ten úkol se musí zadat? je na MP5 větší šance na drop jak MP1?
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
To navyšování XP se ale týká jen postav s levelem od 1 do 59, ne?Petros píše:Co jsem vyzkoušel PTR, tak se mi změny hodně líbí, především Monster Power.
Takže to co se psalo, nebylo ještě oficiální ? Ty patch notes ? Tam se totiž o XP u 60 lvl postav nepsalo.
co jsem slyšel tak by to mělo být pro 1 až 59.. ale momentálně to zvyšuje i na 60
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:Moxmar#2814
Tak jsem to odinstaloval a nainstalil znova. Svete div se, ono to najednou jede. Maly zazrak.
Kde se tam nastavuje jakoby hralo vic hracu?
Kde se tam nastavuje jakoby hralo vic hracu?
a kde jste to vzali že je to jen do levelu 59?
"With this system, players can choose to increase the health and damage of monsters according to different "power levels" and in return they’ll receive scaling bonuses to experience (for heroes levels 1-60) as well as boosts to Magic Find and Gold Find (for heroes in Inferno) which will stack above the 300% cap."
"With this system, players can choose to increase the health and damage of monsters according to different "power levels" and in return they’ll receive scaling bonuses to experience (for heroes levels 1-60) as well as boosts to Magic Find and Gold Find (for heroes in Inferno) which will stack above the 300% cap."
myslím že na SEOCu jsem to slyšel
tam sem toho slyšelRusty333 píše:myslím že na SEOCu jsem to slyšel
Já se právě ddržel tohoto:
New System: Monster Power
Similar to the "Players 8" command in Diablo II, Monster Power is a system designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty. With this system, players can choose to increase the health and damage of monsters according to different "power levels" and in return they’ll receive scaling bonuses to experience (for heroes levels 1-59) as well as boosts to Magic Find and Gold Find (for heroes in Inferno) which will stack above the 300% cap. The option to increase Monster Power will be available to all players starting at level 1 in the Quest Selection window, and can be adjusted separately for Normal, Nightmare, Hell, and Inferno difficulties.
New System: Monster Power
Similar to the "Players 8" command in Diablo II, Monster Power is a system designed to give players more control over how challenging enemies are in each difficulty. With this system, players can choose to increase the health and damage of monsters according to different "power levels" and in return they’ll receive scaling bonuses to experience (for heroes levels 1-59) as well as boosts to Magic Find and Gold Find (for heroes in Inferno) which will stack above the 300% cap. The option to increase Monster Power will be available to all players starting at level 1 in the Quest Selection window, and can be adjusted separately for Normal, Nightmare, Hell, and Inferno difficulties.
těžko říct no. Já to mám odsud
us.battle.net/d3/en/forum/topic/6572970237
us.battle.net/d3/en/forum/topic/6572970237
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:06 hod., celkem upraveno 1 x.
Quetak: fíhá, no vida. Tomu říkám informační šum .) tak jsem na to sám zvědav, jak to dopadne v praxi.
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Takze vcera vecer som to este hral par hodin a prisiel som na to, ze optimalny MP bude asi 5 resp 6
Ono je to hratelne aj pri 7 resp 10 no trva to nehorazne dlho a urcite je lepsie zabit elite pack za 5 sekund ako drbat sa s tym pol minuty a nasledne spadne Archon a je to v prdeli.
Pri MP 6 prakticky necitim ziadny rozdiel a kosim to rovnako ako na LIVE servri. Cize z hladiska efektivity je to jedina cesta.
Taktiez som dospel k zaveru, ze hrat momentalne na LIVE servri postrada akykolvek zmysel, kedze sa radikalne meni drop a co ma dnes 23% sancu bude mat po paci 100% sancu. ( dnes je drop ilvl 63 veci v A3 myslim 23% a po paci bude prakticky vsetko ilvl 63) + radikalne sa zvysia expy.
Taktiez vsetky TOP prstene a amulety sa stanu z vecera do rana bezcennymi. Takze RARE prstene sa ani neoplati zbierat.... mozno tak tie ilvl 62
Ale celkovo su tie zmeny fajn... dropol mi ilvl 58 huntersky quiver a mal 258 dext a 200 vitality jako lol
Jedina vec mi vadi, ze ani v piatom patchi nedokazali do AHcka implementovat porovnavanie veci.... to je proste FAIL.
Ono je to hratelne aj pri 7 resp 10 no trva to nehorazne dlho a urcite je lepsie zabit elite pack za 5 sekund ako drbat sa s tym pol minuty a nasledne spadne Archon a je to v prdeli.
Pri MP 6 prakticky necitim ziadny rozdiel a kosim to rovnako ako na LIVE servri. Cize z hladiska efektivity je to jedina cesta.
Taktiez som dospel k zaveru, ze hrat momentalne na LIVE servri postrada akykolvek zmysel, kedze sa radikalne meni drop a co ma dnes 23% sancu bude mat po paci 100% sancu. ( dnes je drop ilvl 63 veci v A3 myslim 23% a po paci bude prakticky vsetko ilvl 63) + radikalne sa zvysia expy.
Taktiez vsetky TOP prstene a amulety sa stanu z vecera do rana bezcennymi. Takze RARE prstene sa ani neoplati zbierat.... mozno tak tie ilvl 62
Ale celkovo su tie zmeny fajn... dropol mi ilvl 58 huntersky quiver a mal 258 dext a 200 vitality jako lol
Jedina vec mi vadi, ze ani v piatom patchi nedokazali do AHcka implementovat porovnavanie veci.... to je proste FAIL.