diablo 3 a klávesnice

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Odpovědět
walker
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:evangelion01#2981
diablo 3 a klávesnice

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 08:57 hod.

Zdravím,

prosím Vám o radu ohledně klávesnice na hraní D3. nevím co jsem dělal, ale podařilo se mě odrovnat ten můj levný šunt a koukám po nové.

bohužel bych si přál nějakou, který má velký enter a ne malé shifty a přitom to nebyl zase šunt. pročetl jsem již xy stránek a na nic pořádného, ale zase ne extrémně drahého jsem nenarazil

můžu Vás poprosit o info co používáte Vy a jste s tím spokojeni?

A ještě co si myslíte o třeba o těchto brýlích? má to vůbec smyl na hraní?
http://www.czc.cz/gunnar-office-e11ven/ ... m8avv60m49

děkuji za trpělivost se mnou :)

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Re: diablo 3 a klávesnice

Příspěvek od Mr_Perfect » 27.09.2012, 09:02 hod.

Ahoj,

klávesnici mám zhruba už tak 6 let tuhle: http://www.lan-shop.cz/kme-km-3801-b-41 ... ie#content . Za pár korun a pořád slouží ku spokojenosti jak na paření, tak na normální užívání :)
Obrázek

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 27.09.2012, 09:06 hod.

Já už mám léta klávesnici Alechemy Elixir, je to zatím můj nejlepší kup. Skvělá kvalita za super cenu. Ergonomie je zachována=velký shift, enter.
Doporučuji, jen nevím, jestli se ještě prodává.
Naposledy upravil(a) Programos dne 27.09.2012, 09:14 hod., celkem upraveno 1 x.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 27.09.2012, 09:06 hod.

1. Klávesnici na hraní konkrétně D3 bych si rozhodně nevybíral. Vybírej si podle jiných aspektů jako je např. ergonomie, makrovací klávesy, cena apod.

Osobně vlastním "logitech G15" a příště bych rozhodně místo herní šel do nějaké ergonomické jako např. "Microsoft Natural Ergonomic 4000".

2. Ty brýle jsou čistý marketingový trik. Často můžeš vidět na velkých turnajích (dreamhack např.) jak je nosí top hráči ale je to jen reklama na kontrastní brýle za tuhle cenu. 10 minut odpočinku po 2 hodinách hraní má stejný účinek. Využití bych viděl maximálně při zimích sportech, kde je ten kontrast opravdu znát.
Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 27.09.2012, 09:11 hod.

Klavesnici si vyber jaka se ti libi a taky neuskodi, aby byla kvalitnejsi.:-)
Uz nekolik let pouzivam vetsinu vybaveni od Logitechu a nemuzu si stezovat...
Hlavne kdyz je podsvicena, to je bomba na nocni parby.:-)

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 11:03 hod.

děkuji za příspěvky,
musím říci, že nevím, k čemu bych využil makra. hraji většinou jenom strategie - turn base a pak po dlouhé době od DII jsem začal s DIII...
takže bych chtěl nějakou klasiku s normálním rozložením kláves, žádnou zahlou protože se u stolu kroutím, ale zase ne žádný šunt, kde nejdou pořádně zmáčknout tlačíka (jako mě teď... :().
člověk by nevěřil jak může být těžké sehnat kus plastu co se Vám bude líbit...

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 27.09.2012, 11:11 hod.

walker píše: hraji většinou jenom strategie - turn base
Takže Civilzace a HOMAM Ti něco říká? ;) Tyhle dva tituly s řadí mezi mé nejoblíbenější z tohoto žánru. Hrál jsem všechny díly od obou titulů :lol:
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction
BattleTag:Peckoslav#2167

Příspěvek od Peckoslav » 27.09.2012, 11:33 hod.

asi 3 roky (co mám nový počítač) používám Microsoft Sidewinder X6 http://www.alza.cz/microsoft-sidewinder-x6-d114248.htm
a nemůžu si stěžovat, důvod pro výběr byl podsvícená klávesnice, zde i s možností regulace podsvícení, ovládání hlasitosti na klávesnici, makro tlačítka (ale ty stejně nepoužívám).
Hodně zajímavá je možnost odepnutí numerické části a přehození na druhou stranu, což možná někdo ocení ;)
Obrázek
Od konce září 2015 jsem zpět a teprve se tu rozkoukám :D

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 11:38 hod.

Mr_Perfect píše:
Takže Civilzace a HOMAM Ti něco říká? ;) Tyhle dva tituly s řadí mezi mé nejoblíbenější z tohoto žánru. Hrál jsem všechny díly od obou titulů :lol:

jasně, civilization, colonization, master of magic (tohle je podle mě jedna z nejlepších her), HOMAM, defender of the crown, jagged aliance, falout, lords of the realms, master of orion, ufo, warlords (perfektní!!!), panzer a další generals atd.

nějak si nemůžu pomoci, ale i dneska mě tyhle staré hry přijdou lepší než valná většina dnešních. nějak byly dělané pro to aby opravdu bavili, ne pro prachy... :(

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 11:42 hod.

Peckoslav píše:asi 3 roky (co mám nový počítač) používám Microsoft Sidewinder X6 http://www.alza.cz/microsoft-sidewinder-x6-d114248.htm
a nemůžu si stěžovat, důvod pro výběr byl podsvícená klávesnice, zde i s možností regulace podsvícení, ovládání hlasitosti na klávesnici, makro tlačítka (ale ty stejně nepoužívám).
Hodně zajímavá je možnost odepnutí numerické části a přehození na druhou stranu, což možná někdo ocení ;)

ta nevypadá špatně, prosím tě, ta podložka před klávesama jde odejmout?
a ty klávesy po levé straně s1-s12 jdou deaktivovat, jako že klidně budou zmáčnuté a nic se nebude dělat. si totiž opírám dost ruku, právě o tu stranu klávesnice...

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 27.09.2012, 11:49 hod.

Tak klávesnice s velkým enter a dlouhými shifty už bude dneska asi problém, o tom něco vím, píšu totiž všema deseti a na ty nekončené experimenty výrobců ohledně přesouvání a zmenšování kláves vážně nemám dost pevné nervy :OXO Nevím jak je to dnes, já si preventivně před 2 lety nakoupil asi 7ks klávesnic s klasickým rozložením kláves dokud to šlo, leckteré nové kousky se nedají nazvat jinak než prasárna :ble:
Zřejmě si výrobci klávesnic myslí, že lidi hrozně baví hledat patřičné klávesy pokaždé někde jinde :roll:

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 27.09.2012, 11:54 hod.

@walker: nevím jestli se ale ještě prodává :)
každopádně - podložka pod klávesama odejmout nejde, ale řekl bych, že nijak nevadí. Ty klávesy s1-s12 nic nedělají, pokud si pro ně nenastavíš nějaké makro a zároveň nezapneš "herní" režim, já o ně taky občas zavadím :)
Obrázek

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 12:05 hod.

Peckoslav píše:@walker: nevím jestli se ale ještě prodává :)
každopádně - podložka pod klávesama odejmout nejde, ale řekl bych, že nijak nevadí. Ty klávesy s1-s12 nic nedělají, pokud si pro ně nenastavíš nějaké makro a zároveň nezapneš "herní" režim, já o ně taky občas zavadím :)
děkuji za reakci, to odejmutí pro mě bude asi problém jinak vypadá dobře. já se totiž dost válám na židli, skoro až ležím a tahle mě s tím "představcem" přijde hrozně obrovská...

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 27.09.2012, 12:13 hod.

walker píše:
Mr_Perfect píše:

jasně, civilization, colonization, master of magic (tohle je podle mě jedna z nejlepších her), HOMAM, defender of the crown, jagged aliance, falout, lords of the realms, master of orion, ufo, warlords (perfektní!!!), panzer a další generals atd.

nějak si nemůžu pomoci, ale i dneska mě tyhle staré hry přijdou lepší než valná většina dnešních. nějak byly dělané pro to aby opravdu bavili, ne pro prachy... :(
UFO :) Na to bych zapomněl. To jsem hrál kdysi se dvěma kámošema na jednom PC... Hráli jsme to stylem, že každý měl v boji 2-3 své panáčky, které ovládal. Fallout mě bavil 1 + 2, ty další díly, kdy se to převedlo do 3D, mě nějako neoslovily. Master of magic jsem nehrál, jinak ty tituly více méně znám. A ten pocit o dnešních hrách mám též - dneska jde o to (netvrdím, že třeba Diablo je/bude tenhle případ), aby to ti hráči dohráli co nejdříve, nebylo to moc náročné hlavně, aby se to dobře prodávalo.
Obrázek

Peckoslav
Minion of Destruction

Příspěvek od Peckoslav » 27.09.2012, 12:29 hod.

ač taky hraju strategické hry (civilizace, xcom) a i rpg typu fallout, tak zde prosím řešíme výběr klávesnice, takže zastavte offtopic a věnujte se tématu :)
Obrázek

Swen_von_Walhallion
Wraith
BattleTag:Swen #2595

Příspěvek od Swen_von_Walhallion » 27.09.2012, 12:59 hod.

ja uz hodne dlouho pouzivam tuhle http://www.alza.cz/microsoft-sidewinder-x4-d157827.htm a sem s ni vic nez spokojenje, sice je uz druha co mam ale ta prvni ne
Obrázek

walker
Fallen Shaman

Příspěvek od walker » 27.09.2012, 14:09 hod.

náhoda je blbec a zrovna před chvilkou jsem našel toto:

http://pctuning.tyden.cz/component/cont ... pet-modelu
http://gdm.or.jp/pressrelease/201209/26_09.html

ta 400 se mě líbí, klasické rozložení kláves, velké shift, oba, velký enter.
červené podsvícení se k diablu hodí >:D

jenom kdy se to k nám dostane a jestli vůbec. :(

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 27.09.2012, 17:19 hod.

Pokud ti nevadí, že jí chybí české popisky, tak doporučuju tuhle: http://www.czc.cz/steelseries-6gv2-us/75440/produkt
Mechanická a klasické rozložení. Co víc si přát.
Obrázek

Joshua88CZ
Gorebelly
BattleTag:ChoseCZE#2100

Příspěvek od Joshua88CZ » 27.09.2012, 17:34 hod.

ja osobne doporucuji jakoukoliv s podsviceim a podruckou...nedelej z toho drama:)
Pouzivam G15 par let, a vydrzela veskere narazy:)
jinak dalsi moznost
http://www.hrypc.cz/informace/herni-pc/klavesnice/
http://klavesnice.heureka.cz/saitek-cyborg-v5-keyboard/

Odpovědět

Zpět na „Obecně“