MF turnaj podruhe
Moderátor:Dark_Deamon
Tak tohle mě mrzí RIPe, bylo nás víc, koho si smrt taky vybrala, ale nás alespoň na začátku. Škoda Lucky
Jinak s novou postavu a hodně štěstí a že ho budeš asi potřebovat
Jinak s novou postavu a hodně štěstí a že ho budeš asi potřebovat
Štěstí přeje připraveným...
Re: MF turnaj podruhe
Také mě to mrzí. To je vždy blbé, když se ti uprostřed vygenerují tak blízko. Já je mám trochu dál, ale často se stává, že sebou přitáhnu do křídla (teda spíše merc) i tenhle bosspack a mívám tak čas od času super kombinaci Fana + Conviction Ať se Tvé další amazonce daří, jsem zvědavá, kam se s ní dostaneš a jak to půjde :-)
A nemůžeš vědět, jestli Tě někdo překoná, náskok je to dost dobrý a pro každého si přece může přijít smrt :-)
A nemůžeš vědět, jestli Tě někdo překoná, náskok je to dost dobrý a pro každého si přece může přijít smrt :-)
HC grál: 537/516 (-21)
Dekuju obema
Jinak s tim turnajem jsem to myslel tak, ze bych byl rad, kdyby me nekdo prekonal, samozrejme nikomu nepreju, aby mu postava Ripla jen abych mohl vyhrat, ja se zajimal spis o sve vlastni limity
Jinak s tim turnajem jsem to myslel tak, ze bych byl rad, kdyby me nekdo prekonal, samozrejme nikomu nepreju, aby mu postava Ripla jen abych mohl vyhrat, ja se zajimal spis o sve vlastni limity
RIP: Škoda tej amazonky, mal si to rozbehnuté pekne.
Čo sa týka prekonania tvojich bodov, tak ja aj keby som hral SC tak to za ten čas nemám šancu prekonať.
Čo sa týka prekonania tvojich bodov, tak ja aj keby som hral SC tak to za ten čas nemám šancu prekonať.
to RIP: já jsem optimista, takže určitě Tě neohrozim. Taky to hraji pro svůj limit a získání dropů, které pak mohu použít u jiných postav. Když to vezmu, tak už jsem s amazonkou dál než s čarodějkou, s kterou hraji HC :-)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Samozřejmě ani já nemám radost z toho, že nebudeš moci posunout ten svůj vlastní limit příteli .RIP píše:Jinak s tim turnajem jsem to myslel tak, ze bych byl rad, kdyby me nekdo prekonal, samozrejme nikomu nepreju, aby mu postava Ripla jen abych mohl vyhrat, ja se zajimal spis o sve vlastni limity
Až tento turnaj skončí, doufám, že jej ještě trochu soukromě probereme. Je tu totiž pár věcí, které by mne moc zajímaly.
Jinak si troufám říci, že tvé skóre snad může překonat jedině Raisen a to jen jestli na to bude mít aspoň polovinu času a potřebného klidu, který měla na začátku.
Osobně však musím dodat, že mé vlastní pocity z tohoto turnaje jsou jak na houpačce. Chvílemi mi mne hraní baví, chvílemi frustruje...
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
RIPe, je mi to líto...byl jsi zdá se jediná skutečná konkurence Raisen.
A teď bohužel já...3. akt NM...Travincal...bosspack ghoul lordů...každý minion včetně bosse se rozutekl na všechny strany, když jsem jim dal asi 5x static field...za jedním minionem sem se pustil, ale dohnal ho snad na tom nejdebilnějším místě. Na kraji chrámu, takže se mi zakryla půlka výhledu. Navíc mi toho miniona vyhealoval jeden z hejrofantů, co byl na tý terase obepínající celou lokaci. Tak ho kuchám a v momentě, kdy ho zabiju...tak vidím sebe mrtvýho...a frost novu s rozpadlou mrtvolou...na té části obrazovky, kam nebylo vidět, se totiž vrátil ten boss, kterej utekl dřív, než jsem stačil zjistit, že byl CE a FE a vzhledem k výši dmg mé mercyně mu stačila jediná rána....rozjedu to odznova. NESNÁŠÍM GHOUL LORDY!!!
Btw. k této události došlo před cca 5 dny, ale nechtělo se mi s tím chlubit.
A teď bohužel já...3. akt NM...Travincal...bosspack ghoul lordů...každý minion včetně bosse se rozutekl na všechny strany, když jsem jim dal asi 5x static field...za jedním minionem sem se pustil, ale dohnal ho snad na tom nejdebilnějším místě. Na kraji chrámu, takže se mi zakryla půlka výhledu. Navíc mi toho miniona vyhealoval jeden z hejrofantů, co byl na tý terase obepínající celou lokaci. Tak ho kuchám a v momentě, kdy ho zabiju...tak vidím sebe mrtvýho...a frost novu s rozpadlou mrtvolou...na té části obrazovky, kam nebylo vidět, se totiž vrátil ten boss, kterej utekl dřív, než jsem stačil zjistit, že byl CE a FE a vzhledem k výši dmg mé mercyně mu stačila jediná rána....rozjedu to odznova. NESNÁŠÍM GHOUL LORDY!!!
Btw. k této události došlo před cca 5 dny, ale nechtělo se mi s tím chlubit.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Fraxinus: To je mi líto Ať se všem daří lépe a bez smrtí, ale hlavně ať je to hraní zábava.
HC grál: 537/516 (-21)
Samozrejme Maro, cokoliv budes chtit probrat, muzeme
To je mi lito Fraxi, ten Tvuj build me obzvlast zajima, protoze podobnou soso jsem mel kdysi taky v planu, ale z tele...No, aspon vim, od koho v budoucnu cerpat zkusenosti Preju hodne stesti s dalsi SW soso
Edit:Tak to vypada, ze jsem se spletl, nakonec asi 475bodu, no, pokud by byl nekdo nahodou blizko, tak to radsi jeste jednou prepocitam, abych nekoho neosidil
To je mi lito Fraxi, ten Tvuj build me obzvlast zajima, protoze podobnou soso jsem mel kdysi taky v planu, ale z tele...No, aspon vim, od koho v budoucnu cerpat zkusenosti Preju hodne stesti s dalsi SW soso
Edit:Tak to vypada, ze jsem se spletl, nakonec asi 475bodu, no, pokud by byl nekdo nahodou blizko, tak to radsi jeste jednou prepocitam, abych nekoho neosidil
Čaute, prosím Vás viem, že som už nato niekde narazil, ale za boha už to neviem nájsť . Aká je max. hodnota MF na magic amulete? Pýtam sa preto, že som so svojím Barbarom našiel magic amulet so 40% MF. Ďakujem.
Ty brďo, už taky? Tak to mě mrzí Cirdan.. Ač se to nezdá, tak se odehrálo něco málo přes 1/2 turnaje, takže ještě není všem dnům konec. Začneš znovu?
- Marast
- The Butcher
Lidi Co blázníte Vždyť vy zmíráte jak mouchy.
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Láďo, to je velká škoda. Začneš znovu?
Marečku, jsme hardcoroví hráči...to je riziko povolání.
Marečku, jsme hardcoroví hráči...to je riziko povolání.
...Ancients, go, go go!
- Marast
- The Butcher
Však já vím Lukáši. Já jen, že tu všichni padají v docela rychlém sledu. A radost z toho samozřejmě nemám, neboť nikomu nepřeji zlého. Já se zatím držím protože jsem ještě nedošel do fáze, kdy už jde vyloženě o "čumák". Pokud však budu nacházet věci podobné této (Palace Cellar - Nightmare), tak to snad i nějak půjde.
- Marast
- The Butcher
Nemohu si stěžovat, byť to není úplný top, co mohl pro daný Item level být. Přiznám se však, že jsem na to jenom nevěřícně radostně koukal.
Jinak za chvíli půjdu spát, takže Duriela si snad podám zítra.
Jinak za chvíli půjdu spát, takže Duriela si snad podám zítra.