Tajny level (SPOILER!)
Tak konečne ten šašo Izual mi pred pár dňami dropol ten recept. No... podľa mňa je secret level najbrutálnejší a najkrvavejší level v diablo III, keď masakrujete macíkov a jednorožcov.
Re: Tajny level (SPOILER!)
jakožto že jsem z rodiny diablo začal hrát diablo poslední tak už byly v truhle 2 přísady recept jsem dostal hned po prvním zabití Izuala jednu věc na nightmare a to poslední jsem farmil na normal asi 20 minut pak už jen získat peníze a už jsem se tam šel kouknout (zatím jen na Normal mněl jsem trochu strach)
"Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou." - Gen. George S. Patton
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Problém je v tom, že ten tajný level nestojí za nic! Kdo jste to ještě neudělal, tak si nějaký ten milionek schovejte a nedělejte si inferno staffku... je tam špatný drop a časově je to neefektivní.
- Still-Alive
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:StillAlive#2220
Prodat ne, ale normálně mu to vyhodit na zem jo...
mam jeden, zrejme hloupy dotaz, jsou mi k necemu vice jak jeden nasledujici predmety?
black mushroom (mam jich 7), wirt's bell, leoric's shinbone (mam 2), gibbering gemstone, plan: staff of herding (mam jeste 3), the black rock ledger, page 8 (mam 2)...
predmety jsou - cannot be sold - nejdou tedy ani nijak vymenit? chybi mi liquid rainbow a zabiraji, tedy aspon si myslim, zbytecne misto v truhle ale pokud si to nepotvrdim, nechci je vyhodit, dekuji za odpovedi treba i SZ...
EDIT: asi jsem se nevyadril presne, vim na co to je (tedy krome the black rock ledger), a uz to mam i hotove, tohle vse uz je navic a je mi to lito vyhodit :-)
black mushroom (mam jich 7), wirt's bell, leoric's shinbone (mam 2), gibbering gemstone, plan: staff of herding (mam jeste 3), the black rock ledger, page 8 (mam 2)...
predmety jsou - cannot be sold - nejdou tedy ani nijak vymenit? chybi mi liquid rainbow a zabiraji, tedy aspon si myslim, zbytecne misto v truhle ale pokud si to nepotvrdim, nechci je vyhodit, dekuji za odpovedi treba i SZ...
EDIT: asi jsem se nevyadril presne, vim na co to je (tedy krome the black rock ledger), a uz to mam i hotove, tohle vse uz je navic a je mi to lito vyhodit :-)
Naposledy upravil(a) zdeon dne 04.09.2012, 15:05 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To je na slozeni hulky do inferna.zdeon píše:mam jeden, zrejme hloupy dotaz, jsou mi k necemu vice jak jeden nasledujici predmety?
predmety jsou - cannot be sold - nejdou tedy ani nijak vymenit? chybi mi liquid rainbow a zabiaraji, tedy aspon si myslim, zbytecne misto v truhle ale pokud si to nepotvrdim, nechci je vyhodit, dekuji za odpovedi treba i SZ...
Staci od kazdyho jeden a pak jeste planek na hulku, ktera pada z Izuala....
Takze nech si to po jednom a zbytek vyhod.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Jo, na staffku k ponikom ti treba este liquid rainbow.
Black rock ledger page 4,8,15,16,23,42 - s tm sa netrap.. to je len for fun. Popkulturna referencia na LOST )
Black rock ledger page 4,8,15,16,23,42 - s tm sa netrap.. to je len for fun. Popkulturna referencia na LOST )
Čaute, mohli by s ďaľším patchom vylepšiť secret level, moje typy: 1.) Viac typov nepriateľov (motýliky)
2.) Nejaký boss secret levelu, niečo ako cow-king v D2, bez toho, žeby sa secret level uzamkol po jeho zabití.
2.) Nejaký boss secret levelu, niečo ako cow-king v D2, bez toho, žeby sa secret level uzamkol po jeho zabití.
Keď tak pozerám na reklamný obrázok secret levelu, mohli by tam byť aj ružový sloníci. No a na toho special bossa secretu ma napadol...pudlík s pudel minionmi
- Kuki10
- Globální moderátor
Si zabil.:-DMorbid píše:Keď tak pozerám na reklamný obrázok secret levelu, mohli by tam byť aj ružový sloníci. No a na toho special bossa secretu ma napadol...pudlík s pudel minionmi
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
V D4 jsem pro selečí level se Spider Pigem jako hlavním bossem
btw Kuki já si doteď myslel, že máš jako avatara sůvičku
- Kuki10
- Globální moderátor
Suvicku?Nekronaut píše:V D4 jsem pro selečí level se Spider Pigem jako hlavním bossem
Co to je?:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
:-DNekronaut píše:Sova, ten psí čumák vypadá jako sova
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Kuki10
- Globální moderátor
Nechte meho pejska na pokoji.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
No jo.On je to fakt pes
- benedy
- Quill Rat
- BattleTag:tataga#2566
- Kontaktovat uživatele:
Ať se snažím jak se snažím,stále se mi nedaří najít Leoric's Shinbone,kdykoli tam přijdu( ke krbu),nikdy tam nic není,nechápu to.
Dělal jsem to podle videa na youtube,stejně nic.
Dělal jsem to podle videa na youtube,stejně nic.
TA kost je snad 2 nejednodušší ingredience (první je samozřejmě ta od obchodníka v poušti) portal je od krbu kousek takže stačí jen restartovat hru, alespoň jednou tam přece být musí.