Nadcházející patch 105
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Takze vysiel novy patch a najvacsia zmena:
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled.
lol
The chance for Legendary and set items to drop has been doubled.
lol
Re: Nadcházející patch 105
Zdravim..Nevím jestli se to tu už psalo, ale někde jsem to nenašel. Nevíse předběžná doba, kdyby měl patch 1.05 vyjít? Díky
Na patch se moc těším nejvíc na MP a lokaci s bossi, myslím že to zase posune hru o kousek dál.
Autor: Papagaj » 17.09.2012, 11:26 hod.Papagaj píše:Streda
ve stredu
Zapomněl jsi upřesnit, jakou středu máš na mysli.
Nějaká lokace s bossama fakt hru nikam dál neposune, hru by posunulo dál pár změn v systéme skillů(zásadních)
Hru už neposune nic dál imho
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Tatotakto#2253
Hra sa mi pacila tak ako vysla , paci sa mi aj teraz , 1.05-ke sa nebranim. Vsetko co je nove, od ludi z Blizzardu, v hrach som stale bral ako zdokonalenie ich produktu.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
Taky se vám ta hra zdá najednou nějak moc lehká? Se svým DH jsem nedával akt 3 inferno, a teď už jdu na Diabla bez jediné smrti... to se mi ani trochu nelíbí
-
- Fallen Shaman
Nazov topicu : Nadcházející patch 105. Nejako mi usla pointa tvojho prispevku.ZOMB píše:Taky se vám ta hra zdá najednou nějak moc lehká? Se svým DH jsem nedával akt 3 inferno, a teď už jdu na Diabla bez jediné smrti... to se mi ani trochu nelíbí
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tato ... hero/67321Thulle píše: Řekni nám kolik ti je. Protože takhle hodnotit titul může opravdu jen člověk, kterému je pod 15. My se tu snažíme ty tituly racionálně zhodnotit.
-
- Fallen Shaman
A MP mas nastavene na aku hodnotu?
edit:
+ poprosil by som nejakeho barbara o poznatok, tykajuci sa resistov. (nerf z 50% na 20%) Menili ste koli ressom vybavu , alebo sa to da ustat ?
edit:
+ poprosil by som nejakeho barbara o poznatok, tykajuci sa resistov. (nerf z 50% na 20%) Menili ste koli ressom vybavu , alebo sa to da ustat ?
Naposledy upravil(a) Tatotakto dne 28.09.2012, 16:22 hod., celkem upraveno 1 x.
Patch bude skutečně ve středu příští týden? Několik dní se marně snažím dostat do PTR. Ať dělám, co dělám, včetně nové instalace, tak po mě pokaždé po zadání čísla z authenticatoru vybafne Error 12. Jestli patch vyjde příští týden, tak už na to kašlu a těch pár dní počkám.
Papagaj je u mě troll, uvěřím mu až to někde dokáže...
To, že vyjde ve středu, psal i před týdnem .. takže ignorovat takové "info"
Papagaj napsal středa, protože v noci na středu vychází updaty a patche. "Tahle středa" je jen produkt vaší fantazie...
- Limitless
- Quill Rat
- BattleTag:Limitless#2201
tomisco píše:Patch bude skutečně ve středu příští týden? Několik dní se marně snažím dostat do PTR. Ať dělám, co dělám, včetně nové instalace, tak po mě pokaždé po zadání čísla z authenticatoru vybafne Error 12. Jestli patch vyjde příští týden, tak už na to kašlu a těch pár dní počkám.
som spravil novy topic koli tomuto dajte tomuto prispevku nejake highlist svetielka nech to vsetci vidia co maju stymto problem
viewtopic.php?f=44&t=6978