MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Cirdan
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Cirdan #2807
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Cirdan » 27.09.2012, 21:43 hod.

Asi ano, ale moc času teď nebude. Těžší bude vymyslet za co hrát. Asi zkusím Bowazonku nebo Rabies druida.
Zima se blíží.
Obrázek

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 27.09.2012, 22:50 hod.

Tak času není nikdy dost.. Jinak hodně štěstí ;-)
Štěstí přeje připraveným...

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 28.09.2012, 22:05 hod.

Přátelé.
Měl bych na vás prosbu týkající se tohoto turnaje. Mám jistý problém s Iron Wolf žoldákem. Vzhledem k rychlému postupu hrou zůstává silně podlevelovaný a začíná mi být k ničemu. Jakákoliv rada, která by mne výrazně nezpomalila v progresu a zároveň by mi jej pomohla dostat na solidní úroveň, by se mi hodila. Nejsem si však jist, jestli je to zrovna vhodná otázka v průběhu turnaje. Nechci zase z nikoho tahat tipy, které by mne měly nějak zvýhodnit oproti ostatním. Pokud by to mělo vadit, svůj příspěvek smažu.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 28.09.2012, 22:16 hod.

A jaký máš level a jaký má on?

Mně se nejvíce osvědčilo chodit Baala na předchozí obtížnosti, popř. chodit do kravího levelu na předchozí obtížnosti. Já jsem třeba měla level kolem 80 a můj žoldák měl něco kolem 50. A docela rychle jsem ho tak nalevelovala pomocí Baal - nightmare, cow - nightmare a Mausoleum + Crypt na Hell v pozdější fázi. Samozřejmě to bylo tak, že jsem já ochraňovala jeho, protože toho moc nevydržel :-) Ale nakonec se to vyplatilo a překvapilo mě, jak rychle to šlo. I když, říkám si, že jsem moc na tom Nightmare nepobyla, spíše jsem už pak chodila začátek Hell a i přes četná úmrtí mu srovnala ten level s mým.

Nevím, jak moc by Tě to zpomalilo, ale moc možností asi nebude, než se buď vrátit a trochu se zdržet, nebo postupovat vpřed a pokusit se ho chránit, jak nejvyšší cennost, kterou máš.
HC grál: 537/516 (-21)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 28.09.2012, 23:01 hod.

Tak hlásím, že Cheewa ma hotový normal a ještě jdu na chvíli pokračovat >:D

to Marast: věř, že i já bych Ti rád pomohl, ale můj nedostatek zkušeností zatím mluví za své :) přesto se podělim, nyní chodím s mercem z 2. aktu s obranným bonusem.. Jak k čarodějce jsem ho využíval, tak i k amazonce. Dmg a AR mám momentálně silný, obnovu života zatím nepotřebuji, jelikož to držím pod kontrolou s lektvary, ale obrana se mi hodí. Zatím to hraji takhle a jsem spokojený.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.09.2012, 07:16 hod.

Gratuluji k dokončení obtížnosti Normal! :-)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 29.09.2012, 07:43 hod.

Marast: Řešení je jednoduché. Jdi do 3. aktu na normal, mercovi sundej jeho eqip a kup si nového. ;)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 29.09.2012, 10:08 hod.

děkuji raisen
Dneska večer chci pokořit celý 1. akt :)

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.09.2012, 14:07 hod.

Za 5 dní, co jsem byl mimo dosah internetu se událo mnoho věcí. KONEČNĚ jsem dosáhl kýžené touhy po tomto titulu. Cesta to byla ale divoká. Hlavně v 5.aktu, kde mi hrůzu naháněl jakýkoliv projektil. Jenže jako vždy jsem mohl líbat ruce své mystické ženě, která na sebe tahala dobrých 80% všech škod. Když už šlo opravdu do tuhýho, tak přišla na řadu Decoy.

V tématu progress a výsledky jsem doplnil itemy, které jsem během nepřítomnosti nasbíral. Teď už to jen jen o 3 dacanech. Mám krásnou mapu na Thresh Socketa, Mephista a Pindelskin je vždy jasnej :) Takže to už 3 dny běhám furt dokolečka, až se mi z toho motá hlava :D Sem tam si odskočím na Baala.

Upřímnou soustrast vám všem, kteří jste přišli o své hrdiny. Já přijít o svou Amu teď, tak mě asi hrábne.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.09.2012, 14:11 hod.

Pěkný postup a gratuluji k titulu :-) Některé předměty, které Tobě padly, Ti závidím :D

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 29.09.2012, 14:32 hod.

Taky blahopřeji k titulu a věř, že i já Ti závidim nějaké ty dropy :D
ale je ještě přes 10 dní, tak uvidíme :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.09.2012, 16:10 hod.

raisen, Dragonius: Díky za gratulace. Taky vám ve zbývajícím čase přeju hodně štěstí. Co se týče těch itemů, tak mi padá valná většina pro Assu. Smůla ale je, že třeba Bartuc Cut-Throat, Firelizard's Talons nebo botky Marrowwalk mám v ethereal provedení :( Dále třeba jak mi furt padaly skillery, tak od toho posledního, o kterém jsem se zde zmínil, tak ani ťuk. A z té M'aviny mám pořád jenom opasek :OXO

Tento ethereal kousek ale nevypadá až tak špatně :)

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 29.09.2012, 18:42 hod.

Fraxinus píše:Marast: Řešení je jednoduché. Jdi do 3. aktu na normal, mercovi sundej jeho eqip a kup si nového. ;)
I v tomto případě se zdá, že ta nejjednodušší řešení mohou na oko vypadat hodně složitě. Ne, že by mne to nenapadlo, ale nejsem si jist, zdali to bude ve verzi 1.10 fungovat. Také si nejsem jist, jestli nemají žoldáci lepší staty, když si je vytrénuješ sám. Nebo jestli se ty rozdíly projevují jen tehdy, když si je najmeš na vyšších obtížnostech. Tak jak tak na tvé znalosti spoléhám Fraxi, tudíž mi nezbude než se přesvědčit.
raisen píše:A jaký máš level a jaký má on?
Já 51. On 21.
Dragonius píše:Tak hlásím, že Cheewa ma hotový normal a ještě jdu na chvíli pokračovat >:D .
To je dobrý základ. Tam se to táhne nejvíc. Zkus se dostat až k Mephistovi do 3. aktu. Já už k němu mířím co to jde. Tam už se dá najít mnohé. ;)
Dark_Deamon píše:Za 5 dní, co jsem byl mimo dosah internetu se událo mnoho věcí. KONEČNĚ jsem dosáhl kýžené touhy po tomto titulu. Cesta to byla ale divoká. Hlavně v 5.aktu, kde mi hrůzu naháněl jakýkoliv projektil. Jenže jako vždy jsem mohl líbat ruce své mystické ženě, která na sebe tahala dobrých 80% všech škod. Když už šlo opravdu do tuhýho, tak přišla na řadu Decoy.

V tématu progress a výsledky jsem doplnil itemy, které jsem během nepřítomnosti nasbíral. Teď už to jen jen o 3 dacanech. Mám krásnou mapu na Thresh Socketa, Mephista a Pindelskin je vždy jasnej :) Takže to už 3 dny běhám furt dokolečka, až se mi z toho motá hlava :D Sem tam si odskočím na Baala.
Výborně Dark_Deamone. Jsem zvědav jestli se ti podaří RIPa předehnat. Popřípadě jaký bude váš souboj s Raisen. Ten počet strávených hodin je holt znát...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 29.09.2012, 20:02 hod.

To pak dej vědět, jak jsi s pomocníkem dopadl. Já mám totiž za to, že to, že pomocník bude mít stejný (nebo blízký) level jako hráč při najímaní, přidali až v patchi 1.11.

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 29.09.2012, 20:26 hod.

Je to přesně tak jak píšeš Eli. :{ Právě jsem to vyzkoušel a jsou na 17. až 19. úrovni, takže je to krok zpátky.

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 29.09.2012, 20:32 hod.

V tom případě má omluva za špatnou radu. Verzi 1.10 (bez modu) jsem naposledy hrál někdy v roce 2004 nebo tak. Takže jsem měl zafixovaný, že to tak bylo odjakživa.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 29.09.2012, 21:13 hod.

Marast: Taky jsem zvědav, jak to nakonec dopadne. Je škoda, že RIPova Ama zemřela. Mohl to být slušnej souboj mezi ním, mnou a raisen. Možností je ještě ale spousta. Třeba já i raisen můžem umřít a vyhraje někdo s 80 body. Já měl třeba ne jednou namále, když jsem utekl z boje a po dvou ranách mi na orbu svítilo 40 life. Tomu se pak říká adrenalin, když vemu v potaz, že ty 2 rány mi někdy stáhnou 1200 life. Je to ale kvůli mé MF výbavě. Když ju dám na sebe tak mám Fire + Cold těsně nad nulou a Lightning + Poison mám na hodnotě -30.

Co se času a počtu bodů týče, tak je to občas hodně divoký. Třeba předevčírem jsem 3 hodiny běhal Treshe a Pindla...výsledek? Nic a nebo jsem už daný předmět měl. Včera ale, jsem zhruba za 30 nájezů na tyto 2 bosse získal 35 bodů.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 30.09.2012, 14:21 hod.

to Marast: Tak už se tam ženu, tam se usadim a začnu nájezdy :-)

to Dark_Deamon a raisen: Držim palce, ať to dotáhnete přes 500 a klidně i dál :-)

Jinak já udělal součet a mám 69 bodů, tak to mám co dohánět :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 30.09.2012, 17:24 hod.

@Cirdan:Tak to je mi lito, preju hodne stesti s dalsi postavou...

@Mara:Tak ted taky nevim, chtel jsem Ti poradit to same, co Fraxi, netusil jsem, ze v 1.10 nejde kupovat zoldaky na podobne urovni jak v1.11...Jedine, co me ted napada, je zjusit ho levelovat nekde v nizsich oblastech normalu, nevim, jestli na nej plati stejna penalizace jako na chary, ale pokud ano, tak z monster o lvlech o +5vyssich nebo nizsich moc nevyzdima...Jo, a v 1.10 fakt bacha na FE bug, neda se prezit

@Daemon: S 80 body tezko nekdo vyhraje, pocitaji se i body padlych postav...Jinak gratulace k peknemu progresu, jak rikam, pokud by mi ama takhle necipla, verim, ze bych nahral i 600bodu, to uz by chtelo ale trochu kliky

@All:Hodne stesti vsem ve zbytku turnaje ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 30.09.2012, 19:02 hod.

RIP: Jsem měl za to, že pokud člověk jede na HC a umře, tak je na nule. Asi mi zas něco uniklo...:)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“