Takže takto by to malo byť..TrackThor píše:je tam ten roll vyšší, u amuletu crit dmg 100% cc bych teda odhadoval 10%, u ringu 50% a cc 5%, opravte mě někdo, jestli se mýlím
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 903?page=1
Takže takto by to malo byť..TrackThor píše:je tam ten roll vyšší, u amuletu crit dmg 100% cc bych teda odhadoval 10%, u ringu 50% a cc 5%, opravte mě někdo, jestli se mýlím
Máš tím na mysli MP0 a MP1?Rakiii píše: První 2 obtížnosti mi přijdou již naprosto zbytečné. Tohle opět Blizz nedořešil.
Asi tak no... ale nejdřív MP0 a jako magor pojedu dokud nebudu mít nějaký slušný paragon lvlNekronaut píše:Takže pojedu MP1 furt dokola, už to vidím
Takze jedine, co se meni, je amulets, rings? Pro ty co hraji PTR...Ryliah píše:Takže takto by to malo byť..TrackThor píše:je tam ten roll vyšší, u amuletu crit dmg 100% cc bych teda odhadoval 10%, u ringu 50% a cc 5%, opravte mě někdo, jestli se mýlím
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 903?page=1
Naprosto přesně. Balance charakterů je až daleko za starostmi blizzardu s dropem a new itemy...limu píše:Každej patch pod rouškou "zlepšení balancu a hratelnosti" nenápadně implementuje boost itemů a tím i pohyb na AH.
Kedze upravuju kompletne drop a s MP1-10 padaju iba ilvl 63 veci, tak sa to dalo aj cakat....kedze ringy, amulety a offhandy ako jedine rollovali ilvl 62 staty max.Nekronaut píše:Naprosto přesně. Balance charakterů je až daleko za starostmi blizzardu s dropem a new itemy...limu píše:Každej patch pod rouškou "zlepšení balancu a hratelnosti" nenápadně implementuje boost itemů a tím i pohyb na AH.
Nemyslím si, že by jiná (myšleno komerční) softwarová firma vyvíjela hry či jiné programy jen pro to, aby potěšila hráče. Za vším hledejte peníze, to je bohužel realita. Nejspíš existují vyjímky, i když si teď na žádnou nevzpomínám, ale tohle téma začíná sklouzávat do offtopicu, takže se držme tématu, kterým je Nadcházející patch 105HELLERcz píše:To byste měli už vědět, že na prvním místě jsou peníze a pak až zájmy hráčů a nakecávat můžou co chtějí.
Ale tak mě osobně to až tak nerozčiluje, jsou horší věci.
Ve stredu to bude ale tezko rict kterou.Patho píše:písalo sa tu, že to bude v stredu... myslím, že to bol Papagaj... takže nie je tá streda istá?