MF turnaj podruhe

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dragonius
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: MF turnaj podruhe

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 17:45 hod.

To Marast: tak jsme na tom stejně, i Já mám odehráno něco okolo 22 hodin, ale zítra nějaké dvě hodinky přidám, pak se zase musím věnovat jiným věcem. Ale souhlasím, že jim nemůžeme konkurovat, ale zase si říkám, že posbírám věci třeba i pro jiné postavy potom, takže mě to baví :)
Štěstí přeje připraveným...

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 01.10.2012, 18:31 hod.

Časově na tom jsme stejně kamaráde, ale pocitově rozdílně. Já už hraji Hardcore nějaký ten rok, takže jsem toho nasbíral celou řadu. K těm nejvzácnějším kusům, jejichž valnou část jsem nenašel, se bohužel nejspíše nedostanu. Tedy spíše k té možnosti je zkusit nalézat. "Hlavou zeď neprorazíš", což může vést k frustraci. Na druhou stranu však mám radost z tvého přístupu a nadšení. :) Ať se ti daří dál (V HC se slangu se říká UMŘI! ;) ). :wave:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 19:44 hod.

Koukám raisen, že se bez boje nevzdáš :) Jináč turnaj začíná nést svoje ovoce. Konečně nějaký dělo >:D Ale ten Windforce ti furt závidím. S ním by se mi střílelo mnohem líp. Zatím to furt kropím tím Witchwild String(em) + 2x Shael.

Edit: Další run na Pindla mi padl rare Hydra Bow...nééééé.
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 01.10.2012, 19:49 hod., celkem upraveno 1 x.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.10.2012, 19:44 hod.

No nevim, jestli moje Athena bude mit velke stesti, pravdepodobnost toho, ze bych nasel jeden z osmi itemu, ktere mi chybi pro gral je temer nulova...A btw, ted jsem smolil asi hodku a pul report z A2Normal, zkolaboval mi net a muzu zacit znova, a na to fakt dneska nemam, jsem ted pekne nas....j

Edit:Jo, a abych se vyjadril jeste k jedne veci probirane stranku zpatky, strkat ISTku kvuli MF do cehokoliv mi prijde jako blbost a plejtvani, chapu, ze v 1.13 too celkem pada, ale i tak si dovedu predstavit, ze se ta runa da lip vyuzit ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 19:54 hod.

Dark_Deamon: Ha, zrovna na Leviathan jsem myslela a říkala jsem si, že ten by mi mohl padnout :-) Radost by mi udělal velkou.

Sakra, rare Hydra Bow řádně na.. štve. Já mám chuť si vždy obouchat hlavu o stůl, když mi padne rare Dimensional Shard nebo Unearthed wand :D Přeji, ať Ti ten WF padne :-)

Ist se dá určitě využít lépe, ale tak kdyby tomu druidovi padla ještě druhá, tak bych to tak udělala. Však ten ali baba by používaly případně i jiné postavy. A v budoucnu mám v plánu dělat různé nájezdy na runy, tak si říkám a věřím tomu, že jich ještě budu mít dost. Jen aby mi padlo nějaké to vybavení pro ty mé budoucí postavy :-)
HC grál: 537/516 (-21)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 20:08 hod.

raisen: Asi jdu mlátit palicou o zeď...během 5 minut mi padlo rare Lacquered Plate, Shadow Plate, Diadem, Battle Gauntlets a Grand Matron Bow :roll:

Thresh Socket překvapil Grand Charmem: +1 to Defensive Auras (Paladin Only), +2 to Maximum Damage

Jináč Blade of Ali Baba mám za trurnaj 2x

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 20:13 hod.

to Marast: je to tak, rozdil mezi nami urcite je v tech letitych zkusenostech, hra nekolikrat dohrana a dropy nad kterymi se taji dech.. Me to ceka a proto me to bavi. Ac to zni absurdne, tak jsem zacal hrat Diablo 2 az ted v cervnu a cele to objevovani, co Vy mate za sebou, ja mam pred sebou :)
Nekdy se budu jevit na dropem, co Vam uz urcite padnul nekolikrat, ale pro me to bude premiera :)

Jinak jsem rad, ze se tu udrzuje kolektiv, ktery dokaze poradit, debatovat i pobavit.. O to vic, me tesi, ze se s mymi zazitky muzu delit..

to raisen a Dark_Deamon: nas Vas konecny souboj se tesim:) ale nezapomente, ze i RIP ma slusne nahrabano :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 20:35 hod.

Dragonius: Když tak čtu ten tvůj poslední příspěvěk, tak to, že jsi začal hrát Diablo 2 až teď v červnu, ti i trochu závidím. Když se v mém případě ohlídnu o 10 let zpět, tak ty pocity euforie, který jsem tenkrát z této hry měl, už jsou pryč. Pořád, i po tolika letech mě ta hra stále moc baví, ale tím, že už toho dost znám, tak ten pocit nadšení slábne. Pamatuju si, jak jsem úplně uchcával z toho, když jsem hrál za Paladina (to ještě D2 bez LoD) a sesbíral jsem celej Cleglaw's set. Připadal jsem si jak král :D Každej level navíc byl pro mě jak výplata :D Ale i po 10 letech mám u některých itemů premiéru. Třeba ten Leviathan, kterej jsem dropl před půl hodinou, tak je můj první za 10 let.

Co týče náskoku RIPa...Jelikož je do konce turnaje ještě 9 dní, a schází nám na něj nějakých 40 bodů, tak myslím, že ho já i raisen předběhnem. Kdyby byl ale živ, tak by jsme mu na 99% mávali šátečkem :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.10.2012, 20:40 hod.

Pevne verim ,ze me oba prekonate, to moje skore je bidny, skoda, ze padla tak brzo, no...Jinak Leviathan uz mi moc vzruseni nedava :lol: :lol: , ani nevim, jestli by mi podobny pocit vubec mohl navodit nejaky item :lol: , nasel jsem uz skoro vsechno az na par malickosti, ktere stejne pro hrani nemaji vyznam, uprimne, cim dele to hraju, tim vice to hraju pro masochisticke vyzvy jako je Athena nez pro lepsi vybavicku...Skoro mi prijde, cim horsi, tim lip ;)

Edit:Mimochodem - pokud behate Mepha, doufam, ze pouzivate ten figl se startem v A4, je to mnohem rychlejsi nez behat skrtz to pristaviste ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 20:49 hod.

Tak já bych hlavně chtěla sehnat určitou výbavu, abych si mohla vyzkoušet různé věci, ke kterým jsem se ještě nedostala za celou dobu, co to hraji :-)

Jinak jasně že chodím ze čtvrtého aktu :-) A jsem zvědavá, jestli se dostanu ke konci přes těch 500 bodů. Času už teď moc tenhle týden nebude a Mephisto už hází pořád to samé :D

Edit zase: Kdyby RIP neRIP, tak má sesbíraný celý grál :green:
Naposledy upravil(a) raisen dne 01.10.2012, 20:57 hod., celkem upraveno 2 x.

Dragonius
Minion of Destruction

Příspěvek od Dragonius » 01.10.2012, 20:53 hod.

To mi povidej, presne vim, jak jste se citili Vy, jelikoz kdyz mi padne drop a vidim zelenou nebo zlatou, hned mam radost:) proste v tomhle jsem ksakru zaspal dobu.. Venoval se jinym vecem a kdyz uz hrani, tak jinym hram.. Ted jsem rad, ze patrim i jako zacatecnik do komunity hracu D2..

A to tepve az prijde nejaky elitni unikat a budu mit pro nej uzitek, to teprve bude pocit :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 20:57 hod.

raisen píše:Mephisto už hází pořád to samé :D
Stejně jako u mě. Začínám víc zkoušet WSK lvl 2+3 na p5, ale je to dost o čuňu :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.10.2012, 21:05 hod.

Nechci Ti do toho nejak mluvit, ale s -res na lightning bych urcite WSK nechodil - a uz vubec ne na p5...Me tam sejmuli Amku s plnymi resy (75%) soulove z offscreenu, proste jsem vlezl do patra, vyletel jeden uber blesk a amka z 1k+ zivotu byla v haji...A taky pozor na dolsiky, ty jejich pumelice jsou hodne nebezpecny

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 21:15 hod.

RIP: Já vím, taky co 10 kroků tak hážů Decoy. Jakmile vidím blesk, tak se otáčím na patě. Plus je zase to, že tam pěkně lezou nahoru expy. Navíc alvl 85 a spousta bossů. Mephisto už mi totiž přijde ohranej a navíc jsem na tom stejně jako raisen...už to nesype...ani nekape. Ale díky za radu ;)

Nejvíc mě berou čerti, když vidím ty rare Krakeny, Grand Matrony, Diademy a Battle Galoásky :D

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 01.10.2012, 21:20 hod.

Mně už ty setové Battle Gauntles padly asi 3x :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 22:11 hod.

raisen: To mi vůbec neříkej :cry: Dělám, že nic nevím :D Já nacházím nejvíc předmětů asi pro Assu. Už mi hlavou běhá nějakej build.

Ještě jedna věc, nad kterou přemýšlím...jakej by byl nejefektivnější a nejbezpečnější build na HC, kterej by byl schopen i na Hell dělat Baal runy na p8? Napadá mě akorát Summoner nebo Light Assa.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 01.10.2012, 22:57 hod.

Tak to Te zklamu, ale ani jeden z nich...Mam summonera na lvl cca 87, ma (mel i Beast v prackach - jedina BER, kterou jsem kdy nasel, a ja ji blbec dal do Beastu), a i na p1 je to hnus...To same trapa, CE potazmo DS jsou na vyssich poctech players malo efektivni...

Podle me jasny kandidat je pure lightning soso s Infinity, ale to se bohuzel s HC moc neslucuje...Ted v 1.13 pri absenci IM bych sel po nejakem druhu Barba (Whirler, Frenzy), vybava pokud mozno Griefy a nekde hafo CB a bylo by - bezpecne, rychle, a pri moznostech sehnat runy v 1.13 ani ne moc drahe

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.10.2012, 23:15 hod.

RIP: Tak to je škoda. Chtěl bych někdy s někým dosáhnout magické hodnoty lvl 99 :) Na HC samo sebou. Možná s Barbarem by to mohlo jít. Měl by kotel životů, což na HC není nikdy na škodu, že. Jen já na ty Barbary a Druidy vůbec nejsem. Třeba na něco přijdu.

Do tohoto turnaje to sice nepatří, ale když už se tu procházel, tak jsem si řekl, že toho využiju. Byla to celkem brnkačka 1, 2, 3. Annihilus teda nic moc :roll: Nikdo nemusí mít strach, že bych ho v konání turnaje použival. Jen se mi hodí do mé sbírky itemů, ve které ještě nebyl.

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 02.10.2012, 04:57 hod.

Tak opet Ti nechci brat iluze, ale ja mam Barba na 95lvl, hraju ho uz roky, a od lidi, co na 99 doshali sami v SC vim, ze nejhorsi prace zacina mezi 98/99 a dohromady jde o tisice a tisice Baalu ;)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 02.10.2012, 11:37 hod.

Tak je mi jasný, že by to nebylo za měsíc, ale napadlo mě (v případě Summonera) hodit na sebe Annihilus a Ondal's Wisdom, což by bylo +15% to Experience Gained. Vím, že to není žádný terno, ale pokud by se furt chodilo na p8, tak by to určitě nějakej efekt mělo. Možná by tak šla hrát i Trap Assa :)

Jinak Beast mi nepřijde jako to pravý RW pro Summonera, ale asi jsi byl limitován z výběru run, co?

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“