magic find po 1.0.4

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
walker
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:evangelion01#2981
Re: magic find po 1.0.4

Příspěvek od walker » 01.10.2012, 09:03 hod.

kojot píše:To je tím, že 5 stacků NV ti garantuje drop Rare z Elite packu. Tuším že je to 1 garantovaná rare při 4NV a 2 garantované rare při 5NV. Takhle to na začátku psali, ikdyž mě se párkrát stalo, že i při NV5 mi vypadla jenom 1 rare.
ah to jsem nevěděl. díky za informaci, to dává smysl... :)
ale stejně si myslím, že na magic find kašlu, protože prostě to buď padne, nebo ne.

v neděli mě nepadlo nic než rare a v sobotu mě padli 4 rare a 2 setovky (první za těch 2 hodin, to bylo radosti!). takže co, buďto to padne, nebo ne, aspoň že máme aukci, a mužeme si hrát na prodávání/nakupování věci...

walker
Fallen Shaman
BattleTag:evangelion01#2981

Příspěvek od walker » 02.10.2012, 07:25 hod.

Zdravím,
tak nevím, včera se mě stalo, že jsem dostal během dvaceti minut dvě legendárky a pak jako kdyby se to zlomilo a dvakrát se mě stalo, že s NV 5 jsem dostal jenom modré.

když to je garantované, tak to mám chápat jako chybu programu? nebo je to odměna za lepší drop předtím? :D

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 02.10.2012, 17:26 hod.

Takhle to bylo (pokud vím) v patchi 1.0.2. Nevím jestli to pak neměnili. Mě osobně se teda ještě nestalo, že by mi z Elitek s NV5 nepadl žádný rare.
Obrázek

Guru
Doom Knight

Příspěvek od Guru » 06.10.2012, 16:47 hod.

Chvíli po zavedení patche to padalo pěkně i bez MF gearu, v jednom extrémním případě jsem z kompletního runu přes třetí akt odcházel se čtyřmi legendami ... nebo druhý případ: jen co jsem se portl za lidmi v publiku dolů do dungeonu, na zemi lezela setovka ... Následovaly hodiny hraní ať už s MF gearem nebo bez, absolutně nic použitelného ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Reve
Zhar the Mad
BattleTag:Reve#2353

Příspěvek od Reve » 09.10.2012, 08:09 hod.

ja uz zacinam na MF resignovat...kazdej kdo ho nema tak mu to pada na bezicim pase.Ja se kvuli PREDRAZENYMU MF EQ smudlam se vsim mnohem dele pac bez nej bych samozrejme mel lepsi veci a pada me uplny kolovy!!!...prijde me, ze MF pomuze tak v 10% a luck je tech 90%...cim dyl to hraji tim vic me prijde, ze MF je k hov.... a ze bez nej me to snad padalo jeste vic...

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“