To nebyl článek, ale jen post v nějaké zahraniční diskuzi. Už opravdu nevím, kde to bylo. Byl jsem teď nějakou dobu mimo ČR a na hotelu jsem sjížděl všechno možný.mafian89 píše:Hm, to zní zajímavě. Nemáš někde link na ten článek?
No legendary club
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:MightyMike#2828
Re: No legendary club
No mně padla první setovka asi po 20 minutách hraní. A hned jsem ji nasadil. Bylo to z Ravenclaw, a jak asi tušíte, D2. Dnes jsem zkusil a k D3 se možná vrátím, pokud přibude no AH mod(pochybuji), nebo Blizzard přizná, že udělal v dropu velký bug(pochybuji). A opravdu mě nenatěší v 1.0.5 2x0 dropu a zároveň vidět, jak ti, co teď mají legendary každé dvě hoďky, tak je tam mají každou hodinu. Stává se z "fanboye", "hater".
legendárky maj bejt legendární, já bych snížil ještě víc drop rate, ale zas by nemusel bejt roll tak odlišnej
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Odstranit ze hry, at nepadaji vubec, a kupovat je za eurace z RMAH - a je to, porad lege lege lege
unit:zealot
A rare(česky vzácné) mají být vzácné.. někde se ale u soudruhů z blizzardu stala chyba.TrackThor píše:legendárky maj bejt legendární, já bych snížil ještě víc drop rate, ale zas by nemusel bejt roll tak odlišnej
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
mě by extra nevadilo snížení dropu, ale v tom případě bych chtěl aby ta legendárka byla použitelná a ne, že padne crap, který jde vendorovi/salvage
člověk se těší, kdy mu konečně padne ten "hnědý" předmět a on mu opravdu padne, ale je to HNĚDÝ hnědý...
btw. přes 30h herních hodin bez lege, posouvám se do další kategorie poslední legendárka mi padla 27.9.2012, to je 9 dní zpátky.. A to určitě hraju denně tak 2-3 hodiny v actu 3
člověk se těší, kdy mu konečně padne ten "hnědý" předmět a on mu opravdu padne, ale je to HNĚDÝ hnědý...
btw. přes 30h herních hodin bez lege, posouvám se do další kategorie poslední legendárka mi padla 27.9.2012, to je 9 dní zpátky.. A to určitě hraju denně tak 2-3 hodiny v actu 3
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Mě ted padlo 5 legendárek za 2 dny což je o jednu víc než za 4 měsíce hraní:/ všecky samozřejmě ku hovnu 4 z nich na začátku 1 actu ...ve 3 ani prd a ve 2 jedna taky hned na začátku
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Lumpus
- Wraith
- BattleTag:Lumpus#2123
hmm, tak mě už legendárka nepadla tak měsíc, takže se přídávám do klubu
- Peckoslav
- Minion of Destruction
tak dnes crap lege Sledge of Athskeleng... buď brimstone, nebo vendor...
Tak sa oficialne odhlasujem z klubu "nikdy mi nepadla ziadna setovka". Toto je moja prva.
Dropla v III.akte "Barracks dungeon", cca 300% MF, zo zltej elitky
Dropla v III.akte "Barracks dungeon", cca 300% MF, zo zltej elitky
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Paja1986#2735
No to by mě trefilo. Potřetí mi padly boty fire walkers
Edit:Lol. V tý samý hře jsem je našel podruhý.Já už asi jinou legendárku nenajdu:D
Edit:Lol. V tý samý hře jsem je našel podruhý.Já už asi jinou legendárku nenajdu:D
Čas otevřít si obuvnictví .)
- Peckoslav
- Minion of Destruction
Javůrek: a Ty si otevři prodej 2h zbraní, protože ta várka 2h rare zbraní s dps 1200 byla fakt neuvěřitelná
Jo a budu prodávat hole pro důchodce .) obouruční, protože to byla 3x 2h staff .)
Ještě přidám jednu lahůdku od doby kdy jsem v jeden den na HC našel setové kalhoty aten samej den je ripl uběhlo několik měsíců a našel jsem další setovku. Vtip je v tom že dropla na public test realmu hned z prvního boss packu (natalya armor). Na normálním pořád nic
Ještě přidám jednu lahůdku od doby kdy jsem v jeden den na HC našel setové kalhoty aten samej den je ripl uběhlo několik měsíců a našel jsem další setovku. Vtip je v tom že dropla na public test realmu hned z prvního boss packu (natalya armor). Na normálním pořád nic
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Tak za vikend jsem dropl 3 lege a 1 set - vysledek: skorn s int, fire walkers a hellcat belt neco a setovku danettas revenge s no socket, celkem utrzeno: 9M
Takze zacinam opoustet dropy lvl 57,58 a orientuju se ted na ty nejvetsi crapy a spatne rolly z lvl 61,62,63 - a PéTéHáčko se plní a plní...
...az dropnu neco poradneho, prdnu sampanske asi, ja uz nevim DD
Takze zacinam opoustet dropy lvl 57,58 a orientuju se ted na ty nejvetsi crapy a spatne rolly z lvl 61,62,63 - a PéTéHáčko se plní a plní...
...az dropnu neco poradneho, prdnu sampanske asi, ja uz nevim DD
Hlásím 5 legendárek a 1 setovku jen za sobotu MF maximální
od doby, co farmim A2 s MF 401 pada legendarka/planek kazde 2-3 hod (pred tim v radu dnu) - ta zmena je naprosto ocividna... jen setovku jsem za par set hodin hrani nevidel