Nadcházející patch 105
Naprostý souhlas s fincem a taktéž DH nemíním opustit. Když to ty lidi s tím bezduchým stylem ww hraní baví, tak ať. Jo jinak koukám, že si expíš barbarku
- Abbottaker1
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nadcházející patch 105
Si neodpustim odbocku, ktera me pobavila, nekdo na ofiku napsal, na reseni dost podladeneho monka vzhledem k barbarovi:
Just switch barb developers with monk developers - jobs done
- to me pobavilo ;-)
Just switch barb developers with monk developers - jobs done
- to me pobavilo ;-)
To jsem pouze zkousel. Priznam se, ze me to za Barbara nebavi. A abych pak na infernu lital jak podesenej nesmrtelnik s virama? To me skutecne nelaka.Nekronaut píše:Naprostý souhlas s fincem a taktéž DH nemíním opustit. Když to ty lidi s tím bezduchým stylem ww hraní baví, tak ať. Jo jinak koukám, že si expíš barbarku
Na DH je krasna jedna vec: Clovek musi mit rychle reflexy. Vedet co kdy pouzit. Jedna rana od vetsiho monstra = smrt. DH proste nechybi adrenalin
V patchi nam sice pridaji u Shadow Power ze 3 na 5 vterin, ale i tak to nebude nejak zasadne menit styl, jelikoz zase klesnou ony vyhody pri SP.
P.S. Zajimalo by me, kdo je s DH (od patche 1.0.5) ochoten jit do "Sentry". Dle meho je to boost sice krasnej, ale stejne je ten skill nepouzitelnej. DH provadi rychlou akci. Na staveni nejakych "vezicek" nemam cas
Přesně, někdy je to celkem adrenalin a člověk se může vzteknout, což je dobře, protože hra má vyvolávat emoce. DH má momentálně jen jednu šílenost a to OP trail of cinder a ten nám hned zase totálně nerfnou, takže zpátky na zem. Jsem zvědavej, kdy se s tím vytasej. Určitě den až dva před tím vydají kompletní a oficiální patch notes (tedy asi v pondělí až úterý). Jsem zvědavej na drop v závislosti na MP. Infernal machine asi nebude to pravé ořechové pro casual hráče, protože pokud jsem to pochopil správně, tak se člověk dostane znovu k uberbossům jen pokud znovu najde části stroje a znovu ho otevře. Na to asi čas mít nebudu, no uvidím.
Toho se nemusíš bát, v každém aktu jsou místa, kde nabereš 5NV do 10 minut. Trošku horší je to u Keywardenů, kteří se nacházejí na celkem rozlehlých mapách, ale i to je otázka několika málo minut.
- Sharis
- Quill Rat
něco málo k WD - tušim že jsem četl, a rád bych si to i zde u místních ověřil, že bude u goblinů snížená "aggro zóna" u petů na nějakejch 6 yardů. Fakt mě vytáčí, když ten nadrbanej pes běží pomalu přes celou obrazovku aby si dloubnul jako první do toho goblina. Já ani ještě u něj nejsem a on už ho pullne. A skoro vždycky běží do nějakýho packu monster. No chance ho pak sejmout. Onehdá mi takhle dva po sobě utekly
It is hot down here
@ Finci kdyz koukam na tve HP tak si rikam ze jsem ještě docela v pohodě, i když s tím oneshotem je to pořád stejný ) ale jak říkaš DH je výborný že člověk musí být pořád focus jinak lehne...nejlepší je když vidíš že už tomu neuhneš a pak 2x dodge barba jsem zkoušel a je to docela nuda...
Pokud budou peti či pomocníci od neútočícího monstra či goblina vice jak 10 yardů tak na něj nezaútočí tak že to jsem taky rád že to opraví.Sharis píše:něco málo k WD - tušim že jsem četl, a rád bych si to i zde u místních ověřil, že bude u goblinů snížená "aggro zóna" u petů na nějakejch 6 yardů. Fakt mě vytáčí, když ten nadrbanej pes běží pomalu přes celou obrazovku aby si dloubnul jako první do toho goblina. Já ani ještě u něj nejsem a on už ho pullne. A skoro vždycky běží do nějakýho packu monster. No chance ho pak sejmout. Onehdá mi takhle dva po sobě utekly
Myslím, že to není 6 yardů, ale 10. A máš pravdu, kamarád WD petem gobliny také často plašil a ani followeři nejsou o moc lepší. Nové řešení je celkem fajn.Sharis píše:něco málo k WD - tušim že jsem četl, a rád bych si to i zde u místních ověřil, že bude u goblinů snížená "aggro zóna" u petů na nějakejch 6 yardů. Fakt mě vytáčí, když ten nadrbanej pes běží pomalu přes celou obrazovku aby si dloubnul jako první do toho goblina. Já ani ještě u něj nejsem a on už ho pullne. A skoro vždycky běží do nějakýho packu monster. No chance ho pak sejmout. Onehdá mi takhle dva po sobě utekly
To ano, ale i to nějaký čas dohromady zabere. To nejhorší je ovšem ta možnost, že z nich nic nevypadne a MP10 opravdu hrát nebudu. Takže jsme zase u toho, že to bude trvat moc dlouho a odměny se stejně dočkat nemusím. Jak dlouho to v průměru trvá na PTR se dostat k bossům?Petros píše:Toho se nemusíš bát, v každém aktu jsou místa, kde nabereš 5NV do 10 minut. Trošku horší je to u Keywardenů, kteří se nacházejí na celkem rozlehlých mapách, ale i to je otázka několika málo minut.
HP je precenovany statSnowfist píše:@ Finci kdyz koukam na tve HP tak si rikam ze jsem ještě docela v pohodě, i když s tím oneshotem je to pořád stejný ) ale jak říkaš DH je výborný že člověk musí být pořád focus jinak lehne...nejlepší je když vidíš že už tomu neuhneš a pak 2x dodge barba jsem zkoušel a je to docela nuda...
Ted vazne. Abych to vztahnul k patchi 1.0.5. Predpokladam, ze spousta lidi pojede MP (2-6), plus minus. V tomhle rezimu je vazne jedno, jestli mas HP 20 nebo 30 tisic. Chcipnes na jednu ranu tak jako tak (samozrejme vztazeno k DH a jeho obvyklemu armoru a resistencim).
A ted je otazka. Co je lepsi? Vydrzet vic ran od mobu nebo se zamerit jinym smerem?
Osobne ted skladam Natalyas set. Kvuli +20 Discipline. Pak budu porad schovanej ci v Shadow Power a chybejici stat tak doplnim jinak.
P.S. Na diabla je lepsi prohodit gear na armor a vitalitu. Vsichni DH s tim svym zrcadlem maji stejny problem. Tam si clovek alespon vyzkousi, jak by to nyni vypadalo v PvP. Souboj DHcek by netrval dele nez 2 vteriny, kdy oboum konci Smoke Screen
Myslím, že suvereně nejlepší na plašení je DH netopýr, ten přelítne obrazovku za vteřinu aby si klovnul, ikdyž templář s chargem je taky fofrníkPetros píše:kamarád WD petem gobliny také často plašil a ani followeři nejsou o moc lepší.
Tak DH dostane goblina většinou rychle na dálku, jediný problém je pořádná armáda s elit packem mezi tebou a goblinem
jo tak stejnej ko...t je Templar.Ten dela to stejny. ..to me vzdycky nasere..Sharis píše:něco málo k WD - tušim že jsem četl, a rád bych si to i zde u místních ověřil, že bude u goblinů snížená "aggro zóna" u petů na nějakejch 6 yardů. Fakt mě vytáčí, když ten nadrbanej pes běží pomalu přes celou obrazovku aby si dloubnul jako první do toho goblina. Já ani ještě u něj nejsem a on už ho pullne. A skoro vždycky běží do nějakýho packu monster. No chance ho pak sejmout. Onehdá mi takhle dva po sobě utekly
Tak to je subjektivni. Mne pro zmenu prijde nudny DH se svym strilenim a utikanim. Po par hodinach hrani jsem s DH sekl a venoval se barbarce. Za tu mam nahrano pres 500 hodin, protocil jsem nekolik stylu a WW mi prijde rozhodne jako nejadrenalinovejsi. Rad potvory rezu rucne a svizne. Nekteri preboostovani WW barbari mozna nechcipaji, ale takoveho se mi jeste nepodarilo potkat. Sam za run nekolikrat chcipnu, neni to problem. Mam takovy pocit, ze spousta lidi videla pouze nejake Alkaizerovo nebo Asocialovo video (nebo jinych top WW) a vytvorila si na to silne negativni nazor. Hrat se to da i jinak, nez jen krouzit jako silenec v Berserk modu po cele mape. Zajimave, ze se mnou uz hrala spousta lidi a nikdo si na muj WW styl nestezoval. Jasne, uznavam, ze WW muze byt presprilis efektivni a silny, ale ne kazdy vyuzije ten potencial do mrte, respektive ne kazdy ma more prachu na vybavu, aby pak hral jako nesmrtelny terminator. Do soucasne vybavy jsem vrazil neco pres 100 milionu. Jaktoze si 3. a 4. akt nedavam k veceri, kdyz podle mnohych na to WW barbarum staci par melounu?? Uz mi to modni nadavani na WW prijde ponekud prehnane.finc píše:To jsem pouze zkousel. Priznam se, ze me to za Barbara nebavi. A abych pak na infernu lital jak podesenej nesmrtelnik s virama? To me skutecne nelaka.Nekronaut píše:Naprostý souhlas s fincem a taktéž DH nemíním opustit. Když to ty lidi s tím bezduchým stylem ww hraní baví, tak ať. Jo jinak koukám, že si expíš barbarku
Na DH je krasna jedna vec: Clovek musi mit rychle reflexy. Vedet co kdy pouzit. Jedna rana od vetsiho monstra = smrt. DH proste nechybi adrenalin
Naposledy upravil(a) tomisco dne 09.10.2012, 03:38 hod., celkem upraveno 2 x.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Hmm tak ja pokial nepribehne neviditelny fallen maniac alebo nemam lag alebo drop fps, tak dokázem vyčistit cely akt 3 a 4 bez smrti. A to som naozaj nemal viacej ako 40 milionov v ruke napriklad. Je to mozno aj offhandou, pouzival som ju predtym 100str/100vit,800 loh, 2,8 ls. Radsej menej dps ale za to byt neznicitelny. Teraz ju uz nepouzivam.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Nevím proč, ale mě barbar nikdy nesedl neměl jsem ho rád v D2 a ani v D3 mě nenadchl a je mě jedno jak byl/ bude silný, od té doby co opravili u wd pety jsem s touto postavou max spokojen.
ja bych si barbara rad zahral pac za wizze je to nekdy dost chipani, ALE PL level me odradil od toho pac udelat to u jedne postavy je pro me totalne nemozny natoz u dvou
tomisco: Samozrejme, ze i Barbar narazi na elitky, ktere ho poslou pekne na zem. Moc caste to ovsem neni. Navic, kdyz si spocitas rychlost, kterou vetsina z nas prochazi Act 3, tak je jasne, ze obcas k te smrti dojde. Ja osobne to vubec neresim, ze nekde padnu. A abych jen nehanil WW barbara. Ja s nima hraju rad, to rychle tempo se mi libi. Pokud tedy neutecou a nenechaji mezi mobama. Nicmene nejlepsim spolecnikem je pro me wizard. To jeho zmrazeni nepratel je pro me cluster bombs jak delane V MPx chci prave co nejvice hrat s wizardama. Jemu pomuzu je likvidovat a me tim zmrazenim odstini od utoku na meho plastenkoveho chlapce
Jinymi slovy: Wizard je asi jediny charakter s kterym bych klidne sel do MP10. Pokud tedy pouziva zmrazeni. Nekdo jako muj nemecky soudruh: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nene ... ro/5906823. S timhle klukem je proste pro kazde DH radost hrat
Jinymi slovy: Wizard je asi jediny charakter s kterym bych klidne sel do MP10. Pokud tedy pouziva zmrazeni. Nekdo jako muj nemecky soudruh: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nene ... ro/5906823. S timhle klukem je proste pro kazde DH radost hrat
ja osobně jsem zvědavej, jak si "top" hráči co si neustále stěžují, že je inferno hrozně jednoduché a jak je směšné jeho neustálé nerfování obtížnosti ted s možností nastavení MP navolí tu 10 a budou mít konečně tu "challenge". A nebo jen dále pojedou tupě oneshot runny na MP 2-3 pokud tam nebude rozdílnej drop? Kdo bude doopravdy hrát tu"motivační" obtížnost a kdo jen farmařit co nejefektivněji. Add barbar za pár goldů nesmrtelnej, doporučuji si to nejdříve prubnout než začít ukazovat prstem, zase taková sranda jako tu někteří píší to není a levný už vůbec ne(hraju barbra ale ne WW)