HC inferno barbar

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
PPoe
Fallen Shaman
Re: HC inferno barbar

Příspěvek od PPoe » 30.09.2012, 22:11 hod.

Ahoj,
tak jsem taky rozjel barbara, zatim lvl 58.. Poradi zkusenejsi hraci, jestli s timhle euipem muzu na hell beliala?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PPoe ... o/20583806

Blister
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Blister#2229
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blister » 01.10.2012, 09:51 hod.

Když sem expil, první postavu tak sem radší udělal s barbarem prvně 60ku na war cry-impunity než jsem na něj šel, ale rozhodně to není potřeba. Jinak pokud můžu mluvit za sebe tak od konce A1 hell nechodím dál s all resem pod 150, vidim to jako zbytečnej risk + na beliala bude určitě dobré mít passivku superstition. Na tvém místě bych trochu zvednul ty resisty, jinak si myslim, že ho dáš s prste v zadku.
Obrázek
HardCore Complete
Achievements - 4390 / 4560

PPoe
Fallen Shaman

Příspěvek od PPoe » 10.10.2012, 20:19 hod.

Prosim o rady k vybave, buildu, strategii a zhodnoceni jestli si muzu troufnout na butchera a zacit pomalu otukavat ACT II?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/PPoe ... o/20583806

Vidim problem v life, ale sehnat poradny veci je drahy a penez neni moc (Aktualne mam tak 1.5M).

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 11.10.2012, 08:41 hod.

1 act das uplne v pohode a cast act 2 by mel byt taky ok. tam mozna az u Zultuna a Beliala by mohl byt problem s enrage timerem.
U revenge si dej runu Provocation na castejsi aktivaci.
Ground stomp moc vyhra na inferno neni. Spis bych tam hodil leap s runou na armor, nebo charge s runou na heal.
Cleave pokud hrajes v grupe, tak je runa na slow asi ok, ale jinak bych tam soupnul spis runu na dmg Broad Sweep. Mozna jak mas tak male dps, tak spis frenzy s runou na stackovani dmg, ktera ti buffne i dmg toho revenge, ktere dava hodne dmg ve skupine mobu.
Misto pasivky na health globy bych si dal spis Inspiring Presence na life regen, ktery stackuje % podle max life, ale pokud hrajes v grupe, tak bych to asi nechal.

Pokud chces trosku zvednout life, tak bych asi vymenil ten ring co ma rezisty a dmg za nejaky s vitalitou + socketem + res all, nebo physical ress a eventuelne armorem.
Helmu pokud sezenes nejakou s res all + socketem bez vitality, tak pokud do ni nagemujes ametyst, tak to imo prida vic life nez tech 38 vitality co tam mas na stavajici helme. Cili zkus nejakou s res.all+socketem+strength/armorem.

Pak jeste eventuelne kalhoty. Pokud sezenes podobne jako mas, ale ze by nemely zadnou vitalitu, ale misto toho 2 sockety, tak na tom tez urcite vydelas a to stejne chesta, kdyz sezenes uplne stejnou co ma misto 111 vitality 3 sockety, tak na tom tez vydelas, protoze do tech 3 socketu das 3 gemy na vitalitu, ktere muzes upgradnout a mas razem trosku vic life.

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 12.10.2012, 17:32 hod.

Zdravím hc barbary a mám dotaz :) Pomalu plánuju pokořit A2 inferno, a proto bych se rád ujistil, že můj ekvip je dostatečný. V součtu se zatím (ještě to není komplet) dostanu na nějakých 75k hp, 700-750 all ress (bez buffu), armor s buffem 7,5k. DPS v základu kolem 12k, s frenzy cca 15k. Dmg velkou moc nemám, ale jde mi hlavně o to, abych to tam ustál, i když to budu pižlat asi o něco déle...
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 12.10.2012, 20:15 hod.

Act 2 jako takovy bys mel s tema statama projit v pohode, ale asi budes potrebovat vic dps u Zoltuna a Beliala na 3 fazi, ale tak de to resit i tak, ze si poridis nejakou 2h zbran a jak budes mit WotB, tak jen prehodis na 2h a zapnes ho. V podstate pokud bys mel bez buffu neco kolem 20k dps, tak bys to mel na enrage stihat s prehledem.

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 12.10.2012, 21:03 hod.

Ok, píšu si... A ještě jedna věc... Po patchi bych měl mít life regen cca 1,4k + 1k loh... Zvládnu se u něj healit, když si vyhodim revenge a dám si tam místo něj EQ?
Obrázek

AlterEgo
Burning Soul

Příspěvek od AlterEgo » 12.10.2012, 21:21 hod.

S 1k LoH a 1,4k life regen by asi nemel byt problem. Ja sem si dal dvojrucku zapl WotB s insanity runou a k tomu jeste zapl i ignore pain s runou na life steal a nebyl problem namlatit life, ale to bylo jeste pred tim poslednim patchem ve kterem pridavali paragon, nove legendarky a ponerfovali co se dalo.
Pokud tam pudes po patchi bez monster power, tak to bude zas jeste nerfle, tak by to melo byt v pohode. Padaji tam dost i health globy.

PPoe
Fallen Shaman

Příspěvek od PPoe » 13.10.2012, 08:52 hod.

Diky za rady, prvni act na inferno uz v pohode dojetej, Butcher me ani poradne neposkrabal.. K Magde taky bez problemu, akorat ten demon s palici jak hlida vstup do mesta mi trochu srazil zivoty, nastesti si ho pamatuju jako tezsiho uz z hellu a byl jsem na nej pripraven.
Dal az po Zoltuna to asi bude v pohode, tak pujdu nekolikrat farmit a doufat v lepsi zbran, s 10k dps se mi na nej nechce=)

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 13.10.2012, 10:14 hod.

AlterEgo: Supr, dík. Dám pak vědět, jak jsem pochodil ;)
Obrázek

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 19.10.2012, 22:17 hod.

Tak belial je dole. Dával jsem ho s touto výbavou: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Lord ... o/19408176 . Skilly stejné, akorát místo leapu jsem dal battle rage s runou marauders rage, páč jsem měl obavu, aby těch 17,5k dmg s frenzy stačilo... Takhle jsem se dostal přes 22k bez WOTB... Co se týče hp, tak jsem problém neměl vůbec, ani jednou životy neklesly pod 80%.. Celkově mi třetí fáze Beliala zabrala 1,5 minuty :wave:
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“