Chyba v AH
ahojte. neviem ci tu uz podobna tema je ale neviem sa k nej dopracovat ak ano dajte mi tu prosim vas odkaz a mozte potom zmazat . moja otazka je...poslednu dobu u dobrych predmetov /hlavne v hc/ som si vsimol ze akonahle dam BID, ktory mi akceptuje v momente ma "niekto" prebiduje a minimalnu moznu ciastku. aj ked to spravim 10x 10x sa stane presne to iste. nie je mozne aby to robil clovek...je to bot alebo nejako makro alebo co to je ? mate nato odpoved ?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Chyba v AH
Ma tam nastavenou nejakou castku.
Doku nedas vic, nez ma on, bude te to furt prehazovat.
Funguje to jak na aukru treba.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Doku nedas vic, nez ma on, bude te to furt prehazovat.
Funguje to jak na aukru treba.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
to mi pride dost divne...preco tam jednoducho nedaju jeho ciastku nech viem kolko musim dat aby som vyhraval momentalne...???
viewtopic.php?f=46&t=5657&hilit=fungov%C3%A1n%C3%AD+ah
zde najdeš vše potřebný pro pochopení bidování a proč je to tak jak to je.
zde najdeš vše potřebný pro pochopení bidování a proč je to tak jak to je.
diky moc...toto sa teda moze zmazat ale aj tak je pre mna nelogicke nevidiet najvyssi aktualny bid...clovek potom musi po malych ciastakch prekonavat net bid a moze to byt aj 100x krat ked netrafi spravnu sumu...alebo ten predmet riadne preplatit...co je asi aj zamer blizzu...
- Kuki10
- Globální moderátor
Tak ale funguje vetsina aukci.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Bud to jsou boti nebo mají číňani sakra rychlé reflexy a prsty
PS: Prozradím ti jak to dělám já. Nikdy nedávám automatický bid, protože mě pokaždé někdo přebiduje a celý systém je trochu opožděny. V reaálném čase nevidíš aktuální bid a pak je těžké vyhrát na automatický bid. Minutu před koncem zadávám ruční bid a sleduji jak šplhají aumatické bidy. Pokaždé si nechávám rezervu na pár automatických bidů ostatních nakupujících. Tímto způsobem vyhraji většinu aukcí. Vyhrál sem tak dýku na Witche, rukavice na Barbara atd.
PS: Prozradím ti jak to dělám já. Nikdy nedávám automatický bid, protože mě pokaždé někdo přebiduje a celý systém je trochu opožděny. V reaálném čase nevidíš aktuální bid a pak je těžké vyhrát na automatický bid. Minutu před koncem zadávám ruční bid a sleduji jak šplhají aumatické bidy. Pokaždé si nechávám rezervu na pár automatických bidů ostatních nakupujících. Tímto způsobem vyhraji většinu aukcí. Vyhrál sem tak dýku na Witche, rukavice na Barbara atd.
- Kuki10
- Globální moderátor
Nebo si nastav miliardu a nikdo te neprebiduje.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Tolik zatím nemám
Ještě k těm bidům. Tady na fóru jsem četl, že můžete nastavit částku bidu jakou chcete a item tak vyhrát. Někdo tvrdil, že když vyhrajete, tak vám to odečte částku o jeden automatický bid vyšší. To je ale blbost, když vyhrajete tak vám to odečte váš nejvyšší bid, takže pozor při bidování a moc to nepřehánějte
Příklad : Bidoval sem fistku, bid byl 1,2m, já dal bid 2,2m abych se pojistil, nikdo už nebidnul a mě to odečetlo 2,2m
Ještě k těm bidům. Tady na fóru jsem četl, že můžete nastavit částku bidu jakou chcete a item tak vyhrát. Někdo tvrdil, že když vyhrajete, tak vám to odečte částku o jeden automatický bid vyšší. To je ale blbost, když vyhrajete tak vám to odečte váš nejvyšší bid, takže pozor při bidování a moc to nepřehánějte
Příklad : Bidoval sem fistku, bid byl 1,2m, já dal bid 2,2m abych se pojistil, nikdo už nebidnul a mě to odečetlo 2,2m
No já jsem měl stejný problém a vyřešil jsem ho tím že si předmět vyhledám a biduju přímo na vyhledaný předmět (záložka SEARCH) a ne v okně kde jsi na něj už bidoval (AUCTIONS). Když budeš koukat na okno se všemy vyhledanými předměty (SEARCH) a budeš dávat search podle statů itemu tak když na to někdo bidne ukáže se ti aktuální cena daného předmětu ať na něj přihodí kdokoliv a jakoukoliv částku.
Měl jsem právě stejný problém. Našel jsem předmět, když byl na začátku hned jsem na něj bidnul abych ho měl v záložce AUCTIONS a nemusel ho pořád hledat, pak jsem čekal na poslední vteřiny a když jsem přihazoval psalo mi to že aktuální bid je větší a aukci jsem prošvihnul. Přes okno SEARCH se mi to nestalo.
Můj typ jak vyhrát aukce
1. Najdi si předmět a pár minut před ním ho sleduj.
2. Vem si stopky (třeba na mobilu) a například 5 minut před koncem dávej každé 2 vteřiny search dokud ti neskočí nižší minuta. Zmáčkni stopky.Pomocí stopek víš +- 2 vteřiny kdy aukce přesně končí.
3. když víš přesný čas, přejdi do záložky SEARCH a stále dokola vyhledávej daný předmět ať víš jak cena leze nahoru (stačí minutu před koncem a poslední minutu to dělej klidně každou vteřinu ať víš přesnou cenu itemu).
4. 20 vteřin (i méně když budeš rychlej) před koncem aukce dej v záložce SEARCH hledat (search) bidni na předmět s aktuální cenou (automaticky dáváš vyšší částku) a když tě nikdo za těch pár vteřin nepřebiduje, item je tvůj.
Měl jsem právě stejný problém. Našel jsem předmět, když byl na začátku hned jsem na něj bidnul abych ho měl v záložce AUCTIONS a nemusel ho pořád hledat, pak jsem čekal na poslední vteřiny a když jsem přihazoval psalo mi to že aktuální bid je větší a aukci jsem prošvihnul. Přes okno SEARCH se mi to nestalo.
Můj typ jak vyhrát aukce
1. Najdi si předmět a pár minut před ním ho sleduj.
2. Vem si stopky (třeba na mobilu) a například 5 minut před koncem dávej každé 2 vteřiny search dokud ti neskočí nižší minuta. Zmáčkni stopky.Pomocí stopek víš +- 2 vteřiny kdy aukce přesně končí.
3. když víš přesný čas, přejdi do záložky SEARCH a stále dokola vyhledávej daný předmět ať víš jak cena leze nahoru (stačí minutu před koncem a poslední minutu to dělej klidně každou vteřinu ať víš přesnou cenu itemu).
4. 20 vteřin (i méně když budeš rychlej) před koncem aukce dej v záložce SEARCH hledat (search) bidni na předmět s aktuální cenou (automaticky dáváš vyšší částku) a když tě nikdo za těch pár vteřin nepřebiduje, item je tvůj.
tohle není tak úplně pravda, může bejt na aukci item za aktuální cenu 5M, ale tohle tam třeba může hodit člověk, kterej dával na ten item 10M (tzn přebidoval 4,5M svýma pěti, ale dalších pět má ještě v záloze, když na tenhle item hodíš automatický číslo 5,5M, tak ti to hned vrátí prachy a tamtomu to přebidne tu tvoji nabídku automaticky na 6M)Goliathus píše:4. 20 vteřin (i méně když budeš rychlej) před koncem aukce dej v záložce SEARCH hledat (search) bidni na předmět s aktuální cenou (automaticky dáváš vyšší částku) a když tě nikdo za těch pár vteřin nepřebiduje, item je tvůj.
no ale tím že vyhledáváš item v sáložce search tak vidíš aktuální cenu za kolik se item prodává, kolik je na nej bidnuto. Nikdy se mi nestalo že bych bidnul a peníze se mi hned vrátily zpátky. Bidoval jsem na pěkné předměty v hodnotě 50M+ i na horší do 10M a vždy jsem měl accepted ale pak je možné že za těch pár vteřin ještě někdo něco přihodí a přebiduje tě. Bidoval jsem na chestku. Cena byla na 35M večer koukám a cena byla na 85M. Hned mi to ukázalo aktuální cenu. To platí ale pro záložku search, když item podle statů vyhledám. V záložce AUCTIONS je stará cena.
přesně jak píše Trakthor, to že přihodíš i kdyby v poslední vteřině ti nikdy nezaručí výhru, protože maxbid dalšího člověka může bejt klidně 5x vyšší než je aktuální bid.
Goliathus: Měl si jednoduše štěstí, že proti tobě bidovali lidi klasickýma bidama a nikdo tam nedal maxbid.
Nejlepší cesta jak item vyhrát je bidnout tam tolik, kolik sem za item ochotnej dát a jednoduše počkat. Buď ho vyhraješ a nějaký goldy se ti ještě vrátěj zpátky nebo ho prohraješ a bude prodanej za takovou částku, kterou by si za něj stejně nedal.
Goliathus: Měl si jednoduše štěstí, že proti tobě bidovali lidi klasickýma bidama a nikdo tam nedal maxbid.
Nejlepší cesta jak item vyhrát je bidnout tam tolik, kolik sem za item ochotnej dát a jednoduše počkat. Buď ho vyhraješ a nějaký goldy se ti ještě vrátěj zpátky nebo ho prohraješ a bude prodanej za takovou částku, kterou by si za něj stejně nedal.
Je to na prd, pokud chceš efektivně resellovat. Není nad nepovšimnutý bid pár minut před koncem, nebo špatně odhadnutý BO
Radši vydělávám farmením než si hrát na burzovního makléře.
Ono když nic nepadá...taky bych raději dropoval, ale to bych teď měl DPS asi 70K
Čím víc lidí bude dělat resell, tím horší dostupnost věcí bude. Protože do hry goldy přítékají po desítkách miliard od gold sellerů z e-baye. Resellem dojde jen k tomu, že někdo další poběží na e-bay a pustí do hry další desítky či stovky milionů. A všichni pak budou nadávat, že jsou itemy předražené. Kupuju tedy zásadně na buyout, nesnesu pomyšlení, že mě někdo, nejspíš nějaký bot, přebiduje. Občas ale ani buyout nestihnu, jako nedávno rukavice, 90 str, 107 vita, 10 crit. chance, 9AS, 77 allres, 50 physres, 7 pickup za buyout 8m.