HC Witch Doctor - sdílení rad a zkušeností

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Tapeworm
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tapeworm#2172
Re: HC Witch Doctor - sdílení rad a zkušeností

Příspěvek od Tapeworm » 05.10.2012, 08:49 hod.

saajt18 píše:tapeworm - bod 2 je dobre riesenie hlavne na elitky. tych 8s co to vydrzi by ti malo stacit na zabitie ak nie vsetkych tak aspon polku mobov. a v 3 acte harvester uz je asi tazko pouzitelny. cize to horify je dobry napad. dalej som si neni moc isty tym LoH u WD. neviem nakolko to tebe pomahalo v 2 acte ale ja som este nemal ziadnu zbran s LoH teda neviem o tom nic pri WD :) jedinou cestou ako zdvihnut DPS je vymenit zbran a mozno obetovat LoH a mana per s. nejaka s int a vita a mozno crit dmg by sa mala dat pomerne lahko a lacno zohnat nad 1000 DPs. inak to chce crity a su na vies strasne drahe. dalsou moznostou by mohlo byt prekopat buil a skusit medvede + wall of zombie na elitky + hex + spirit walk + mass confusion atd...sam som to neskusal je to len teoria preto mna by to takto nebavilo hrat ale myslim ze by to bolo na elitky v 3acte ucinne len zlozite na pouzivanie :) ak mas nahodou aj sc witcha alebo niekto znami ma vyskusaj :)
Dnes vecer testnu nějakou jinou zbraň. Medvědy na HC hrát nebudu, někdo to tak hraje, ale pro mne je to na HC dost riskantní mají malý dosah a musí se blízko k příšerám.
LOH na zbrani nemám ani tak kvůli rychlému léčení nějakého závažnějšího zranění, ale bez LOH mám strašné problémy s elitkama, které mají REFLECT´a pokud je to ještě třeba s Extra Healt tak je to fakthrůza a ten LOH mi tohle uplně v pohodě vykrývá a reflekty nemusím vůbec řešit.

saajt18
Quill Rat

Příspěvek od saajt18 » 05.10.2012, 08:53 hod.

tapeworm - no viem rezzy mam strasne slabe ale este len vcera som presiel butchera na inferne :) reflect aj mne dost naklada pri tom velkom dmg co mam ale to riesim bud flaskou alebo neriesim :) walleri su hrozny mne to vzdy tak krasne hodia ze musim spiritom ist priamo cez nich na druhu stranu a ked su este aj wortex je to parada :) preto radsej vsetko zabijem hned aby to nezabilo mna. v 1acte a mooozno v 2hom to tak aj platit bude a nebude to tazke ale v 3tom uz to je nemozne. uvidime ci dropnem cosi co sa bude hodit alebo dobre sa dat predat :)

Sharis
Quill Rat

Příspěvek od Sharis » 05.10.2012, 09:24 hod.

@ Tapeworm - sice nehraju HC za WD, jenom SC. Ale zkus pohledat v aukci nejakej stit s vysokym intellectem a vitalitou (cca 140 -150) armor nekde kolem 1100 - 1200 nejakej crit chance (tak 6.0 - 6.5) a +% k life tak 10 - 11 % aspon, k tomu ještě all ress nebo physic :) sice nevim kolik by to koštovalo ale na SC jsem podobnej koupil za 1 mego. A chodim s nim a nestěžuju si :)
It is hot down here

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 05.10.2012, 10:20 hod.

Sharis píše:@ Tapeworm - sice nehraju HC za WD, jenom SC. Ale zkus pohledat v aukci nejakej stit s vysokym intellectem a vitalitou (cca 140 -150) armor nekde kolem 1100 - 1200 nejakej crit chance (tak 6.0 - 6.5) a +% k life tak 10 - 11 % aspon, k tomu ještě all ress nebo physic :) sice nevim kolik by to koštovalo ale na SC jsem podobnej koupil za 1 mego. A chodim s nim a nestěžuju si :)
Jo tak o štítu uvažuju už dlouho. Jediný důvod proč ho zatím nenosím je prostě a jednoduše ten, že mi k tomu WD prostě nesedí. Každopádně štít by řešil dost věcí naráz Armor, all res za cenu ztráty DPS. Zkusim někde sehnat "půjčit od někoho" štít kterej dává int a crit chance abych viděl o kolik přijdu DPS než za něj budu utrácet prachy. Pořád budu řešit to, že WD se štítem vypadá divně :) a to MOJO co mám teď se bude jak z pohledu intel tak z pohledu vitality těžko nahrazovat :(

Štít a HC je vůbec taková zvláštní věc. Většina lidí dříve či později dojde k používání štítu na HC a když maj štít další logickou úvahou je Helm of Command a to se mi taky moc nelíbí, že spousta lidí na HC bez ohledu na char bude za chvilku nosit stejnej škopek :)

Blister
Quill Rat
BattleTag:Blister#2229
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Blister » 05.10.2012, 18:45 hod.

Sharis píše:zkus pohledat v aukci nejakej stit s vysokym intellectem a vitalitou (cca 140 -150) armor nekde kolem 1100 - 1200 nejakej crit chance (tak 6.0 - 6.5) a +% k life tak 10 - 11 % aspon, k tomu ještě all ress nebo physic :) sice nevim kolik by to koštovalo ale na SC jsem podobnej koupil za 1 mego
No na HC bys takovejhle shield nesehnal pod 5m určitě.
Tapeworm píše: Jo tak o štítu uvažuju už dlouho. Jediný důvod proč ho zatím nenosím je prostě a jednoduše ten, že mi k tomu WD prostě nesedí. Každopádně štít by řešil dost věcí naráz Armor, all res za cenu ztráty DPS. Zkusim někde sehnat "půjčit od někoho" štít kterej dává int a crit chance abych viděl o kolik přijdu DPS než za něj budu utrácet prachy. Pořád budu řešit to, že WD se štítem vypadá divně :) a to MOJO co mám teď se bude jak z pohledu intel tak z pohledu vitality těžko nahrazovat :(

Štít a HC je vůbec taková zvláštní věc. Většina lidí dříve či později dojde k používání štítu na HC a když maj štít další logickou úvahou je Helm of Command a to se mi taky moc nelíbí, že spousta lidí na HC bez ohledu na char bude za chvilku nosit stejnej škopek :)
Shield se dá využít na každym charu(a pokud hraješ solo určitě bych bez shieldu nehrál) a veř mi, že na WD vypadá ještě cekem bezproblémově oproti takovému DH se shieldem. Jinak Helm of Cmnd je přeceňovaná a musela by bejt s výbornejma affixama(minimálně socket, slušnej Vit+main stat a ideálně i AR, stačí si to spočítat přes EHP a uvidíš hned) aby trumfla standardní helmy(což se moc často nestává), ale pak bys za ni vysolil neskutčný prachy.
Obrázek
HardCore Complete
Achievements - 4390 / 4560

nyrlem
Quill Rat
BattleTag:nyrlem#2103

Příspěvek od nyrlem » 11.10.2012, 22:55 hod.

Tak udelali jsme s kamosem barbarem progress v a3, soucasny build http://eu.battle.net/d3/en/profile/nyrl ... o/19130919 , sejmuli jsme cideu, skipovali jsme asi jen 5x elitky v katakombach a jednu v heart of sin. Na ghoma jsem menil build - horrify za big bad woodoo a grave injustice za jungle forti, v prdech slo prekvapive dobre stat (2300 life regen/s se psy, 1000 loh x 1,4), resp. daval postupne dmg a na 3000/sec jsem sel jinam (takye tak 5-7 vterin). Zaprdel asi jen pul mistnosti, barbar mel vetsi problem na zacatku z neznameho duvodu, ale udolali jsme ho s prehledem, zvirata jsou drzaci. Ted asi nezbyde nez pockat na vymenu bizuterie po patchi, krom rukavic s ias nevidim na ah moc potencial na zvyseni dmg a do nakupovani critu se pred patchem poustet nechci. Koupil jsem docela zadraho zbran bez crit dmg, ale nic jineho za 3 tydny jsem proste nenasel a mit to este socket chteji za to 50 mega a podobne nesmysly .. ted doufam, ze s MP1 zacneme konecne i farmit veci :)

saajt18
Quill Rat

Příspěvek od saajt18 » 16.10.2012, 07:44 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Saaj ... o/20029859 ...prejdem s tymto druhy act ? alebo by to este chcelo pridat armoru a rezzistov na ukor dmg ? alebo ina rada ? :) vopred dakujem...

nyrlem
Quill Rat
BattleTag:nyrlem#2103

Příspěvek od nyrlem » 16.10.2012, 09:28 hod.

divim se, zes este neumrel :) resisty vlastne nemas, armor bidnej, loh nemas, life regen nemas a este si chodis pro soul harvest mezi potvory .. no fandim ti :D

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 16.10.2012, 09:51 hod.

ale co no, takový buržův styl :D
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

saajt18
Quill Rat

Příspěvek od saajt18 » 16.10.2012, 10:08 hod.

no teraz mi tam naskocil MF gear naco som zabudol ze sa to prepne :) rezisty mam cez 500 armor neviem ako okrem horify navysit hpcka cez 60k dps 42k mam pocit...loh nemam a na prvy a druhy act asi ani nechcem mat kedze potvory zabijam v prvom acte s mf gearom na 1 max 2 rany elitky o nieco viac...prvy act sa da s tymto mf gearom krasne farmit a spirit vassel som "pouzil" asi len 2x zatial aj to tym ze to idem dost rychlo a niekedy ma elita krasnu kombinaciu co ma dostane :)...druhy act je o niecom inom uz ale myslim ze okrem beliala by nemal byt nikde problem :)

peeping_pete
Quill Rat

Příspěvek od peeping_pete » 12.11.2012, 20:12 hod.

Zdravičko,
-chcel by som počuť vas nazor, čo by sa dalo vylepšiť, resp. upraviť build/gear,...mozno je to tym ze som zosadil štit, pridal dmg (odobral tak resisty)...ale dostavam hrozne pecky (arcane hlavne) a niekedy to bol fakt ze "close call" a skoro som lahol - ... sice mam SV ako pasivku..no nastastie-alebo nanestastie este nikdy neprocla.
- ja nepotrebujem mať nejaky extra dmg ... cca na MP0 čo teraz beham vecsinou vo full grupe to stači... rezisty dostanem od barba (ked sa postasti tak nejaku auru od monka...)- tak ich mam tak v rozmedzi 500-700 - ale aj tak dostavam obcas dost pekny dmg :)
- momentalne mam dačo okolo 900 life per sec (s passivkou je to okolo 1600, len si teraz nespomeniem na jej meno, ale regeneruje 2% z celkoveho počtu vasho HP poolu), a nieco okolo 500 LoH (čo si myslim ze na vykritie napr reflect dmg stači, resp. ked udrzim RoT konstatne padať), no akonahle sa dostanem do situacie ze LoH z RoT alebo acid rainu neprocne tak mam problemy
- dost rozmyslam ze si zase dam stit (hallowed sadu - zbran s LoH + shield)

diky za postrehy a nazory

ps. som tu novy tak budte dobri :))

saaajt18
Fallen Shaman

Příspěvek od saaajt18 » 12.11.2012, 20:17 hod.

hod som svoj profil na b nete alebo aspon batle tag nech to pozrem co mas za veci a skilly :)

peeping_pete
Quill Rat

Příspěvek od peeping_pete » 12.11.2012, 22:40 hod.

saaajt18 píše:hod som svoj profil na b nete alebo aspon batle tag nech to pozrem co mas za veci a skilly :)
jooo sry nejako som to tam zabudol pastnut :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peep ... o/20980992

teclado
Quill Rat

Příspěvek od teclado » 13.11.2012, 00:27 hod.

Zdravím kdo by rád se mnou zafarmil, nebo chtěl s nečím pomoct tak jsem tu.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/tecl ... o/17698768

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 08.01.2013, 09:50 hod.

Už delší dobu jsem se zasekl s progresem mého gearu.
Poraďte co překopat v buildu nebo gearu, abych se hnul dál.
Nerad bych přišel nějak výrazně o HP a resisty. Zároveň bych si chtěl pomoct v DPS a případně armoru.

Uvítám i případné návrhy na překopání buildu - jen prosím o konkrétní návrhy co předělat a důvod proč "přínos pro mne :)"

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tape ... o/21816686

Dík za rady

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 09.01.2013, 19:49 hod.

rezisty mas slusne a podla mna viac uz tazko pojdes hore a asi to je aj zbytocne...to iste armor pokial nepojdes stit co je podla mna blbost...ak chces zvacsit dmg poradim ti skus skorna :) dps ti mozno ostane taka ista alebo priblizne rovnaka ale dmg per mana sa ti rapidne zdvihne...navyse skorn ma velky crit dmg teda ho uz nebudes muset nahanat a mozes sa na amulete sustredit skor na crit ch + napr loh alebo co budes k tomu potrebovat...ak nechces 2h tak potom je tazko nieco menit kedze ako sam vies veci na hc nezozenies inac nez s velkym obnosom alebo stastim...

Nordir
Quill Rat
BattleTag:Nordir #2938

Příspěvek od Nordir » 02.02.2013, 14:03 hod.

Zdravim vsechny, jaky build ci rady pro zacatek inferna doporucujete na HC? Muj profil je zde http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nord ... o/24312318 je to tesne pod 60lvl doufam ze ho tam doklepu. Diky vsem za rady

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 02.02.2013, 15:57 hod.

ja by som tych psov vymenil za tych 10% absorb...pes robi maly dmg cize moc ta healovat nebude...inac to mas dobre na zaciatok :)

Nordir
Quill Rat
BattleTag:Nordir #2938

Příspěvek od Nordir » 02.02.2013, 18:28 hod.

Ok udelam ... muj prvni WD a hned to zkousim na HC. Pak doufam ze vybavu na inferno do 3mil. nejak dostanu. Jeste premyslim nad zmenou pasivky na Infernu Fierce Loyalty za Spiritual Attunement pak by peti mohli dobre tankovat.

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 02.02.2013, 19:39 hod.

nehaj si manu radsej...peti budu tankovat tak dobre aku mas vybavu :) za 3m zozenes vybavu aby si presiel inferno v klude dle meho nazoru :) keby cosi kludne si ma pridaj a ja ti mozem nejake veci poskytnut alebo financnu vypomoc alebo radu alebo zahrat mozme ked bude cas :) saajt18#2110

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“