Patch 1.0.5 - legendárky
No taky se mě zdá, že to přepískli soudruzi ..
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
Re: Patch 1.0.5 - legendárky
když to nepadá je to špatně,
když to padá, tak je to taky špatně.
.. fakt nechápu co chcete
když to padá, tak je to taky špatně.
.. fakt nechápu co chcete
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Anty_cz píše:Hmm, tak jak to tady čtu, tak to je velkej mazec co vyvedl blizzard!Ikdyž si nemyslím, že je to zrovna dobře. Za týden budou mít na sobě všichni legendáry set a hra nás začne nudit. no uvidíme...
Nudit ta nezacne kedze TOP ROLL itemy budu stale vzacne. Vezmi si trebars ECHOING FURY.
Padnut ti ich moze aj 5000 ale sanca, ze bude mat roll trebars taky ako ta moja je prakticky 0.
Behom tyzdna mam aj 5-6 friend requestov s podtextom ci ju nepredavam, kedze na diabloprogress.com sa tie itemy daju pekne vyselektovat a pred tyzdnom ked som to pozeral bola medzi TOP 3 na svete. Prekonat ju moze snad len uber roll na RARE 1H zbrani, kde by muselo byt 12xx DPS, soket, life leech a crit dmg bonus. Samozrejme rychlost 1.40.
A zvlast teraz jej cena len stupne, kedze LIFE LEECH je totalna nutnost pri trebars MP6+ Pokial wizard nema life leech, tak je na vyssom MP totalne v prdeli.
Takze aby som to zhrnul.... TOP roll itemy budu vzacne stale aj keby padlo za run 5 legendarok.... sanca na optimalny roll je stale velmi nizka.
Toz nestresujte
Naposledy upravil(a) Papagaj dne 17.10.2012, 13:27 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
A goldy pomalu ztratily svoji cenu jeste, ze uz zadny nemam jsem zvedavej jestli to je jenom error nebo dlouhodoby stav, treba chtel Blizz zavrit hubu tem co furt rikali ze lege nepadaji, tak ted padat zacnou a rozdil bude porad v tom, ze tech s vybornym rollem bude porad stejne malo a budou padat co 20 min srace s 500 DPS atd, jsem zvedavej pokud je to jenom error tak doufam, ze vydrzi do vecera - o 4 hod jsem si stahnul smenu tak bych chtel ty hody vyuzit
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Spis eror pred chvilkou mi Goblin hodil Andariel visage to je od vcera druha
tohle je děsně deprimující pro lidi co jsou v práci to vám povím ) než se vrátím z práce bude drop zase na bodu mrazu...
Toto ale krásně padá ))
Snowfist: Mno tak začni makat a nekoukej na forko
Snowfist: Mno tak začni makat a nekoukej na forko
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Uz jen 2 hodky a vytahnu z tech mobu co mi patri!
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Taky jsem do 17:00 v práci... Já blbec věděl, že si mám vzít dovolenou
Nudit ta nezacne kedze TOP ROLL itemy budu stale vzacne. Vezmi si trebars ECHOING FURY.
Padnut ti ich moze aj 5000 ale sanca, ze bude mat roll trebars taky ako ta moja je prakticky 0.
Behom tyzdna mam aj 5-6 friend requestov s podtextom ci ju nepredavam, kedze na diabloprogress.com sa tie itemy daju pekne vyselektovat a pred tyzdnom ked som to pozeral bola medzi TOP 3 na svete. Prekonat ju moze snad len uber roll na RARE 1H zbrani, kde by muselo byt 12xx DPS, soket, life leech a crit dmg bonus. Samozrejme rychlost 1.40.
A zvlast teraz jej cena len stupne, kedze LIFE LEECH je totalna nutnost pri trebars MP6+ Pokial wizard nema life leech, tak je na vyssom MP totalne v prdeli.
Takze aby som to zhrnul.... TOP roll itemy budu vzacne stale aj keby padlo za run 5 legendarok.... sanca na optimalny roll je stale velmi nizka.
Toz nestresujte[/quote]
Jak tak na tebe koukám, tak ty už ty TOP itemy na sobě máš...Máš na sobě věci tak za 2miliardy ne?:) Nechceš mi něco půjčit?:)
Toz nestresujte[/quote]
Jak tak na tebe koukám, tak ty už ty TOP itemy na sobě máš...Máš na sobě věci tak za 2miliardy ne?:) Nechceš mi něco půjčit?:)
Tak hlásim setovku během 30 minut ..Immortal king´s botky ( str, vit, mov. speed, AR, 19 MF) ...
Nemůžu si stěžovat ..
Nemůžu si stěžovat ..
Aaaaaaa, nez se dostanu k pocitaci, tak urcite udelaji nejaky hotfix a tyhle dropy nerfnou...
-
- Gorebelly
- BattleTag:Papagaj#2656
Tak co nevidiet zapinam archon a jedu kosit MP6 bez zastavky
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jj jde to paradne:-)
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Ja vedel, ze do te prace nemam chodit bohuzel si to nejdriv zahraju mozna zitra vecer a to zas bude padat pekne h..no.
To docela cumim. Take se na vecer tesim.
Kazdopadne bych vsechny uklidnil. To, ze vsem takhle padaji legendarky jeste neznamena, ze se jedna o nejake vyjimecne kusy. Ja osobne jsem poslednich 10 legendarek rozbil u kovare. Jedine, ceho se ted docili bude fakt, ze prumerne legendarky budou cenove tam, kde jsou prumerne rare.
Stejne ty TOP veci zustanou extremne drahe a jejich drop bude hodne vyjimecny.
A navic... hromada rare veci je porad lepsich jak legendary
Kazdopadne bych vsechny uklidnil. To, ze vsem takhle padaji legendarky jeste neznamena, ze se jedna o nejake vyjimecne kusy. Ja osobne jsem poslednich 10 legendarek rozbil u kovare. Jedine, ceho se ted docili bude fakt, ze prumerne legendarky budou cenove tam, kde jsou prumerne rare.
Stejne ty TOP veci zustanou extremne drahe a jejich drop bude hodne vyjimecny.
A navic... hromada rare veci je porad lepsich jak legendary
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Abych přídal trochu oleje do ohně - v II. aktu na MP3 mi vypadly Vile Ward - 194 STR, 80 All res, 10% do life, zbytek standard. Asi to nění best roll, ale prodat se určitě dají (hraju za Wizza, takže pro něj to není) MF jsem měl něco málo přes 300, NV okolo 2-3. vypadly ve Vault of the Assassin.
Chtěl bych se tady znalců zeptat, jak se dělá screenshot těchto předmětů - PrintScr mi u Diabla z nějakého důvodu nefunguje
Díky moc
Chtěl bych se tady znalců zeptat, jak se dělá screenshot těchto předmětů - PrintScr mi u Diabla z nějakého důvodu nefunguje
Díky moc
Tak teda ten drop legendáriek je podla mna viac ako zdvojnásobený... ceny pojdu čoskoro neskutočne dole
S4 Monk 1100+