HC s Monster Power

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Silblade
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Silblade#2187
HC s Monster Power

Příspěvek od Silblade » 17.10.2012, 18:16 hod.

Zdravím,
jsem dosud hardcorem nepoznamenaný hráč, tudíž bych se rád zeptal na váš názor, jestli jako úplnej HC zelenáč si můžu dovolit pohrát si s Monster Power (pokud jo, tak na jakou úroveň), či bych si měl podobný "challenge" úmysly odpustit a nechat to tak, abych předešel koupi nové klávesnice.:D
Obrázek

PPoe
Fallen Shaman

Re: HC s Monster Power

Příspěvek od PPoe » 18.10.2012, 09:53 hod.

Rozmysli si to.. I MP 1 je znatelne tezsi nez hrani bez nej. Ja treba vcera pohrbil barbara, kdyz jsem s tim blbnul. Nastesti mam v truhle jeste celkem uchazejici veci, ale presto zamrzi.

Reci o tom, ze MP2-3 se bude rovnat obtiznosti hrya pred patchem rozhodne nejsou pravdive.. To MP 1 zvladat jde a vic bych si byt tebou bez poradnyho vybaveni nedaval..

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 18.10.2012, 10:06 hod.

Mohu jenom potvrdit. Solo bych MP1 nehrál :) Včera to šlo pěkně ztuha. Parta 4 (2x wd, 1 barb, 1 monk) act I trval zatraceně dlouho. Nicméně dalo se to projít, jen škoda, že keywarden nehodil klíčky :) Jo a konečně jsem u monka použil pasivku Near Death Experience :)

Btw, rychlostí a jednoduchostí projítí actu I na MP1 bych přirovnal k začátku Heart of Sin - act III na inferno obtížnost MP0 samozřejmě ;-)

Umři!
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

saajt18
Quill Rat

Příspěvek od saajt18 » 18.10.2012, 11:36 hod.

ja som tiez skusal s witchom mp1 a prvy act ide dost ztuha...prejst sa to da ale tak isto sa tam da lahko umret :) cize neodporucam bez poriadneho equipu...a mimochodom je tazsie mp1 prvy act alebo 2 act bez mp ??? pokial chcem ist solo...vie niekto ? :)

Zaljan
Doom Knight
BattleTag:ZALJAN#2717

Příspěvek od Zaljan » 18.10.2012, 11:38 hod.

potvrzuji, vcera jsem zkusmo rozjel na HC novy DH. Nacpal jsem mu par DPS veci z truhly a zacal si to vesele davat z dálky na MP3... hezky to padalo a expy lezly jako divy - tedy jen do doby, nez se na me naportovali 2 rare buvolove ve Fields of Misery a dali mi v podstate IK, coz me na A1 normal ponekud zaskocilo :)))) no jeste ze mi v truhle neco zustalo, ale expit budu radeji max na MP1 :) a bez gearu z truhly nebo AH bych nezkousel ani to...

burrzoust
Fallen Shaman
BattleTag:BurrZoust#2804

Příspěvek od burrzoust » 18.10.2012, 11:42 hod.

saajt18 píše:j...a mimochodom je tazsie mp1 prvy act alebo 2 act bez mp ??? pokial chcem ist solo...vie niekto ? :)
Mě připadá act II na MP0 lehčí než act I na MP1 ;) Můj objektivní pocit při sólo hře ;)
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense :D
HC - all classes +60lvl :)
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
Obrázek

saajt18
Quill Rat

Příspěvek od saajt18 » 18.10.2012, 12:21 hod.

a na beliala bez blocku kolko rezistov a hp cca staci ? ja mam cca vsetko s witchom nad 500 a hp 70k...staci to ? :)

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 18.10.2012, 14:13 hod.

burrzoust píše:
saajt18 píše:j...a mimochodom je tazsie mp1 prvy act alebo 2 act bez mp ??? pokial chcem ist solo...vie niekto ? :)
Mě připadá act II na MP0 lehčí než act I na MP1 ;) Můj objektivní pocit při sólo hře ;)
Mohu potvrdit :) Zkoušel jsem harvit A1 na MP1 a občas nastala situace, kdy jsem se lehce zapotil. Teď progressuju A2 bez MP a je to lehčí.
Obrázek

Silblade
Wraith
BattleTag:Silblade#2187

Příspěvek od Silblade » 18.10.2012, 17:03 hod.

Jsem jedinej, co hraje na MP7? :D Dobře ale normal zatím, ne inferno.:D A navíc SC.:)) Je jistý, že s nightmare/hell/inferno budu dávat MP prudce dolů a kor, pokud se mám chystat na HC hraní. Příklad: v aktu III na MP7 vlezu do Barracks, kosím to, bombím to, pohodička, člověk by si řekl "bože, to můžu začít rovnou HC na MP7," najednou se zčistajasna objeví takovej ten zelenej nafouklej maník, kterej když k vám doběhne, buchne. No, překvapilo mě, že jsem buchl taky, jen se moje krev a střeva rozplizla po stěně.:D Tahle zkušenost mě přesvědčila, že hrát hned s nějakým MP na HC se nevyplatí (pro mě jako pro nováčka), takže HC poprvý pojedu určitě bez MP.
Obrázek

Smelina
Wraith
BattleTag:Smelina#2454
Kontaktovat uživatele:

HC s Monster Power

Příspěvek od Smelina » 18.10.2012, 19:00 hod.

NM hraju s monkem na MP10. Mají jen asi 2x více HP a asi brzo umřu, ale dá se to. Inferno jde v pohode hrát MP1 a je to rozhodne mnohem lehčí než 3. Akt před patchem. Ale pozor na stromy s poisonem ;-)

Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Slw » 19.10.2012, 07:48 hod.

no musím říct že s MP1 (vyšší mp málem skončil ripem) sem opět pozornější. dostávám dost na zadek v a1 kde jsem dřív mohl hrát se "zavřenýma očima"
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 19.10.2012, 14:57 hod.

Rozhodne neplatí tvrzení blizzu, že MP1 "případně2-3" je to samé jako obtížnost před patchem.
Už MP1 alespoň na infernu je těžší než před patchem.
Včera jsme ve třech lidech jen tak pro zajímavost hodili MP10 a běželi zkusit zabít jednoho zombíka na infernu.
Jako udolali jsme ho, ale byl jen jeden a trvalo nám to teda pěkně dlouho. Nedokážu si představit větší grupu a už vůbec ne jakoukoli elitku.
Docela by mne zajímalo jakej bude třeba EQ na efektivní zabíjení potvor na infernu na MP10 :)

A ještě jedna věc bude vůbec možné zabít finální bossíky na inferno MP10 do časového limitu než se nase... naštvou :)

Pouzivej tlacitko upravit - Kuki10

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.10.2012, 15:25 hod.

A enrage maji.

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 22.10.2012, 09:58 hod.

Přes sobotu a neděli jsem testoval a musím konstatovat, že vybalancování MP podle mne malinko nezvládli.
Dle tvrzení došlo ke snížení obtížnosti "udělované dmg, life a nevim co ještě" při hraní bez MP. Tohle je fakt a řekl bych, že to i malinko "spíš dost" přehnali. Před patchem jsem s WD dával v pohodě A1 inferno, celkem v pohodě A2 inferno a už s výraznějšími problémy začátek A3 až po smraďocha.
Po patchy si stejným WD dám bez větších problémů komplet A1 - A4 bez vynechání jakýchkoli elitek a včetně všech bossů.
Dále MP1-MP2 mělo být obtížností stejné jako před patchem normální hra. Tohle rozhodně není pravda. Už MP1 je výrazně těžší než normální hra před patchem. Před patchem jsem A1 dával s prstem v nose po patchy na MP1 ho sice projdu také, ale trvá mi to cca 2-3x déle a kolikrát mám sakra hoňky abych to ustál.

Shrnutí : hra na MP0 nebo chcete li bez MP je velmi výrazně lehčí než byla před patchem.
hra s MP1 je oproti MP0 neskutečnej skok. Ta obtížnost se zvedne opravdu hodně. Problém je a to je pro HC hodně nevýhodné, že na MP1nedostávám o tolik větší nakládačku jako s MP0, ale dlouho trvá než elitky zabiju a tím pádem dostávám tu nakládačku déle. Jelikož většina HC hráčů má vybavení, aby hodně vydrželi a DPS je až druhotná tak při hraní na MP nastává problém. Vydržet sice vydržím, ale mám málo DPS, abych dokázal alespoň slušnou rychlostí zabíjet.
Jak už jsem psal v příspěvku dříve. Nevím jestli MP10 je na HC vůbec hratelné. Nemám možnosti vybavit postavu TOP věcma, které se dají sehnat, ale i s těma bych řekl, že na HC je MP10 nedosažitelné.

Mylady
Quill Rat

Příspěvek od Mylady » 22.10.2012, 13:57 hod.

vidím to stejně jako Tapeworm - s mp1 v a1 jsme to ve dvou dávali pomalu a bylo to celkem náročné chvílema... pak jsme zkusili a3 bez mp a tam, kde nás před týdnem hnali poklusem přes celou mapu se dalo hrát celkem normálně a bez větších stresů 8-) takže a3 s mp0 ted celkem v klidu, ale s mp1 v a1 měla moje myš chvílema pěkně zpocená záda :D vyšší mp ani nemám chuť zkoušet, prostě mi nebaví se pižlit s obyč mobkama dobu a u elitek trávit půl dne - nepřijde mi to zábavné... ale těší mi, že už se dá jít na inf jinam než stále opakované runy v a1 :green:
Obrázek

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 22.10.2012, 14:53 hod.

Pozměnil jsem gear, abych mohl farmit na mp1 A2 a jde to... Sice to trvá déle, než proběhnu to kolečko, co mám najeté, ale podle mě to stojí za to...
Obrázek

Honkl
Fallen Shaman
BattleTag:Honkl#2257

Příspěvek od Honkl » 22.10.2012, 19:16 hod.

já viděl video s barbarem 68000 hp 17500 armor a cca 95K dmg za barbara na HC (10) a daval si to

ale taky mel neak velke resistance každou nad 2000
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.

Honkl

Mr_Perfect
Gorebelly

Příspěvek od Mr_Perfect » 22.10.2012, 20:50 hod.

link by nebyl? Na takového psychouše bych se docela podíval :D
Obrázek

Honkl
Fallen Shaman
BattleTag:Honkl#2257

Příspěvek od Honkl » 22.10.2012, 21:53 hod.

nekde to v historii najdu pak ti to sem hodim kdyžtak do PM
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.

Honkl

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 22.10.2012, 23:33 hod.

Honkl píše:já viděl video s barbarem 68000 hp 17500 armor a cca 95K dmg za barbara na HC (10) a daval si to

ale taky mel neak velke resistance každou nad 2000
Jako 2000 all res / 17500 armor / 95K dmg / 68000 life - to musel mit TOP narolovanou variantu kazdeho itemu co mel na sobe :)

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“