HC s Monster Power
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Honkl: Dženken
Re: HC s Monster Power
Hod to sem, ja to chci take videt :-)
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Jeden nový poznatek.
Dle toho co jsem pročetl, má být A1 MP1 iLVL potvor a tím pádem drop srovnatelný s A3 MP0.
Zkoušel jsem obojí a několikrát a alespoň pro mne je prostě lepší drop A1 MP1. To znamená, že i když je obtížnost na MP0 snížená a dá se v klidu hrát A3 nebo A4, tak pokud chcete lepší drob nezbude nic jiného než nastavit MP1 a víc a hrát s tímto nastavením tak kde to půjde.
Máte někdo jinou zkušenost nebo radu kde ideálně farmit a s jakým nastavením MP.
Dle toho co jsem pročetl, má být A1 MP1 iLVL potvor a tím pádem drop srovnatelný s A3 MP0.
Zkoušel jsem obojí a několikrát a alespoň pro mne je prostě lepší drop A1 MP1. To znamená, že i když je obtížnost na MP0 snížená a dá se v klidu hrát A3 nebo A4, tak pokud chcete lepší drob nezbude nic jiného než nastavit MP1 a víc a hrát s tímto nastavením tak kde to půjde.
Máte někdo jinou zkušenost nebo radu kde ideálně farmit a s jakým nastavením MP.
na paragon je rychlejsi a3mp0, v prumeru me tam vypadnou dve legendarky a uz padly i sety, nepozoruju vyrazne lepsi drop v a1 mp1
-
- Burning Soul
Jak sem psal je to jen můj dojem. Každopádně já teď budu běhat A1 MP1 a víc dokud z toho hajzla nevymlátím klíč pak jdu A2
Jinak jako musím říct, že to překopali těžce a hlavně DMG, který potvory dávaj. Před patchem byla obtížnost poníků někde mezi A3 - A4. Teď jsou poníci na MP0 v pohodě, ale to je A1 - A4 taky a na MP1 jsem poníky prošel taky. Z toho mi vypadává, že se ta obtížnost mezi jednotlivými akty tak jako slila a je skoro jedno v jakém aktu se hraje.
Jinak jako musím říct, že to překopali těžce a hlavně DMG, který potvory dávaj. Před patchem byla obtížnost poníků někde mezi A3 - A4. Teď jsou poníci na MP0 v pohodě, ale to je A1 - A4 taky a na MP1 jsem poníky prošel taky. Z toho mi vypadává, že se ta obtížnost mezi jednotlivými akty tak jako slila a je skoro jedno v jakém aktu se hraje.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Cim proboha vyrahl rezisty na 2k?
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Mr_Perfect
- Gorebelly
Kuki: To by mě totiž taky docela zajímalo, proto potom tak prahnu, abych to viděl
- Kuki10
- Globální moderátor
Prijde me to nemozny, ale treba se pletu.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Burning Soul
Podle mého 2K resisty byla trochu nadsázka.
2K při solo hraní není možné podle mého. Při TOP rolu itemu se dá dostat na 960 all res při 1H + Štít. K tomu může mít každý item nějakej další resist. Máme 11 itemů, které můžou mít dodatečný resist "zaokrouhlim na 12 ať se to lépe počítá " max rol je 60 k tomu resistu. Kdyby měl tedy 2 itemy s každym resistem dostane se na 120 all. V součtu tedy 1080 all res.
Resisty za inteligenci - musel by mít itemy s vitalitou/inteligencí/str vzhledem k ostatním statům, které prý má. I kdyby dosáhl s barbarem 2K inteligence tak za to má 200 all res.
Celkem tedy bez pokřiku 1280 all + 256 all z pokřiku "20%" = 1536 all res. A to je maximum při solo hraní a s opravdu TOP narolovanými itemy.
Všechny jeho itemy by museli mít 80 all res / max int / hodně str / hodně vita. Nemluvě o dalších affixech jako crit chance, crit dmg a podobně. A i při tomto gearu je podle mého 2K all res na solo hraní nedosažitelné.
A to neberu v potaz případnou cenu takového vybavení. a jak reálná šance je i při "neomezených zdrojích" něco takového na HC v AH sehnat.
2K při solo hraní není možné podle mého. Při TOP rolu itemu se dá dostat na 960 all res při 1H + Štít. K tomu může mít každý item nějakej další resist. Máme 11 itemů, které můžou mít dodatečný resist "zaokrouhlim na 12 ať se to lépe počítá " max rol je 60 k tomu resistu. Kdyby měl tedy 2 itemy s každym resistem dostane se na 120 all. V součtu tedy 1080 all res.
Resisty za inteligenci - musel by mít itemy s vitalitou/inteligencí/str vzhledem k ostatním statům, které prý má. I kdyby dosáhl s barbarem 2K inteligence tak za to má 200 all res.
Celkem tedy bez pokřiku 1280 all + 256 all z pokřiku "20%" = 1536 all res. A to je maximum při solo hraní a s opravdu TOP narolovanými itemy.
Všechny jeho itemy by museli mít 80 all res / max int / hodně str / hodně vita. Nemluvě o dalších affixech jako crit chance, crit dmg a podobně. A i při tomto gearu je podle mého 2K all res na solo hraní nedosažitelné.
A to neberu v potaz případnou cenu takového vybavení. a jak reálná šance je i při "neomezených zdrojích" něco takového na HC v AH sehnat.
Naposledy upravil(a) Tapeworm dne 23.10.2012, 11:50 hod., celkem upraveno 2 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
Zvlast na HC.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ono se tu jedna o HC ale on jede na SC.
pisu ze skoly
jak dojedu dom zitra, poslu link
pisu ze skoly
jak dojedu dom zitra, poslu link
White Hat Hacker se vám stará o vaši bezpečnost a chrání vaše data.
Honkl
Honkl
-
- Burning Soul
To je jedno jestli HC nebo SC ani na SC není podle mne možné v solo hře mít 2K all res pokud to není nějakej cheat.
Pokud je z itemů možné dosáhnout nějakých 1080 "nějaké legendárky můžou dát víc než 80 all, ale zas tak o tolik to není.
Abys pokřikem dostal 2K all musí mít základ cca 1650. To by znamenalo mít 4700 int
Pokud je z itemů možné dosáhnout nějakých 1080 "nějaké legendárky můžou dát víc než 80 all, ale zas tak o tolik to není.
Abys pokřikem dostal 2K all musí mít základ cca 1650. To by znamenalo mít 4700 int
Naposledy upravil(a) Tapeworm dne 23.10.2012, 14:20 hod., celkem upraveno 1 x.
http://www.diabloprogress.com/rating.stat_res
svetovy rekord v all res = 1379 takze o 2k si moze len nechat zdat aj nadalej
svetovy rekord v all res = 1379 takze o 2k si moze len nechat zdat aj nadalej
-
- Burning Soul
Jé podle tohodle jsem se současným vybavením s WD na HC cca na 52 místě na světě 887 all res mám
Naposledy upravil(a) Tapeworm dne 23.10.2012, 14:29 hod., celkem upraveno 1 x.
ten progress je ozaj celkom slusna vec .. clovek si tam moze pozriet vsetky veci co su naj, naj staty veci ale aj hracov proste vsetko
při 360p se to ble sleduje možne je zě mel jen 1200 a me se to jevilo jako 2K
Honkl
Honkl
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
A 15k armor bylo spis 10,5k armor ne?
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Honkl
Honkl
Vždyť nemá HC char.
Edit: aha, už vidím, že jsi psal o SC hráči, ale to jsme trochu někde jinde.
Edit: aha, už vidím, že jsi psal o SC hráči, ale to jsme trochu někde jinde.