Zpátky k MP. Poslední dny se snažím nafarmit klíče. Nemám tolik časuu takže těch runu zas tolik nezvládnu, ale snažim se.
Hraju na MP1. Zkusil jsem i MP3 v A1 a taky sem to dal, ale trvalo to hrozně dlouho.
A1 klíč mám. A2 klíč mám. Momentálně tedy farmím A3.
1. přijde mi, že MP je pouze a jenom o tom, že zvedá výdrž monster. Co se dmg, které jsem dostával na MP1 a MP3 tak to vyšlo nastejno jediný rozdíl byl, že na MP3 jsem je žvejkal podstatně déle a tím pádem jsem dostával i déle do těla. Mluvím o dmg monster. V čem je asi trochu rozdíl, ale také to není nijak razantní je dmg vlastností monster "desecrator, arcane, electric, molten ...."
2. a to považuju za obrovskej přešlap od bllizu, alespoň pro mne je úplně jedno jestli hraju A1 MP1 nebo aktualně A3 MP1. Ta obtížnost mi přijde úplně stejná a nebo s minimálním rozdílem. Prostě jako bych hrál ve stejném aktu. Už jsem to psal dříve, že to vypadá jako by sloučily obtížnost mezi jednotlivými akty.
3. ty klíčníci jsou na MP1 hrozný krkouni na klíče
HC s Monster Power
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: HC s Monster Power
hmm, teď sem konečně dotáhl wizzi na inf. má 18k dps a na mp1 to prostě pižlám moc dlouho. trash je ok, ale u elitek ... čičák i barbucha a1 mp1 ustojí, ale je to prostě nadýl. času moc není, tak se na mp vyprdnu a bude klid
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
vcera som skusal skoro cely act1 na mp1...pri mp0 to zvladam uplne v pohode s mf gearom a nestane sa ze by som mal niekde problem...pri mp1 s lepsou vybavou /sice nie s top/ je ten rozdiel dost priepastny...da sa to sice prejst v pohode ale ak pride reflect a mortar mam problemi...myslim ze spravili moc velky skok medzi mp0 a mp1...podla tabuliek je ten skok o niekokrat vacsi ako skor medzi mp1 a mp2...dnes som prvy krat skusal act 2 mp0 a presiel som ho aj s belialom za cca 90minut a takmer nikde som nemal vacsi problem...cize aj ja mam pocit ze act 2 je o dost lahsi ako act 1 s mp1...uvidim aky bude act3 ale predpokladam ze to pojde v pohode...
edit...akurat skusam 3ti act s tou istou vybavou ako 2hy...som tesne pred gnomom a nechapem ake to je lahke...nevidim skoro ziadny rozdiel medzi prvym a tretim actom...elity tu maju o malo viac hp a dmg nedavaju skoro ziadne...a to mam 3000 armor a jediny rezist nad 500 je fire...60hpciek...az moc jednoduche mi to pride...
edit...akurat skusam 3ti act s tou istou vybavou ako 2hy...som tesne pred gnomom a nechapem ake to je lahke...nevidim skoro ziadny rozdiel medzi prvym a tretim actom...elity tu maju o malo viac hp a dmg nedavaju skoro ziadne...a to mam 3000 armor a jediny rezist nad 500 je fire...60hpciek...az moc jednoduche mi to pride...
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Tak přeci jen dodatek
MP1 je takřka stejná obtížnost A1-A3 dneska jsem nafarmil všechny tři klíče a pak jsem vyrazil na MP1 do A4.
Oproti prvním třem aktům na MP1 je A4 na MP1 fakt maso aspoň pro mého WD.
MP1 je takřka stejná obtížnost A1-A3 dneska jsem nafarmil všechny tři klíče a pak jsem vyrazil na MP1 do A4.
Oproti prvním třem aktům na MP1 je A4 na MP1 fakt maso aspoň pro mého WD.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:pajon#2194
- Kontaktovat uživatele:
My s chalanmi farmíme klúče na MP5 a ide to v pohode. Trvá to o niečo dlhšie, avšak je tam veľká pravdepodobnosť že niečo padne
Treba si len nájsť dobrú partu
Treba si len nájsť dobrú partu