Nepadajú infernal key
Napr. Ja kym som nasiel kluc v acte 1 tak som zabil key wardena asi 5-6x a az potom padol a to som hral na Mp3
Re: Nepadajú infernal key
No vidíš, já šel A3 5x za sebou na MP5 a nic, tak jsem to zvedl na MP7 a zase 3x nic , až na 4. pokus MP7 padl klíč. Měl jsem po třech z prvního i druhého aktu, měl jsem 3x šanci 75% a 5x šanci 55% a přesto nedropl. A jelikož se procenta "neúspěchu" nijak nestackují, je to v každé jedné hře vždy o konkrétním procentu. na MP2 je ta šance opravdu malá, ale zase to jde rychleji a můžeš při více pokusech při nabíjení NV stacku dropnout legendárku ...
Klíčky mi přijde nejlepší chodit na MP3-4, pokud má člověk solidní postavu, jde to fakt rychle a úspěšnost dropu je poměrně solidní
Ale štěstí je taky potřebas - třebas kámoš šel 4x MP3 a 1xMP5 akt4 pro plánek a nic Já šel 5x bosáky na MP4 a jeden orgán, druhý den 3x bosáky MP4 a dva orgány
Ale štěstí je taky potřebas - třebas kámoš šel 4x MP3 a 1xMP5 akt4 pro plánek a nic Já šel 5x bosáky na MP4 a jeden orgán, druhý den 3x bosáky MP4 a dva orgány
Já dnes šel asi 7x na klíč ve 2 actu (M5-M6) nepadl ani jednou, potom 3x 1 act a padl pokaždý.
Nedávno jsem měl sérii skoro 30 runů (MP3-6), kdy klíč nepadl. Úspěšnost mám kolem 20%, nejčastěji běhám MP4-5. S boss fighty je to ještě horší. 9 soubojů (MP3-4) a pouze jeden dropnutý orgán. Je to už docela zdlouhavé a frustrující. Navíc když tady čtu, jak už někdo má kolem deseti vycraftěných prstenů... To si říkám, jestli hraju stejnou hru.
Tak já vycraftil zatím 4 prsteny ale jen ten první za něco stál.
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
Náhoda je blbec. Už 7. run na MP5 na ACT1 keywardena a pořád nic
Jinak na uber bossy se asi opravdu musí s partou - na MP4 solo s Wizzemjsem prostě neměl šanci urubat Zoltana, zpomalí tě, hodí na tebe strop a dorazí te fireballem.. A to nepočítám, že se tam občas mihne Siegebreaker ...
Jinak na uber bossy se asi opravdu musí s partou - na MP4 solo s Wizzemjsem prostě neměl šanci urubat Zoltana, zpomalí tě, hodí na tebe strop a dorazí te fireballem.. A to nepočítám, že se tam občas mihne Siegebreaker ...
Akorát ještě k tý šanci na drop. MP0 5%, MP1 10% a dále se to zvyšuje o 10% za každej MP navíc, tzn. na MP2 jen 20% a ne 25%. A MF nehraje roli, ten drop nijak neovlivní.
@ Qwadrax "Take je dobre chodit s nekym kdo nosi stesti... "
ved preto to beham stebou
ved preto to beham stebou
je to o stesti sel jsem 5x MP2 (pochopitelne nic), vcera jsem to zkusil a dva klice hned za sebou jednou MP3 podruhý MP2, šli jsem teda ve dvou
tak kdyz vam nepadaj klice, tak to chodte na MP 10 tam to mate 100% lepsi nez to zkouset nekolikrat na MP 7. Muzu z vlastni zkusenosti doporucit.
Nejlepší video bylo s těmi blázny co šli na klíče s MP 10 a neudělali si valor
je tu topicna tvůj problém: viewtopic.php?f=44&t=6989Guru píše:Na MP2 ... ACT1-5 NV-drop ... ACT2-5 NV-drop ... ACT3-5 NV-drop ... No problem ... Tezsi bude nekoho sehnat k "uber bossum" ...
jinak pár lidí se tu také najde, tak jako včera, pokud bude potřeba, přidám ruku k dílu a pomůžu
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Tuto ked mas partiu tak mozes ist uberky aj 10x denne ale co napriklad take WoWko, raz za tyzden a nepadne na teba vec asi tak 3 mesiace, to je teprv frustrujuce...tomisco píše:Nedávno jsem měl sérii skoro 30 runů (MP3-6), kdy klíč nepadl. Úspěšnost mám kolem 20%, nejčastěji běhám MP4-5. S boss fighty je to ještě horší. 9 soubojů (MP3-4) a pouze jeden dropnutý orgán. Je to už docela zdlouhavé a frustrující. Navíc když tady čtu, jak už někdo má kolem deseti vycraftěných prstenů... To si říkám, jestli hraju stejnou hru.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
Dnes se mi po dlouhe dobe podarilo spojit s vice hraci, kteri meli par portal devices a byly z toho 4 organy ze 7 boss fightu, coz je na MP4 solidni uspesnost. Posledni potrebny kousek pro vycrafteni prstenu mi padl tesne pred odchodem na nocni, tak to musim vydrzet do rana. Prsten bude muj prvni, tak snad bude stat za neco. Jinak teda padly 4 klice behem 13 runu (prevazne MP4). Nejradeji beham 2. akt, jelikoz si muzu udelat zacatek ve Vaultu (Black Soulstone event) a po jeho vybileni skocit hned do Dahlgur Oasis za klicnikem. Asi nejmene rad mam Fields of Misery, kde je prvni klicnik, ponevadz tam porad opruzuji ty otravne stromy s poisonem.
Mohl by tady prosim nekdo napsat kde presne se v kazdem actu vyskytuje ten klicnik a kde se dropuje ten planek ? Nekde jsem to v nejakem topicu cetl, bylo to tam krasne popsane , ale zaboha si nevzpomenu kde :-) dekuji predem a hned me nekamenujte :-)
1. akt - Fields of Misery
2. akt - Dahlgur Oasis
3. akt - Stonefort
4. akt - Silver Spire lvl 1
Jinak je to tady na webu: http://www.diablofans.cz/infernal-machine.html
2. akt - Dahlgur Oasis
3. akt - Stonefort
4. akt - Silver Spire lvl 1
Jinak je to tady na webu: http://www.diablofans.cz/infernal-machine.html
Naposledy upravil(a) Qwadrax dne 24.02.2013, 08:45 hod., celkem upraveno 1 x.
no tie keye !
cez vikend som si dal tak trosku ze farmenie na keye kedze som chcel ten Ring a bola to kasa .. MP5-7 (nakoniec som sa ustalil na MP6, 5 je slabe a 7 uz maju mobky zbytocne vela HP .. ) raz to padalo zakazdym, inokedy 4-6x suchoty .. jedine riesenie je MP 9-10 alebo proste trochu casu navyse ale da sa to
cez vikend som si dal tak trosku ze farmenie na keye kedze som chcel ten Ring a bola to kasa .. MP5-7 (nakoniec som sa ustalil na MP6, 5 je slabe a 7 uz maju mobky zbytocne vela HP .. ) raz to padalo zakazdym, inokedy 4-6x suchoty .. jedine riesenie je MP 9-10 alebo proste trochu casu navyse ale da sa to